Οαρης - ΠΑΟΚ 1-1 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα
Re: Οαρης - ΠΑΟΚ 1-1 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα
Τώρα συζητάμε σοβαρά αν είχε δολο; Εικόνα από το μέλλον κ ξεχαστε τίτλους η επανόρθωση ελλήνων διαιτητών.
Στα αγωνιστικά, προβληματική η ομάδα μετά τη διακοπή. Να δούμε πως θα βγει η χρόνια.
Στα αγωνιστικά, προβληματική η ομάδα μετά τη διακοπή. Να δούμε πως θα βγει η χρόνια.
-
PAOK DreXleR
Καλημέρα σε όλους,
θα ήθελα να ρωτήσω αν ο δόλος είναι σα το μεθύσι δηλαδή τώρα έχω δόλο αλλά αργότερα (την ίδια μέρα, την επομένη, την επόμενη εβδομάδα, τον άλλο μήνα κλπ) να μην έχω;
Φιλικά ρωτάω, αν θέλεις απαντάς.
Όσο για τις συγκρίσεις με το ποκ, δε νομίζω να έχει κανείς άλλος στην Ελλάδα, περισσότερα από 300 διαμπερή τραύματα στο σώμα του από διαιτησίες σαν τη χθεσινή ή χειρότερες, οπότε η παράθεση ονομάτων άλλων ομάδων κατά την προσωπική μου άποψη είναι τουλάχιστον ατυχής.
θα ήθελα να ρωτήσω αν ο δόλος είναι σα το μεθύσι δηλαδή τώρα έχω δόλο αλλά αργότερα (την ίδια μέρα, την επομένη, την επόμενη εβδομάδα, τον άλλο μήνα κλπ) να μην έχω;
Φιλικά ρωτάω, αν θέλεις απαντάς.
Όσο για τις συγκρίσεις με το ποκ, δε νομίζω να έχει κανείς άλλος στην Ελλάδα, περισσότερα από 300 διαμπερή τραύματα στο σώμα του από διαιτησίες σαν τη χθεσινή ή χειρότερες, οπότε η παράθεση ονομάτων άλλων ομάδων κατά την προσωπική μου άποψη είναι τουλάχιστον ατυχής.
- ΑποστόληςΑ
Ναι. Τον Δημήτρη τον θεωρώ πιο έτοιμο από τον Μύθου. Είναι και ένα χρόνο μεγαλύτερος (2006, έναντι του 2007 του Ανέστη).Shivaspace έγραψε: Πέμ 04 Δεκ 2025, 00:14 αυτό το παιδί τον Χατσιδη τον έχω ψηλά..μπήκε 10 λεπτά τράβηξε ενα σούτ στη μαπα το σκουληκι, πήρε την καρτα του, έκανε τη μπούκα του και στο τέλος βάλαμε και το γκόλ!!
- ΑποστόληςΑ
Και με 3 γκολ βγαίνουμε 7οι, εφόσον όμως βάλουμε τουλάχιστον 5: πχ 5-2panpangr77 έγραψε: Πέμ 04 Δεκ 2025, 00:36 Στο κυπελλο κυνηγαμε την 7η θέση και την κερδιζουμε μονο αν ριξουμε 4 γκολ διαφορα την Μαρκο.
- ΑποστόληςΑ
Δεν θα είχαμε χαμένο πέναλτυ, γιατί δεν θα μας είχε δοθεί ποτέ κανέναν πέναλτυ. Επιθετικό φάουλ σφύριξε ο αθεόφοβος!ABOLEYTOI έγραψε: Πέμ 04 Δεκ 2025, 01:29 στα προ βαρ και προ λιγκ φεις χρόνια, το ματς αυτό θα είχε λήξει 3-0, οαρης θα ήταν με το ένα πόδι στον επόμενο γύρο και εμείς θα γκρινιάζαμε για το Μπάμπα και το χαμένο πέναλτι.
Περιμένω να γράψει κάποιος συνοπαδός ότι αν ήθελε να μας αδικήσει θα σφύριζε λήξη στο τέλος αντί για γκολ.
