Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
kostasff

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Δημοσίευση από kostasff »

Ήρθε η ώρα.
Απολαύστε το........ :opaokara:
These users thanked the author kostasff for the post:
markos4
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

Δυστυχώς δεν μπορούν όλοι να χαρούν αν δεν ξεπεράσουν τις εμμονές τους..
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Montrealiotis έγραψε: Δευ 24 Νοέμ 2025, 15:10
Φίλε black, όπως είπε και ο trouman αναρωτιέμαι ώρες - ώρες αν ξέρετε κάτι περισσότερο. Αδυνατώ να καταλάβω πως γίνεται και στις δύο περίπτωσεις να είστε θετικά διακείμενοι στην άγνωστη πλευρά Μυστακίδη, αντί των γνωστών και αρκετά επιτυχημένων Σαββιδη και Χατζόπουλου. Στην υπόθεση της ΚΑΕ υπήρχαν δυο αντικρουόμενες ανακοινώσεις. Πώς γίνεται ένας ουδέτερος αναγνώστης να πάρει το μέρος του Μυστακίδη;
Και άντε για την ΚΑΕ που δεν έχει δει επιτυχία εδώ και πάρα πολλά χρόνια να πω ότι «θαμπωθήκατε» από το όραμα που φέρνουν τα πολλά λεφτά Μυστακίδη και να προσπαθησω να το καταλάβω. Για την ΠΑΕ όμως, που ζει τα χρυσά της χρόνια, αδυνατώ. Τα στραβά της διοίκησης ιβαν τα έχω και εγώ αναδείξει πολλάκις. Τα γραπτά μένουν. Αυτο δεν αναιρεί τις επιτυχίες του όμως.
Montrealiotis έγραψε: Δευ 24 Νοέμ 2025, 00:57 Κοίταξε, αν και θέλω να πιστεύω ότι δεν το έλεγες έτσι, είναι λίγο υποτιμητικό να μου λες ότι έχω πάρει θέση υπέρ Σαββιδη και υπέρ Χατζόπουλου, λόγω του ότι μου έχουν πιπιλίσει το μυαλό. Εμφανίστηκε, μέσω μόνο μιας επιστολής, μια μέρα ένας άνθρωπος και έθεσε ο ίδιος τον εαυτό απέναντι στον Σαββιδή. Θα ήθελα να ακούσω κάποια επιχειρήματα από ανθρώπους οι οποίοι θεωρώ ότι δεν έχουν κάποια ιδιοτέλεια, γιατί στηρίζουν τον άγνωστο αυτόν άνθρωπο, απέναντι στον πιο επιτυχημένο πρόεδρο στην ιστορία του ΠΑΟΚ. Τι είναι αυτό ρε παιδί μου, που σαν οπαδός που είσαι, σε απομακρύνει από την μία πλευρά και σε φτάνει στην μέση;
Εδώ να πω ότι έχω κριτικάρει (κι εδώ μέσα) πολύ έντονα τις επιλογές Σαββιδη ως προς την διοίκηση της ΠΑΕ και ως προς την μεταγραφική πολιτική
Θα σου απαντήσω αλλά θέλω πρώτα να μου πεις τι ισχύει. Είμαστε (ποιοι;) τελικά υπέρ Μυστακίδη ή είμαστε στη μέση (εσύ το θέτεις έτσι);;
Δικά σου είναι και τα δυο παραπάνω σχόλια.

Επίσης θέλω να μου πεις που ακριβώς έγραψα πως έχεις πάρει θέση υπέρ οποιουδήποτε.
Αυτό που έγραψα ήταν ,πως ενώ έχεις πάρει θέση υπέρ κάποιας πλευράς, λόγω της εμμονής ορισμένων να χωριστούμε οπωσδήποτε όλοι σε στρατόπεδα, αντί να ανταλλάξεις απόψεις ήρεμα και όμορφα, εσύ (όχι εσύ συγκεκριμένα, γενικά το λέω) αντιμετωπίζεις την διαφορετική άποψη ως εχθρό!
Εδώ έφτασες να πεις σε εμένα πως είμαι υποστηρικτής του οποιουδήποτε Μυστακίδη. Λες και έγραψα πουθενά "Ιβάν μπατίρι πούλα στον Τραντέλληνα Τέλη..". Ήμαρτον δηλαδή.

