Οαρης - ΠΑΟΚ 1-1 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα
-
George Best4
Re: Οαρης - ΠΑΟΚ 1-1 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα
Είχε το άγχος να μη κάνει λάθος ή μη δυσαρεστήσει.
Δεν υπήρχε διάθεση να αδικήσει κάποιον σήμερα (γιατί για παλαιότερα μπορώ να βρω πολλά περιστατικά) απλά σαν και σαν διαιτητής είναι κακός.
Οι αντιδράσεις όμως που έχετε μερικοί είναι υπερβολικές.
Το πέναλντι που παίρνουμε είναι βαρισιο. Φαίνεται τον αγκαλιάζει στο ρίπλεϊ και δίνει την παράβαση ο Βαρ. Μπαι δε γουει ούτε ο Βολιακο στη φάση δεν ζήτησε κάτι αν δείτε το Ρίπλεϊ.
Το γκολ του Άρη που ακυρώθηκε λογικό να γίνει και αυτό μέσω Βαρ αφού το οφσάιντ ήταν οριακό.
Στη φάση του κόρνερ του Ζιφκοβιτς που στρώνει την μπάλα στον Ντεσποτοφ και αντί να σουτάρει κάνει ντρίπλα και πέφτει θεαματικά στην επαφη, για μένα δεν είναι φάουλ. Ξένος διαιτητής δε ξέρω αν θα τσίμπαγε.
Την κατά λάθος κλωτσιά του Χατσιδη που βρήκε αντιπαλο στο πρόσωπο με Παναθηναϊκό αντίστοιχη φάση λέγατε για κόκκινη ορισμένοι.
Τα λέω αυτά όχι επειδη είμαι αντιΠΑΟΚτσης όπως θα με βαφτισετε κάποιοι απλά προσπαθώ να είμαι αντικειμενικός.
Τώρα αυτά που λέτε περί Γκαγκατση είναι γελοιοτητες.
Το κύπελλο θα γίνει με Έλληνες διαιτητές, συμφώνησαν όλοι στην αρχή της χρονιάς.
Δεν υπήρχε διάθεση να αδικήσει κάποιον σήμερα (γιατί για παλαιότερα μπορώ να βρω πολλά περιστατικά) απλά σαν και σαν διαιτητής είναι κακός.
Το πέναλντι που παίρνουμε είναι βαρισιο. Φαίνεται τον αγκαλιάζει στο ρίπλεϊ και δίνει την παράβαση ο Βαρ. Μπαι δε γουει ούτε ο Βολιακο στη φάση δεν ζήτησε κάτι αν δείτε το Ρίπλεϊ.
Το γκολ του Άρη που ακυρώθηκε λογικό να γίνει και αυτό μέσω Βαρ αφού το οφσάιντ ήταν οριακό.
Στη φάση του κόρνερ του Ζιφκοβιτς που στρώνει την μπάλα στον Ντεσποτοφ και αντί να σουτάρει κάνει ντρίπλα και πέφτει θεαματικά στην επαφη, για μένα δεν είναι φάουλ. Ξένος διαιτητής δε ξέρω αν θα τσίμπαγε.
Την κατά λάθος κλωτσιά του Χατσιδη που βρήκε αντιπαλο στο πρόσωπο με Παναθηναϊκό αντίστοιχη φάση λέγατε για κόκκινη ορισμένοι.
Τα λέω αυτά όχι επειδη είμαι αντιΠΑΟΚτσης όπως θα με βαφτισετε κάποιοι απλά προσπαθώ να είμαι αντικειμενικός.
Το κύπελλο θα γίνει με Έλληνες διαιτητές, συμφώνησαν όλοι στην αρχή της χρονιάς.
Όντως τώρα συγκρίνεις στον βαζελο με το χατσιδη? Ο ένας πλάτη κ βρίσκει γεμάτα την μπάλα πρώτα και ο άλλος παει απευθείας με το πόδι τεντωμενο? Αυτό φίλε μου είναι μαζοχισμός οχι αντικειμενικοτητα.
