Ο γραπτός λόγος παρεξηγείται πολύ εύκολα. Είναι σχεδόν ανέφικτο να μπορέσεις να καταλάβεις μέσα από 10-15 γραμμές τι εννοεί κάποιος, πως το σκέφτηκε και οτιδήποτε παραπάνω.trouman έγραψε: Κυρ 23 Νοέμ 2025, 23:19 @blackgr4
Τώρα μπορώ να απαντήσω κάτι ανάλογο και δε θα τελειώσουμε ποτέ. Να πω μόνο ότι δε θεωρώ ότι την έπεσα, είπα κάτι που μου φάνηκε λογικά, ενώ δεν ξέρουμε τι και πώς , βάζουμε πρόσημο σε πράξεις και αφήνουμε υπονοούμενα ( εγώ έτσι το εξέλαβα).
Επίσης δεν έχω καμιά βεβαιότητα γενικά και όσο μεγαλώνω, εκλείπουν κι αυτές που έχω. Αν και σχολίασα κι εγώ πολλά και διάφορα, όταν μιλάμε πιο σοβαρά, έχω πει ότι είμαστε σε άγνοια και είναι λόγια του αέρα τα περισσότερα που λέμε (αναγνωρίζω την αξία και το νόημα που δίνουν, δίνουμε , σε αντιπαραθέσεις τέτοιου είδους βέβαια). Έχουμε όμως και κάποια μπροστά μας όλοι, τα ερμηνεύουμε διαφορετικά συνήθως.
Ώρες ώρες απορώ αν κάτι παραπάνω ξέρετε, αλλά βλέποντας τη διαφορετική στάση που κι εσείς έχετε μεταξύ σας , καταλήγω στο ότ απλά , άβυσσος η "ασπρόμαυρη ψυχή" ..
Να το κλείσω λέγοντας τη γνώμη μου γενικά, εμπιστεύομαι πάρα πολύ τον Σαββίδη 9παρά τα λάθη του), είμαι επιφυλακτικός με τον Μυστακίδη, θα ήθελα να δω τον μπασκετικο ΠΑΟΚ ξανά μεγάλο όμως και εύχομαι τα γεγονότα να εξαφανίσουν τις επιφυλάξεις μου. Εμπιστεύομαι επίσης τον Χατζόπουλο, σχεδόν τυφλά...
Είδες τι γράφεις τώρα; Λες δεν θεωρώ ότι την έπεσα, ενώ εγώ διαβάζοντας το "πάτε να βγάλετε σκάρτο τον Χατζόπουλο" το εισέπραξα 100% έτσι.
Όλα είναι θέμα ερμηνείας λοιπόν, αλλά κυρίως διάθεσης φίλε μου.
Αυτά είναι τα αποτελέσματα του χωρισμού σε στρατόπεδα και έχει μήνες που το λέω. Άπαξ και κλειδώσεις και βγάλεις το πόρισμα πως όλοι όσοι ανταλλάζουν απόψεις μέσα στο forum, ανήκουν είτε στο ένα στρατόπεδο είτε στο άλλο, δεν γίνεται να μην είσαι προκατειλημμένος κατά τη διάρκεια της ανταλλαγής απόψεων.
Δυστυχώς ήμασταν λίγοι αυτοί που τονίζαμε τη σημασία του να μην ενισχύουμε τον διχασμό. Βλέπεις όμως δεν κάναμε τόση φασαρία σε σχέση με τους.. "στρατάρχες" που βρίσκονται γύρω μας.
Καλή συνέχεια και σόρυ αν σε παρεξήγησα.