Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
delos15

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Δημοσίευση από delos15 »

CCCP έγραψε: Τετ 10 Δεκ 2025, 12:18 Eμενα κατι που δε μου αρεσει ειναι αυτο το παραπωνο που βγαζουν μερικοι , οτι γιατι δε πανυγιριζουμε αρκετα καθε φορα που γινεται κατι οπως η αυξηση μετοχικου κεφαλαιου.

Δηλαδη ρε παιδια σοβαρα τωρα αυτο θελουμε και χρειαζωμαστε στον ΠΑΟΚ, ΠΑΡΑΠΑΝΩ πανυγηρτζιλικι? Και να περασουμε ξανα νεοπλουτισμους και τετοια.

Ναι ξερω μερικους το μονο που τους νοιαζει ειναι τα "γουστα" αλλα το πανυγηρι το βαρεθηκα, σοβαροτητα θελω.
Την λέξη "πανηγυρίσουν΄' την έβαλα ως αντιδιαστολή με την τοξικότητα και τον διχασμο. Με οτι αλλο εγραψα διαφωνεις?
Και σου μιλαει ενας ανθρωπος ο οποιος πηγαινε στο γυναικειο βολλευ οταν ο ΠΑΟΚ ηταν ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ/ΠΑΟΚ με σημα ενα αλογο. Δεν περιμενα τους Σεπεδες για να ασχοληθω. Αυτα για το να μην μου κωλησουν καμια ταμπελα πανυγυρτζη.

'
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

CCCP έγραψε: Τετ 10 Δεκ 2025, 13:28 Ξερω οτι πολλοι εχετε ιδεολογικη διαφωνια με τη ευρολιγκα και το σεβομαι αυτο , αλλα η πραγματικοτητα ειναι οτι εκεινο ειναι το υψηλοτερο επιπεδο. Εγω μιλκο cup δε θελω.

Επισης...οκ να μην αρεσουν τα κλειστα συμβολαια κτλ, αλλα εγω δε βλεπω να εχει γινει excluded λογο αυτου καποια ομαδα που θα επρεπε να ειναι εκει. Ολες οι παραδοσιακες μπασκετικες πολεις και ομαδες ειναι εκει. Μεχρι και οι δυο του βελιγραδιου φτασανε να παιζουν ευρολιγκα. Οποιος εχει τη δυνατοτητα παιζει, δε βλεπω εγω "κλειστο" κλαμπ που δε μπορεις να μπεις. Και να πεις οτι μπαινεις περνεις τα λεφτα και δε σε φτανουν οι αλλοι? μπασκετ ειναι εδω, λεφτα δεν εχει βαρελι χωρις πατο ειναι. Το να λεμε οτι τα κλειστα συμβολαια των ποκεμων φταινε που ειμασταν εμεις μπατιριδες ειναι αστειο. Δεν ειδα να τον σταματαει τον Μυστακιδη αυτο.

Η Θεσσαλονικη ειναι η μονη παραδοσιακη μπασκετικη πολη που δεν εχει εκπροσοπιση στο υψηλωτερο επιπεδο του ευρωπαικου μπασκετ
Γιατί δεν επαναφέρουν τότε τα προκριματικά αφού δεν είναι κλειστή λίγκα;

Ας πάνε σε ένα μοντέλο τσλ, όπου αντί wild cards να δίνουν θέσεις μέσω προκριματικών στους καλύτερους.

3 Ελληνικές πάντως δεν χωράνε εύκολα, κάποιος θα πρέπει να μείνει στην απέξω και εκεί θα αρχίσουν τα προβλήματα αυτών που θέλουν το "καλό του μπάσκετ"
These users thanked the author Mitsospaoki4 for the post:
freemind
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

H ομάδα (αν μπορεί φυσικά) πρέπει να παίζει στο υψηλότερο επίπεδο. Αν αυτό είναι η Ευρωλίγκα, τότε Ευρωλίγκα. Αν σε 4 χρόνια είναι το ΝΒΑ, να πάμε εκεί.
Θα είναι τεράστια "νίκη" για την ομάδα να είναι ο ΠΑΟΚ εκπρόσωπος της πόλης σε αυτό το επίπεδο.
Η Ευρωλίγκα είναι κλειστή από την άποψη ότι δεν παίζουν οι πρωταθλητές, όχι ότι δεν παίζουν οι καλύτεροι. Γιατί αδιαμφισβήτητα παίζουν οι καλύτεροι της Ευρώπης. Και άμα είσαι στους καλύτερους αργά ή γρήγορα θα παίξεις, και αυτό θα κάνει και ο ΠΑΟΚ.
Πώς γίνεται να μην είναι ο πρωταθλητής ο καλύτερος? Πολύ απλά δίνουν οι ομάδες βάρος στην Ευρωλίγκα και όχι στα εγχώρια.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

astral έγραψε: Τετ 10 Δεκ 2025, 12:07 Sorry φιλε, αλλα η κουβέντα ξεκίνησε από τους εγωισμούς αυτών που "τον ήθελαν", και είχαν αναλάβει εργολαβία τον τοξικό διχασμό από το καλοκαίρι.