-
George Best4
Το Βαρ μπορεί να παρέμβει και αφού σφυρίξει λήξη. Έχει ξαναγινει. Οπότε δεν ισχύει αυτό που λες. Συμφωνώ ότι ο διαιτητής ήταν κακος αλλά διαφωνώ ότι είχε δόλο.Χωρικός έγραψε: Πέμ 04 Δεκ 2025, 01:00 ενα μετριο ψιλοαδιαφορο παιχνίδι , με μια ψιλοαδιάφορη ομάδα. Τώρα εσείς που μεγαλώσατε στη Θεσσαλονίκη και τους είχατε στο σχολείο, στη γειτονιά , στη δουλειά ίσως το βλέπετε αλλιώς.
Για μας τους υπόλοιπους είναι σαν να παίζουμε με τη Λειβαδιά και την Παναχαική. τίποτα παραπάνω.
Από εκεί και πέρα νομίζω πως σαν οπαδοί το έχουμε χάσει λίγο.. ο ενας άχρηστος, ο αλλος ανίκανος , ο τρίτος να φύγει το Γενάρη , οι αλλοι δυο το καλοκαίρι. Εδώ και πολλά χρόνια , έχουμε τη χαρά να εχουμε παιχταράδες και ομαδάρα που ούτε στον υπνο μας δεν τα βλέπαμε.. Ας μην μας κάνουν οι τίτλοι γάβρους...
Όσο για τον Μάκη, εκτός του οτι επί πολλα χρόνια απετέλεσε το σημαντικότερο στέλεχος της ομάδας, είναι ο καλύτερος πρόεδρος ΕΠΟ εδώ και δεκαετίες. Εκτός αν θέλαμε να είναι πρόεδρος ΠΑΟΚ ξερω γω..λυπάμαι αυτό δεν γίνεται.
Υ.Γ:Ο διαιτητής είναι απλά...ανίκανος! κάτι που δεν είπε κανείς είναι το εξής:στην τελευταία φάση του πρωτου ημιχρόνου , εκεί που ο αλλος καβαλάει τον Οζντόεβ, έχει γυρισμένη πλάτη και απλά σφυρίζει λήξη. Για να μην δώσει τη δυνατότητα στο βαρ να επέμβει.. Σου λεει..για τέτοια είμαστε τώρα;
Δεν ειχε δολο αυτος που στο γκολ του γιακουμακη φοβοταν να δειξει τη σεντρα?
Παμε,λοιπον....Sardan έγραψε: Πέμ 04 Δεκ 2025, 00:10mpafos4 έγραψε: Πέμ 04 Δεκ 2025, 00:07 Όταν λέμε τσόφλια?....Καμμία δεκαριά φάουλ ανύπαρκτα....πέντε με έξι κίτρινες κάρτες που δεν δόθηκαν.....και καθυστερήσεις,αντί για δέκα λεπτά πέντε....
Πολλά τα τσόφλια....
Επίσης....το κόλπο είναι πιασμένο από παντού!!!.....Ακόμα περιμένουμε να δούμε το φάουλ στο Μύθου!....
Και λέω εγώ...μήπως ήταν ίδιο με το φάουλ του Μειτε,την Κυριακή και γι'αυτό δεν το έδειξαν?....
Έξι κίτρινες? Μπορείς σε παρακαλώ να μου τις αναφέρεις? Μια προς μία όμως.
1η¨.Στο 18ο λεπτο στον Αλβαρο σε φαουλ στον Ντεσποτοφ...λιγο εξω απο την περιοχη,δεν παει για τη μπαλα αλλα για να ανακοψει σκοπιμα τον παικτη...
2η....Στο 20ο λεπτο καρτα σε χερι που κανει ο Φατιγκα στο τοιχος.Ειναι με προθεση και δεν χρειαζεται να εισαι ειδικος για να το καταλαβεις.