ΥΓ. Όσο για τη κριτική. Τα γραπτά μένουν. Δεν θυμάμαι πολλούς να είχαν τα άντερα να ασκήσουν καλοπροαίρετη σοβαρή κριτική πριν 1 χρόνο.
Μετρημένοι ήμασταν όσοι εκτεθήκαμε γράφοντας την άποψη μας. Και πλέον η εύκολη λύση είναι να χαρακτηρίζεις Μυστακιδικό όποιον είχε αντίρρηση πχ στη πώληση Ντέλια. Τυχαία το παράδειγμα.
Άβαταρ μέλους
kostasff

Όλοι μας θα τα αφήσουμε πίσω όλα και θα πάμε παρακάτω.
Θα γιορτάσουμε όλοι μαζί τα 100 χρόνια δυνατοί σε όλα τα αθλήματα.
Έρχονται και 3 παίκτες για να μας ανοίξει η όρεξη....... :opaokara:
WestBlock4
Άβαταρ μέλους
kostasff

Blackgr4 έγραψε: Δευ 24 Νοέμ 2025, 15:50
Montrealiotis έγραψε: Δευ 24 Νοέμ 2025, 15:10
Φίλε black, όπως είπε και ο trouman αναρωτιέμαι ώρες - ώρες αν ξέρετε κάτι περισσότερο. Αδυνατώ να καταλάβω πως γίνεται και στις δύο περίπτωσεις να είστε θετικά διακείμενοι στην άγνωστη πλευρά Μυστακίδη, αντί των γνωστών και αρκετά επιτυχημένων Σαββιδη και Χατζόπουλου. Στην υπόθεση της ΚΑΕ υπήρχαν δυο αντικρουόμενες ανακοινώσεις. Πώς γίνεται ένας ουδέτερος αναγνώστης να πάρει το μέρος του Μυστακίδη;
Και άντε για την ΚΑΕ που δεν έχει δει επιτυχία εδώ και πάρα πολλά χρόνια να πω ότι «θαμπωθήκατε» από το όραμα που φέρνουν τα πολλά λεφτά Μυστακίδη και να προσπαθησω να το καταλάβω. Για την ΠΑΕ όμως, που ζει τα χρυσά της χρόνια, αδυνατώ. Τα στραβά της διοίκησης ιβαν τα έχω και εγώ αναδείξει πολλάκις. Τα γραπτά μένουν. Αυτο δεν αναιρεί τις επιτυχίες του όμως.
Montrealiotis έγραψε: Δευ 24 Νοέμ 2025, 00:57 Κοίταξε, αν και θέλω να πιστεύω ότι δεν το έλεγες έτσι, είναι λίγο υποτιμητικό να μου λες ότι έχω πάρει θέση υπέρ Σαββιδη και υπέρ Χατζόπουλου, λόγω του ότι μου έχουν πιπιλίσει το μυαλό. Εμφανίστηκε, μέσω μόνο μιας επιστολής, μια μέρα ένας άνθρωπος και έθεσε ο ίδιος τον εαυτό απέναντι στον Σαββιδή. Θα ήθελα να ακούσω κάποια επιχειρήματα από ανθρώπους οι οποίοι θεωρώ ότι δεν έχουν κάποια ιδιοτέλεια, γιατί στηρίζουν τον άγνωστο αυτόν άνθρωπο, απέναντι στον πιο επιτυχημένο πρόεδρο στην ιστορία του ΠΑΟΚ. Τι είναι αυτό ρε παιδί μου, που σαν οπαδός που είσαι, σε απομακρύνει από την μία πλευρά και σε φτάνει στην μέση;
Εδώ να πω ότι έχω κριτικάρει (κι εδώ μέσα) πολύ έντονα τις επιλογές Σαββιδη ως προς την διοίκηση της ΠΑΕ και ως προς την μεταγραφική πολιτική
Θα σου απαντήσω αλλά θέλω πρώτα να μου πεις τι ισχύει. Είμαστε (ποιοι;) τελικά υπέρ Μυστακίδη ή είμαστε στη μέση (εσύ το θέτεις έτσι);;
Δικά σου είναι και τα δυο παραπάνω σχόλια.

