CCCP έγραψε: Τετ 10 Δεκ 2025, 15:37
Blackgr4 έγραψε: Τετ 10 Δεκ 2025, 15:18
CCCP έγραψε: Τετ 10 Δεκ 2025, 15:13
Δεν ειναι για αυτους ο ειρωνικος χαρακτηρισμος "ισοσταποστακιας", ειναι για αυτους που δεν ειχαν τα τετοια να πουν ανοιχτα αυτο που ηθελαν.
Διαβάζεις τη σκέψη φίλε; Έχεις τέτοιες ικανότητες; Καταλαβαίνεις δηλαδή τι πιστεύω εγώ αλλά φοβάμαι να το γράψω; Και τι ακριβώς να φοβηθώ; Όχι μόνο εγώ, ο οποιοσδήποτε. Έχω κάθε δικαίωμα να εκφράζομαι όπως θέλω (πάντα σε πολιτισμένα πλαίσια) και καμία υποχρέωση να δώσω εξήγηση στον οποιονδήποτε ή/και να διαλέξω στρατόπεδο. Το γράφω από τη 1η μέρα και δεν έχω αλλάξει λέξη.
Αλίμονο σε αυτούς που χαρακτήριζαν συνοπαδούς τους και τους έβαλαν ταμπέλες για να χαίρεται το.. παρεάκι τους.
Είπα. Έχει ο καιρός γυρίσματα.
Γιατι μυγιαζεσαι? Δεν ηταν καθολου για εσενα η αναφορα, ουτε καν θυμαμε τι σταση ειχες. Απλα υπονοησες οτι το ισοσταποστακιας λεγωτανε κοροιδευτικα για αυτους που πραγματικα ηταν αντικημενικοι ενω δεν ειναι αυτη η πραγματικοτητα.
Λεγωτανε ως ειρωνια για αυτους που το παιζανε αντικημενικοι ενω ηταν ξεκαθαρα "να φυγει ο Ιβαν και ας γινουν ολα μπουρδελο". Για αυτους που το παιζανε αντικημενικοι αλλα ως δια μαγιας δεν τους ενοχλουσε τιποτα απο αυτα που εκαναν οι του ΑΣ, ακομα και οταν πιανωντουσαν αποδεδηγμενα να λενε ψεματα.
Δεν μυγιάζομαι. Απαντώ στο πρώτο ενικό, διότι δεν έχω το δικαίωμα να μιλήσω για κανέναν άλλο, αν και ξέρω άπειρες περιπτώσεις μελών που χαρακτηρίστηκαν εδώ μέσα ως ισαποστάκιδες (και όχι μόνο), επειδή δεν πήραν θέση κατά του Μυστακίδη είτε για το θέμα του ΑΣ είτε για την εξαγορά του μπάσκετ.
Ομηρικοί ήταν οι καυγάδες ανάμεσα στα μέλη σε ότι είχε να κάνει με την εξαγορά του μπάσκετ. Άθλιοι ήταν ορισμένοι χαρακτηρισμοί που εκτοξεύθηκαν ελαφρά τη καρδία προς αρκετούς που τόλμησαν να πουν "
περιμένω να δω τι θα γίνει και μετά θα βγάλω οριστικό συμπέρασμα".
Από τα 300 (τυχαίο νούμερο) μέλη που μπορεί να έγραψαν έστω ένα σχόλιο σχετικά με τις εξελίξεις και στον ΑΣ και στο μπάσκετ, ζήτημα να ήταν 10 τρολ - ύποπτοι που πήγαν να περάσουν συγκεκριμένη γραμμή.
Και όμως, ο χαρακτηρισμός ισαποστάκιας γράφτηκε και κατά μελών που βρίσκονται εδώ μέσα και σχολιάζουν πάνω από μια δεκαετία.
Έτσι. Ελαφρά τη καρδία επειδή κάποιος μας είπε πως πάμε σε.. πόλεμο.
Μέλη με μετοχές, με διαρκείας, με παρουσία σε γήπεδα όλου του κόσμου με με με..
Ε η ιστορία ΔΕΝ αλλάζει τι να κάνουμε τώρα;
Προφανώς θα τα αφήσουμε όλα πίσω μας, προφανώς θα κοιτάξουμε το συνολικό καλό του συλλόγου, αλλά δεν θα ξεχαστεί τίποτα.
Καλή συνέχεια.