9. Fedor Chalov
-
xrisitsapa
- pisakaipoupoula
-
kokoblokos
Re: 9. Fedor Chalov
Έχω την εντύπωση ότι μετά την θλάση του Γιακουμάκη , το σύμπαν μας τρολαρει. Δεν θα το αφήσω έτσι. Θα τρολαρω κι εγώ.
Εμπρός, ρωσική αρκούδα, υπερηχητικό Μινγκ , σοβιετικό τανκ, στρατάρχη Ζούκοφ... πάρε το όπλο σου και γίνε αυτό που το πεπρωμένο σου έχει γράψει. Γινε ο νέος Βασίλ Ζαιτσεφ
Εμπρός, ρωσική αρκούδα, υπερηχητικό Μινγκ , σοβιετικό τανκ, στρατάρχη Ζούκοφ... πάρε το όπλο σου και γίνε αυτό που το πεπρωμένο σου έχει γράψει. Γινε ο νέος Βασίλ Ζαιτσεφ
- These users thanked the author kokoblokos for the post (total 2):
- paoki19, Kourdos
Δεν έχω την παραμικρή ελπίδα πλέον. Ας παίξει ο Μύθου ή ο Πέλκας ή κάποιος από τους μεσοεπιθετικους
-
George Best4
Νομίζω πρέπει να σκεφτούμε να παίξουμε το χαρτί της αναβολής πριν τη διακοπή.
Ο Τσαλοφ δεν είναι ποδοσφαιριστής.
Δεν ξέρω σε τι ελπίζετε ακόμα εσείς οι 2-3 που τον υπερασπίζεστε.
Το καθημερινό ρεπορτάζ του Αυγούστου έλεγε για σίγουρη απόκτηση φορ το καλοκαιρι καθώς έχουν καταλάβει όλοι ότι ο Τσαλοφ δε μπορεί να ανταποκριθεί.
Παρόλο αυτά τον τρώμε ακόμα στη μάπα και φορ δεν αποκτήθηκε.
Το αναφέρω γιατί ο ρόλος του φορ είναι κομβικός να πιέζει και να κρατάει την πίεση ψηλά.
Όπως και ο ρόλος του Μεϊτε είναι καθοριστικός στις ανακτήσεις στο κράτημα μπάλας και στις βοήθειες στην άμυνα. Όταν δεν παίζει ο Μεϊτε χάνονται στοιχεία και όλη η άμυνα δέχεται παραπάνω πίεση. Αυτό δε σημαίνει ότι ο προπονητής έκανε λάθη, ο Μπαμπα ξέχασε το ποδόσφαιρο και ένα κάρο πίπες που ακούσαμε στο ματς κυπέλλου.
Η ομάδα έπρεπε να έχει φορ από το καλοκαιρι. Δεν πήρε και δε φταίει ο Λουτσεσκου. Πρέπει 1η Γενάρη να έχει έρθει φορ.
Χωρίς τον Γιακουμάκη χάνεται η 1η ζώνη πίεσης άμυνας και η ταχύτητα στην αντεπίθεση από κλεψίματα μπάλας.
Τα λέω όλα αυτά γιατί στη 1η στραβή θα φταίει ο προπονητής πάλι σε ορισμένους.
Ο Τσαλοφ δε μπορεί να αποτελει επιλογή ούτε για τον ΠΑΟΚ Β...
Ο Τσαλοφ δεν είναι ποδοσφαιριστής.
Δεν ξέρω σε τι ελπίζετε ακόμα εσείς οι 2-3 που τον υπερασπίζεστε.
Το καθημερινό ρεπορτάζ του Αυγούστου έλεγε για σίγουρη απόκτηση φορ το καλοκαιρι καθώς έχουν καταλάβει όλοι ότι ο Τσαλοφ δε μπορεί να ανταποκριθεί.
Παρόλο αυτά τον τρώμε ακόμα στη μάπα και φορ δεν αποκτήθηκε.
Το αναφέρω γιατί ο ρόλος του φορ είναι κομβικός να πιέζει και να κρατάει την πίεση ψηλά.
Όπως και ο ρόλος του Μεϊτε είναι καθοριστικός στις ανακτήσεις στο κράτημα μπάλας και στις βοήθειες στην άμυνα. Όταν δεν παίζει ο Μεϊτε χάνονται στοιχεία και όλη η άμυνα δέχεται παραπάνω πίεση. Αυτό δε σημαίνει ότι ο προπονητής έκανε λάθη, ο Μπαμπα ξέχασε το ποδόσφαιρο και ένα κάρο πίπες που ακούσαμε στο ματς κυπέλλου.
Η ομάδα έπρεπε να έχει φορ από το καλοκαιρι. Δεν πήρε και δε φταίει ο Λουτσεσκου. Πρέπει 1η Γενάρη να έχει έρθει φορ.
Χωρίς τον Γιακουμάκη χάνεται η 1η ζώνη πίεσης άμυνας και η ταχύτητα στην αντεπίθεση από κλεψίματα μπάλας.
Τα λέω όλα αυτά γιατί στη 1η στραβή θα φταίει ο προπονητής πάλι σε ορισμένους.
Ο Τσαλοφ δε μπορεί να αποτελει επιλογή ούτε για τον ΠΑΟΚ Β...
-
George Best4
Έχω την αίσθηση ότι το δικαιωμα αναβολης το έχουν μεν οι 4 ομάδες που παίζουν Ευρώπη, αλλά δε συνδέεται με Ευρωπαϊκό αγώνα αποκλειστικά. Μπορείς να κάνεις χρήση οπότε θέλεις.bane1980 έγραψε: Τρί 09 Δεκ 2025, 16:51 Φοβάμαι ότι δεν γίνεται γιατί δεν υπάρχει Ευρωπαϊκό πριν ή μετά το βάζελο.
Τουλάχιστον δε το διευκρίνιζει η ανακοίνωση του Σεπτέμβρη και το chatgpt υποστηρίζει αυτό.
Αν κάποιος έχει καλύτερη πληροφόρηση ή έχει βρει καποιο απόσπασμα ας το γραψει
Μάλλον μιλάμε για μια από τις πιο ιστορικές γκέλες της διοίκησης, μιας διοίκησης που δεν τα πηγαίνει άσχημα τελευταία γενικότερα.