3η...Στο 29ο λεπτο στον Παναγιδη για εγκληματικο σκαμνακι στον Σαστρε...Δεν παει καν για τη μπαλα.
4η...Στο 60ο λεπτο στο Αλβαρο(2η) για τραβηγμα στον Ντεσποτοφ εξω απο την περιοχη...Θα την εδινε και ο Καριπιδης,αυτη...
Υπαρχει αλλη μια φαση με τραβηγμα στο κεντρο και ενω φευγει παικτης μας,που με διαφευγει...
και φυσικα η καρτα για θεατρο στον Περεθ,που ΔΕΝ εδωσε ο διαιτητης,ο οποιος μαλιστα εδωσε και φαουλ υπερ του...απλα τον διορθωσε ο εποπτης.
Ειμαστε ενταξει τωρα?
Αλλα ολα τα παραπανω ειναι πταισματα μπροστα στο ανυπαρκτο επιθετικο φαουλ που δινει εξω απο την περιοχη του Αρη,προς το τελος του αγωνα ενω πιεζουμε...Εκει φαινεται ξεκαθαρα η αγωνια του!!
Και επαναλαμβανω...ακομα περιμενω να δω το φαουλ που εγινε στον Μυθου....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος mpafos4 την Πέμ 04 Δεκ 2025, 01:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author mpafos4 for the post (total 2):
- thomas Murg, PAOK DreXleR
- thomas Murg
Για τον τρόπο που παίζει ο ΠΑΟΚ δεν υπάρχει μεγαλύτερη ζημιά που μπορεί να του κάνει ένα κοράκι από το να μην αφήνει να παιχτεί ποδόσφαιρο. Κι αυτό του έκαναν και το κοράκι στη λεωφλόρο και ο σιδηρόφουστας στη Λειβαδιά και σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό το σημερινό κοράκι. Από τα πέντε λεπτά των καθυστερήσεων ζήτημα να παίχτηκε ένα λεπτό καθαρός χρόνος. Το γκολ μπήκε στο 5.07 ακριβώς και ενώ υπήρξε μεγάλη καθυστέρηση μέσα στις καθυστερήσεις με το που πάει στη σέντρα σφυρίζει τη λήξη γιατί ως χέστης που είναι φοβήθηκε να μη γίνει και καμιά ακόμφη φάση και δεν θα ήξερε πώς να το διαχειριστεί.
- These users thanked the author thomas Murg for the post:
- zissos
Το πεναλτι ειναι βαρισιο που τον παει κωλοφεραντζα μεχρι τελους? τα χουνε και ειπε να του κανει μια αγκαλιτσα? Πεναλτι σκετο, οχι βαρισιο.George Best4 έγραψε: Πέμ 04 Δεκ 2025, 01:12 Είχε το άγχος να μη κάνει λάθος ή μη δυσαρεστήσει.
Το γκολ του αρη φανηκε με γυμνο ματι οφσαιντ γι αυτο και ο γενσεν καθυστερησε να παιξει, ηξερε οτι ηταν οφσαιντ.
Τι σχεση εχει η φαση χατσιδη με του τζουρισιτς?
τι να πω ρε συ πραγματικα απορω
-
George Best4
Φίλε μου δεν υπάρχει δεν το ήθελα δεν είδα δεν άκουσα.Nassos έγραψε: Πέμ 04 Δεκ 2025, 01:17 Όντως τώρα συγκρίνεις στον βαζελο με το χατσιδη? Ο ένας πλάτη κ βρίσκει γεμάτα την μπάλα πρώτα και ο άλλος παει απευθείας με το πόδι τεντωμενο? Αυτό φίλε μου είναι μαζοχισμός οχι αντικειμενικοτητα.