Ας πάμε παρακάτω γιατί ο περισσότερος κόσμος ούτε "τον ήθελε" ούτε "δεν τον ήθελε".

Προκοπη στο μπάσκετ (όπως και σε όλα τα αθλήματα) θέλουμε και ευτυχώς την βλέπουμε να έρχεται.
Και αν δεν κάνω λάθος χαρακτηρίζονταν ισαποστάκιας. Έχει ο καιρός γυρίσματα..
These users thanked the author Blackgr4 for the post (total 2):
Maurice_Escargot, flash4
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Δεν ειναι για αυτους ο ειρωνικος χαρακτηρισμος "ισοσταποστακιας", ειναι για αυτους που δεν ειχαν τα τετοια να πουν ανοιχτα αυτο που ηθελαν.
These users thanked the author CCCP for the post:
Montrealiotis
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Αν θυμάμαι καλά, αυτό αφορούσε κυρίως τις κινήσεις του ΑΣ για την ΠΑΕ και όχι τον Μυστακίδη ως ιδιοκτητη του μπάσκετ
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

CCCP έγραψε: Τετ 10 Δεκ 2025, 15:13 Δεν ειναι για αυτους ο ειρωνικος χαρακτηρισμος "ισοσταποστακιας", ειναι για αυτους που δεν ειχαν τα τετοια να πουν ανοιχτα αυτο που ηθελαν.
Διαβάζεις τη σκέψη φίλε; Έχεις τέτοιες ικανότητες; Καταλαβαίνεις δηλαδή τι πιστεύω εγώ αλλά φοβάμαι να το γράψω; Και τι ακριβώς να φοβηθώ; Όχι μόνο εγώ, ο οποιοσδήποτε. Έχω κάθε δικαίωμα να εκφράζομαι όπως θέλω (πάντα σε πολιτισμένα πλαίσια) και καμία υποχρέωση να δώσω εξήγηση στον οποιονδήποτε ή/και να διαλέξω στρατόπεδο. Το γράφω από τη 1η μέρα και δεν έχω αλλάξει λέξη.
Αλίμονο σε αυτούς που χαρακτήριζαν συνοπαδούς τους και τους έβαλαν ταμπέλες για να χαίρεται το.. παρεάκι τους.
Είπα. Έχει ο καιρός γυρίσματα.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

astral έγραψε: Τετ 10 Δεκ 2025, 15:15 Αν θυμάμαι καλά, αυτό αφορούσε κυρίως τις κινήσεις του ΑΣ για την ΠΑΕ και όχι τον Μυστακίδη ως ιδιοκτητη του μπάσκετ
Λάθος θυμάσαι.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Έχει κουράσει η αναμόχλευση και τα flashbacks. Όλοι θυμόμαστε πώς εμφανίστηκε στην καθημερινότητα του συλλόγου ο Μυστακίδης, από ποιούς προμοταρίστηκε χωρίς αύριο κοκ. Πλέον έχει την τύχη της ΚΑΕ στα χέρια του. Καλή επιτυχία να έχει όλη η ομάδα, που θα τρέχει εφεξής το μπασκετικό τμήμα. Και όρεξη και επιμονή για "τσαλάκωμα" και συγκρούσεις. Δε θα βαρεθώ να το επισημαίνω αυτό. Διότι δίχως αυτές στη συγκεκριμένη "χώρα" να πιάσει ο ΠΑΟΚ κορυφές είναι όνειρο απατηλό. Θα πρέπει να νιώθουν οι νταβατζήδες την ανάσα του ΠΑΟΚ διαρκώς στον σβέρκο τους ούτως ώστε στις 8 φορές να μπορέσεις να τους πάρεις με αίμα 2 τίτλους, παρά τη λυσσώδη προσπάθεια να στους κλέψουν κι αυτούς. Ιδού λοιπόν τον λαμπρόν πεδίο της δόξης.
These users thanked the author navigator11 for the post:
freemind
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Blackgr4 έγραψε: Τετ 10 Δεκ 2025, 15:18
CCCP έγραψε: Τετ 10 Δεκ 2025, 15:13 Δεν ειναι για αυτους ο ειρωνικος χαρακτηρισμος "ισοσταποστακιας", ειναι για αυτους που δεν ειχαν τα τετοια να πουν ανοιχτα αυτο που ηθελαν.
Διαβάζεις τη σκέψη φίλε; Έχεις τέτοιες ικανότητες; Καταλαβαίνεις δηλαδή τι πιστεύω εγώ αλλά φοβάμαι να το γράψω; Και τι ακριβώς να φοβηθώ; Όχι μόνο εγώ, ο οποιοσδήποτε. Έχω κάθε δικαίωμα να εκφράζομαι όπως θέλω (πάντα σε πολιτισμένα πλαίσια) και καμία υποχρέωση να δώσω εξήγηση στον οποιονδήποτε ή/και να διαλέξω στρατόπεδο. Το γράφω από τη 1η μέρα και δεν έχω αλλάξει λέξη.
Αλίμονο σε αυτούς που χαρακτήριζαν συνοπαδούς τους και τους έβαλαν ταμπέλες για να χαίρεται το.. παρεάκι τους.
Γιατι μυγιαζεσαι? Δεν ηταν καθολου για εσενα η αναφορα, ουτε καν θυμαμε τι σταση ειχες. Απλα υπονοησες οτι το ισοσταποστακιας λεγωτανε κοροιδευτικα για αυτους που πραγματικα ηταν αντικημενικοι ενω δεν ειναι αυτη η πραγματικοτητα.

