Γιατί δεν επαναφέρουν τότε τα προκριματικά αφού δεν είναι κλειστή λίγκα;CCCP έγραψε: Τετ 10 Δεκ 2025, 13:28 Ξερω οτι πολλοι εχετε ιδεολογικη διαφωνια με τη ευρολιγκα και το σεβομαι αυτο , αλλα η πραγματικοτητα ειναι οτι εκεινο ειναι το υψηλοτερο επιπεδο. Εγω μιλκο cup δε θελω.
Επισης...οκ να μην αρεσουν τα κλειστα συμβολαια κτλ, αλλα εγω δε βλεπω να εχει γινει excluded λογο αυτου καποια ομαδα που θα επρεπε να ειναι εκει. Ολες οι παραδοσιακες μπασκετικες πολεις και ομαδες ειναι εκει. Μεχρι και οι δυο του βελιγραδιου φτασανε να παιζουν ευρολιγκα. Οποιος εχει τη δυνατοτητα παιζει, δε βλεπω εγω "κλειστο" κλαμπ που δε μπορεις να μπεις. Και να πεις οτι μπαινεις περνεις τα λεφτα και δε σε φτανουν οι αλλοι? μπασκετ ειναι εδω, λεφτα δεν εχει βαρελι χωρις πατο ειναι. Το να λεμε οτι τα κλειστα συμβολαια των ποκεμων φταινε που ειμασταν εμεις μπατιριδες ειναι αστειο. Δεν ειδα να τον σταματαει τον Μυστακιδη αυτο.
Η Θεσσαλονικη ειναι η μονη παραδοσιακη μπασκετικη πολη που δεν εχει εκπροσοπιση στο υψηλωτερο επιπεδο του ευρωπαικου μπασκετ
Ας πάνε σε ένα μοντέλο τσλ, όπου αντί wild cards να δίνουν θέσεις μέσω προκριματικών στους καλύτερους.
3 Ελληνικές πάντως δεν χωράνε εύκολα, κάποιος θα πρέπει να μείνει στην απέξω και εκεί θα αρχίσουν τα προβλήματα αυτών που θέλουν το "καλό του μπάσκετ"