9. Fedor Chalov
-
xrisitsapa
- pisakaipoupoula
-
kokoblokos
Re: 9. Fedor Chalov
Έχω την εντύπωση ότι μετά την θλάση του Γιακουμάκη , το σύμπαν μας τρολαρει. Δεν θα το αφήσω έτσι. Θα τρολαρω κι εγώ.
Εμπρός, ρωσική αρκούδα, υπερηχητικό Μινγκ , σοβιετικό τανκ, στρατάρχη Ζούκοφ... πάρε το όπλο σου και γίνε αυτό που το πεπρωμένο σου έχει γράψει. Γινε ο νέος Βασίλ Ζαιτσεφ
Εμπρός, ρωσική αρκούδα, υπερηχητικό Μινγκ , σοβιετικό τανκ, στρατάρχη Ζούκοφ... πάρε το όπλο σου και γίνε αυτό που το πεπρωμένο σου έχει γράψει. Γινε ο νέος Βασίλ Ζαιτσεφ
- These users thanked the author kokoblokos for the post (total 3):
- paoki19, Kourdos, Λεμεσος4
Δεν έχω την παραμικρή ελπίδα πλέον. Ας παίξει ο Μύθου ή ο Πέλκας ή κάποιος από τους μεσοεπιθετικους
-
George Best4
Νομίζω πρέπει να σκεφτούμε να παίξουμε το χαρτί της αναβολής πριν τη διακοπή.
Ο Τσαλοφ δεν είναι ποδοσφαιριστής.
Δεν ξέρω σε τι ελπίζετε ακόμα εσείς οι 2-3 που τον υπερασπίζεστε.
Το καθημερινό ρεπορτάζ του Αυγούστου έλεγε για σίγουρη απόκτηση φορ το καλοκαιρι καθώς έχουν καταλάβει όλοι ότι ο Τσαλοφ δε μπορεί να ανταποκριθεί.
Παρόλο αυτά τον τρώμε ακόμα στη μάπα και φορ δεν αποκτήθηκε.
Το αναφέρω γιατί ο ρόλος του φορ είναι κομβικός να πιέζει και να κρατάει την πίεση ψηλά.
Όπως και ο ρόλος του Μεϊτε είναι καθοριστικός στις ανακτήσεις στο κράτημα μπάλας και στις βοήθειες στην άμυνα. Όταν δεν παίζει ο Μεϊτε χάνονται στοιχεία και όλη η άμυνα δέχεται παραπάνω πίεση. Αυτό δε σημαίνει ότι ο προπονητής έκανε λάθη, ο Μπαμπα ξέχασε το ποδόσφαιρο και ένα κάρο πίπες που ακούσαμε στο ματς κυπέλλου.
Η ομάδα έπρεπε να έχει φορ από το καλοκαιρι. Δεν πήρε και δε φταίει ο Λουτσεσκου. Πρέπει 1η Γενάρη να έχει έρθει φορ.
Χωρίς τον Γιακουμάκη χάνεται η 1η ζώνη πίεσης άμυνας και η ταχύτητα στην αντεπίθεση από κλεψίματα μπάλας.
Τα λέω όλα αυτά γιατί στη 1η στραβή θα φταίει ο προπονητής πάλι σε ορισμένους.
Ο Τσαλοφ δε μπορεί να αποτελει επιλογή ούτε για τον ΠΑΟΚ Β...
Το καθημερινό ρεπορτάζ του Αυγούστου έλεγε για σίγουρη απόκτηση φορ το καλοκαιρι καθώς έχουν καταλάβει όλοι ότι ο Τσαλοφ δε μπορεί να ανταποκριθεί.
Το αναφέρω γιατί ο ρόλος του φορ είναι κομβικός να πιέζει και να κρατάει την πίεση ψηλά.
Όπως και ο ρόλος του Μεϊτε είναι καθοριστικός στις ανακτήσεις στο κράτημα μπάλας και στις βοήθειες στην άμυνα. Όταν δεν παίζει ο Μεϊτε χάνονται στοιχεία και όλη η άμυνα δέχεται παραπάνω πίεση. Αυτό δε σημαίνει ότι ο προπονητής έκανε λάθη, ο Μπαμπα ξέχασε το ποδόσφαιρο και ένα κάρο πίπες που ακούσαμε στο ματς κυπέλλου.
Η ομάδα έπρεπε να έχει φορ από το καλοκαιρι. Δεν πήρε και δε φταίει ο Λουτσεσκου. Πρέπει 1η Γενάρη να έχει έρθει φορ.