Λεγωτανε ως ειρωνια για αυτους που το παιζανε αντικημενικοι ενω ηταν ξεκαθαρα "να φυγει ο Ιβαν και ας γινουν ολα μπουρδελο". Για αυτους που το παιζανε αντικημενικοι αλλα ως δια μαγιας δεν τους ενοχλουσε τιποτα απο αυτα που εκαναν οι του ΑΣ, ακομα και οταν πιανωντουσαν αποδεδηγμενα να λενε ψεματα.
These users thanked the author CCCP for the post (total 2):
astral, Montrealiotis
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Blackgr4 έγραψε: Τετ 10 Δεκ 2025, 15:20
astral έγραψε: Τετ 10 Δεκ 2025, 15:15 Αν θυμάμαι καλά, αυτό αφορούσε κυρίως τις κινήσεις του ΑΣ για την ΠΑΕ και όχι τον Μυστακίδη ως ιδιοκτητη του μπάσκετ
Λάθος θυμάσαι.
Από ότι βλέπω κι εσύ το ίδιο, οποτε ας πάμε παρακάτω
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

CCCP έγραψε: Τετ 10 Δεκ 2025, 15:37
Blackgr4 έγραψε: Τετ 10 Δεκ 2025, 15:18
Γιατι μυγιαζεσαι? Δεν ηταν καθολου για εσενα η αναφορα, ουτε καν θυμαμε τι σταση ειχες. Απλα υπονοησες οτι το ισοσταποστακιας λεγωτανε κοροιδευτικα για αυτους που πραγματικα ηταν αντικημενικοι ενω δεν ειναι αυτη η πραγματικοτητα.

Λεγωτανε ως ειρωνια για αυτους που το παιζανε αντικημενικοι ενω ηταν ξεκαθαρα "να φυγει ο Ιβαν και ας γινουν ολα μπουρδελο". Για αυτους που το παιζανε αντικημενικοι αλλα ως δια μαγιας δεν τους ενοχλουσε τιποτα απο αυτα που εκαναν οι του ΑΣ, ακομα και οταν πιανωντουσαν αποδεδηγμενα να λενε ψεματα.
Δεν μυγιάζομαι. Απαντώ στο πρώτο ενικό, διότι δεν έχω το δικαίωμα να μιλήσω για κανέναν άλλο, αν και ξέρω άπειρες περιπτώσεις μελών που χαρακτηρίστηκαν εδώ μέσα ως ισαποστάκιδες (και όχι μόνο), επειδή δεν πήραν θέση κατά του Μυστακίδη είτε για το θέμα του ΑΣ είτε για την εξαγορά του μπάσκετ.
Ομηρικοί ήταν οι καυγάδες ανάμεσα στα μέλη σε ότι είχε να κάνει με την εξαγορά του μπάσκετ. Άθλιοι ήταν ορισμένοι χαρακτηρισμοί που εκτοξεύθηκαν ελαφρά τη καρδία προς αρκετούς που τόλμησαν να πουν "περιμένω να δω τι θα γίνει και μετά θα βγάλω οριστικό συμπέρασμα".
Από τα 300 (τυχαίο νούμερο) μέλη που μπορεί να έγραψαν έστω ένα σχόλιο σχετικά με τις εξελίξεις και στον ΑΣ και στο μπάσκετ, ζήτημα να ήταν 10 τρολ - ύποπτοι που πήγαν να περάσουν συγκεκριμένη γραμμή.
Και όμως, ο χαρακτηρισμός ισαποστάκιας γράφτηκε και κατά μελών που βρίσκονται εδώ μέσα και σχολιάζουν πάνω από μια δεκαετία.
Έτσι. Ελαφρά τη καρδία επειδή κάποιος μας είπε πως πάμε σε.. πόλεμο.
Μέλη με μετοχές, με διαρκείας, με παρουσία σε γήπεδα όλου του κόσμου με με με..
Ε η ιστορία ΔΕΝ αλλάζει τι να κάνουμε τώρα;
Προφανώς θα τα αφήσουμε όλα πίσω μας, προφανώς θα κοιτάξουμε το συνολικό καλό του συλλόγου, αλλά δεν θα ξεχαστεί τίποτα.

