Μεταγραφές χειμώνα 2026

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
navigator11

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026

Δημοσίευση από navigator11 »

Δεν έχω επιτοίχιο ημερολόγιο μήπως και το ψηφιακό στο κινητό έχει τραβήξει κανένα τρελό κοκομπλόκο. 16 Δεκεμβρίου τελικά. Επιβεβαιωμένο από τουλάχιστον 2 συσκευές. :mrgreen:
These users thanked the author navigator11 for the post:
black death
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Dimitrisou έγραψε: Τρί 16 Δεκ 2025, 22:14
Blackgr4 έγραψε: Τρί 16 Δεκ 2025, 22:11 Έχω ακούσει τον Τσορμπατζόγλου να λέει όλο το προηγούμενο διάστημα πως ο ΠΑΟΚ θα πάρει φορ:
-Με αγορά
-Με ίδια στοιχεία με τον Γιακουμάκη
-Ελαφρώς καλύτερη τεχνική
-Αρκετά καλύτερο βιογραφικό

Και σήμερα σκάει ο 5ος φορ του βάζελου ελεύθερος..
Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια αλλά γράφεται ότι αυτός της Μπράγκα είχε κλείσει δανεικός με υποχρεωτική οψιόν πριν τραυματιστεί...ίσως γι αυτόν λέγανε αν ισχύει ξαναλέω...
Και αφού δεν μας έκατσε αυτός, παίρνουμε το παλτό του βαζελου;
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

-keeper- έγραψε: Τρί 16 Δεκ 2025, 17:35 Αμα κατάφερε ο Γερεμεγιεφ να ανοίξει πρόωρα το τοπικ των μεταγραφών, τότε θέλουμε και Λημνιό να πέσουν τα τσιμέντα
:lol: :lol: κλαμα

Με σακατεψες και με Γκοντσαρεβα ρε αλητη :lol:

ΥΓ 23 σελιδες σε 4 ωρες Ημαρτον ρε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kataramenos5 την Τρί 16 Δεκ 2025, 22:24, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
These users thanked the author kataramenos5 for the post (total 2):
-keeper-, magdy
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Dimitrisou έγραψε: Τρί 16 Δεκ 2025, 22:14
Blackgr4 έγραψε: Τρί 16 Δεκ 2025, 22:11 Έχω ακούσει τον Τσορμπατζόγλου να λέει όλο το προηγούμενο διάστημα πως ο ΠΑΟΚ θα πάρει φορ:
-Με αγορά
-Με ίδια στοιχεία με τον Γιακουμάκη
-Ελαφρώς καλύτερη τεχνική
-Αρκετά καλύτερο βιογραφικό

Και σήμερα σκάει ο 5ος φορ του βάζελου ελεύθερος..
Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια αλλά γράφεται ότι αυτός της Μπράγκα είχε κλείσει δανεικός με υποχρεωτική οψιόν πριν τραυματιστεί...ίσως γι αυτόν λέγανε αν ισχύει ξαναλέω...
Δεν έχω ιδέα τι ισχύει και τι όχι. Σχολιάζω αυτά που άκουγα - διάβαζα με αυτά που γίνονται στη πραγματικότητα.
Καμία σχέση μεταξύ τους. Αυτό.
These users thanked the author Blackgr4 for the post (total 2):
Dimitrisou, Logistis
Xlapatsas4

Δημοσίευση από Xlapatsas4 »

Προσωπικα ο γερεμεγεφ για φορ του τελευταιου εικοσαλεπτου μου αρεσει. Να μπαινει σε στιγμες που απλα πρεπει να μπει η μπαλα μεσα, χωρις να χρειαζεται να πιεζει τοσο, γιατι αυτην την δουλεια θα την κανουν οι γυρω. Δεν ειναι η καλυτερη λύση για αυτον τον ρολο αλλα 1) ειναι vfm 2) αν ηταν ο καλυτερος για τον ρολο του θα ζητουσε να παιζει βασικος. Οσο για την συγκριση με τσαλοφ πραγματικα δεν ξερω γιατι σας αρεσει να αποδομειτε τοσο πολυ εναν παικτη πριν τον δειτε προσαρμοσμενο στο πλανο της ομαδας. Θυμιζω οτι το 70% το καλοκαιρι λεγανε ΑΚΡΙΒΩΣ τα ιδια πραγματα για τον Γιακουμακη.
These users thanked the author Xlapatsas4 for the post (total 4):
Azrael, navigator11, PAOK DreXleR, Jean Valjean
Άβαταρ μέλους
Azrael