Αν κάνεις ανάποδο ψαλίδι χωρίς να βλέπεις και αντί για μπάλα βάλεις γκολ το κεφάλι του αντιπάλου τι θα πρέπει να κάνει ο διαιτητής?
Κανείς δεν παίζει για να τραυματίσει ή να χτυπήσει τον αντίπαλο.
Αν δεν μπορούμε να συμφωνήσουμε 10-20 άτομα για μια φάση γιατί πρέπει ο διαιτητής να παίρνει πάντα την απόφαση που θεωρώ εγώ ή εσύ σωστή?
Φτάνει με την μιρλα.
Και με Βαζελο Γερμανός ήταν ο διαιτητής τα έκανε σκατα, άφησε το σκληρό παιχνίδι και όλες οι φάσεις ήταν κατά μας.
Σήμερα ο διαιτητής ήταν κακος με λάθη εκατέρωθεν.
Υ.Γ Για μένα καμία από τις 2 φάσεις δεν είναι κόκκινη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος George Best4 την Πέμ 04 Δεκ 2025, 01:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
στα προ βαρ και προ λιγκ φεις χρόνια, το ματς αυτό θα είχε λήξει 3-0, οαρης θα ήταν με το ένα πόδι στον επόμενο γύρο και εμείς θα γκρινιάζαμε για το Μπάμπα και το χαμένο πέναλτι.
Περιμένω να γράψει κάποιος συνοπαδός ότι αν ήθελε να μας αδικήσει θα σφύριζε λήξη στο τέλος αντί για γκολ.
Στο τέλος του αγώνα ποιον ρωτάει ο διατητής "Τι [άλλο] να κάνω;"
Περιμένω να γράψει κάποιος συνοπαδός ότι αν ήθελε να μας αδικήσει θα σφύριζε λήξη στο τέλος αντί για γκολ.
Στο τέλος του αγώνα ποιον ρωτάει ο διατητής "Τι [άλλο] να κάνω;"
Πήρε κανένα κεφάλι ο χατσιδης αντι για μπάλα? Δηλαδή ακούμε τους αλλοθρησκους θα μας τρελανετε και εδώ μέσα? Ποιο επικίνδυνο παιχνίδι? Ο αντίπαλος έρχεται σπο πίσω κ σκύβει το κεφάλι για να διεκδικήσει την μπάλα, ο χατσιδης πλάτη την χτυπάει με το ποδι γεμάτα κιολας και τον ακουμπάει ελάχιστα στο κεφάλι(αν τον ακουμπάει κιολας ). Και θα συγκρίνουμε αυτό με το πόδι στο στερνο?
Υγ. Του διαιτητή είναι η δουλειά του να αποφασίζει σωστά.
Υγ. Του διαιτητή είναι η δουλειά του να αποφασίζει σωστά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Πέμ 04 Δεκ 2025, 01:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- thomas Murg
Με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια τα ερπετά. Και να φύγει ο Λανουά και να δαιμονοποιήσουν το βαρ.
Ότι δεν αναφέρουν καμία απολύτως συγκεκριμένη φάση είναι ενδεικτικό της παπαρολογίας τους.
Ότι δεν αναφέρουν καμία απολύτως συγκεκριμένη φάση είναι ενδεικτικό της παπαρολογίας τους.
Ανακοίνωση για την διαιτησία στο παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΟΚ από την ΠΑΕ Άρης
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης:
"Στεφάν Λανουά θα πρέπει να αισθάνεσαι περήφανος για την αποψινή διαιτησία...
Το μόνο που έχουμε να πούμε είναι ότι έχεις ξεπεράσει και τον ανεκδιήγητο Μαρκ Κλάτενμπεργκ.
Αυτό που περιμένουμε τώρα είναι να ορίσεις τον Ιβάν Μπέμπεκ διαιτητή την Κυριακή στην Τούμπα.
