Θανάσης Χατζόπουλος

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Re: Θανάσης Χατζόπουλος

Δημοσίευση από kataramenos5 »

gpap5 έγραψε: Παρ 28 Νοέμ 2025, 19:26 όντως, μου έκανε εντύπωση η απάντηση ''πρέπει να ασχοληθώ με την δουλειά μου''.
Η εταιρία του, είναι μεγάλη, γεμάτη στελέχη που σίγουρα είναι ικανά (για να είναι τόσο επιτυχημένη), αλλά σίγουρα, όπως και στις ΠΑΕ και στις ΚΑΕ, η παρουσία του προέδρου είναι ο καταλύτης κάθε προόδου.
Αν όντως ο πατήρ Χατζόπουλος πλέον λόγω ηλικίας δεν μπορεί να είναι αυτός ο καταλύτης, ο Θανάσης Χατζόπουλος σαφώς και πρέπει να αναλάβει αυτό το ρόλο.
Θα μπορούσε να συνδυαστεί ο επιχειρηματίας με έναν ρόλο διοικητικό στην ΚΑΕ;
Σαφώς - το βλέπουμε σε όλες τις ομάδες, το βλέπουμε και σε Ελλάδα και σε εξωτερικό.

Αν λοιπόν, η μη συμμετοχή του, οφείλεται σε επιλογή της νέας διοίκησης, λόγω διαφορετικής προσέγγισης, το κατανοώ.
Αν πάλι, ο ίδιος κουράστηκε, πάλι το κατανοώ.
Αν όμως, προέκυψε λόγω ''απάθειας'' της νέας διοίκησης να κάνει μια πρόταση, είναι λάθος.

Είμαι σίγουρος, πως ο Θανάσης Χατζόπουλος θα πάρει το χρόνο του, θα δώσει έμφαση στην οικογενειακή του επιχείρηση, αλλά θα επιστρέψει στον ΠΑΟΚ.
Το χρειάζεται ο ίδιος, τον χρειάζεται και ο ΠΑΟΚ.

Εις το επανιδείν πρόεδρε, λοιπόν. Όχι αντίο. Εις το επανιδείν.
Νομιζω οτι 5 χρόνια εβαλε και την ψυχη του κι ολο του το ειναι.Ταξιδια περα δωθε με την ομαδα και αγχος για το αν θα βγει ο μήνας .Τα δωσε ολα και θελει καποιο χρονο ν ανασανει. χωρις το τεραστιο βαρος στην πλατη του.Μετα ομως θα ξαναρθει .
Δε μπορει, δε θ αντεξει να ειναι εκτος.Οπου τον χρειαστει ο ΠΑΟΚ θα ναι κει.
RESPECT.
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Σημαντική η προσφορά του στον ΠΑΟΚ. Θα ήθελα να πάρει το βόλει.
Pablo_Escobar

Δημοσίευση από Pablo_Escobar »

Σε ευχαριστούμε βουνό! Για όλα. Ξεκουράσου λίγο καιρό μέχρι τις εκλογές του ερασιτέχνη.
These users thanked the author Pablo_Escobar for the post:
Kabamaru11
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

kataramenos5 έγραψε: Πέμ 27 Νοέμ 2025, 17:49Μπαρκα τα καταφεραμε ρε μλκ.

Όλοι αυτοί οι τρελοί εδώ τα καταφέραμε, όλοι μαζί:

