Λουντογκόρετς - ΠΑΟΚ 3-3 MVP, Σχόλια και Παραλειπόμενα

Απάντηση

Ποιός νομίζετε οτι ήταν ο MVP για τον ΠΑΟΚ;

Παβλένκα
1
1%
Μπάμπα
1
1%
Βολιάκο
5
5%
Κεντζιόρα
1
1%
Κένι
2
2%
Μεϊτέ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Οζντόεφ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Τάϊσον
2
2%
Ιβανούσετς
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Ντεσπότοφ
68
62%
Τσάλοφ
3
3%
Καμαρά
2
2%
Ζίβκοβιτς
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Μπιάνκο
3
3%
Μύθου
9
8%
Κωνσταντέλιας
12
11%

Σύνολο ψήφων: 109

George Best4

Re: Λουντογκόρετς - ΠΑΟΚ 3-3 MVP, Σχόλια και Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από George Best4 »

george188 έγραψε: Πέμ 11 Δεκ 2025, 22:21
George Best4 έγραψε: Πέμ 11 Δεκ 2025, 22:19
george188 έγραψε: Πέμ 11 Δεκ 2025, 22:14 Eπισης επειδη λετε οτι του καμαρα ειναι φαουλ, ο καμαρα δεν ειναι οτι παιζει μονο μπαλα αλλα δεν παει καν πανω στο παικτη ουτε στα ποδια του. Ο παικτης ειναι πιο μακρια και απλα πεφτει πανω στον καμαρα, ειναι κωμικο φαουλ. Οχι οτι αυτο δικαιολογεί τη κωμικη αμυνα μετα
Ρε φίλε είναι ατσουμπαλο τραγι, όταν έχει τόσο κακές επαφές με κοντρόλ, χάνει την μπάλα και μετά μπαίνει στις φάσεις έτσι, τι θα κάνει ο διαιτητής?
Αστείο φάουλ, καμία επαφή, αλλά πληρώσαμε το ποσό ατσουμπαλος είναι.
Δεν το έδωσε για να ευνοήσει ο διαιτητής τους Βούλγαρους, απλά είδε ένα κατσικι
Εγω δεν πιστευω οτι το εδωσε για να τους ευνοησει απλα ηταν κακιστη αποφαση, δεν διαφωνω οτι ατσουμπαλος ο μαντι αλλα δεν υπαρχει φαουλ σ αυτη τη φαση.
Το ίδιο λέω. Αλλά κι εγώ διαιτητής να ήμουν και δεν είχα καλή οπτικη και έβλεπα έναν ατσουμπαλο να χάνει κοντρολ και να μπαίνει έτσι ίσως έδινα το.φσουλ.

Και στο 3ο γκολ πάλι μαλακια αυτός κάνει
Και σε 2-3 φάσεις στη σειρά η μπάλα παίζει φλιπερακι πάνω του, δε μπορεί να κάνει κοντρόλ.
Nik MK_UK

Δημοσίευση από Nik MK_UK »

black death έγραψε: Πέμ 11 Δεκ 2025, 22:23 Τυχερος που δεν βρηκε τον αλλο, θα έπαιρνε και κόκκινη.
Δεν υπάρχει τακλιν με δυο ποδια τεντωμενα. Δεν ειμαστε στα 80s.
100% Τραγι εδω ο συμπαθης Καμαρα. 100% φαουλ. Οσοι λενε οτι δεν ηταν γιατι δεν κοιταζουν τον κανονισμο να μασ διαφωτισουν και εμας τους αμπαλους?

Γενικα αμυνα για μήνυση, που μας στοίχησε και το παιχνιδι εν τελη.
paokpantou

Δημοσίευση από paokpantou »

Δεν ξέρω τι έκανε στην φάση του 2-2 το τραγί αλλά παίχτης καμαρα δεν υπάρχει είναι Απαράδεκτος σήμερα δεν κερδίσαμε λόγω αυτού του απίθανου και του άλλου απίθανου Κεντζιορα και δεν μπορεί να μου τον βάζει αλλαγή πριν τον Μπιανκο
Μπαίνει το Ιταλακι μέσα και αλλάζει όλο το κέντρο δηλαδή ο Λουτσε δεν το βλέπει αυτό;;δεν βλέπει πως ο Μειτε σέρνεται;;δεν βλέπει πως ο Μπαμπα σέρνεται;;;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος paokpantou την Πέμ 11 Δεκ 2025, 22:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author paokpantou for the post:
Jairo
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Ο Καμαρά για παράδειγμα μπορεί να προτιμήθηκε για να έχουμε ύψος στα στημένα, άσχετα με το πώς πήγε.

Δεν ξέρουμε τι σκέφτονται αυτοί που αποφασίζουν, οπότε οι εύκολες κρίσεις από τα πληκτρολόγια δε λένε κάτι.

Χάθηκε μεγάλη ευκαιρία. Όμως κι εγώ πιστεύω θα περάσουμε. Να σταματήσει αυτό με τους τραυματισμούς μόνο.