Από εσένα τα περιμένουμε πλέον όλα…"
- These users thanked the author thomas Murg for the post:
- paokspren
-
PAOK DreXleR
Μα γιατί επιμένεις φίλε, αφού σου λέει ότι δεν είχε δόλο, δεν είχε (πάει κ τελείωσε).george188 έγραψε: Πέμ 04 Δεκ 2025, 01:20 Δεν ειχε δολο αυτος που στο γκολ του γιακουμακη φοβοταν να δειξει τη σεντρα?
Μέσα σε όλες τις φάσεις ήταν, από κοντά, στο τέλος έδειξε κ σέντρα, όχι σαν τον Κομίνη....κάθισε τώρα γιατί μπερδεύτηκα.
Στη θέση του κ εγώ θα περίμενα να μου υποδείξει το var γιατί μέχρι τότε, μια σωστή απόφαση δεν είχε πάρει.
Φτάνει με την μίρλα? Δεν θα μπορούμε πλέον να σχολιάζουμε τις διαιτησίες? στο paokmania? Πας καλά?George Best4 έγραψε: Πέμ 04 Δεκ 2025, 01:27Φίλε μου δεν υπάρχει δεν το ήθελα δεν είδα δεν άκουσα.Nassos έγραψε: Πέμ 04 Δεκ 2025, 01:17 Όντως τώρα συγκρίνεις στον βαζελο με το χατσιδη? Ο ένας πλάτη κ βρίσκει γεμάτα την μπάλα πρώτα και ο άλλος παει απευθείας με το πόδι τεντωμενο? Αυτό φίλε μου είναι μαζοχισμός οχι αντικειμενικοτητα.
Αν κάνεις ανάποδο ψαλίδι χωρίς να βλέπεις και αντί για μπάλα βάλεις γκολ το κεφάλι του αντιπάλου τι θα πρέπει να κάνει ο διαιτητής?
Κανείς δεν παίζει για να τραυματίσει ή να χτυπήσει τον αντίπαλο.
Αν δεν μπορούμε να συμφωνήσουμε 10-20 άτομα για μια φάση γιατί πρέπει ο διαιτητής να παίρνει πάντα την απόφαση που θεωρώ εγώ ή εσύ σωστή?
Φτάνει με την μιρλα.
Και με Βαζελο Γερμανός ήταν ο διαιτητής τα έκανε σκατα, άφησε το σκληρό παιχνίδι και όλες οι φάσεις ήταν κατά μας.
Σήμερα ο διαιτητής ήταν κακος με λάθη εκατέρωθεν.
Οχι,δεν ειναι στημενοι...Ποιος το λεει αυτο?...Sardan έγραψε: Πέμ 04 Δεκ 2025, 00:14 Άρα ήταν στημένος ο διαιτητής αλλά άπιαστος ο βαρ...τόσο στήσιμο έπεσε από Μάκη και λοιπά συμφεροντα ... Κ μετά απορούμε....Άλλο το κακός διαιτητής άλλο τα συμφέροντά μας κυνηγάνε...
Άντε καλό βράδυ και λευτεριά γενικότερα....η βλακεία βαράει όχι κόκκινο....Μπορντώ....ώρες ώρες ότι βλακεία αντιμετωπίζω κάθε μέρα έξω τη βλέπω εβαπορε εδώ μέσα σε μισή ώρα....
Τυχαια γεγονοτα ειναι.....Σφυριζει ο Σιδηροπουλος στο Καραισκακης...κανει οργια υπερ του γαυρου....οριζεται τυχαια σε οκτω μερες να παιξει τον ΠΑΟΚ στη ΛΙβαδεια....οπου τυχαια εχει μια διαιτησια,ονειρο.....
Και μια λεπτομερια απο εναν βλακα οπως με αποκαλεις....
Ο VAR ηταν ξενος....Αρα,δεν τον ενδιαφερει τι εχει παθει ο Τζηλος......Γκε γκε?...