berserkeros έγραψε:Ήδη έβαλα τον πρώτο οβολό και θα βάλω κι άλλους.
Baldur έγραψε:με λέει φιλαράκι πως έβαλε ένα ποσό, καρφί κι εγώ.
PAOK_Antarctica έγραψε:Έκανα κι εγώ το καθήκον μου.
Anestis4a έγραψε:Έκανα και εγώ το ιερό καθήκον μου.
seaman έγραψε:Από σήμερα με την κατάθεση κατέστην μελλοντικός "μικρο" μέτοχος
cellophan έγραψε:OK και από εμένα η ΑΜΚ.
akos_1980 έγραψε:ΟΚ...το χρέος έγινε, ο οβολός κατατέθηκε!!
BlackMagicPAOK έγραψε:Από σήμερα είμαι μέτοχος στον ΠΑΟΚ !!
Ikosmid έγραψε:Από βδομάδα θα ξαναγίνω κι εγώ μέτοχος, στο μπασκετάκι αυτή τη φορά! :nairepaok:
chri5ti9 έγραψε:Καταθέσαμε και εμείς το φασουλι μας στο σακούλι.
nikvasil έγραψε:Έκανα και εγώ το καθήκον μου! Μικρομέτοχος από σήμερα :D :D :D
kayde έγραψε:Βοηθησα και εγω.
fossa έγραψε:Τις πήρα τις πρώτες σήμερα σε λίγες μέρες κι άλλες βέβαια.
Shaman4 έγραψε:Μολις πηρα 50 μετοχες
Ιάσονας έγραψε:είχα πάρει 25 μετοχές αλλά μέχρι δεκαπέντε Φεβρουαρίου θα πάρω τουλάχιστον άλλες 26
IKARIA_4 έγραψε:Σημερα εκανα και εγω το καθήκον μου συμμετεχοντας, και αποτελω ενα μικρο κομματι του μεγαλου ΠΑΟΚ.
Υπέροχο συναισθημα...
Мир έγραψε:Έβαλα κ εγώ σήμερα.
ΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:Ο ΠΟΡΚΥ-5 από χθες είναι 'μεγαλομετοχος' (χαχαχα) της ΚΑΕ ΠΑΟΚ..!!
eorptol1 έγραψε:και εγω σημερα
pepito έγραψε:Πλεον ειμαι και εγω μετοχος του μπασκετικου ΠΑΟΚ _ μετα το ποδοσφαιρο_ .
Obdulio έγραψε:Έχω πολλά χρόνια να ασχοληθώ έστω και υποτυπωδώς με το μπάσκετ, θεώρησα όμως καθήκον μου να βοηθήσω κι εγώ όσο μπορώ.
Kourdos έγραψε:Το αυτό με τον κύριο Ομπντουλιο από πάνω.
gika έγραψε:Εκανα και εγώ το χρέος μου σήμερα.
gpap έγραψε:Μέτοχος και εγώ λοιπόν
Timelord έγραψε:Έκανα και γω το χρέος μου σήμερα ..
Mutasevic έγραψε:Και εγώ έκανα τα κονέ με τη eurobank που τη βάλανε από χτες
aivas19 έγραψε:αποφασισα να ριξω κι εγω με την σειρα μου το μερτικο μου στην ΑΜΚ.
paokfreedom έγραψε:Καλησπερα κι απο μενα μολις εκανα κι εγω το χρεος μου και εβαλα κι εγω ενα μικρο λιθαρακι στην ολη αυτη προσπαθεια :opaokara: :pano:
Napoli4 έγραψε:12 μετοχές κι εγώ, παρότι δεν έχω επαφή με την σπυριάρα.
V-olakiotis έγραψε:Μικρομετοχος κι εγώ στο μπάσκετ!
tenten4GT έγραψε:πως να μην βοηθήσουμε
bane7 έγραψε:Ετοιμάζομαι κι εγώ να κάνω το καθήκον μου
iasoiako έγραψε:Εστειλα κ εγω τα 150 ευρω απο Αγγλια
bane1980 έγραψε:Για τα νιάτα μου...
panta έγραψε:Μόλις έβαλα και εγώ ενα μικρό ποσό, αν μπορέσω τον άλλο μήνα θα βάλω ακόμα λίγα
Μπαρκαρούτσος έγραψε:Μικρομέτοχος κι εγώ λοιπόν!
praman έγραψε:Έβαλα και εγώ το ποσό που μπορούσα να διαθέσω.
astnord έγραψε:Πάω να ρίξω ένα ποσό που θα αντιστοιχεί σε ένα καλό εισιτήριο διαρκείας ποδοσφαίρου.
elvetos giatros έγραψε:Kati ekana ki egw
paok_cv έγραψε:Το καθήκον έγινε.
BlackFriday έγραψε:Εγώ είμαι 25, δεν είμαι μπασκετική και δεν έχω να θυμάμαι ιδιαίτερες επιτυχίες που έζησε η ομάδα μπάσκετ παλαιότερα, και πάλι θεώρησα σωστό να βοηθήσω.
Mitsospaoki4 έγραψε:Έβαλα και εγώ λιγα ακόμα και μες την βδομάδα θα βάλω άλλη μια φορά
theo G4 έγραψε:Παρόλα αυτά έδωσα 5€ στην κόρη μου και έβαλε 10€ στην ΑΜΚ .
Aureliano Buendia έγραψε:Υπερήφανος μικρομέτοχος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ και εγώ, μόλις κατέθεσα τον οβολό μου.
Max έγραψε:Και γω από την πλευρά μου, όπως και ο γιος μου αποκτήσαμε τις πρώτες μας μετοχές.
Ειδική μνεία:
chri5ti9 έγραψε:Χρήστο στείλε μ λίγο στο viber το Iban για τον ΠΑΟΚ, αυτό που είπες στην γιαγιά την στεναχώρησε και θέλει να βάλει λεφτά. Να σημειώσω ότι η γιαγιά, μαζί με τον παππού το 65-75 κατέβαιναν μαζί Αθήνα και Πειραιά για τα εκτός.

