Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Δημοσίευση από Blackgr4 »

trouman έγραψε: Κυρ 23 Νοέμ 2025, 23:19 @blackgr4
Τώρα μπορώ να απαντήσω κάτι ανάλογο και δε θα τελειώσουμε ποτέ. Να πω μόνο ότι δε θεωρώ ότι την έπεσα, είπα κάτι που μου φάνηκε λογικά, ενώ δεν ξέρουμε τι και πώς , βάζουμε πρόσημο σε πράξεις και αφήνουμε υπονοούμενα ( εγώ έτσι το εξέλαβα).

Επίσης δεν έχω καμιά βεβαιότητα γενικά και όσο μεγαλώνω, εκλείπουν κι αυτές που έχω. Αν και σχολίασα κι εγώ πολλά και διάφορα, όταν μιλάμε πιο σοβαρά, έχω πει ότι είμαστε σε άγνοια και είναι λόγια του αέρα τα περισσότερα που λέμε (αναγνωρίζω την αξία και το νόημα που δίνουν, δίνουμε , σε αντιπαραθέσεις τέτοιου είδους βέβαια). Έχουμε όμως και κάποια μπροστά μας όλοι, τα ερμηνεύουμε διαφορετικά συνήθως.

Ώρες ώρες απορώ αν κάτι παραπάνω ξέρετε, αλλά βλέποντας τη διαφορετική στάση που κι εσείς έχετε μεταξύ σας , καταλήγω στο ότ απλά , άβυσσος η "ασπρόμαυρη ψυχή" ..

Να το κλείσω λέγοντας τη γνώμη μου γενικά, εμπιστεύομαι πάρα πολύ τον Σαββίδη 9παρά τα λάθη του), είμαι επιφυλακτικός με τον Μυστακίδη, θα ήθελα να δω τον μπασκετικο ΠΑΟΚ ξανά μεγάλο όμως και εύχομαι τα γεγονότα να εξαφανίσουν τις επιφυλάξεις μου. Εμπιστεύομαι επίσης τον Χατζόπουλο, σχεδόν τυφλά...
Ο γραπτός λόγος παρεξηγείται πολύ εύκολα. Είναι σχεδόν ανέφικτο να μπορέσεις να καταλάβεις μέσα από 10-15 γραμμές τι εννοεί κάποιος, πως το σκέφτηκε και οτιδήποτε παραπάνω.
Είδες τι γράφεις τώρα; Λες δεν θεωρώ ότι την έπεσα, ενώ εγώ διαβάζοντας το "πάτε να βγάλετε σκάρτο τον Χατζόπουλο" το εισέπραξα 100% έτσι.
Όλα είναι θέμα ερμηνείας λοιπόν, αλλά κυρίως διάθεσης φίλε μου.
Αυτά είναι τα αποτελέσματα του χωρισμού σε στρατόπεδα και έχει μήνες που το λέω. Άπαξ και κλειδώσεις και βγάλεις το πόρισμα πως όλοι όσοι ανταλλάζουν απόψεις μέσα στο forum, ανήκουν είτε στο ένα στρατόπεδο είτε στο άλλο, δεν γίνεται να μην είσαι προκατειλημμένος κατά τη διάρκεια της ανταλλαγής απόψεων.
Δυστυχώς ήμασταν λίγοι αυτοί που τονίζαμε τη σημασία του να μην ενισχύουμε τον διχασμό. Βλέπεις όμως δεν κάναμε τόση φασαρία σε σχέση με τους.. "στρατάρχες" που βρίσκονται γύρω μας.
Καλή συνέχεια και σόρυ αν σε παρεξήγησα.
These users thanked the author Blackgr4 for the post:
trouman
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

gergeo4 έγραψε: Κυρ 23 Νοέμ 2025, 23:21 ο τελης ζητησε επιπλέον εγγραφα,σωστα;δηλαδη δεν τα ηξεραν και εμαθαν σήμερα την υπαρξη τους;η delloite δεν τα ηλεγξε;της τα εκρυψε η καε;
Καποιοι μπορει να βοηθησαν απο παλια .Και παλια τα λεφτα γραφοταν σε καρτελες
και τα κουβαλουσαν με ..σακουλες.Τι να βρει η deloitte ?
These users thanked the author kataramenos5 for the post (total 2):
sn0ufel4, RazvanLucesku
nkoss