Στο τέλος του αγώνα ποιον ρωτάει ο διατητής "Τι [άλλο] να κάνω;"
- ΑποστόληςΑ
Ο Χατσίδης χτήπησε τη μπάλα και η μπάλα στο πρόσωπο του παίκτη του α.ρ.η. Κανένα φάουλ δεν υπήρξε.Nassos έγραψε: Πέμ 04 Δεκ 2025, 01:31 Πήρε κανένα κεφάλι ο χατσιδης αντι για μπάλα? Δηλαδή ακούμε τους αλλοθρησκους θα μας τρελανετε και εδώ μέσα? Ποιο επικίνδυνο παιχνίδι? Ο αντίπαλος έρχεται σπο πίσω κ σκύβει το κεφάλι για να διεκδικήσει την μπάλα, ο χατσιδης πλάτη την χτυπάει με το ποδι γεμάτα κιολας και τον ακουμπάει ελάχιστα στο κεφάλι(αν τον ακουμπάει κιολας ). Και θα συγκρίνουμε αυτό με το πόδι στο στερνο?
Υγ. Του διαιτητή είναι η δουλειά του να αποφασίζει σωστά.
Ο μπουγάτσας με τον χατζηνάκο τσιρίζουν ότι η μπάλα πέρασε έξω στο γκολ ενώ το βλέπουν στην επανάληψη ότι ούτε καν, ο δε ντρούλιγκ φωνάζει ότι είναι offside γιατί ο Τάισον μπήκε μέσα από έξω (μάλλον μπέδεψε τα αθλήματα αυτός). Σοβαρά τώρα, τα σκουλίκια δεν ντρέπονται να είναι τόσο ξεφτυλισμένα; είναι και μεγάλοι άνθρωποι, δεν είναι παιδάκια. Παιδιά έχουν οι ίδιοι, πως επιτρέπουν στον εαυτό τους να γελοιοποιούνται έτσι;
- These users thanked the author tolis14 for the post (total 6):
- navigator11, Kabamaru11, lunatic4, leomatos88, kmallio, lkosmid
-
PAOK DreXleR
Το 1ο ντέρμπι του χθεσινού σούργελου ήταν αρχοντοχωριάτες - ΠΑΟΚ απέναντι από τη ΓΑΔΑ. Κάντε τον κόπο & ανατρέξτε σε εκείνο το ματς όπου δίνει όπως είναι φυσικό, τα διαπιστευτήρια του.
Το χτύπημα στην πλάτη του πεφτούνη κ το γκολ που έβαλαν στη συνέχεια, μάλλον ανήκουν στη σφαίρα του κακού διαιτητή ε;
Ο συγκεκριμένος όπως & το 98,67% των Ελλήνων διαιτητών δεν είναι κακοί, κάτι άλλο είναι & τους έχουν κρεμάσει κουδούνια οι μισοί Έλληνες. Για τους άλλους μισούς δεν μας ενδιαφέρει, σε άλλη πόλη κράτος ζουν & φυσικά οι δικές τους ομάδες τους ενδιαφέρουν, γενικά χέστηκαν για το
.
Πρέπει να επέλθει η κανονικότητα, τι είναι αυτό που δεν καταλαβαίνετε (ή κάνετε πως δεν καταλαβαίνετε).
Παρθενογένεση δεν υπάρχει πουθενά & σε τίποτα....όσο για την επαγγελματική διαιτησία ευχαριστώ αλλά δεν θα πάρω, εξάλλου βγαίνει μόνο σε έντονα χρώματα (κόκκινο, πράσινο, χαρτίνο).
Το χτύπημα στην πλάτη του πεφτούνη κ το γκολ που έβαλαν στη συνέχεια, μάλλον ανήκουν στη σφαίρα του κακού διαιτητή ε;
Ο συγκεκριμένος όπως & το 98,67% των Ελλήνων διαιτητών δεν είναι κακοί, κάτι άλλο είναι & τους έχουν κρεμάσει κουδούνια οι μισοί Έλληνες. Για τους άλλους μισούς δεν μας ενδιαφέρει, σε άλλη πόλη κράτος ζουν & φυσικά οι δικές τους ομάδες τους ενδιαφέρουν, γενικά χέστηκαν για το
Πρέπει να επέλθει η κανονικότητα, τι είναι αυτό που δεν καταλαβαίνετε (ή κάνετε πως δεν καταλαβαίνετε).
