Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...
blackhumor44

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Δημοσίευση από blackhumor44 »

nunies4 έγραψε: Δευ 24 Νοέμ 2025, 16:10
blackhumor44 έγραψε: Δευ 24 Νοέμ 2025, 16:02 Μιας και το θέμα φαίνεται να έχει αίσιο (εκτός από τους κάτω, τους δίπλα ΚΑΙ κάποιους δικούς μας) τέλος, τελικά ρε παιδιά αφού του ΄πήραν' τη Τούμπα, δεν αποφάσισε να υπαναχωρήσει και να την κάνει με ελαφρά; Είναι δυνατόν να λέει ότι είναι έτοιμος να υπογράψει ακόμα και σήμερα, μετά από την κατραπακιά του 15-0; Δες κάτι πράγματα που συμβαίνουν...
Εχει και αλλη αναγνωση ομως αυτο. Τελικα ρε παιδια δεν του βαζει τρικλοποδια ο Ιβαν και θα τον "αφησει" να παρει την ΚΑΕ;
Ειδες; Παιζεται και απο τους 2 αυτο το παιχνιδι. Σε τι ωφελει λοιπον να συνεχιζεις να ριχνεις νερο στον μυλο της διχονοιας;
'Οταν ένας μέγεθος με τόση δύναμη (παρασκηνιακά) και χρήματα θέλει πραγματικά να κάνει κάτι δεν τον σταματάει ούτε ο Θεός ο ίδιος. Η διχόνοια προέρχεται ακόμα και τώρα που φτάνουμε στο τέλος από απόψεις του στυλ, 'Ε και να φέρει τον Ντόνσιτς εγώ θα είμαι επιφυλακτικός' . Εδώ κάποιοι κατηγόρησαν μέχρι και τον Βεζυρτζή που μίλησε με παίκτες, ότι κινήθηκε υπόγεια...

Σου παραθέτω μέρος του άρθρου των 24 ως απάντηση για τις αναγνώσεις...

Τα έγγραφα που ζητήθηκαν χθες, αφορούσαν την επιβεβαίωση των χρεών και κυρίως του δανεισμού του Ιβάν Σαββίδη προς την ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Χρειάστηκε να γίνει μία αναδρομή σε αρκετά χρόνια νωρίτερα, προκειμένου να βρεθούν τα απαραίτητα παραστατικά των συναλλαγών, τα οποία και δόθηκαν χθες, όπως αναφέρουν πηγές από την ΚΑΕ, σβήνοντας οποιεσδήποτε υποψίες και σενάρια που κυκλοφορούσαν μετά την επιστολή της εταιρείας Μυστακίδη το Σάββατο.
PAOK24
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

leomatos88 έγραψε: Δευ 24 Νοέμ 2025, 15:59
ABOLEYTOI έγραψε: Δευ 24 Νοέμ 2025, 15:23 αυτός ο Πετμεζάς που κάνει τα κουμάντα, ξέρουμε τι καπνό φουμάρει;
Σύμφωνα με τη δικηγόρο, στην απαράγραπτη από τη μνήμη συνέντευξη τύπου του ΑΣ, ο Πετμεζάς είναι ο επιφανής ΠΑΟΚτσής που έφερε σε επαφή τον Κατσαρή με το Μυστακίδη, του οποίου μάλιστα είναι και παιδικός φίλος. Και στις 2 Σεπτεμβρίου, όταν μας ενημέρωσε ο Χατζόπουλος για την εκδήλωση ενδιαφέροντος για την ΚΑΕ, ανέφερε ότι συνδέονται από πολυετή γνωριμία. Αυτά τα ολίγα.
Το Μαράκι του μπάσκετ :opaokara:
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

thomas Murg έγραψε: Δευ 24 Νοέμ 2025, 16:34 Μεταφέρω από Χ τα γραφόμενα του Κλείτου

Αν είχε ματς το ΣουΚου ο Αριστος θαταν στα επίσημα.
Ε, ο Κολοσσός θα έχει τη τιμή του πρώτου του αντιπάλου. Υπογράφεται στο πιτς φυτίλι το συμβόλαιο και για το πώς θα καταβληθούν τα 5.5 και ο Γιούρι θα χαμογελάσει λίγο περισσότερο. Και ουχί λόγω Σιαλουαι.