Δημοσίευση από nkoss »

Η υπόθεση της υποθέσης της υποθέσεως....
Σταματήστε βρε λίγο τις υποθέσεις και τα σενάρια. Κοντός ψαλμός.
These users thanked the author nkoss for the post:
R.A.T.M.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Το προσωπείο της (αντι)προσωπολατρείας ... εν τέλει έχει ενδιαφέρον πόσο εύπλαστο είναι αναλόγως την περίπτωση. Διδακτικοί οι τελευταίοι 5,5 μήνες.
Ας τελειώσει επιτέλους η υπόθεση αυτή με ευτυχή κατάληξη, να επέλθει, για όσο, μια ηρεμία στον σύλλογο.
These users thanked the author navigator11 for the post (total 3):
Maklaz, leomatos88, Friedrich von Friedhof
ΑΜΠΑΛΑΕΑ

Δημοσίευση από ΑΜΠΑΛΑΕΑ »

Σύμφωνα με τα νέα λοιπόν,
ο Μυστακίδης ζήτησε και άλλα έγγραφα,
προκειμένου να ελέγξει αυτά που θέλει.
Ένας έλεγχος που είχε τελειώσει από
ορκωτούς λογιστές που ζήτησε ο ίδιος....

Η ΚΑΕ τα απέστειλε και αυτά άμεσα.

Για να δούμε τι θα ξαναδεί....
These users thanked the author ΑΜΠΑΛΑΕΑ for the post:
leomatos88
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

sn0ufel4 έγραψε: Κυρ 23 Νοέμ 2025, 23:27 @kataramenos5 είναι προφανές πως το ζήτημα ήταν στο ποια χρέη φαινόταν στα βιβλία και τα θεωρεί νόμιμα η κάθε πλευρά. Αν η μία δεν παρέδωσε χαρτιά (η έδωσε λιγότερα) για να αποδείξει τη νομιμότητα ποιος φταίει?

@Dimitrisou οι ραμπο του πληκτρολογιου (πριν λίγο ήταν στρατός τρολ) λες να την έπεσαν μόνο?
Το ότι τον χαρακτήρισε κάποιος στρατό τρολ δεν σημαίνει ότι το πιστεύω και εγώ...εγώ προσωπικά νιώθω ντροπή που αυτούς τους λέω συνοπαδους μου και το ίδιο θα νιώθω στην πρώτη ασήμαντη μαλ..μια του Μυστα που θα τα ακούει εκείνος...
Αρα εσύ ξέρεις ότι ότι έγινε έγινε με φόβο και βία..οκ δεν ξέρω τι έγινε υπέθεσα πως έπεσαν γέφυρες από γνωστούς και των δύο πλευρών...αν ισχύει το δικό σου τότε νιώθω ακόμη περισσότερη ντροπή...
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Το ενα δεν αναιρεί το άλλο. Ας μείνουμε στο ότι ασκήθηκε πίεση για να τα βρουν
Nassos

Δημοσίευση από Nassos »

sn0ufel4 έγραψε: Κυρ 23 Νοέμ 2025, 23:12 Άρα τι μάθαμε σήμερα?

1) πως ο μεγαλύτερος εχθρός του ΠΑΟΚ, αυτός που προσβάλει την ηθική μας, ο βαλτός από νδ ΕΟΚ νάτο κλπ που υποτίθεται ότι παίρνει την καε για να πάρει το γήπεδο αλλά μετά δε θα πάρει το γήπεδο αλλά μετά θα κάνει πίσω στα της καε γιατί έτσι τελικά είναι αυτός που έκανε το βήμα για να τα βρούνε.

Γιατί όντως όπως αποδεικνύεται θέλει την ομάδα για να κάνει πραγματάκια.