(...)

Το πάω στον μηχανικό μου, του λέω ότι δεν παίζει μια από λεφτά. Με ρωτάει γιατί και χαριτολογωντας του λέω μας τα έφαγε η ΑΜΚ της ΚΑΕ. Ενθουσιαζεται. Μου λέει ότι και αυτός έβαλε. Εν πάση περίπτωση το βρήκαμε σε δόσεις γιατί είμαι ΠΑΟΚΑΡΑΣ όπως λέει και γούσταρε.
Γέρος έγραψε:Είμαι πλέον και εγώ ένας υπερήφανος μικρομέτοχος της ΚΑΕ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΑΣ.
soigol έγραψε:ΜΕΤΟΧΟΣ !!!
Dimitris_L4 έγραψε:ΠΑΡΩΝ και εγώ...
fireblade4 έγραψε:Μεσα και εγω
milhouse777 έγραψε:τωρα που εχω και στην παε και στην καε μετοχες... λεω να επεκταθω και προς την προεδρια του ΑΣ
thanasisk79 έγραψε:Εκανα και εγω το καθηκον μου με 10 μετοχες
sourmenetes έγραψε:Και γω πλεον...
Mene' έγραψε:Έβαλα και εγώ τον οβολό μου . . .
Επισκέπτης έγραψε:Της ζήτησα απλά ένα λογαριασμό alpha. Μου είπε έχω τα στοιχεία σας από κάτι αγορές που έχω κάνει. Και σε 5 λεπτά έσκασε το e-mail.
Buba 2018 έγραψε:Μου το υπενθύμισαν και έτσι έκανα την κατάθεση .
episimos73 έγραψε:Σήμερα το πρωί ήρθε στη ζωή ο πρωτότοκος γιος μου και μόλις τον κατέστησα το νεώτερο μικρομέτοχο της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.
loukas karadimos έγραψε:Μόλις κατέθεσα το κάτιτις μου
Amsterdamer_87 έγραψε:Εμεις σαν οικογενεια ΠΑΟΚσηδων αποφασισαμε να διαθεσουμε στο Μπασκετ τα χρηματα που θα διναμε για να
παρουμε τα φετινα διαρκειας..
Andrew_R έγραψε:Με πείσατε αλάνια,
tsachou έγραψε:Έβαλα σήμερα κ γω τα ευρουλάκια μου..
Banksy έγραψε:Πήρα και γω τις 4 μετοχούλες μου. :pano:
gkaletsi έγραψε:Αρχή κι από μένα, όπως είχα κάνει και στο ποδόσφαιρο τότε.
johnjohn έγραψε:πρώτη μου ανάρτηση
ναι έβαλα και γω στην ΑΜΚ :)
alex_cooker έγραψε:Για 2η φορά έκανα και εγω σήμερα το καθήκον μου
TouFiou-4- έγραψε:Κατοχος 20 μετοχων πλεον.
alex ntepo έγραψε:Mέσα κι εγώ! Πάμε ΠΑΟΚΑΡΑ μου!
trouman έγραψε:Αν δεν ήσουν εσύ ρε θα πέρναγε ο καιρός και δε θα έβαζα..
