Μεταγραφές χειμώνα 2026
- navigator11
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
Δεν έχω επιτοίχιο ημερολόγιο μήπως και το ψηφιακό στο κινητό έχει τραβήξει κανένα τρελό κοκομπλόκο. 16 Δεκεμβρίου τελικά. Επιβεβαιωμένο από τουλάχιστον 2 συσκευές. 
- These users thanked the author navigator11 for the post:
- black death
- Montrealiotis
Και αφού δεν μας έκατσε αυτός, παίρνουμε το παλτό του βαζελου;Dimitrisou έγραψε: Τρί 16 Δεκ 2025, 22:14Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια αλλά γράφεται ότι αυτός της Μπράγκα είχε κλείσει δανεικός με υποχρεωτική οψιόν πριν τραυματιστεί...ίσως γι αυτόν λέγανε αν ισχύει ξαναλέω...Blackgr4 έγραψε: Τρί 16 Δεκ 2025, 22:11 Έχω ακούσει τον Τσορμπατζόγλου να λέει όλο το προηγούμενο διάστημα πως ο ΠΑΟΚ θα πάρει φορ:
-Με αγορά
-Με ίδια στοιχεία με τον Γιακουμάκη
-Ελαφρώς καλύτερη τεχνική
-Αρκετά καλύτερο βιογραφικό
Και σήμερα σκάει ο 5ος φορ του βάζελου ελεύθερος..
- kataramenos5
-keeper- έγραψε: Τρί 16 Δεκ 2025, 17:35 Αμα κατάφερε ο Γερεμεγιεφ να ανοίξει πρόωρα το τοπικ των μεταγραφών, τότε θέλουμε και Λημνιό να πέσουν τα τσιμέντα
Με σακατεψες και με Γκοντσαρεβα ρε αλητη
ΥΓ 23 σελιδες σε 4 ωρες Ημαρτον ρε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kataramenos5 την Τρί 16 Δεκ 2025, 22:24, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
- These users thanked the author kataramenos5 for the post (total 2):
- -keeper-, magdy
Δεν έχω ιδέα τι ισχύει και τι όχι. Σχολιάζω αυτά που άκουγα - διάβαζα με αυτά που γίνονται στη πραγματικότητα.Dimitrisou έγραψε: Τρί 16 Δεκ 2025, 22:14Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια αλλά γράφεται ότι αυτός της Μπράγκα είχε κλείσει δανεικός με υποχρεωτική οψιόν πριν τραυματιστεί...ίσως γι αυτόν λέγανε αν ισχύει ξαναλέω...Blackgr4 έγραψε: Τρί 16 Δεκ 2025, 22:11 Έχω ακούσει τον Τσορμπατζόγλου να λέει όλο το προηγούμενο διάστημα πως ο ΠΑΟΚ θα πάρει φορ:
-Με αγορά
-Με ίδια στοιχεία με τον Γιακουμάκη
-Ελαφρώς καλύτερη τεχνική
-Αρκετά καλύτερο βιογραφικό
Και σήμερα σκάει ο 5ος φορ του βάζελου ελεύθερος..
Καμία σχέση μεταξύ τους. Αυτό.
- These users thanked the author Blackgr4 for the post (total 2):
- Dimitrisou, Logistis
-
Xlapatsas4
Προσωπικα ο γερεμεγεφ για φορ του τελευταιου εικοσαλεπτου μου αρεσει. Να μπαινει σε στιγμες που απλα πρεπει να μπει η μπαλα μεσα, χωρις να χρειαζεται να πιεζει τοσο, γιατι αυτην την δουλεια θα την κανουν οι γυρω. Δεν ειναι η καλυτερη λύση για αυτον τον ρολο αλλα 1) ειναι vfm 2) αν ηταν ο καλυτερος για τον ρολο του θα ζητουσε να παιζει βασικος. Οσο για την συγκριση με τσαλοφ πραγματικα δεν ξερω γιατι σας αρεσει να αποδομειτε τοσο πολυ εναν παικτη πριν τον δειτε προσαρμοσμενο στο πλανο της ομαδας. Θυμιζω οτι το 70% το καλοκαιρι λεγανε ΑΚΡΙΒΩΣ τα ιδια πραγματα για τον Γιακουμακη.
- These users thanked the author Xlapatsas4 for the post (total 4):
- Azrael, navigator11, PAOK DreXleR, Jean Valjean
Καλα εγω δεν ξεχναω τι γραφοταν και για τον Μπραντον και την χρονια του πρωταθληματος εβγαλε ματια.
Ο Μπράντον ήταν 26 όταν ήρθε όχι 32Azrael έγραψε: Τρί 16 Δεκ 2025, 22:22 Καλα εγω δεν ξεχναω τι γραφοταν και για τον Μπραντον και την χρονια του πρωταθληματος εβγαλε ματια.
Ο Μπράντον έτρεχε 90 λεπτά ασταμάτητα δεν περπατούσε
@blackgr4 δε είναι το ίδιο.
Ναι ο γερεμεγεφ είναι λίγος.
Όμως εφόσον βρέθηκε παίκτης που ήταν κλεισμενος κ η μεταγραφή χάλασε λόγω τραυματισμού πρέπει κάποιος να μπορεί να μοιραστεί παιχνίδια με τον Μυθου.
Αυτή τη στιγμή ο Γιακουμακης που πάει εξαιρετικά δε γίνεται να είναι δευτερος φορ διότι το καλοκαίρι δε θα θέλει να μείνει..