Και το λίγο πιο πρόσφατο

Πλάνο με Μπουντούρη σε γερό πόστο στο αγωνιστικό. Πέρα από ακαδημίες...

ΥΓ Τι είναι το Σιαλουαι;;
Μπουντουρακο μου!!! Πανηγυρίζω ακόμα περισσότερο!!
Άβαταρ μέλους
paok-porter1337

Δημοσίευση από paok-porter1337 »

KalamarGiannis έγραψε: Δευ 24 Νοέμ 2025, 16:45
thomas Murg έγραψε: Δευ 24 Νοέμ 2025, 16:34 Μεταφέρω από Χ τα γραφόμενα του Κλείτου

Ε, ο Κολοσσός θα έχει τη τιμή του πρώτου του αντιπάλου. Υπογράφεται στο πιτς φυτίλι το συμβόλαιο και για το πώς θα καταβληθούν τα 5.5 και ο Γιούρι θα χαμογελάσει λίγο περισσότερο. Και ουχί λόγω Σιαλουαι.

Και το λίγο πιο πρόσφατο

Εκει παιζει ο Cam Reddish
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Η ομάδα που παίζει ο ρεντις
blackhumor44

Δημοσίευση από blackhumor44 »

KalamarGiannis έγραψε: Δευ 24 Νοέμ 2025, 16:45

Και το λίγο πιο πρόσφατο

Σιαλουαι είναι η ομάδα του Ρέντις. Προφανώς εννοεί ότι θα πάρουμε κάτι ακόμα καλύτερο;
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Και το λίγο πιο πρόσφατο

Σειμπεν Λι
Άβαταρ μέλους
paok-porter1337

Δημοσίευση από paok-porter1337 »

Και το λίγο πιο πρόσφατο

Υπαρχει και αλλο ποστ του Κλειτου πιο πριν που αναφερει τα μεταγραφικα με γριφους
"Βόμβα" ο Θωμάς, "βόμβα" ο Κοκκινοπος, Βιετνάμ έγινε ο ΠΑΟΚ.
Κοκκινοπος = Cam Reddish
Θωμάς = Για πειτε? Ακουω ιδεες.

