Νομιζω οτι 5 χρόνια εβαλε και την ψυχη του κι ολο του το ειναι.Ταξιδια περα δωθε με την ομαδα και αγχος για το αν θα βγει ο μήνας .Τα δωσε ολα και θελει καποιο χρονο ν ανασανει. χωρις το τεραστιο βαρος στην πλατη του.Μετα ομως θα ξαναρθει .gpap5 έγραψε: Παρ 28 Νοέμ 2025, 19:26 όντως, μου έκανε εντύπωση η απάντηση ''πρέπει να ασχοληθώ με την δουλειά μου''.
Η εταιρία του, είναι μεγάλη, γεμάτη στελέχη που σίγουρα είναι ικανά (για να είναι τόσο επιτυχημένη), αλλά σίγουρα, όπως και στις ΠΑΕ και στις ΚΑΕ, η παρουσία του προέδρου είναι ο καταλύτης κάθε προόδου.
Αν όντως ο πατήρ Χατζόπουλος πλέον λόγω ηλικίας δεν μπορεί να είναι αυτός ο καταλύτης, ο Θανάσης Χατζόπουλος σαφώς και πρέπει να αναλάβει αυτό το ρόλο.
Θα μπορούσε να συνδυαστεί ο επιχειρηματίας με έναν ρόλο διοικητικό στην ΚΑΕ;
Σαφώς - το βλέπουμε σε όλες τις ομάδες, το βλέπουμε και σε Ελλάδα και σε εξωτερικό.
Αν λοιπόν, η μη συμμετοχή του, οφείλεται σε επιλογή της νέας διοίκησης, λόγω διαφορετικής προσέγγισης, το κατανοώ.
Αν πάλι, ο ίδιος κουράστηκε, πάλι το κατανοώ.
Αν όμως, προέκυψε λόγω ''απάθειας'' της νέας διοίκησης να κάνει μια πρόταση, είναι λάθος.
Είμαι σίγουρος, πως ο Θανάσης Χατζόπουλος θα πάρει το χρόνο του, θα δώσει έμφαση στην οικογενειακή του επιχείρηση, αλλά θα επιστρέψει στον ΠΑΟΚ.
Το χρειάζεται ο ίδιος, τον χρειάζεται και ο ΠΑΟΚ.
Εις το επανιδείν πρόεδρε, λοιπόν. Όχι αντίο. Εις το επανιδείν.
Δε μπορει, δε θ αντεξει να ειναι εκτος.Οπου τον χρειαστει ο ΠΑΟΚ θα ναι κει.
RESPECT.