2) Η καε που είχε στείλει όλα τα χαρτιά για έλεγχο και ήταν όλα καλά αλλά ξαφνικά δημιουργήθηκε θέμα με τα χρέη και πότε και τι θα πληρωθεί δεν είχε στείλει όλα τα χαρτιά και δημιούργησε ζήτημα. Ξαφνικά όμως βρέθηκαν τα χαρτιά και όλα καλά. Μάλλον δεν πέρασαν τόσο καλά σήμερα στο Παλατάκι και στα σοσιαλ από το στρατό τρολ του τέλη.

3) Ελπίζω και εύχομαι η συνέντευξη τύπου να μετατέθηκε όχι λόγω φόβου αλλά επειδή όντως γίνεται προσπάθεια να τα βρουν. Κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί πως η διοίκηση Χατζόπουλου έχει κάνει δουλειά. Φτάνει όμως η φάπα. Έδωσε όραμα ευχαριστούμε και πάμε παρακάτω.
Έτσι τα βλέπει κάποιος που θέλει με το ζορι να φταίει η ΚΑΕ. Κάποιος άλλος που θέλει να φταίει ο Μυστακιδης θα τα δει αλλιώς. Και κάποιοι απλά δεν παίρνουν θέση.
Η άποψή σου είναι η άποψή σου, οχι απαραίτητα η αλήθεια.
Υγ. Θεωρώ, και αν κάνω λάθος ας διαγραφεί το μήνυμά μου, ότι σαν μοντερειτορς σε αυτά τα θέματα θα πρέπει να είστε πιο ουδέτεροι. Και εν πάση περιπτώσει ο Χατζόπουλος είναι μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ, οι μπηχτές και τα υπονοούμενα δεν θα έπρεπε να επιτρέπονται.

Υγ2. Δηλαδή ο έλεγχος έβγαλε άλλα χρέη? Ή οι ορκωτοί τα πρόσθεσαν στα λόγια? Είστε σίγουροι τι ήταν αυτά τα έγγραφα? Και αφού έλειπαν, ενώ το ποσό ήταν συμφωνημενο γιατί δεν τα ζήτησαν νωρίτερα?

Εικασίες, ανάλογα την προκατάληψη, μπορούν να κάνουν όλοι. Ας ελπίσουμε ότι ήταν απλά μια ασυνεννοησία και θα έχουμε αισιο τέλος.
These users thanked the author Nassos for the post (total 7):
ΑΜΠΑΛΑΕΑ, Apil44, trouman, leomatos88, R.A.T.M., navigator11, Friedrich von Friedhof
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Χαλαρωστε και μη παιρνετε τοις μετρητοις ολα οσα γραφουν οι αρδ.
Αλλοτε δεν εχουν ιδεα κι αλλοτε γραφουν με βαση το οφελος της καθε πλευρας ή των κλικς.
Τοσο καιρο το χετε καταλαβει νομιζω.
Το θεμα ειναι να τελειωσουν ολα καλα.Το πως και το γιατι μικρη σημασια εχουν.
These users thanked the author kataramenos5 for the post (total 2):
astral, Dimitrisou
Άβαταρ μέλους
TylerDurden

Δημοσίευση από TylerDurden »