Παρθενογένεση δεν υπάρχει πουθενά & σε τίποτα....όσο για την επαγγελματική διαιτησία ευχαριστώ αλλά δεν θα πάρω, εξάλλου βγαίνει μόνο σε έντονα χρώματα (κόκκινο, πράσινο, χαρτίνο).
- ΑποστόληςΑ
Φαντάσου ότι μετά τη σέντρα το παπούτσι του Taison πατάει πάνω στη γραμμή (το παπούτσι έρχεται με φόρα προς τα τα έξω), όταν για να θεωρηθεί άουτ η μπάλα πρέπει να περάσει 100% τη γραμμή του άουτ.tolis14 έγραψε: Πέμ 04 Δεκ 2025, 09:37 Ο μπουγάτσας με τον χατζηνάκο τσιρίζουν ότι η μπάλα πέρασε έξω στο γκολ ενώ το βλέπουν στην επανάληψη ότι ούτε καν, ο δε ντρούλιγκ φωνάζει ότι είναι offside γιατί ο Τάισον μπήκε μέσα από έξω (μάλλον μπέδεψε τα αθλήματα αυτός). Σοβαρά τώρα, τα σκουλίκια δεν ντρέπονται να είναι τόσο ξεφτυλισμένα; είναι και μεγάλοι άνθρωποι, δεν είναι παιδάκια. Παιδιά έχουν οι ίδιοι, πως επιτρέπουν στον εαυτό τους να γελοιοποιούνται έτσι;
- ΑποστόληςΑ
Ο διαιτητής ήταν ΠΑΝΤΕΛΩΣ ανίκανος. Έκανε λάθος σε όλες τις σημαντικές φάσεις του αγώνα, εις βάρος μας. Θα τον έλεγα στημένο, αλλά μας έδωσε δύο επικίνδυνα φάουλ έξω από την περιοχή τους, που (αν ήταν στημένος) δεν θα τα έδινε.
Καλησπέρα παιδία , σορρυ για το offtopic , υπαρχει πληροφορία για εισητηρια για ατρομητο την επομενη εβδομαδα ;
Δεν είναι να ψάχνεις λογική μ'αυτούς. 55 χρόνια ατιτλίαση είναι αυτά. Μόνο τους παράσημο μήπως και κερδίσουν τον ΠΑΟΚΑποστόληςΑ έγραψε: Πέμ 04 Δεκ 2025, 09:57Φαντάσου ότι μετά τη σέντρα το παπούτσι του Taison πατάει πάνω στη γραμμή (το παπούτσι έρχεται με φόρα προς τα τα έξω), όταν για να θεωρηθεί άουτ η μπάλα πρέπει να περάσει 100% τη γραμμή του άουτ.tolis14 έγραψε: Πέμ 04 Δεκ 2025, 09:37 Ο μπουγάτσας με τον χατζηνάκο τσιρίζουν ότι η μπάλα πέρασε έξω στο γκολ ενώ το βλέπουν στην επανάληψη ότι ούτε καν, ο δε ντρούλιγκ φωνάζει ότι είναι offside γιατί ο Τάισον μπήκε μέσα από έξω (μάλλον μπέδεψε τα αθλήματα αυτός). Σοβαρά τώρα, τα σκουλίκια δεν ντρέπονται να είναι τόσο ξεφτυλισμένα; είναι και μεγάλοι άνθρωποι, δεν είναι παιδάκια. Παιδιά έχουν οι ίδιοι, πως επιτρέπουν στον εαυτό τους να γελοιοποιούνται έτσι;
Ο διαιτητής χεσμένος, που θα σφύριζε ένα ντέρμπυ.
Όλα τα λάθη του εναντίον του ΠΑΟΚ.