thomas Murg έγραψε:Το αυτό και δι'εμέ.
enpens4 έγραψε:Έκανα το καθήκον μου για δεύτερη φορα.
Agamemnon έγραψε:Εν ολίγοις για να μην σαν κουράζω έβαλα 2 φορές χρήματα και αν τα καταφέρω θα βάλω και αύριο ένα τελευταίο λιθαράκι για την ΠΙΟ αδικημένη ομάδα ...
Gangster έγραψε:Έκανα κι εγώ το χρέος μου παίρνοντας 20 μετοχές μόλις τώρα.
hawklord έγραψε:Χθες τα χαραματα εβαλα
palok έγραψε:ο λογαριασμος ειναι της ΚΑΕ ΠΑΟΚ. γούσταρα και τους έστειλα λεφτά.
WestBlock4 έγραψε:Εμενα παντως με κάλεσαν προχτες κ μου ζήτησαν τηλέφωνο περιοχή διεύθυνση και ξανά το mail mou
xaris4 έγραψε:Εχθές με πήραν τηλ για επιβεβαίωση στοιχείων.
boogeyman77 έγραψε:Ακόμα ένα εικοσαρικάκι σήμερα και κλείσαμε με 50 και 10 μετοχές.
john4serres έγραψε:10 ημέρες από σήμερα, θα έχετε και το δικό μου (2ο) 10αρικo.
dimpaok4 έγραψε:και με εμενα επικοινωνησαν σημερα απο την ΚΑΕ ασ κανουμε ολοι ενα ντου ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ
Θεόφιλος έγραψε:επικοινώνησα μαζί τους στο paok@paokbc.gr αποστέλλοντας τους και την ηλεκτρονική απόδειξη από την τραπεζική συναλλαγή.
flash4 έγραψε:Έβαλα κι εγώ χθες επιτέλους!
Totem_pk έγραψε:Εκανα και εγω το χρεος μου.
gaz έγραψε:Έκανα κι εγώ το χρέος μου
markos4 έγραψε:Τελευταια μέρα το αφησα το ξέρω,μην αρχίσετε να κράζετε...
paok re niamou έγραψε:Τελευταια μερα (Παρασκευη απο Γερμανια) και απογευμα εστειλα ενα μικροποσο.
PAOK_1926 έγραψε:Mόλις παρέλαβα στο mail μου τον τίτλο των μετοχών μου.
freemind έγραψε:πάνω που το λέγαμε μου ήρθανε πριν από λίγο

Όλοι αυτοί δεν θα ήταν σήμερα μέτοχοι της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, αν δεν ήταν ο Θανάσης Χατζόπουλος. Αν δεν είχε την ανατροφή που έχει, την αγάπη για τον ΠΑΟΚ που έχει, την ανιδιοτέλεια, την αδιαφορία για το ίματζ του και φυσικά το πορτοφόλι του.

Για το Θανάση Χατζόπουλο δεν θέλω να μιλήσω εδώ. Του είπα κάποια πράγματα από την καρδιά μου μόλις τώρα.