Καλή συνέχεια.
These users thanked the author Blackgr4 for the post:
psykoman
George Best4

Δημοσίευση από George Best4 »

Oτι εγινε εγινε.
Οτι ειναι να γινει εδω ειμαστε και θα το δουμε.

Μη διαστρεβλωνετε την πραγματικοτητα ομως ορισμενοι.
Και ας θυμομαστε ολα οσα εγιναν το τελευταιο 6αμηνο...
Άβαταρ μέλους
fossa

Δημοσίευση από fossa »

@gervasio artigas αν ο ΠΑΟΚ φτάσει να είναι πεμπτοέκτος στην Ευρωλίγκα (ή NBA Europe ανάλογα) θα πει πως θα είναι στο πολύ πάνω ράφι.
Οπότε μια χαρά θα στηρίξει ο ΠΑΟΚτσής.
Αν είσαι κάπου εκεί θέμα χρόνου θα είναι τα f4 ακόμα και η κατάκτηση.
Το να παίζεις (και να παίρνεις υποθετικά) Eurocup, champions league κλπ για 10 χρόνια όπως γράφεις ναι μεν θα είναι ωραίο, θα βγάλεις γούστα αλλά θα έχει ταβάνι και θα τελειώσει μετά τις υποτιθέμενες 2-3 κατακτήσεις.
Αυτό θα ήταν μια χαρά αν παρέμενες στο σημερινό και παραπάνω επίπεδο.
Επίσης αν γίνεις ομάδα Ευρωλίγκας ακόμα και δεκάδας θα πω ή πρωταθλητής Eurocup με μεγάλο μπάτζετ όμως θα πει ότι μπορεί να κτυπήσεις πρωτάθλημα και κύπελλο Ελλάδας.
Αν έχεις δηλαδή 5-8 εκατομμύρια μικρότερο αγωνιστικό μπάτζετ από βάζελο, γαύρο μπορείς να πάρεις πρωτάθλημα με έναν τσάκαλο προπονητή, επιλογές παικτών κλπ. Άπειρα τα παραδείγματα στο μπάσκετ από τέτοιου είδους ομάδες. Οκ δεν μιλάμε για τα κοράκια προφανώς.
Για την ώρα ο ΠΑΟΚ πρέπει να πάρει φέτος το Europe cup γι'αυτόν ακριβώς τον λόγο.
Γιατί μπορεί να περάσουν 2-3 χρόνια μέχρι να φτιάξεις ομάδα για τίτλο παραπάνω επιπέδου.
Πρέπει να ξεδώσουμε λίγο, να φύγουν τα πέτρινα χρόνια.
Ούτε ημιτελικός, ούτε τελικός. Μόνο το τρόπαιο.
Άβαταρ μέλους
Aye4

Δημοσίευση από Aye4 »

paok x.m. έγραψε: Τετ 10 Δεκ 2025, 12:13 Ειμαστε στην κορυφαια φαση της 100χρονης ιστοριας μας. Σαν απο θαυμα ακρως ΠΑΟΚτσιδικο, θα περασουμε το κατωφλι των 100 μας χρονων, με οχι εναν ,αλλα δυο οικονομικους γιγαντες
Εντάξει, έχει ένα... "ύψος" ο κ. Σαββίδης αλλά δεν τον λες και γίγαντα. Μεταξύ μας είμαστε.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”