Θα θυμόμαστε για χρόνια ένα γκολ που δε μπήκε..

Τον Ατρόμητο να κερδίσω... τώρα..
These users thanked the author trouman for the post (total 4):
Kabamaru11, panpangr77, Maklaz, Papa9
giapas

Re: Λουντογκόρετς - ΠΑΟΚ 3-3 - Σχόλια και Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από giapas »

Equalizer έγραψε: Πέμ 11 Δεκ 2025, 21:47 Κρίμα

Δεν μου αρέσει η ομάδα, κλαταρισμενα χαφ, ακανόνιστα εξτρέμ και σαφές θέμα σε άμυνα

Όπως εξελίχθηκε όμως και με το άδικο φάουλ, κριμα
Συμφωνώ. Απλά - λιτά.
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

Έχω πολλά νεύρα με τον κατά φαντασίαν ποδοσφαιριστή Κεντζιορα,που η ανικανότητα του σαν δεξί μπακ ,τον έκανε στόπερ για να τον ξευτιλισει κάθε απίθανος επιθετικός.

Τεχνική δεν έχει,δύναμη δεν έχει,στο ψηλό παιχνίδι είναι ανέκδοτο,ηγετική φυσιογνωμία δεν έχει.

Τι στον πουτσο βλέπει ο Λουτσεσκου και τον βάζει συνέχεια;

Και είμαι σίγουρος ότι ο Λουτσεσκου δεν θα ζητήσει στόπερ γιατί νοιωθει ικανοποιημένος με αυτούς που έχει.
These users thanked the author markos4 for the post (total 2):
Papa9, Kevin
kokoblokos

Δημοσίευση από kokoblokos »

Μια ψυχρη ανάλυση του ματς. Σχετικά με τα δώρα της άμυνας μας. Αντίστοιχα δώρα μας έκαναν κι αυτοί. Στο 1-2 από στημένο βρέθηκε στο ένα μέτρο ο βολιακο και ισοφάρισε. Στο 3-3 δείτε τι παπαριά έκανε ο αμυντικός τους και ενω είχε άνεση να διώξει την μπάλα, αυτή έγινε διεκδικήσιμη και την πρόλαβε ο Ντελιας.
Νομίζω οτι το ματς στραβωσε στην τριπλή αλλαγή που κάναμε και χασαμε τα αβγά και τα καλάθια για κανά δεκάλεπτο.
Και το εργο ότι επρεπε να σφίξουν τα γάλατα για να κάνουμε καθαρές ευκαιρίες, νομίζω οτι το εχουμε ξαναδει αρκετές φορές. Όπως επίσης έχουμε δει πάμπολλες φορές το έργο που προηγουμαστε και αφήνουμε τον αντίπαλο να γίνει Ρεάλ.
Βλέποντας το ματς σκεφτόμασταν πως αυτή η ομάδα κέρδισε την Θέλτα. Οι Βούλγαροι θα σκέφτονταν πως αυτη η ομάδα κέρδισε την Λιλ.
Εμένα αυτό που με προβληματίζει είναι ότι δεν μαθαίνουμε από τα λάθη μας. Τα επαναλαμβάνουμε και ακυρώνουμε την πολυ καλή μας προσπάθεια..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kokoblokos την Πέμ 11 Δεκ 2025, 23:06, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
These users thanked the author kokoblokos for the post (total 3):
BlackMagicPAOK, Jean Valjean, PAOK DreXleR
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Εχουμε μια απο τις καλυτερες επιθεσεις της διοργανωσης μεχρι τωρα κ μια απο τις χειροτερες αμυνες.Αυτο πρεπει να διορθωσουμε,την αμυνα.

Και ο Παβλενκα σημερα ηταν κακος,να τα λεμε ολα.Προτιμω στα 2 επομενα ευρωπαικα να μπει ο Τσιφτσης.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Να ξεκαθαρίσω ότι δεν μου άρεσε ο Δεσπότης. Τι κι αν έβαλε ένα ομολογουμένως ωραίο γκολ, τι κι αν είχε την ασίστ στο 1-2. Σε όλο τον υπόλοιπο αγώνα ήταν πολύ μέτριος και δεν προσφέρει ΤΙΠΟΤΕ ανασταλτικά, εκεί που υποφέρει η ομάδα.

O Pavlenka δεν θυμίζει σε τίποτε τον τερματοφύλακα Σεπτεμβρίου Οκτωβρίου.
Ο Kenny ήταν πολύ καλός.
Meite και Ozdoev όπως περίμενα ήταν κάτω του μετρίου.
Το ίδιο και το αμυντικό δίδυμο Kedziora - Vogliacco με τον Ιταλό καλύτερο του Πολωνού. Στις κεφαλιές μας κάνουν πλάκα. Ούτε στην προπόνηση δεν τρώμε τόσο εύκολα γκολ.
Χάλι και ο Baba.
Ο Ταισον στο πρώτο ημίωρο δεν συνεισέφερε, αλλά στη συνέχεια άρχισε να ανεβαίνει.
Ο Ivanusec είναι πεταμένα λεφτά. Έχει κάτι ελάχιστες αναλαμπές, λόγω ποιότητας, στις οποίες μπορεί να γράψει κάποια νούμερα, αλλά γενικά ΔΕΝ.
Ακριβώς το ίδιο είναι και ο Despodov.
O Chalov δεν πρέπει να δει αποστολή ξανά.