Επίσης θέλω να μου πεις που ακριβώς έγραψα πως έχεις πάρει θέση υπέρ οποιουδήποτε.
Αυτό που έγραψα ήταν ,πως ενώ έχεις πάρει θέση υπέρ κάποιας πλευράς, λόγω της εμμονής ορισμένων να χωριστούμε οπωσδήποτε όλοι σε στρατόπεδα, αντί να ανταλλάξεις απόψεις ήρεμα και όμορφα, εσύ (όχι εσύ συγκεκριμένα, γενικά το λέω) αντιμετωπίζεις την διαφορετική άποψη ως εχθρό!
Εδώ έφτασες να πεις σε εμένα πως είμαι υποστηρικτής του οποιουδήποτε Μυστακίδη. Λες και έγραψα πουθενά "Ιβάν μπατίρι πούλα στον Τραντέλληνα Τέλη..". Ήμαρτον δηλαδή.

ΥΓ. Όσο για τη κριτική. Τα γραπτά μένουν. Δεν θυμάμαι πολλούς να είχαν τα άντερα να ασκήσουν καλοπροαίρετη σοβαρή κριτική πριν 1 χρόνο.
Μετρημένοι ήμασταν όσοι εκτεθήκαμε γράφοντας την άποψη μας. Και πλέον η εύκολη λύση είναι να χαρακτηρίζεις Μυστακιδικό όποιον είχε αντίρρηση πχ στη πώληση Ντέλια. Τυχαία το παράδειγμα.
Δεν υπάρχει λόγος να δίνουμε συνέχεια. Σήμερα είναι μια λαμπρή μέρα για το πιο ενδοξο τμήμα μας.
Τέλος στην εσωστρέφεια. Μόνο ΠΑΟΚ.
Blackgr4
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Να παμε στις μεταγραφες ή ακομα???
These users thanked the author Dimitris_L4 for the post:
Thax
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Τελικά μάλλον υπήρχαν έγγραφα που δεν είχαν σταλεί.
Εντάξει, σε κανέναν δεν άρεσε η συμπεριφορά του Ερασιτέχνη (για την ακρίβεια κάποιων μελών του) απέναντι στον Ιβάν Σαββίδη αλλά αυτό δεν μπορεί να μας κάνει να μην είμαστε λογικοί και να μην βλέπουμε τα αυτονόητα.
Ας μπουν οι προσωπικές ατζέντες ένθεν και εκείθεν στο συρτάρι να προχωρήσουμε.
Μυστακίδης στην ΚΑΕ, Σαββίδης στην ΠΑΕ (ενεργός Σαββίδης), Νέα Τούμπα στον ορίζοντα.
Καλώς να ορίσει και ο Μυτιληναίος αν και εφόσον γίνει συμπαίκτης του Ιβάν.
Μακάρι στην τελική η χρονιά των 100 χρόνων να μας βρει να έχουμε εκτοξευθεί..
leomatos88

Δημοσίευση από leomatos88 »

ABOLEYTOI έγραψε: Δευ 24 Νοέμ 2025, 15:23 αυτός ο Πετμεζάς που κάνει τα κουμάντα, ξέρουμε τι καπνό φουμάρει;
Σύμφωνα με τη δικηγόρο, στην απαράγραπτη από τη μνήμη συνέντευξη τύπου του ΑΣ, ο Πετμεζάς είναι ο επιφανής ΠΑΟΚτσής που έφερε σε επαφή τον Κατσαρή με το Μυστακίδη, του οποίου μάλιστα είναι και παιδικός φίλος. Και στις 2 Σεπτεμβρίου, όταν μας ενημέρωσε ο Χατζόπουλος για την εκδήλωση ενδιαφέροντος για την ΚΑΕ, ανέφερε ότι συνδέονται από πολυετή γνωριμία. Αυτά τα ολίγα.
blackhumor44

Δημοσίευση από blackhumor44 »