Έπρεπε να κιτρινίσει πολλούς παίχτες του σκώληκα και αν δεν είχαμε το βαρ θα μας πήγαινε αδιάβαστους.
Πρώτη φορά σε παιχνίδι εναντίον του σκώληκα που χάναμε, ήμουν ήσυχος και ήξερα , ότι τελικά θα φέρουμε τουλάχιστον ισοπαλία.

Όλα τα λάθη του εναντίον του ΠΑΟΚ.
Έπρεπε να κιτρινίσει πολλούς παίχτες του σκώληκα και αν δεν είχαμε το βαρ θα μας πήγαινε αδιάβαστους.
Πρώτη φορά σε παιχνίδι εναντίον του σκώληκα που χάναμε, ήμουν ήσυχος και ήξερα , ότι τελικά θα φέρουμε τουλάχιστον ισοπαλία.
Δεν υπάρχει πιο σωτήριο πράγμα για τον ΠΑΟΚ από την αλλαγή του φορμάτ και τη διεξαγωγή των πλέι οφ με 4 ομάδες αντί για 6.
Όσο λιγότεροι αγώνες ανάμεσα στις 2 ομάδες, τόσο το καλύτερο για μας. Ξοδεύεται τόση ενέργεια πριν και μετά τους αγώνες απέναντί τους που μόνο ζημιωμένοι βγαίνουμε. Ομάδα και οπαδοί. Σκεφτείτε πως ενώ γραφόταν επί 2 μέρες ότι το ματς ήταν αδιάφορο, κατά τη διάρκεια του αγώνα η κριτική προς την εμφάνιση της ομάδας και τους παίκτες έδειχναν το αντίθετο.
Μέχρι και το μυαλό του Ρασβάν χάλασε στο τι rotation να κάνει προκειμένου να είναι αξιόμαχη η ομάδα απέναντί τους.
Μην κοροϊδευόμαστε. Όσο κι αν επικρατούσε η άποψη πως το ματς είναι αδιάφορο, κανένας μέσα του δεν το παρακολουθούσε έτσι.
Όσον αφορά το συγκεκριμένο θέμα (αντιπαλότητα ΠΑΟΚ - άρη) έχω την τύχη να είμαι γεννημένος στην Αθήνα και να μην έχω συγχρωτιστεί ποτέ με αρειανούς με αποτέλεσμα να μην μπορώ να αντιληφθώ την ασφυκτική καθημερινότητα που αντιμετωπίζετε. Για μένα ο άρης είναι μια ομάδα μικρότερη από Ατρόμητο, Αστέρα κτλ. Δεν μπορώ με τίποτα να την αναβαθμίσω στο μυαλό μου.
Κάνω προσπάθειες τον τελευταίο καιρό να μπω λίγο στο πετσί σας βλέποντας αραιά και που καμιά διαδικτυακή εκπομπή τους.
Ειλικρινά αρχίζω και σας καταλαβαίνω. Αν αυτά που ακούω 5 με 10 λεπτά, τα ακούτε καθημερινά 365 μέρες το χρόνο, είναι λογικό να σπαταλάμε τόση ενέργεια απέναντί τους, είτε χάνουμε είτε κερδίζουμε. Είναι λογικό να χάνετε την ψυχραιμία σας και να σας ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι όπως ανεβαίνει το δικό μου όταν μιλάω με αεκτζήδες.
Υγ. Το ματς της Κυριακής δε μπορεί να είναι τίποτα άλλο από άσσος. Ακόμα κι εγώ που με έχετε καταλάβει πως ακόμα και με τη Μαρκό θα βγάλω ένα ναι μεν αλλά, την Κυριακή δεν ακούω τίποτα άλλο πέρα από τη νίκη.
Το βλέπω καθαρά αγωνιστικά. Ο άρης μαζί με τη Λάρισα είναι οι χειρότερες ομάδες δημιουργικά της superleague.
Δεν υπάρχει ούτε τοπικό ντέρμπι, ούτε κλισέ πως όλοι οι αγώνες ξεκινάνε από το μηδέν, ούτε ότι έχουμε μπροστά μας μια ομάδα που θα κάνει τα πάντα για να μας κόψει βαθμούς, ούτε τίποτα.