Αν ο ΠΑΟΚ αποφασίσει να μην τον κρατήσει τότε πρέπει να πάει εκτός από τον Σουηδο κ σε πρωτοκλασσατο παίκτηγια σκεφτείτε να ερχόταν ο παίκτης της Μπραγκα κ να έσπαγε το πόδι του παραμονή του ματς κυπέλλου...εκεί θα λέγαμε ότι έπρεπε να φέρει κι ακόμη έναν;;
Ο ΠΑΟΚ αν εμφανίζε τις κλασσικές του καθυστερήσεις μπορεί να ερχόταν ο φορ 20 Ιανουαρίου..στην καλύτερη.
Όμως εφόσον βρέθηκε παίκτης που ήταν κλεισμενος κ η μεταγραφή χάλασε λόγω τραυματισμού πρέπει κάποιος να μπορεί να μοιραστεί παιχνίδια με τον Μυθου.
Αυτή τη στιγμή ο Γιακουμακης που πάει εξαιρετικά δε γίνεται να είναι δευτερος φορ διότι το καλοκαίρι δε θα θέλει να μείνει..
Αν ο ΠΑΟΚ αποφασίσει να μην τον κρατήσει τότε πρέπει να πάει εκτός από τον Σουηδο κ σε πρωτοκλασσατο παίκτηγια σκεφτείτε να ερχόταν ο παίκτης της Μπραγκα κ να έσπαγε το πόδι του παραμονή του ματς κυπέλλου...εκεί θα λέγαμε ότι έπρεπε να φέρει κι ακόμη έναν;;
Ο ΠΑΟΚ αν εμφανίζε τις κλασσικές του καθυστερήσεις μπορεί να ερχόταν ο φορ 20 Ιανουαρίου..στην καλύτερη.
- loukas karadimos
Μπλαγκαραζουμιο
- These users thanked the author loukas karadimos for the post:
- giaxxo
Ναι οκ...για μπες και δες τι γραφοταν εδω μεσα οταν ηρθε...
Αν η ομαδα θεωρει οτι θα βοηθησει και οντως ερθει,θα περιμενω να δω τι θα κανει στο γηπεδο.
Στην θεωρια εχουμε καει πολλες φορες, με πιο τρανταχτο παραδειγμα τον τουριστα τσαλωφ.
- These users thanked the author Azrael for the post (total 4):
- theo-drama, astral, gervasio artigas, Jean Valjean
Γερεμεγιεφ και τα μυαλά στο μπλεντερ...εδώ έχουμε 1,5 χρόνο έναν κώνο στην επίθεση και τον πληρώναμε κιόλας, σε αυτόν θα κολλήσουμε;
Μπράβο Ιβάν, τώρα κατάλαβα το "θαύμα" που έλεγες, όντως παίζεις σκάκι και βλέπεις 3 κινήσεις μπροστά από εμάς τους πληβείους.
Μπράβο Ιβάν, τώρα κατάλαβα το "θαύμα" που έλεγες, όντως παίζεις σκάκι και βλέπεις 3 κινήσεις μπροστά από εμάς τους πληβείους.
-
Leonardo10
Το αστείο είναι ότι αύριο μεθαύριο θα υπάρχει κόσμος που θα βρίζει τον γιερεμεγιεφ, λες και δεν ξέρουμε τις δυνατότητες του παιδιού. Γεια σου Ιβάν σκακιστή, στα πλαίσια του σκακιού φαντάζομαι είναι και να πάρεις τα σαπακια του Αλαφούζου ππυ 3 χρόνια τώρα ειανι μεταξύ αποστολής και κερκίδας.
Δεν κατάλαβα τίποτα.tzo_1926 έγραψε: Τρί 16 Δεκ 2025, 22:28 @blackgr4 δε είναι το ίδιο.
Δηλαδή ακόμα και να πιστέψω πως θα παίρναμε κάποιον άλλο και τελικά δεν τον πήραμε επειδή έσπασε το πόδι του, δεν μπορώ να βρω λογική στη μεταγραφή Γερεμέγιεφ. Αυτά τα πράγματα είναι εντελώς άσχετα μεταξύ τους.
Πήραμε ως ελεύθερο, το πιο αργό και βαρύ φορ του πρωταθλήματος, που ήταν πέμπτος στον βάζελο. Δεν ξέρω τι άλλο μένει να αναλύσουμε.
Ας έρθει να βάλει 30 γκολ να μας βγάλει όλους ρόμπες. ΜΑΚΑΡΙ!
Αν βέβαια δεν μας βγει καλός και μας βγει Σαμάττα, όποιος τολμήσει να ρίξει και αυτό το φταίξιμο στον προπονητή, για εμένα θα είναι στη καλύτερη βαλτός. Νέτα σκέτα.
- These users thanked the author Blackgr4 for the post (total 3):
- Dimitris_L4, Logistis, giaxxo
-
DonnieMcGrath
Αυτή την στιγμή το πιο καθαρό μυαλό στην ευρύτερη οικογένεια του ΠΑΟΚ πρέπει να το έχει ο Κιμποκο
-
Maezono Masakiyo
Αυτό που το έχουμε προδιαγράψει οτι ο Γιερεμεγεφ θα περάσει και δεν θ'ακουμπήσει και ότι θα τον αποκαλούμε λευκό Σαμάτα και μελαχρινό Τσάλοφ να το κοιτάξουμε λίγο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Maezono Masakiyo την Τρί 16 Δεκ 2025, 22:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author Maezono Masakiyo for the post (total 6):
- DonnieMcGrath, magdy, paokkerkir, Ettien26, giaxxo, Ypnos