Χωρίς τον Γιακουμάκη χάνεται η 1η ζώνη πίεσης άμυνας και η ταχύτητα στην αντεπίθεση από κλεψίματα μπάλας.
- These users thanked the author George Best4 for the post:
- Apil44
-
George Best4
Έχω την αίσθηση ότι το δικαιωμα αναβολης το έχουν μεν οι 4 ομάδες που παίζουν Ευρώπη, αλλά δε συνδέεται με Ευρωπαϊκό αγώνα αποκλειστικά. Μπορείς να κάνεις χρήση οπότε θέλεις.bane1980 έγραψε: Τρί 09 Δεκ 2025, 16:51 Φοβάμαι ότι δεν γίνεται γιατί δεν υπάρχει Ευρωπαϊκό πριν ή μετά το βάζελο.
Τουλάχιστον δε το διευκρίνιζει η ανακοίνωση του Σεπτέμβρη και το chatgpt υποστηρίζει αυτό.
Αν κάποιος έχει καλύτερη πληροφόρηση ή έχει βρει καποιο απόσπασμα ας το γραψει
Μάλλον μιλάμε για μια από τις πιο ιστορικές γκέλες της διοίκησης, μιας διοίκησης που δεν τα πηγαίνει άσχημα τελευταία γενικότερα.
- pisakaipoupoula
Έχεις δει ρωσική αρκούδα μετά την χειμερία νάρκη ?George Best4 έγραψε: Τρί 09 Δεκ 2025, 16:42 Νομίζω πρέπει να σκεφτούμε να παίξουμε το χαρτί της αναβολής πριν τη διακοπή.
Ετοιμάσου να εκπλαγείς
Μεχρι να ερθει ο νεος φορ κ οσο λειπει ο γιακουμακης δεν χρειαζεται μουρμουρα απο κανεναν στο πρωτο λαθος κοντρολ ή στη πρωτη λαθος πασα, με αυτους που εχουμε μ αυτους θα πορευτουμε. ευθυνη της διοικησης 1 γεναρη να εχει αλλο φορ.
ΥΓ. Ωραια κ η ηλιθιοτητα που ανεβασε ο psyxras με ενα παιδακι να τρολαρει τον τσαλοφ, τι ζουμε σ αυτη την ομαδα ρε πουστη
ΥΓ. Ωραια κ η ηλιθιοτητα που ανεβασε ο psyxras με ενα παιδακι να τρολαρει τον τσαλοφ, τι ζουμε σ αυτη την ομαδα ρε πουστη
- These users thanked the author george188 for the post (total 2):
- Kabamaru11, Λεμεσος4
Εάν ισχύει θα είναι τεράστιο αυτογκόλ να μην ζητήσουμε αναβολή.George Best4 έγραψε: Τρί 09 Δεκ 2025, 17:18Έχω την αίσθηση ότι το δικαιωμα αναβολης το έχουν μεν οι 4 ομάδες που παίζουν Ευρώπη, αλλά δε συνδέεται με Ευρωπαϊκό αγώνα αποκλειστικά. Μπορείς να κάνεις χρήση οπότε θέλεις.bane1980 έγραψε: Τρί 09 Δεκ 2025, 16:51 Φοβάμαι ότι δεν γίνεται γιατί δεν υπάρχει Ευρωπαϊκό πριν ή μετά το βάζελο.
Τουλάχιστον δε το διευκρίνιζει η ανακοίνωση του Σεπτέμβρη και το chatgpt υποστηρίζει αυτό.
Αν κάποιος έχει καλύτερη πληροφόρηση ή έχει βρει καποιο απόσπασμα ας το γραψει
- navigator11
Ο Πέλκας δεν είναι ως τώρα για σερί εμφανίσεις. Ας βγάλει ένα παιχνίδι ολόκληρο δίχως πρόβλημα και βλέπουμε.astral έγραψε: Τρί 09 Δεκ 2025, 16:07 Δεν έχω την παραμικρή ελπίδα πλέον. Ας παίξει ο Μύθου ή ο Πέλκας ή κάποιος από τους μεσοεπιθετικους
Κατανοητό το κράξιμο και ο χλευασμός σε βάρος του μέχρι ενός σημείου αλλά τη δεδομένη στιγμή δε φαντάζει λογικό να μην πάρει λόγω ανάγκης αγωνιστικό χρόνο στα προσεχή παιχνίδια. Λέω εγώ με το φτωχό μυαλό μου.
Οπότε ας ελπίσουμε να τη "δει" προπέρσινος Σαμάτα και να προσφέρει ό,τι παραπάνω μπορέσει στην ομάδα.
- These users thanked the author navigator11 for the post (total 2):
- george188, theo-drama