Για το Θανάση Χατζόπουλο έχω μιλήσει εδώ πολλές φορές και δεν χρειάζεται άλλο. Σας παραπέμπω στις συνεντεύξεις του, ακόμα και τις πρώτες. Τότε που υπήρχαν 47 ανοιχτές υποθέσεις οφειλωμένων ποσών και μερικά εκατομμύρια στο κράτος και τον Ιβάν. Τότε που έλεγε αν θέλει την καρέκλα ή όχι, τότε που έλεγε "ο ΠΑΟΚ θα ξεχρεώσει πάση θυσία" και ο κόσμος νόμιζε ότι "πάση θυσία" είναι να μην πάρουμε ευρωλιγκάτο παίχτη... Τότε που υποσχέθηκε ότι ο ίδιος θα κάνει τα πάντα να ξεχρεώσει ο ΠΑΟΚ και η ομάδα να πουληθεί σε κάποιον πιο πλούσιο από τον ίδιο, που θα ανεβάσει τον ΠΑΟΚ στο επόμενο επίπεδο.
Και τήρησε την υπόσχεσή του στον κόσμο του ΠΑΟΚ. Ακόμα και στους μ@λ@κες που τον έβριζαν πριν λίγες μέρες, ακόμα και στους μ@λ@κες που τον έβριζαν επειδή δεν βρήκαν εισιτήριο με Cholet ή με Bilbao. Ακόμα και στους μ@λ@κες που έβγαζαν ανακοίνωση εις βάρος του. Ακόμα και σε αυτούς που είχαν να δώσουν για δύο μετοχές και δεν έδωσαν, ή όσους δεν πάτησαν Παλατάκι σε μη ντέρμπυ, ενώ μπορούσαν.
Δεν το έκανε γι'αυτούς ο Χατζόπουλος, για τον ΠΑΟΚ το έκανε. Για να μπορεί να υπάρχει με αξιοπρέπεια. 5.5 χρόνια, μηδέν μπαν.
(Οκ, τελικά μίλησα για το Χατζόπουλο).

Καταραμένε μου...ένα πολύ μικρό λιθαράκι βάλαμε μερικοί άνθρωποι. Δεν κάναμε τίποτα. Η άνοδος του ΠΑΟΚ θα συνεχιστεί και εύχομαι να είναι μακρύς ο δρόμος! Καμιά επιτυχία δεν μας εγγυάται, έχουμε ακόμα πολλή υπομονή να κάνουμε.

Θανάση Χατζόπουλε... Ευχαριστώ κι εδώ.

ΥΓ1: Κάποτε διαβάζαμε "Ναι ναι, πάλι ο κόσμος φταίει". Τελικά βλέπετε τι μπορεί να γίνει μόλις ο κόσμος μαζευτεί κοντά στην ομάδα;

ΥΓ2: Όσοι έστω μία φορά γύρισαν και είπαν "Ε κλείστε το το ρημάδι το τμήμα, δεν αντέχεται άλλο!" μετά από κάποια ήττα σε αγώνα μπάσκετ (πω πω έγκλημα), έχουν τσίπα να μιλήσουν; Έχουν το θράσος; Κούνησαν το δάχτυλο στον οποιονδήποτε;

ΥΓ4: Δεν γύρισα ρε.
These users thanked the author Μπαρκαρούτσος for the post (total 7):
Kabamaru11, chri5ti9, Мир, nikvasil, gervasio artigas, trouman, Dimitrisou
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Μια ερωτηση οποιος γνωριζει,ο Θανασης Χατζοπουλος εχει την γνωστη εταιρια συσκευασιας;
Άβαταρ μέλους
chri5ti9
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από chri5ti9 »

Μπάρκα με ρήμαξες … η γιαγιά μου εκείνη την περίοδο ήταν με καρκίνο και 4 μήνες μετά την χάσαμε ..
Φφφφ χαρά που θα έπαιρνε η καημένη αν ήξερε ότι ΚΑΙ λόγο εκείνης κρατήσαμε τον ΠΑΟΚ μας όρθιο .
Κλαίω γαμωτο κλαίω .
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Μπαρκαρούτσος έγραψε: Σάβ 29 Νοέμ 2025, 20:19
Όλοι αυτοί οι τρελοί εδώ τα καταφέραμε, όλοι μαζί:
.......
........