Δημοσίευση από Azrael »

Καλα εγω δεν ξεχναω τι γραφοταν και για τον Μπραντον και την χρονια του πρωταθληματος εβγαλε ματια.
Άβαταρ μέλους
gk.box16

Δημοσίευση από gk.box16 »

Azrael έγραψε: Τρί 16 Δεκ 2025, 22:22 Καλα εγω δεν ξεχναω τι γραφοταν και για τον Μπραντον και την χρονια του πρωταθληματος εβγαλε ματια.
Ο Μπράντον ήταν 26 όταν ήρθε όχι 32
Ο Μπράντον έτρεχε 90 λεπτά ασταμάτητα δεν περπατούσε
Άβαταρ μέλους
tzo_1926

Δημοσίευση από tzo_1926 »

@blackgr4 δε είναι το ίδιο.

Ναι ο γερεμεγεφ είναι λίγος.

Όμως εφόσον βρέθηκε παίκτης που ήταν κλεισμενος κ η μεταγραφή χάλασε λόγω τραυματισμού πρέπει κάποιος να μπορεί να μοιραστεί παιχνίδια με τον Μυθου.

Αυτή τη στιγμή ο Γιακουμακης που πάει εξαιρετικά δε γίνεται να είναι δευτερος φορ διότι το καλοκαίρι δε θα θέλει να μείνει..

Αν ο ΠΑΟΚ αποφασίσει να μην τον κρατήσει τότε πρέπει να πάει εκτός από τον Σουηδο κ σε πρωτοκλασσατο παίκτηγια σκεφτείτε να ερχόταν ο παίκτης της Μπραγκα κ να έσπαγε το πόδι του παραμονή του ματς κυπέλλου...εκεί θα λέγαμε ότι έπρεπε να φέρει κι ακόμη έναν;;

Ο ΠΑΟΚ αν εμφανίζε τις κλασσικές του καθυστερήσεις μπορεί να ερχόταν ο φορ 20 Ιανουαρίου..στην καλύτερη.
Άβαταρ μέλους
loukas karadimos

Δημοσίευση από loukas karadimos »

Μπλαγκαραζουμιο
These users thanked the author loukas karadimos for the post:
giaxxo
Άβαταρ μέλους
Azrael

Δημοσίευση από Azrael »

gk.box16 έγραψε: Τρί 16 Δεκ 2025, 22:26
Azrael έγραψε: Τρί 16 Δεκ 2025, 22:22 Καλα εγω δεν ξεχναω τι γραφοταν και για τον Μπραντον και την χρονια του πρωταθληματος εβγαλε ματια.
Ο Μπράντον ήταν 26 όταν ήρθε όχι 32
Ο Μπράντον έτρεχε 90 λεπτά ασταμάτητα δεν περπατούσε
Ναι οκ...για μπες και δες τι γραφοταν εδω μεσα οταν ηρθε...

Αν η ομαδα θεωρει οτι θα βοηθησει και οντως ερθει,θα περιμενω να δω τι θα κανει στο γηπεδο.

Στην θεωρια εχουμε καει πολλες φορες, με πιο τρανταχτο παραδειγμα τον τουριστα τσαλωφ.
These users thanked the author Azrael for the post (total 4):
theo-drama, astral, gervasio artigas, Jean Valjean
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

Γερεμεγιεφ και τα μυαλά στο μπλεντερ...εδώ έχουμε 1,5 χρόνο έναν κώνο στην επίθεση και τον πληρώναμε κιόλας, σε αυτόν θα κολλήσουμε;

Μπράβο Ιβάν, τώρα κατάλαβα το "θαύμα" που έλεγες, όντως παίζεις σκάκι και βλέπεις 3 κινήσεις μπροστά από εμάς τους πληβείους.
These users thanked the author omerta76 for the post (total 2):
embuji, giaxxo
Leonardo10