Ωραια θα ηταν να σκασει βομβα με isaiah thomas...
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Μήπως ο Μήτρου Λόνγκ λόγο "κόκκινου" παρελθόντος;
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Blackgr4 έγραψε: Δευ 24 Νοέμ 2025, 15:50
Montrealiotis έγραψε: Δευ 24 Νοέμ 2025, 15:10
Φίλε black, όπως είπε και ο trouman αναρωτιέμαι ώρες - ώρες αν ξέρετε κάτι περισσότερο. Αδυνατώ να καταλάβω πως γίνεται και στις δύο περίπτωσεις να είστε θετικά διακείμενοι στην άγνωστη πλευρά Μυστακίδη, αντί των γνωστών και αρκετά επιτυχημένων Σαββιδη και Χατζόπουλου. Στην υπόθεση της ΚΑΕ υπήρχαν δυο αντικρουόμενες ανακοινώσεις. Πώς γίνεται ένας ουδέτερος αναγνώστης να πάρει το μέρος του Μυστακίδη;
Και άντε για την ΚΑΕ που δεν έχει δει επιτυχία εδώ και πάρα πολλά χρόνια να πω ότι «θαμπωθήκατε» από το όραμα που φέρνουν τα πολλά λεφτά Μυστακίδη και να προσπαθησω να το καταλάβω. Για την ΠΑΕ όμως, που ζει τα χρυσά της χρόνια, αδυνατώ. Τα στραβά της διοίκησης ιβαν τα έχω και εγώ αναδείξει πολλάκις. Τα γραπτά μένουν. Αυτο δεν αναιρεί τις επιτυχίες του όμως.
Montrealiotis έγραψε: Δευ 24 Νοέμ 2025, 00:57 Κοίταξε, αν και θέλω να πιστεύω ότι δεν το έλεγες έτσι, είναι λίγο υποτιμητικό να μου λες ότι έχω πάρει θέση υπέρ Σαββιδη και υπέρ Χατζόπουλου, λόγω του ότι μου έχουν πιπιλίσει το μυαλό. Εμφανίστηκε, μέσω μόνο μιας επιστολής, μια μέρα ένας άνθρωπος και έθεσε ο ίδιος τον εαυτό απέναντι στον Σαββιδή. Θα ήθελα να ακούσω κάποια επιχειρήματα από ανθρώπους οι οποίοι θεωρώ ότι δεν έχουν κάποια ιδιοτέλεια, γιατί στηρίζουν τον άγνωστο αυτόν άνθρωπο, απέναντι στον πιο επιτυχημένο πρόεδρο στην ιστορία του ΠΑΟΚ. Τι είναι αυτό ρε παιδί μου, που σαν οπαδός που είσαι, σε απομακρύνει από την μία πλευρά και σε φτάνει στην μέση;
Εδώ να πω ότι έχω κριτικάρει (κι εδώ μέσα) πολύ έντονα τις επιλογές Σαββιδη ως προς την διοίκηση της ΠΑΕ και ως προς την μεταγραφική πολιτική
Θα σου απαντήσω αλλά θέλω πρώτα να μου πεις τι ισχύει. Είμαστε (ποιοι;) τελικά υπέρ Μυστακίδη ή είμαστε στη μέση (εσύ το θέτεις έτσι);;
Δικά σου είναι και τα δυο παραπάνω σχόλια.

Επίσης θέλω να μου πεις που ακριβώς έγραψα πως έχεις πάρει θέση υπέρ οποιουδήποτε.
Αυτό που έγραψα ήταν ,πως ενώ έχεις πάρει θέση υπέρ κάποιας πλευράς, λόγω της εμμονής ορισμένων να χωριστούμε οπωσδήποτε όλοι σε στρατόπεδα, αντί να ανταλλάξεις απόψεις ήρεμα και όμορφα, εσύ (όχι εσύ συγκεκριμένα, γενικά το λέω) αντιμετωπίζεις την διαφορετική άποψη ως εχθρό!
Εδώ έφτασες να πεις σε εμένα πως είμαι υποστηρικτής του οποιουδήποτε Μυστακίδη. Λες και έγραψα πουθενά "Ιβάν μπατίρι πούλα στον Τραντέλληνα Τέλη..". Ήμαρτον δηλαδή.

ΥΓ. Όσο για τη κριτική. Τα γραπτά μένουν. Δεν θυμάμαι πολλούς να είχαν τα άντερα να ασκήσουν καλοπροαίρετη σοβαρή κριτική πριν 1 χρόνο.
Μετρημένοι ήμασταν όσοι εκτεθήκαμε γράφοντας την άποψη μας. Και πλέον η εύκολη λύση είναι να χαρακτηρίζεις Μυστακιδικό όποιον είχε αντίρρηση πχ στη πώληση Ντέλια. Τυχαία το παράδειγμα.
Νοιωθω ότι απλά πετάς την μπάλα στην εξέδρα, πιάνοντας από δύο προτάσεις οι οποίες είναι πολύ κοντά μεταξύ τους.
Επειδή προσπαθώ να κάνω καλοπροαίρετα διάλογο με ένα καλοπροαίρετο άνθρωπο (δεν λέω το αντίθετο για σένα).
Δεν έχω τον χρόνο ούτε την διάθεση να γράφω τα σεντόνια που απαιτεί ο γραπτός λόγος ώστε να γίνομαι απόλυτα κατανοητός. Σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου και μακάρι από δω και πέρα να διαφωνούμε για τα ποσοστά ευστοχίας που θα πρέπει να έχει μια ομάδα πρωταθλητισμού :D
These users thanked the author Montrealiotis for the post:
Blackgr4
Άβαταρ μέλους
gergeo4

