Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Δημοσίευση από Blackgr4 »

trouman έγραψε: Κυρ 23 Νοέμ 2025, 23:19 @blackgr4
Τώρα μπορώ να απαντήσω κάτι ανάλογο και δε θα τελειώσουμε ποτέ. Να πω μόνο ότι δε θεωρώ ότι την έπεσα, είπα κάτι που μου φάνηκε λογικά, ενώ δεν ξέρουμε τι και πώς , βάζουμε πρόσημο σε πράξεις και αφήνουμε υπονοούμενα ( εγώ έτσι το εξέλαβα).

Επίσης δεν έχω καμιά βεβαιότητα γενικά και όσο μεγαλώνω, εκλείπουν κι αυτές που έχω. Αν και σχολίασα κι εγώ πολλά και διάφορα, όταν μιλάμε πιο σοβαρά, έχω πει ότι είμαστε σε άγνοια και είναι λόγια του αέρα τα περισσότερα που λέμε (αναγνωρίζω την αξία και το νόημα που δίνουν, δίνουμε , σε αντιπαραθέσεις τέτοιου είδους βέβαια). Έχουμε όμως και κάποια μπροστά μας όλοι, τα ερμηνεύουμε διαφορετικά συνήθως.

Ώρες ώρες απορώ αν κάτι παραπάνω ξέρετε, αλλά βλέποντας τη διαφορετική στάση που κι εσείς έχετε μεταξύ σας , καταλήγω στο ότ απλά , άβυσσος η "ασπρόμαυρη ψυχή" ..

Να το κλείσω λέγοντας τη γνώμη μου γενικά, εμπιστεύομαι πάρα πολύ τον Σαββίδη 9παρά τα λάθη του), είμαι επιφυλακτικός με τον Μυστακίδη, θα ήθελα να δω τον μπασκετικο ΠΑΟΚ ξανά μεγάλο όμως και εύχομαι τα γεγονότα να εξαφανίσουν τις επιφυλάξεις μου. Εμπιστεύομαι επίσης τον Χατζόπουλο, σχεδόν τυφλά...
Ο γραπτός λόγος παρεξηγείται πολύ εύκολα. Είναι σχεδόν ανέφικτο να μπορέσεις να καταλάβεις μέσα από 10-15 γραμμές τι εννοεί κάποιος, πως το σκέφτηκε και οτιδήποτε παραπάνω.
Είδες τι γράφεις τώρα; Λες δεν θεωρώ ότι την έπεσα, ενώ εγώ διαβάζοντας το "πάτε να βγάλετε σκάρτο τον Χατζόπουλο" το εισέπραξα 100% έτσι.
Όλα είναι θέμα ερμηνείας λοιπόν, αλλά κυρίως διάθεσης φίλε μου.
Αυτά είναι τα αποτελέσματα του χωρισμού σε στρατόπεδα και έχει μήνες που το λέω. Άπαξ και κλειδώσεις και βγάλεις το πόρισμα πως όλοι όσοι ανταλλάζουν απόψεις μέσα στο forum, ανήκουν είτε στο ένα στρατόπεδο είτε στο άλλο, δεν γίνεται να μην είσαι προκατειλημμένος κατά τη διάρκεια της ανταλλαγής απόψεων.
Δυστυχώς ήμασταν λίγοι αυτοί που τονίζαμε τη σημασία του να μην ενισχύουμε τον διχασμό. Βλέπεις όμως δεν κάναμε τόση φασαρία σε σχέση με τους.. "στρατάρχες" που βρίσκονται γύρω μας.
Καλή συνέχεια και σόρυ αν σε παρεξήγησα.
These users thanked the author Blackgr4 for the post:
trouman
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

gergeo4 έγραψε: Κυρ 23 Νοέμ 2025, 23:21 ο τελης ζητησε επιπλέον εγγραφα,σωστα;δηλαδη δεν τα ηξεραν και εμαθαν σήμερα την υπαρξη τους;η delloite δεν τα ηλεγξε;της τα εκρυψε η καε;
Καποιοι μπορει να βοηθησαν απο παλια .Και παλια τα λεφτα γραφοταν σε καρτελες
και τα κουβαλουσαν με ..σακουλες.Τι να βρει η deloitte ?
These users thanked the author kataramenos5 for the post:
sn0ufel4
nkoss

Δημοσίευση από nkoss »

Η υπόθεση της υποθέσης της υποθέσεως....
Σταματήστε βρε λίγο τις υποθέσεις και τα σενάρια. Κοντός ψαλμός.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Το προσωπείο της (αντι)προσωπολατρείας ... εν τέλει έχει ενδιαφέρον πόσο εύπλαστο είναι αναλόγως την περίπτωση. Διδακτικοί οι τελευταίοι 5,5 μήνες.
Ας τελειώσει επιτέλους η υπόθεση αυτή με ευτυχή κατάληξη, να επέλθει, για όσο, μια ηρεμία στον σύλλογο.
These users thanked the author navigator11 for the post (total 2):
Maklaz, leomatos88
ΑΜΠΑΛΑΕΑ

Δημοσίευση από ΑΜΠΑΛΑΕΑ »

Σύμφωνα με τα νέα λοιπόν,
ο Μυστακίδης ζήτησε και άλλα έγγραφα,
προκειμένου να ελέγξει αυτά που θέλει.
Ένας έλεγχος που είχε τελειώσει από
ορκωτούς λογιστές που ζήτησε ο ίδιος....

