Αδερφε ο τυπος δε μας κανει γτ ο προπονητης μας δεν παιζει ποδοσφαιρο που ευνοει τν καθε γερεμεγεφ...γτ ειναι ενα καδρονι περιοχης..τεχνικη κατω του μετριου, συνδυαστικο παιχνιδι επισης, εντασεις ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ...breakdown88 έγραψε: Τρί 16 Δεκ 2025, 19:10Φίλε δεν αντιλέγω, τον παίχτη δεν τον έχω ξέρω, μπορεί να είναι επιπέδου οφη, δεν τον έχω δει εκτός από τα μεταξύ μας. Η ειλικρινής μου ερώτηση είναι, δε μας κάνει γιατί:makispaspartou έγραψε: Τρί 16 Δεκ 2025, 18:59
Ρε φίλε ο τύπος είναι χαμηλής ποιότητας, επιπέδου μεταγραφής οφη και ατρομήτου. Τι το συζητάς?
Δεν έχει το σκοράρισμα;
Δεν έχει συνδυαστικό παιχνίδι;
Δεν έχει μονομαχίες και σκύλιασμα;
Δεν έχει εντάσεις;
Δεν πάω να χρυσώσω κανένα χάπι, μια λίγο πιο λεπτομερή γνώμη για τον παίχτη θέλω για να πάρω μια ιδέα.
Μεταγραφές χειμώνα 2026
- Dimitris_L4
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
- These users thanked the author Dimitris_L4 for the post:
- breakdown88
Ακόμα μια φορά που ο πρόεδρος είπε φέρτε φορ με 1.5 μυριο μισθό και οι άχρηστοι από κάτω βρήκαν τον Γερεμεγιεφ/Τσολακ/Σαματα κλπ
Ο Γιακουμάκης δεν έχει καμία σχέση.george188 έγραψε: Τρί 16 Δεκ 2025, 19:13Η αληθεια ειναι οτι κ για γιακουμακη ημουν μουδιασμενος κ εν τελει διαψευστηκα πανηγυρικαxrisitsapa έγραψε: Τρί 16 Δεκ 2025, 19:12 Ας μην είμαστε υπερβολικοί στις κρίσεις μας, γιατί οι περισσότεροι εδώ μέσα ( κι εγώ ) πανηγυρίζαμε για «τον πρώτο σκόρερ της Κροατιας» , τον « βασικό φορ της ΤΣΣΚΑ και της Εθνικής Ρωσίας», κτλ κτλ
Επίσης δεν θυμάμαι και κανένα ενθουσιασμό το καλοκαίρι για τον Γιακουμάκη.
Όποτε λίγο κράτει, πιστεύω ότι όντως είναι επιλογή Ραζβαν και ελπίζω να μας δικαιώσει.
- sourmenetes
- Moderator
Και ο Γιακουμάκης πριν 3 μήνες ήταν ισάξιος του Τσάλοφ
Αν κάποιος τον έχει δει ας μας πει
Κρίσεις καφενείου δε μου λένε τπτ!
- These users thanked the author sourmenetes for the post (total 2):
- keep_paokizein, magdy
Απο Τσαλοφ 1000 φορες. Τιμιος παικτης - ελπιζω να παρουμε και καποιον ισαξιο η καλυτερο με γιακουμακη
-
George Best4
Αν ισχύει...Μη ξεχάσετε ότι θα φταίει ο Λουτσεσκου με την κακή διαχείριση του υλικού και που δεν παίζει Χατσιδης Μπερδος Μπαταουλας.
- These users thanked the author George Best4 for the post:
- -keeper-
εμένα κάτι μου βρωμάει
κάποια εξυπηρέτηση γίνεται
δεν υπάρχει άλλη λογική εξήγηση και είναι παράλογο να έρχεται για 2ος
κάποια εξυπηρέτηση γίνεται
δεν υπάρχει άλλη λογική εξήγηση και είναι παράλογο να έρχεται για 2ος
Εμένα μου φτάνει που 16/12 γίνεται αυτός ο χαμός.
Δεύτερο καλοκαίρι ζούμε.
Όνειρο!!!