Την Κυριακή μπαίνουμε, κερδίζουμε και από Δευτέρα πρωί ασχολούμαστε με Βουλγαρία.
Όσο λιγότεροι αγώνες ανάμεσα στις 2 ομάδες, τόσο το καλύτερο για μας. Ξοδεύεται τόση ενέργεια πριν και μετά τους αγώνες απέναντί τους που μόνο ζημιωμένοι βγαίνουμε. Ομάδα και οπαδοί. Σκεφτείτε πως ενώ γραφόταν επί 2 μέρες ότι το ματς ήταν αδιάφορο, κατά τη διάρκεια του αγώνα η κριτική προς την εμφάνιση της ομάδας και τους παίκτες έδειχναν το αντίθετο.
Μέχρι και το μυαλό του Ρασβάν χάλασε στο τι rotation να κάνει προκειμένου να είναι αξιόμαχη η ομάδα απέναντί τους.
Μην κοροϊδευόμαστε. Όσο κι αν επικρατούσε η άποψη πως το ματς είναι αδιάφορο, κανένας μέσα του δεν το παρακολουθούσε έτσι.
Όσον αφορά το συγκεκριμένο θέμα (αντιπαλότητα ΠΑΟΚ - άρη) έχω την τύχη να είμαι γεννημένος στην Αθήνα και να μην έχω συγχρωτιστεί ποτέ με αρειανούς με αποτέλεσμα να μην μπορώ να αντιληφθώ την ασφυκτική καθημερινότητα που αντιμετωπίζετε. Για μένα ο άρης είναι μια ομάδα μικρότερη από Ατρόμητο, Αστέρα κτλ. Δεν μπορώ με τίποτα να την αναβαθμίσω στο μυαλό μου.
Κάνω προσπάθειες τον τελευταίο καιρό να μπω λίγο στο πετσί σας βλέποντας αραιά και που καμιά διαδικτυακή εκπομπή τους.
Ειλικρινά αρχίζω και σας καταλαβαίνω. Αν αυτά που ακούω 5 με 10 λεπτά, τα ακούτε καθημερινά 365 μέρες το χρόνο, είναι λογικό να σπαταλάμε τόση ενέργεια απέναντί τους, είτε χάνουμε είτε κερδίζουμε. Είναι λογικό να χάνετε την ψυχραιμία σας και να σας ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι όπως ανεβαίνει το δικό μου όταν μιλάω με αεκτζήδες.
Υγ. Το ματς της Κυριακής δε μπορεί να είναι τίποτα άλλο από άσσος. Ακόμα κι εγώ που με έχετε καταλάβει πως ακόμα και με τη Μαρκό θα βγάλω ένα ναι μεν αλλά, την Κυριακή δεν ακούω τίποτα άλλο πέρα από τη νίκη.
Το βλέπω καθαρά αγωνιστικά. Ο άρης μαζί με τη Λάρισα είναι οι χειρότερες ομάδες δημιουργικά της superleague.
Δεν υπάρχει ούτε τοπικό ντέρμπι, ούτε κλισέ πως όλοι οι αγώνες ξεκινάνε από το μηδέν, ούτε ότι έχουμε μπροστά μας μια ομάδα που θα κάνει τα πάντα για να μας κόψει βαθμούς, ούτε τίποτα.
Την Κυριακή μπαίνουμε, κερδίζουμε και από Δευτέρα πρωί ασχολούμαστε με Βουλγαρία.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος marsantos την Πέμ 04 Δεκ 2025, 10:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author marsantos for the post (total 9):
- navigator11, Kabamaru11, PAOK DreXleR, Azrael, Nassos, kmallio, lkosmid, horkokos4, MrSam1926apc
στο τελος του αγωνα ζουμαρει η καμερα πανω του και τους παικτες του οαρη να διαμαρτυρωνται
η απαντηση του
εγω τι να κανω?
το βαρ τα εκανε
η απαντηση του
εγω τι να κανω?
το βαρ τα εκανε