ΥΓ4: Δεν γύρισα ρε.
Ετσι αλλα οχι μονο αυτοι.Οπως εγραψα ακομα κι αυτοι που δε μπορεσαν να βαλουν χρηματα αλλα εκαναν ενα ποστ να κρατηθουν τα τοπικ ψηλα,να τα βλεπει κοσμος αλλα κι εκτος φορουμ αυτοι που πιασαν ενα φιλο και του μιλησαν ,ολοι αυτοι,ολοι μαζι καταφεραμε να αλλαξει η κατασταση.Ενας ,δυο άνθρωποι δε καταφερνουν σπουδαια πραγματα,οι πολλοι κουνανε βουνα.

ΥΓ1 Εισαι τρελος,ποσο έψαξες ρε φιλε? :shock: :shock:

ΥΓ 2 Σχετικα με το "Δε γυρισα ρε" ...Γυρνα και παρε και τον κουβανο αγκαζε.
Μπασκετ,ποδοσφαιρο σηκωθηκαν Παμε να σηκωσουμε και το βόλεϊ .100 χρονια ειναι αυτα.
ΥΓ4 Τι θα γινοταν αν ο Θανασαρος μετα απ οσα ακουσε ελεγε φευγω και δε γυρναω?
NEVER GIVE UP
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

chri5ti9 με συγχωρείς ρε φίλε... Να ζήσεις να τη θυμάσαι!!

Κατ, διάβασα όλο το topic από την πρώτη σελίδα. Κατέγραψα κάθε αναφορά αγοράς μετοχών.
Να γυρίσω να πω τι; Διάβαζα διακριτικά αυτούς τους μήνες, για να δω τι λέει ο κόσμος για όλον αυτόν τον πανικό που συνέβη όλο αυτό το διάστημα.. Υπάρχουν άνθρωποι εδώ μέσα που με καλύπτουν στο 100%, δεν χρειάζεται να προσθέσω κάτι. Τα είπα στο αποχαιρετιστήριο τότε, η θέση μου είναι η απόλυτη στήριξη στον ΠΑΟΚ σε νίκες και ήττες και το γαμήσι σε όποιον πάει να γαμήσει τον ΠΑΟΚ αθέμιτα. Και όσον αφορά τα οπαδικά...μακριά από όπλα, μαχαίρια, ντου και μαλακίες. Αγνή αγάπη για την ομάδα και σεβασμός στον αντίπαλο. Ε πόσες φορές μπορεί να λέει κάποιος το ίδιο πράγμα;

Όταν κατέβω ξανά, θα δώσω σύρμα, να βρεθούμε σε κανένα Παλατάκι. Έχω να δω αγώνα μπάσκετ εκεί μέσα πάνω από έναν χρόνο, τώρα μόνο στα εκτός εδώ τριγύρω... Τελευταία φορά με Dijon, αμαξάδα με Κουβανό, 7 ώρες οδήγηση και στάση μόνο για τσίσα και μαμ! Α και ένα πρόστιμο στο Βέλγιο για ταχύτητα... :opaokara:

Kabamaru, ναι! Επί σειρά ετών χορηγός στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ, δες το πρώτο post του topic.
These users thanked the author Μπαρκαρούτσος for the post (total 3):
Kabamaru11, chri5ti9, trouman
Άβαταρ μέλους
chri5ti9
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από chri5ti9 »

Μη το σκέφτεσαι αδερφέ , είναι καλό να θυμόμαστε τους ανθρώπους μας .
Στα του μπάσκετ ,νιώθω ότι με έχει φτύσει καμήλα, καθώς έχω γίνει μόνιμος κάτοικος Μυτιλήνης και δεν ξέρω πότε θα ξαναπατήσω Παλατάκι να δω τις καινούριες ομαδαρες μας .
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”