9. Fedor Chalov

xrisitsapa

Re: 9. Fedor Chalov

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Ας τον στειλουμε να παιξει με την Κ19
icue

Δημοσίευση από icue »

ΑποστόληςΑ έγραψε: Τρί 09 Δεκ 2025, 14:14 Ρε παλικάρια μιλάμε για την Κ19 στο τόπικ του Τσαλώφ!
Ας φανει και καπου χρησιμο αυτο το τοπικ.
These users thanked the author icue for the post:
Kourdos
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Ήρθε η ώρα να κλάσει ο πεθαμένος.

Άντρεψε και δείξε κάτι.
These users thanked the author Sera4 for the post:
Kourdos
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

Χατ τρικ με βάζελο και ανανέωση
kokoblokos

Δημοσίευση από kokoblokos »

Έχω την εντύπωση ότι μετά την θλάση του Γιακουμάκη , το σύμπαν μας τρολαρει. Δεν θα το αφήσω έτσι. Θα τρολαρω κι εγώ.

Εμπρός, ρωσική αρκούδα, υπερηχητικό Μινγκ , σοβιετικό τανκ, στρατάρχη Ζούκοφ... πάρε το όπλο σου και γίνε αυτό που το πεπρωμένο σου έχει γράψει. Γινε ο νέος Βασίλ Ζαιτσεφ
These users thanked the author kokoblokos for the post (total 3):
paoki19, Kourdos, Λεμεσος4
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Δεν έχω την παραμικρή ελπίδα πλέον. Ας παίξει ο Μύθου ή ο Πέλκας ή κάποιος από τους μεσοεπιθετικους
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Δεν μεταφερόμαστε στο τοπικ του Μύθου καλύτερα;
George Best4

Δημοσίευση από George Best4 »

Νομίζω πρέπει να σκεφτούμε να παίξουμε το χαρτί της αναβολής πριν τη διακοπή.
Ο Τσαλοφ δεν είναι ποδοσφαιριστής.
Δεν ξέρω σε τι ελπίζετε ακόμα εσείς οι 2-3 που τον υπερασπίζεστε.

Το καθημερινό ρεπορτάζ του Αυγούστου έλεγε για σίγουρη απόκτηση φορ το καλοκαιρι καθώς έχουν καταλάβει όλοι ότι ο Τσαλοφ δε μπορεί να ανταποκριθεί.

Παρόλο αυτά τον τρώμε ακόμα στη μάπα και φορ δεν αποκτήθηκε.

Το αναφέρω γιατί ο ρόλος του φορ είναι κομβικός να πιέζει και να κρατάει την πίεση ψηλά.

Όπως και ο ρόλος του Μεϊτε είναι καθοριστικός στις ανακτήσεις στο κράτημα μπάλας και στις βοήθειες στην άμυνα. Όταν δεν παίζει ο Μεϊτε χάνονται στοιχεία και όλη η άμυνα δέχεται παραπάνω πίεση. Αυτό δε σημαίνει ότι ο προπονητής έκανε λάθη, ο Μπαμπα ξέχασε το ποδόσφαιρο και ένα κάρο πίπες που ακούσαμε στο ματς κυπέλλου.

Η ομάδα έπρεπε να έχει φορ από το καλοκαιρι. Δεν πήρε και δε φταίει ο Λουτσεσκου. Πρέπει 1η Γενάρη να έχει έρθει φορ.

Χωρίς τον Γιακουμάκη χάνεται η 1η ζώνη πίεσης άμυνας και η ταχύτητα στην αντεπίθεση από κλεψίματα μπάλας.

Τα λέω όλα αυτά γιατί στη 1η στραβή θα φταίει ο προπονητής πάλι σε ορισμένους.

Ο Τσαλοφ δε μπορεί να αποτελει επιλογή ούτε για τον ΠΑΟΚ Β...
These users thanked the author George Best4 for the post:
Apil44
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Φοβάμαι ότι δεν γίνεται γιατί δεν υπάρχει Ευρωπαϊκό πριν ή μετά το βάζελο.
George Best4

Δημοσίευση από George Best4 »

bane1980 έγραψε: Τρί 09 Δεκ 2025, 16:51 Φοβάμαι ότι δεν γίνεται γιατί δεν υπάρχει Ευρωπαϊκό πριν ή μετά το βάζελο.
Έχω την αίσθηση ότι το δικαιωμα αναβολης το έχουν μεν οι 4 ομάδες που παίζουν Ευρώπη, αλλά δε συνδέεται με Ευρωπαϊκό αγώνα αποκλειστικά. Μπορείς να κάνεις χρήση οπότε θέλεις.
Τουλάχιστον δε το διευκρίνιζει η ανακοίνωση του Σεπτέμβρη και το chatgpt υποστηρίζει αυτό.