Δημοσίευση από Leonardo10 »

Το αστείο είναι ότι αύριο μεθαύριο θα υπάρχει κόσμος που θα βρίζει τον γιερεμεγιεφ, λες και δεν ξέρουμε τις δυνατότητες του παιδιού. Γεια σου Ιβάν σκακιστή, στα πλαίσια του σκακιού φαντάζομαι είναι και να πάρεις τα σαπακια του Αλαφούζου ππυ 3 χρόνια τώρα ειανι μεταξύ αποστολής και κερκίδας.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

tzo_1926 έγραψε: Τρί 16 Δεκ 2025, 22:28 @blackgr4 δε είναι το ίδιο.

Ναι ο γερεμεγεφ είναι λίγος.

Όμως εφόσον βρέθηκε παίκτης που ήταν κλεισμενος κ η μεταγραφή χάλασε λόγω τραυματισμού πρέπει κάποιος να μπορεί να μοιραστεί παιχνίδια με τον Μυθου.

Αυτή τη στιγμή ο Γιακουμακης που πάει εξαιρετικά δε γίνεται να είναι δευτερος φορ διότι το καλοκαίρι δε θα θέλει να μείνει..

Αν ο ΠΑΟΚ αποφασίσει να μην τον κρατήσει τότε πρέπει να πάει εκτός από τον Σουηδο κ σε πρωτοκλασσατο παίκτηγια σκεφτείτε να ερχόταν ο παίκτης της Μπραγκα κ να έσπαγε το πόδι του παραμονή του ματς κυπέλλου...εκεί θα λέγαμε ότι έπρεπε να φέρει κι ακόμη έναν;;

Ο ΠΑΟΚ αν εμφανίζε τις κλασσικές του καθυστερήσεις μπορεί να ερχόταν ο φορ 20 Ιανουαρίου..στην καλύτερη.
Δεν κατάλαβα τίποτα.
Δηλαδή ακόμα και να πιστέψω πως θα παίρναμε κάποιον άλλο και τελικά δεν τον πήραμε επειδή έσπασε το πόδι του, δεν μπορώ να βρω λογική στη μεταγραφή Γερεμέγιεφ. Αυτά τα πράγματα είναι εντελώς άσχετα μεταξύ τους.
Πήραμε ως ελεύθερο, το πιο αργό και βαρύ φορ του πρωταθλήματος, που ήταν πέμπτος στον βάζελο. Δεν ξέρω τι άλλο μένει να αναλύσουμε.
Ας έρθει να βάλει 30 γκολ να μας βγάλει όλους ρόμπες. ΜΑΚΑΡΙ!
Αν βέβαια δεν μας βγει καλός και μας βγει Σαμάττα, όποιος τολμήσει να ρίξει και αυτό το φταίξιμο στον προπονητή, για εμένα θα είναι στη καλύτερη βαλτός. Νέτα σκέτα.
These users thanked the author Blackgr4 for the post (total 3):
Dimitris_L4, Logistis, giaxxo
DonnieMcGrath

Δημοσίευση από DonnieMcGrath »

loukas karadimos έγραψε: Τρί 16 Δεκ 2025, 22:28 Μπλαγκαραζουμιο
Αυτή την στιγμή το πιο καθαρό μυαλό στην ευρύτερη οικογένεια του ΠΑΟΚ πρέπει να το έχει ο Κιμποκο :opaokara: :lol:
Maezono Masakiyo

Δημοσίευση από Maezono Masakiyo »

Αυτό που το έχουμε προδιαγράψει οτι ο Γιερεμεγεφ θα περάσει και δεν θ'ακουμπήσει και ότι θα τον αποκαλούμε λευκό Σαμάτα και μελαχρινό Τσάλοφ να το κοιτάξουμε λίγο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Maezono Masakiyo την Τρί 16 Δεκ 2025, 22:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author Maezono Masakiyo for the post (total 6):
DonnieMcGrath, magdy, paokkerkir, Ettien26, giaxxo, Ypnos
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”