By the way όλο και περισσότερο φωτογραφίζεται ο Λιβαι σαν το εξτρεμοφορ που λένε
Δεύτερο καλοκαίρι ζούμε.
Όνειρο!!!
By the way όλο και περισσότερο φωτογραφίζεται ο Λιβαι σαν το εξτρεμοφορ που λένε
- These users thanked the author nunies4 for the post (total 5):
- navigator11, Ally Samagoal, keep_paokizein, M o r b i u S, sakis_the_fraud
-
Ριαν_Καπαγιαννιδης
1) Γιατί αν οι θέσεις στην βαθμολογία αντικατόπτριζαν την απόλυτη αξία του ρόστερ, τότε οι ομάδες δεν θα επαιζαν καν ματς. Τι με ρωτάς μωρέ, είναι σα να παραδέχεσαι με την ερώτηση σου ότι η Λιβαδειά έχει καλύτερο ρόστερ του βαζελου ή ότι η Λέστερ το 2015 είχε το καλύτερο ρόστερ στην Αγγλία.gika έγραψε: Τρί 16 Δεκ 2025, 18:48Αν το ρόστερ μας είναι με χαοτική διαφορά από το επόμενο το δεύτερο καλύτερο στο πρωτάθλημα για ποιο λόγο είμαστε τρίτοι;Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Τρί 16 Δεκ 2025, 18:44 Το ρόστερ μας είναι με χαοτική διαφορά από το επόμενο το δεύτερο καλύτερο στο πρωτάθλημα.
Και αν το ρόστερ του παναθηναϊκού είναι τόσο χειρότερο πως δικαιολογείς ότι ψάχνουμε την αναβάθμιση στα σκουπίδια τους;
2) Γιατί το ρόστερ περιλαμβάνει 23 παίκτες, κι όχι μόνο το δεύτερο/τρίτο φορ.
- These users thanked the author Ριαν_Καπαγιαννιδης for the post:
- keep_paokizein
Εγώ λίγο που τον έχω δει στα μεταξύ μας πιο πολύ σε Τσαλοφ μου φέρνει
Στο πρέσινγκ μπροστά παίζει να είναι και χειρότερος
Καμία σχέση με τα χαρακτηριστικά που θέλει ο Λουτσε
Τώρα γτ προσπαθούν να μας πείσουν ότι είναι επιλογή του δεν ξέρω
Στο πρέσινγκ μπροστά παίζει να είναι και χειρότερος
Καμία σχέση με τα χαρακτηριστικά που θέλει ο Λουτσε
Τώρα γτ προσπαθούν να μας πείσουν ότι είναι επιλογή του δεν ξέρω
- navigator11
Ρε παιδιά, εν προκειμένω μιλάμε για περίπτωση παίχτη που έχει εικόνα και ιδία γνώση ο Λουτσέσκου. Συγγνώμη αλλά εφόσον πήγαν να του "φυτέψουν" τον συγκεκριμένο, δεν υπάρχουν "ναι μεν αλλά". Λες "δεν ανέχομαι την υποτίμηση" και αποχωρείς άμεσα. Μην τρελαθούμε δηλαδή. Δεν πρόκειται για κάποιον παίχτη ούτε εν δυνάμει "καψούρα" από τα ανώτερα στελέχη της διοίκησης, ούτε για καμιά πάλαι ποτέ ξεπεσμένη πλέον παιχτάρα, που ελπίζεται ότι μπορεί να βρει τον εαυτό του εδώ, τίποτα.-Paoktzis έγραψε: Τρί 16 Δεκ 2025, 19:09 Τι να πω ρε Σαββίδη άμα θεωρείς οτι με αυτούς τους παίκτες θα πάμε μπροστά οκ..
Το σκαουτινγκ τιμ τρομερό!! Δυσκολεύτηκε πολύ. Ότι αποφασίσουν οι μάνατζερ..
- Dimitris_L4
Τεχνικη 3/10sourmenetes έγραψε: Τρί 16 Δεκ 2025, 19:16 Και ο Γιακουμάκης πριν 3 μήνες ήταν ισάξιος του Τσάλοφ
Εντασεις 3/10
Αποτελεσματικοτητα 8/10
Συμμετοχικοτητα 5/10
Πρεσινγκ 2/10