Μιας και το θέμα φαίνεται να έχει αίσιο (εκτός από τους κάτω, τους δίπλα ΚΑΙ κάποιους δικούς μας) τέλος, τελικά ρε παιδιά αφού του ΄πήραν' τη Τούμπα, δεν αποφάσισε να υπαναχωρήσει και να την κάνει με ελαφρά; Είναι δυνατόν να λέει ότι είναι έτοιμος να υπογράψει ακόμα και σήμερα, μετά από την κατραπακιά του 15-0; Δες κάτι πράγματα που συμβαίνουν...
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Dimitris_L4 έγραψε: Δευ 24 Νοέμ 2025, 15:55 Να παμε στις μεταγραφες ή ακομα???
:lol: :lol: Οντως....τι εχετε παθει ρε; Ποστ επι ποστ για να λυσουμε τα τι τα πως και τα γιατι μιας υποθεσης που κανεις δεν εχει πληρη γνωση.
Αντε ξεκολλατε...και παμε στις μεταγραφες
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

blackhumor44 έγραψε: Δευ 24 Νοέμ 2025, 16:02 Μιας και το θέμα φαίνεται να έχει αίσιο (εκτός από τους κάτω, τους δίπλα ΚΑΙ κάποιους δικούς μας) τέλος, τελικά ρε παιδιά αφού του ΄πήραν' τη Τούμπα, δεν αποφάσισε να υπαναχωρήσει και να την κάνει με ελαφρά; Είναι δυνατόν να λέει ότι είναι έτοιμος να υπογράψει ακόμα και σήμερα, μετά από την κατραπακιά του 15-0; Δες κάτι πράγματα που συμβαίνουν...
Εχει και αλλη αναγνωση ομως αυτο. Τελικα ρε παιδια δεν του βαζει τρικλοποδια ο Ιβαν και θα τον "αφησει" να παρει την ΚΑΕ;
Ειδες; Παιζεται και απο τους 2 αυτο το παιχνιδι. Σε τι ωφελει λοιπον να συνεχιζεις να ριχνεις νερο στον μυλο της διχονοιας;
These users thanked the author nunies4 for the post (total 8):
Nassos, Montrealiotis, astral, nkoss, R.A.T.M., Dimitrisou, Friedrich von Friedhof, paok apo epilogi
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

γιορτάζω, τα ξεχναω ολα, το καλο της ομάδας επετευχθει :| :opaokara: :pano: :twisted: :) :) :) :D

φερτε μας παικταραδεςςςςςςς
These users thanked the author KalamarGiannis for the post:
Thax
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

PAOKevolution έγραψε: Δευ 24 Νοέμ 2025, 13:32 @jibbie μπορεί να έχει βάση το σκεπτικό σου, αλλά το θεωρώ ακραίο να περιμένουμε άλλες 3 εβδομάδες ενώ ολα είναι έτοιμα.
Ας κάνουν και οι 2 λίγο σκόντο για το καλό του ΠΑΟΚ.
Μ έκαψες με τις τρεις βδομαδες, σε μια βδομάδα Δεκέμβρη έχουμε !
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

KalamarGiannis έγραψε: Δευ 24 Νοέμ 2025, 16:17 γιορτάζω, τα ξεχναω ολα, το καλο της ομάδας επετευχθει :| :opaokara: :pano: :twisted: :) :) :) :D

φερτε μας παικταραδεςςςςςςς

Ας περιμένουν οι σαμπάνιες λίγο ακόμα.
Άβαταρ μέλους
thomas Murg

Δημοσίευση από thomas Murg »

Μεταφέρω από Χ τα γραφόμενα του Κλείτου

Αν είχε ματς το ΣουΚου ο Αριστος θαταν στα επίσημα.
Ε, ο Κολοσσός θα έχει τη τιμή του πρώτου του αντιπάλου. Υπογράφεται στο πιτς φυτίλι το συμβόλαιο και για το πώς θα καταβληθούν τα 5.5 και ο Γιούρι θα χαμογελάσει λίγο περισσότερο. Και ουχί λόγω Σιαλουαι.

Και το λίγο πιο πρόσφατο

Πλάνο με Μπουντούρη σε γερό πόστο στο αγωνιστικό. Πέρα από ακαδημίες...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”