Από τους αναπληρωματικούς χάρηκα τον Ντέλια που συνέρχεται και τον ναερό Μύθου που σκόραρε και τον Bianco που ο προπονητής αρνείται πεισματικά να εκμεταλλευθεί. Ανησυχητικά κακός ο Camara.
Ο Zivkovic αριστερά ήταν ο χειρότερος του γηπέδου. Δεξιά βελτιώθηκε.
Άβαταρ μέλους
Aye4

Δημοσίευση από Aye4 »

Είναι ιδιαίτερα δυσάρεστο που η κόντρα Σαββιδικων- Μυστακιδικων μας έχει φέρει σε κατάσταση να χαιρόμαστε με τις ποδοσφαιρικές αποτυχίες της ομάδας. Να παρακαλάμε για αποτελέσματα που θα αμαυρώσουν την επέτειο των 109 χρόνων είτε στο ποδόσφαιρο είτε στο μπάσκετ (διότι υπάρχει και η άλλη πλευρά). Εξομολογουμαι ενώπιον όλων σας ότι ανήκω σε μια πλευρά από τις δύο που ανέφερα και "χάρηκα" με πόνο ψυχής που σήμερα δεν πήραμε τη νίκη. Ημαρτον γαμώ τον μπελά μου...
icue

Δημοσίευση από icue »

Ο Καμαρα δεν βρηκε το παικτη ουτε αφου βρηκε την μπαλα, το οποιο θα δικαιολογουσε φαουλ. Ο αντιπαλος πεφτει πανω του αφου εχει διωξει την μπαλα. Ειτε το εκανε με το ενα, ειτε με τα δυο ειτε με τα τρια.
These users thanked the author icue for the post (total 2):
george188, Ally Samagoal
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Πάμε άλλη μία:

Με Τσάλοφ, Μύθου, η χρονιά θα βγει και ΔΕΝ θα μας στοιχίσει τίποτα.
Αν δεν φέρουν στόπερ ΤΑΝΚΣ, ότι χαθεί θα είναι εξαιτίας της άμυνας μας, αφού βέβαια διαπιστώσουμε αν ο Ζαφείρης είναι καλός στο αμυντικό τρανζίσιον, που λογικά θα είναι.
Δυο πράγματα έπρεπε να αλλάξουν. Το αμυντικό τρανζίσιον που λόγω των αργών χαφ είχαμε τεράστιο θέμα, αυτό λογικά θα βελτιωθεί με τον Ζαφείρη και το αεροδρόμιο στο κέντρο της άμυνας.
Αν δεν καλυφθούν αυτά τα κενά, τσάμπα σκάμε.
Τελειώσαμε και πάμε παρακάτω.
These users thanked the author Blackgr4 for the post (total 6):
Jairo, wickerman, scarsick, Papa9, Γερασίμου, Kevin
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Εμεινε με δεκα η Βικτορια,μας συμφερει ειτε το Χ σε αυτο ειτε να νικησει ο βαζελος με πανω απο 2 γκολ διαφορα.
spiridoula

Δημοσίευση από spiridoula »

Νομιζω οι αλλαγες αποσυντονισαν την ομαδα
Άβαταρ μέλους
wickerman

Δημοσίευση από wickerman »

Aye4 έγραψε: Πέμ 11 Δεκ 2025, 22:33 Είναι ιδιαίτερα δυσάρεστο που η κόντρα Σαββιδικων- Μυστακιδικων μας έχει φέρει σε κατάσταση να χαιρόμαστε με τις ποδοσφαιρικές αποτυχίες της ομάδας. Να παρακαλάμε για αποτελέσματα που θα αμαυρώσουν την επέτειο των 109 χρόνων είτε στο ποδόσφαιρο είτε στο μπάσκετ (διότι υπάρχει και η άλλη πλευρά). Εξομολογουμαι ενώπιον όλων σας ότι ανήκω σε μια πλευρά από τις δύο που ανέφερα και "χάρηκα" με πόνο ψυχής που σήμερα δεν πήραμε τη νίκη. Ημαρτον γαμώ τον μπελά μου...
Wtf? Ότι να΄ναι. Άστο φίλος σε λάθος forum βρίσκεσαι. Έχει πολλά forum που χαίρονται όταν δεν κερδίζουμε, αυτό δεν είναι ένα από αυτά. 100 χρόνων.
These users thanked the author wickerman for the post (total 2):
george188, elvetos giatros
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ευρώπη”