Δημοσίευση από gergeo4 »

Giorgos Syrigos
@GeoSyrigos
·
3 λ
Όταν συνειδητά πουλάς φούμαρα τύπου Καμ Ρέντις («κοιμόντουσαν στην Ευρωλίγκα, θα σας φέρουμε NBAer, ανώτερο των Ναν-Φουρνιέ») τότε είναι σαφές πως έχουμε μια ακόμα επανάληψη της ιστορίας του μάγου με τα καθρεφτάκια.

Και ξέρουμε καλά πως ακριβώς καταλήγουν αυτές οι φαρσοκωμωδίες.
Άβαταρ μέλους
Мир

Δημοσίευση από Мир »

gika έγραψε: Δευ 24 Νοέμ 2025, 16:40
leomatos88 έγραψε: Δευ 24 Νοέμ 2025, 15:59
ABOLEYTOI έγραψε: Δευ 24 Νοέμ 2025, 15:23 αυτός ο Πετμεζάς που κάνει τα κουμάντα, ξέρουμε τι καπνό φουμάρει;
Σύμφωνα με τη δικηγόρο, στην απαράγραπτη από τη μνήμη συνέντευξη τύπου του ΑΣ, ο Πετμεζάς είναι ο επιφανής ΠΑΟΚτσής που έφερε σε επαφή τον Κατσαρή με το Μυστακίδη, του οποίου μάλιστα είναι και παιδικός φίλος. Και στις 2 Σεπτεμβρίου, όταν μας ενημέρωσε ο Χατζόπουλος για την εκδήλωση ενδιαφέροντος για την ΚΑΕ, ανέφερε ότι συνδέονται από πολυετή γνωριμία. Αυτά τα ολίγα.
Το Μαράκι του μπάσκετ :opaokara:
Eπιφανεις δύσκολα αν δεν τον γνωρίζει κανένας πλυν συγγενών και φίλων. Εκτός αν μιλάμε για αντιστοιχο του πυθαγωριου που μας έβαλε ο Άλκης ως εκπρόσωπο του ΑΣ γιατί παίζανε μπάλα στο κολέγιο παρέα.

ΥΓ.
Θέλει πολλά ψωμιά για να φτάσει το Μαράκι σε χάρη.
These users thanked the author Мир for the post:
leomatos88
Άβαταρ μέλους
Jeremy4

Δημοσίευση από Jeremy4 »

Βρε φέρτε Βαλαντσιούνας βρε.
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Δημοσίευση από Guitarman »

Πείτε με καχύποπτο. Πείτε με περίεργο. Πείτε με φοβιτσιαρη. Αν δεν δω ανακοίνωση μεταβίβασης, δεν πιστεύω τίποτα
Franky

Δημοσίευση από Franky »

Ασχέτως πως θα εξελιχθεί η ιστορία, να επαναλάβω κάτι που έγραψα το καλοκαίρι, και δεν θα το διαβάσετε αλλού. Άλλωστε δεν το έγραψε κανείς.

Ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας θα συμμετάσχει σε ένα πολύ ευαίσθητο επιχειρηματικό έργο παγκοσμίου εμβέλειας. Δεν υπάρχει κανείς άλλος απο Ελλάδα που να ακουμπάει τέτοιου μεγέθους έργα, και όχι μόνον λόγω οικονομικών μεγεθών.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”