56. Ανέστης Μύθου

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Re: 56. Ανέστης Μύθου

Δημοσίευση από Tolaros »

Άμα παίξει ο Μύθου Α εθνική κατηγορία σφυρίξτε μου.
Όχι στον ΠΑΟΚ, στη Λειβαδιά και στο Βόλο
curtis

Δημοσίευση από curtis »

Πάντως και με το λίγο που το έχουμε δει το παιδι καλύτερος είναι από τον γερεμεγιεφ δεν το συζητάμε
These users thanked the author curtis for the post:
ektoras
BWmystis

Δημοσίευση από BWmystis »

Tolaros έγραψε: Τετ 17 Δεκ 2025, 01:02 Άμα παίξει ο Μύθου Α εθνική κατηγορία σφυρίξτε μου.
Γιατι?
black death

Δημοσίευση από black death »

Tolaros έγραψε: Τετ 17 Δεκ 2025, 01:02 Άμα παίξει ο Μύθου Α εθνική κατηγορία σφυρίξτε μου.
Μπορει να μην παιξει κι αυτός, που ξέρεις... Να παει με τη μια γερμανια και αγγλια. :mrgreen:
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Guten morgen, Nürnberg. Do you want our Neto?
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Το οτι πήγε ο Τζίμας με 20 μυρια ρήτρα στη β Γερμανίας πιστεύετε ηταν καλό για τον παίχτη κ για την ομάδα η όχι? Για μένα ηταν το σωστό. Βρήκες ομάδα που θα του έδινε χώρο κ χρονο αλλα κ τις συνθήκες να εξελιχθεί κ έβαλες μια ρήτρα εξαιρετική για τη δεδομένη στιγμή. Αυτοί οι δανεισμοι γίνονται παντού κ ο λόγος ειναι οτι πιστεύεις τον παίκτη κ όχι το αντίθετο. Ο τζιμας τα πήγε άψογα κ καποιος αποφάσισε να πληρώσει τη ρήτρα. Ρήτρα που ήταν 20 μυρια αποδεικνύοντας οτι ξέραμε τι είχαμε. Ο Τζιμας ήταν ενας 'σπορος' με μεγάλο potential που εκείνη την περίοδο 'θυμίζω πήραμε πρωτάθλημα ' δεν μπορούσαμε να τον καλλιεργησουμε όσο σωστά έπρεπε. Η επιλογή που συνέχεια αναφέρετε ως λανθασμένη εχει αποδειχθεί με αντικειμενικους όρους εξαιρετική.

Όσο για το γερεμεγεφ κ τον Μύθου , υεωρω οτι βγάζει πιθανό άγχος απο τις πλάτες του Μύθου που δείχνει να χρειάζεται αρκετή δουλειά. Κ μονο οτι ειναι στο ρόστερ αυτής της ομαδας στα 18 του του δίνει πράγματα. Οπότε ναι αν ήμουν σήμερα ο Μύθου θα ένιωθα ευλογημένος
These users thanked the author dragon for the post:
Jean Valjean
geobila

Δημοσίευση από geobila »

Εχω διασταυρώσει απόψεις, λίγες ομολογώ όντας νέο μέλος, με διαφορά αδέρφια εδώ σχετικά με το αν ο Ραζβαν εξελίσσει νέους παίχτες από ακαδημίες ή μεταγραφές τέτοιων ηλικιών.

Είναι σχετικά πολυσύνθετο πρόβλημα.

Ο ποδοσφαιριστής πρέπει να έχει ταλέντο.
Το περιβάλλον που δραστηριοποιείται οφείλει να ειναι όσο πιο ασφαλές γίνεται ώστε να ξεδιπλώσει το ταλέντο αυτό.
Ο προπονητής (ή μάνατζερ) να έχει αρκετά στοιχεία στον χαρακτήρα και τρόπο ανάπτυξης ώστε να εμπνεύσει καπ εξελίσσει τον παίχτη.
Πρέπει επίσης το σύνολο της ομάδας να καλύπτει τις αδυναμίες του παίχτη.

Και κάπου εδώ οι γνώμες διίστανται.

Για μένα ο Ραζβαν δεν το κάνει, και μπορείτε να με φάτε ελεύθερα.

Ο μύθου και ο κάθε μύθου πρέπει να παίξει με ελευθερία κινήσεων, όχι να παίζει σε ένα «κουτί» στο οποίο τα λάθη απαγορεύονται και πρέπει να είμαστε ρομπότ.

Ο μύθου όπως και ο τζιμας θέλουν ένα περιβάλλον όπως η Νυρεμβεργη.

ΥΓ: ο Ντελιας, κουλιερακης, Τζολης, ήταν ειδικές περιπτώσεις που είχαν αστείρευτο ταλέντο και προσωπικότητα

edit: Αν το σχόλιο μου είναι σε λάθος τοπικ ενημερώστε με το να μεταφέρω.
Άβαταρ μέλους
Jean Valjean

Δημοσίευση από Jean Valjean »

Το ερώτημα δεν είναι αν ο Ραζβαν εξελισσει παικτες των ακαδημιών.
Πρώτα πρωτα να διευκρινίσουμε τι εννοούμε με το εξελίσσει. Τεχνικά, τακτικά η ως προσωπικότητες;
Δευτερον να αποφασίσουμε αν πρεπει να είναι αυτή η δουλειά του προπονητη της πρωτης ομάδας.

Η γνώμη μου είναι ότι καταρχήν ο προπονητης της Α ομάδας δεν έχει καμία δουλειά με το να εξελίσσει τεχνικά και σε ορισμένο βαθμό τακτικά τους παίκτες των ακαδημιών.
Οι παικτες πρεπει να έρχονται έτοιμοι τεχνικά και όσο το δυτνατον τακτικά.
Φυσικά και θα συμφωνήσω μαζί σου ότι ο Ραζβαν δεν εξελίσσει τους παικτες σε τεχνικό επίπεδο.
Τους εξελίσσει λίγο στο τακτικό επίπεδο και περισσοτερο ως νοοτροπία πρωταθλητισμου.
Σε μένα αυτό φαίνεται και φυσιολογικό και σωστό.
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Αν κ πιστεύω οτι θα φέρουν βασικο φορ.

Την περίπτωση να θέλουν να πάρουν ενα τέτοιο παίχτη (γερεμεγεφ) για να στηριχτει το πρότζεκτ Μύθου?

Σε περίπτωση βασικου φορ ο Μύθου δύσκολα να βρει χώρο φέτος .

Οι ίδιοι που λένε οτι θα πρέπει να παίζει παραπάνω ο Μύθου δεν τους αρέσει η επιλογή γερεμεγεφ αλλα δεν πιστεύουν οτι θα πάρουμε βασικό φορ. Δλδ τι ακριβώς προτιμάτε ρε μάγκες?
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”