Η ΚΑΕ τα απέστειλε και αυτά άμεσα.

Για να δούμε τι θα ξαναδεί....
These users thanked the author ΑΜΠΑΛΑΕΑ for the post:
leomatos88
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

sn0ufel4 έγραψε: Κυρ 23 Νοέμ 2025, 23:27 @kataramenos5 είναι προφανές πως το ζήτημα ήταν στο ποια χρέη φαινόταν στα βιβλία και τα θεωρεί νόμιμα η κάθε πλευρά. Αν η μία δεν παρέδωσε χαρτιά (η έδωσε λιγότερα) για να αποδείξει τη νομιμότητα ποιος φταίει?

@Dimitrisou οι ραμπο του πληκτρολογιου (πριν λίγο ήταν στρατός τρολ) λες να την έπεσαν μόνο?
Το ότι τον χαρακτήρισε κάποιος στρατό τρολ δεν σημαίνει ότι το πιστεύω και εγώ...εγώ προσωπικά νιώθω ντροπή που αυτούς τους λέω συνοπαδους μου και το ίδιο θα νιώθω στην πρώτη ασήμαντη μαλ..μια του Μυστα που θα τα ακούει εκείνος...
Αρα εσύ ξέρεις ότι ότι έγινε έγινε με φόβο και βία..οκ δεν ξέρω τι έγινε υπέθεσα πως έπεσαν γέφυρες από γνωστούς και των δύο πλευρών...αν ισχύει το δικό σου τότε νιώθω ακόμη περισσότερη ντροπή...
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Το ενα δεν αναιρεί το άλλο. Ας μείνουμε στο ότι ασκήθηκε πίεση για να τα βρουν
Nassos

Δημοσίευση από Nassos »

sn0ufel4 έγραψε: Κυρ 23 Νοέμ 2025, 23:12 Άρα τι μάθαμε σήμερα?

1) πως ο μεγαλύτερος εχθρός του ΠΑΟΚ, αυτός που προσβάλει την ηθική μας, ο βαλτός από νδ ΕΟΚ νάτο κλπ που υποτίθεται ότι παίρνει την καε για να πάρει το γήπεδο αλλά μετά δε θα πάρει το γήπεδο αλλά μετά θα κάνει πίσω στα της καε γιατί έτσι τελικά είναι αυτός που έκανε το βήμα για να τα βρούνε.

Γιατί όντως όπως αποδεικνύεται θέλει την ομάδα για να κάνει πραγματάκια.

2) Η καε που είχε στείλει όλα τα χαρτιά για έλεγχο και ήταν όλα καλά αλλά ξαφνικά δημιουργήθηκε θέμα με τα χρέη και πότε και τι θα πληρωθεί δεν είχε στείλει όλα τα χαρτιά και δημιούργησε ζήτημα. Ξαφνικά όμως βρέθηκαν τα χαρτιά και όλα καλά. Μάλλον δεν πέρασαν τόσο καλά σήμερα στο Παλατάκι και στα σοσιαλ από το στρατό τρολ του τέλη.

3) Ελπίζω και εύχομαι η συνέντευξη τύπου να μετατέθηκε όχι λόγω φόβου αλλά επειδή όντως γίνεται προσπάθεια να τα βρουν. Κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί πως η διοίκηση Χατζόπουλου έχει κάνει δουλειά. Φτάνει όμως η φάπα. Έδωσε όραμα ευχαριστούμε και πάμε παρακάτω.
Έτσι τα βλέπει κάποιος που θέλει με το ζορι να φταίει η ΚΑΕ. Κάποιος άλλος που θέλει να φταίει ο Μυστακιδης θα τα δει αλλιώς. Και κάποιοι απλά δεν παίρνουν θέση.
Η άποψή σου είναι η άποψή σου, οχι απαραίτητα η αλήθεια.
Υγ. Θεωρώ, και αν κάνω λάθος ας διαγραφεί το μήνυμά μου, ότι σαν μοντερειτορς σε αυτά τα θέματα θα πρέπει να είστε πιο ουδέτεροι. Και εν πάση περιπτώσει ο Χατζόπουλος είναι μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ, οι μπηχτές και τα υπονοούμενα δεν θα έπρεπε να επιτρέπονται.

Υγ2. Δηλαδή ο έλεγχος έβγαλε άλλα χρέη? Ή οι ορκωτοί τα πρόσθεσαν στα λόγια? Είστε σίγουροι τι ήταν αυτά τα έγγραφα? Και αφού έλειπαν, ενώ το ποσό ήταν συμφωνημενο γιατί δεν τα ζήτησαν νωρίτερα?

Εικασίες, ανάλογα την προκατάληψη, μπορούν να κάνουν όλοι. Ας ελπίσουμε ότι ήταν απλά μια ασυνεννοησία και θα έχουμε αισιο τέλος.
These users thanked the author Nassos for the post (total 2):
ΑΜΠΑΛΑΕΑ, Apil44
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Χαλαρωστε και μη παιρνετε τοις μετρητοις ολα οσα γραφουν οι αρδ.
Αλλοτε δεν εχουν ιδεα κι αλλοτε γραφουν με βαση το οφελος της καθε πλευρας ή των κλικς.
Τοσο καιρο το χετε καταλαβει νομιζω.
Το θεμα ειναι να τελειωσουν ολα καλα.Το πως και το γιατι μικρη σημασια εχουν.
These users thanked the author kataramenos5 for the post:
astral
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”