Μεταγραφές χειμώνα 2026
-
Maezono Masakiyo
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
Οριστικό το έδωσε ο Τοσκίτσαρος. Γράφει ακόμα οτι διαπραγματευόμασταν μ'αυτόν αλλα τραυματίστηκε https://www.transfermarkt.gr/amine-el-o ... ler/735051
- These users thanked the author Maezono Masakiyo for the post:
- sakis_the_fraud
Εγώ για πλάκα είπα για Λημνιό αλλά όπου να ναι το βλέπω για μεγάλο comeback
-
JORDAN THOMAS FAN
-
john4serres

Calma
- These users thanked the author john4serres for the post (total 7):
- Patron, Μαυρο Χιονι, Maklaz, black death, Anwnimos, paokkerkir, Kevin
-
leomatos88
-
DonnieMcGrath
Disclaimer: δεν έχω inside info, δεν είμαι Ραζβανικος ούτε Ρουμανεσηκωφυγε.
Μετά το Disclaimer έχω να πω ότι ούτε θεωρώ θεσφατο ότι ο Γερεμεγιεφ είναι εισήγηση Ραζβαν, αλλά σίγουρα δεν είναι και κανένα παιδακι να φορτώνεται παίχτες με το έτσι θέλω. Στην τελική εάν ίσχυε το 2ο σενάριο θα είχε φύγει, όπως το καλοκαίρι του πρωταθλήματος (αυτός δεν ήταν ο λόγος σύμφωνα με τους insiders?), καμια 3-4 φορές ακόμα.
Στην ουσια: μακάρι να βγει ο καινούργιος Αναστασακος, και από εκεί που δεν το περιμέναμε να τρίβουμε τα μάτια μας. Ο συγκεκριμένος είναι τουλάχιστον παιζουμενος και το έχει αποδείξει
Μετά το Disclaimer έχω να πω ότι ούτε θεωρώ θεσφατο ότι ο Γερεμεγιεφ είναι εισήγηση Ραζβαν, αλλά σίγουρα δεν είναι και κανένα παιδακι να φορτώνεται παίχτες με το έτσι θέλω. Στην τελική εάν ίσχυε το 2ο σενάριο θα είχε φύγει, όπως το καλοκαίρι του πρωταθλήματος (αυτός δεν ήταν ο λόγος σύμφωνα με τους insiders?), καμια 3-4 φορές ακόμα.
Στην ουσια: μακάρι να βγει ο καινούργιος Αναστασακος, και από εκεί που δεν το περιμέναμε να τρίβουμε τα μάτια μας. Ο συγκεκριμένος είναι τουλάχιστον παιζουμενος και το έχει αποδείξει
- These users thanked the author DonnieMcGrath for the post:
- sakis_the_fraud
- paok_athens_g4
Το επομενο βημα ειναι να διωξουμε λουτσεσκου κ να παρουμε κ δανεικο προπονητη....
- These users thanked the author paok_athens_g4 for the post (total 2):
- Patron, margas
- Dimitris_L4
-
namisenoiazei
- navigator11
Αν συνέβαινε πρώτη φορά μαζί σου.danirifle έγραψε: Τρί 16 Δεκ 2025, 19:18 εμένα κάτι μου βρωμάει
κάποια εξυπηρέτηση γίνεται
δεν υπάρχει άλλη λογική εξήγηση και είναι παράλογο να έρχεται για 2ος
Κάθε μεταγραφική τα ίδια. Προσπαθούμε να κάνουμε σενάρια που να δικαιολογούν τις μαλακιες της διοίκησης και του Ιβάν.
Μεταφέρει ο φίλος τώρα ότι ακούγεται για δανεικός ο Ακπομ.
Να αρχίσω τώρα τα καντήλια ή να περιμένω;
Τι θα πει δανεικός; Δεν ξέρουμε αν μας κάνει; Δεν τον έχουμε δει;
Να έρθει το καλοκαίρι να μείνουμε με Γιερεμεγιεφ-Μύθου και να διαπραγματευόμαστε τον Αύγουστο νέο δανεισμό των Γιακουμάκη-Ακπομ;
Κάπου-κάποιος μας κοροϊδεύει δεν γίνεται.
Απο το χείλος του γκρεμού σωθήκαμε το καλοκαίρι όταν οι αντιδράσεις μας έκαναν τον Ιβαν να σκεφτεί δεύτερη φορά την πώληση του Κωνσταντελια. Φανταστείτε ΠΑΟΚ χωρίς Ντελια με βασικό δεκάρι Ιβανουσεκ (κι αυτόν δανεικό). Κάπου κάτω από τον βαζελο θα ήμασταν στην βαθμολογία.
Σωσαμε την παρτίδα με κραυγές στο 90 για να πάνε να φέρουν φορ τον Γιερεμεγιεφ με 1.5 χρόνο συμβόλαιο όταν όποιον έχει έστω και μια ελπίδα να πιάσει τον φέρουμε δανεικό κι αγυριστο.
Κρύβε λόγια αδερφέ, μας διαβάζουν....paok_athens_g4 έγραψε: Τρί 16 Δεκ 2025, 19:27 Το επομενο βημα ειναι να διωξουμε λουτσεσκου κ να παρουμε κ δανεικο προπονητη....