Ο διαιτητής τα έδωσε όλα λάθος πλην της κίτρινης στον Αντριγια για θέατρο.
Λάθος μη καταλογισμό πεναντλι στην ανατροπή του Βολιακο, λάθος επόπτη που δεν έκοψε καθαρό οφσαιτ στο γκολ του λικιου που ακυρώθηκε, λάθος το παπουτσελιο πεναλντι που πήγε να δώσει, ξεφτίλα με τα χατηρικα δυνατά μαρκαρίσματα των ξυπασμενων στα καλαμάκια των παικτών μας, άβαβα φάουλ υπέρ του σκώληκα σε κάθε επαφή.
Στο γκολ και ενώ ο επόπτης πήγε σέντρα, είχε χεστει ενώ είδε ότι πήραμε πάσα από τον αντίπαλο και δεν υπήρχε οφσαιτ ...
Έβλεπε τα σκουλίκια να το παίζουν τραυματίες, να καθυστερούν και έδειχνε σφυρίχτρα για καθυστερήσεις αλλά είδε 5 λεπτά καθυστέρηση σε ματς που ανάθεμα να παίχτηκαν 30 λεπτά αγώνα.
Όταν βούτηξε ο πορτοφολάς του σκουληκιού, την κίτρινη από το βαρ ή μέσω επόπτη την έβγαλε ...
Αν δεν μιλούσε το βαρ θα μας είχε κάνει μεγάλη σφαγή, φάγωμα πεναλντι, μούφα πεναλντι του αντιπάλου, χάρισμα γκολ οφσαιτ, και βάλε ... ανεπαρκής. Ακόμα και το 1-1 στο τέλος θα το έκοβε ως αουτ. Κοινώς μεγάλο λαμόγιο ο τύπος.
Δεν του νικήσαμε γιατί είμασταν πολύ σοφτ με πολλούς ντεφορμέ παίκτες, αλλά ο τύπος είναι ανεπαρκέστατος ή και χεστης έδρας.
Λάθος μη καταλογισμό πεναντλι στην ανατροπή του Βολιακο, λάθος επόπτη που δεν έκοψε καθαρό οφσαιτ στο γκολ του λικιου που ακυρώθηκε, λάθος το παπουτσελιο πεναλντι που πήγε να δώσει, ξεφτίλα με τα χατηρικα δυνατά μαρκαρίσματα των ξυπασμενων στα καλαμάκια των παικτών μας, άβαβα φάουλ υπέρ του σκώληκα σε κάθε επαφή.
Στο γκολ και ενώ ο επόπτης πήγε σέντρα, είχε χεστει ενώ είδε ότι πήραμε πάσα από τον αντίπαλο και δεν υπήρχε οφσαιτ ...
Έβλεπε τα σκουλίκια να το παίζουν τραυματίες, να καθυστερούν και έδειχνε σφυρίχτρα για καθυστερήσεις αλλά είδε 5 λεπτά καθυστέρηση σε ματς που ανάθεμα να παίχτηκαν 30 λεπτά αγώνα.
Όταν βούτηξε ο πορτοφολάς του σκουληκιού, την κίτρινη από το βαρ ή μέσω επόπτη την έβγαλε ...
Αν δεν μιλούσε το βαρ θα μας είχε κάνει μεγάλη σφαγή, φάγωμα πεναλντι, μούφα πεναλντι του αντιπάλου, χάρισμα γκολ οφσαιτ, και βάλε ... ανεπαρκής. Ακόμα και το 1-1 στο τέλος θα το έκοβε ως αουτ. Κοινώς μεγάλο λαμόγιο ο τύπος.
Δεν του νικήσαμε γιατί είμασταν πολύ σοφτ με πολλούς ντεφορμέ παίκτες, αλλά ο τύπος είναι ανεπαρκέστατος ή και χεστης έδρας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Мир την Πέμ 04 Δεκ 2025, 01:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author Мир for the post:
- ToMousiTouCrespo