Αν κάποιος έχει καλύτερη πληροφόρηση ή έχει βρει καποιο απόσπασμα ας το γραψει
San4

Δημοσίευση από San4 »

Μάλλον μιλάμε για μια από τις πιο ιστορικές γκέλες της διοίκησης, μιας διοίκησης που δεν τα πηγαίνει άσχημα τελευταία γενικότερα.
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

George Best4 έγραψε: Τρί 09 Δεκ 2025, 16:42 Νομίζω πρέπει να σκεφτούμε να παίξουμε το χαρτί της αναβολής πριν τη διακοπή.
Ο Τσαλοφ δεν είναι ποδοσφαιριστής.
Δεν ξέρω σε τι ελπίζετε ακόμα εσείς οι 2-3 που τον υπερασπίζεστε.

Το καθημερινό ρεπορτάζ του Αυγούστου έλεγε για σίγουρη απόκτηση φορ το καλοκαιρι καθώς έχουν καταλάβει όλοι ότι ο Τσαλοφ δε μπορεί να ανταποκριθεί.

Παρόλο αυτά τον τρώμε ακόμα στη μάπα και φορ δεν αποκτήθηκε.

Το αναφέρω γιατί ο ρόλος του φορ είναι κομβικός να πιέζει και να κρατάει την πίεση ψηλά.

Όπως και ο ρόλος του Μεϊτε είναι καθοριστικός στις ανακτήσεις στο κράτημα μπάλας και στις βοήθειες στην άμυνα. Όταν δεν παίζει ο Μεϊτε χάνονται στοιχεία και όλη η άμυνα δέχεται παραπάνω πίεση. Αυτό δε σημαίνει ότι ο προπονητής έκανε λάθη, ο Μπαμπα ξέχασε το ποδόσφαιρο και ένα κάρο πίπες που ακούσαμε στο ματς κυπέλλου.

Η ομάδα έπρεπε να έχει φορ από το καλοκαιρι. Δεν πήρε και δε φταίει ο Λουτσεσκου. Πρέπει 1η Γενάρη να έχει έρθει φορ.

Χωρίς τον Γιακουμάκη χάνεται η 1η ζώνη πίεσης άμυνας και η ταχύτητα στην αντεπίθεση από κλεψίματα μπάλας.

Τα λέω όλα αυτά γιατί στη 1η στραβή θα φταίει ο προπονητής πάλι σε ορισμένους.

Ο Τσαλοφ δε μπορεί να αποτελει επιλογή ούτε για τον ΠΑΟΚ Β...
Έχεις δει ρωσική αρκούδα μετά την χειμερία νάρκη ?
Ετοιμάσου να εκπλαγείς
george188

Δημοσίευση από george188 »

Μεχρι να ερθει ο νεος φορ κ οσο λειπει ο γιακουμακης δεν χρειαζεται μουρμουρα απο κανεναν στο πρωτο λαθος κοντρολ ή στη πρωτη λαθος πασα, με αυτους που εχουμε μ αυτους θα πορευτουμε. ευθυνη της διοικησης 1 γεναρη να εχει αλλο φορ.

ΥΓ. Ωραια κ η ηλιθιοτητα που ανεβασε ο psyxras με ενα παιδακι να τρολαρει τον τσαλοφ, τι ζουμε σ αυτη την ομαδα ρε πουστη
These users thanked the author george188 for the post (total 2):
Kabamaru11, Λεμεσος4
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

George Best4 έγραψε: Τρί 09 Δεκ 2025, 17:18
bane1980 έγραψε: Τρί 09 Δεκ 2025, 16:51 Φοβάμαι ότι δεν γίνεται γιατί δεν υπάρχει Ευρωπαϊκό πριν ή μετά το βάζελο.
Έχω την αίσθηση ότι το δικαιωμα αναβολης το έχουν μεν οι 4 ομάδες που παίζουν Ευρώπη, αλλά δε συνδέεται με Ευρωπαϊκό αγώνα αποκλειστικά. Μπορείς να κάνεις χρήση οπότε θέλεις.
Τουλάχιστον δε το διευκρίνιζει η ανακοίνωση του Σεπτέμβρη και το chatgpt υποστηρίζει αυτό.

Αν κάποιος έχει καλύτερη πληροφόρηση ή έχει βρει καποιο απόσπασμα ας το γραψει
Εάν ισχύει θα είναι τεράστιο αυτογκόλ να μην ζητήσουμε αναβολή.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

astral έγραψε: Τρί 09 Δεκ 2025, 16:07 Δεν έχω την παραμικρή ελπίδα πλέον. Ας παίξει ο Μύθου ή ο Πέλκας ή κάποιος από τους μεσοεπιθετικους
Ο Πέλκας δεν είναι ως τώρα για σερί εμφανίσεις. Ας βγάλει ένα παιχνίδι ολόκληρο δίχως πρόβλημα και βλέπουμε.

Κατανοητό το κράξιμο και ο χλευασμός σε βάρος του μέχρι ενός σημείου αλλά τη δεδομένη στιγμή δε φαντάζει λογικό να μην πάρει λόγω ανάγκης αγωνιστικό χρόνο στα προσεχή παιχνίδια. Λέω εγώ με το φτωχό μυαλό μου.

Οπότε ας ελπίσουμε να τη "δει" προπέρσινος Σαμάτα και να προσφέρει ό,τι παραπάνω μπορέσει στην ομάδα.
These users thanked the author navigator11 for the post (total 2):
george188, theo-drama
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”