warmeater έγραψε: Κυρ 23 Νοέμ 2025, 12:11 Επειδή παρακολουθώ ΠΑΟΚ σε ποδόσφαιρο μπάσκετ και βολλευ πριν το 1980 και με αφορμή το παραληρημα καποιου paok retro ξερω γω ενταξει να πούμε 5 πραγματάκια:
"Τα παιδάκια στο γήπεδο μας να περιμένουν μετά τη λήξη του αγώνα να βγουν φωτογραφίες με τον Ναν και τον Βεζένκοφ κι εμείς να χειροκροτάμε την ηρωική προσπάθεια των παικτών που έχασαν μόνο με 15. Κανένα πρόβλημα, άλλωστε η γενιά η δικιά μας που συνήθισε τον ΠΑΟΚ πρωταγωνιστή σε Ελλάδα και Ευρώπη θα απομακρυνθεί σιγά σιγά, ας αναλάβει η καινούργια που έχει εθιστεί στην ήττα και τη μιζέρια."
δηλαδη μας λές οτι ο Τελης θα φέρει στον ΠΑΟΚ παίκτη επιπέδου ΝΑΝ;; (τον αλλο δεν τον λαμβάνω υπ' οψιν, βολές βαράει)
Ξερεις τι ετσησιο συμβόλαιο εχει ο ΝΑΝ;; τι παπατζιλικι πουλας;;
Κι αφού κανεις τον πονηρό και μιλάς για "μιζέρια" πότε ρε ησουν "πρωταγωνιστής";;;
Που πήρες ΕΝΑ πρωτάθλημα τοτε που ειχες τετοια δυναμη και όρισες και τον δεύτερο;;
Και ΑΠΕΦΥΓΕΣ να παιξεις με τον Αρη;;
Και έβγαλες τον Κοκκαλη στην επιφανεια;;
Και σε ΤΡΥΠΑΓΑΝΕ οι Αθηναίοι και ο "ξανθός" απ' ολες τις παντες
Που έλεγε ο ΙΒΚΟΒΙΤΣ " μας παιζουν λες και ξερουν ολα τα συστήματα μας"
Αυτον τον "πρωταγωνιστή " γνώρισες;;;
Με τον ΘΕΣΣΛΑΟΝΙΚΕΑ Τσούλη να σου δίνει 5 δεύτερα;;
Και ζη ακόμη ;;τι έκανες ρε πρωταγωνιστή που οσυ ΕΚΛΕΨΕ ενα πρωταθλημα στα ισια;;που τοτε ησουν "πρωταγωνιστής" και τωρα εισαι ....μιζερος
Γι' αυτόν τον "πρωταγωνιστή" μιλάς;;;;
Για πές μας ρε "πρωταγωνιστή" γιατί ΚΑΘΑΙΡΕΘΗΚΕ ο Λάκης ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ μέσα μια νύχτα;; ποιος εδωσε ΕΝΤΟΛΗ στους ραγιαδες του ΑΣ και τον ..έφαγαν;;;
Για πες να μάθει ο κόσμος ;;
"Έρχεται ένας δισεκατομμυριούχος, που δεν είναι απλά ένας ευκατάστατος επιχειρηματίας, δεν είναι Δρόσος, δεν είναι λαμόγιο, δεν είναι κανένα φρούτο σαν εκείνον που εμφάνισε ξαφνικά ο Μπάνε."
Για πές μας ρε "πρωταγωνσιτη" ξέρεις "πως" εχει βγαλει τα χρηματα ο ...ΠΑΟΚτσής;;
Ξέρεις τι "δουλειές" κανει τώρα που μιλάμε;;
Αν ξέρεις γιατι δεν λές;;
Αν δεν ξέρεις γιατι μιλάς;;
"Θέλετε να σας πω ότι έχει συμφωνήσει ήδη από τώρα με Σφαιρόπουλο για το καλοκαίρι και του δίνει 15-20 εκατομμύρια ευρώ μπάτζετ? Θέλετε να σας πω ότι έχει κλείσει ήδη για τώρα, αυτή τη στιγμή που μιλάμε 2 παίκτες, ο ένας σέντερ με θητεία στην Ευρωλίγκα και ο άλλος 3αρι με θητεία στο ΝΒΑ? Θέλετε να σας πω ότι είναι συνεχώς το επιτελείο του στο γήπεδο μαζί με μηχανικούς και μελετάνε τα πάντα για να το κάνουν στολίδι? Θέλετε να σας πω ότι έχει κάνει ήδη επαφές και με Ευρωλίγκα και με ΝΒΑ Europe και θα διαλέξουμε εμείς που μας συμφέρει να πάμε?"
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Με συγχωρείς αλλα δεν άντεξα
Δηλαδή μας λές ότι ο βεληνεκης ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ακόμη σε ποια διοργάνωση θα παίξει (ευρωλίγκα αποκλείεται και ΝΒΑ δεν προλαβαίνει να γινει σε μια νυχτα) αλλα θα δωσει μπατζετ 15-20 εκ στον Σφαιιροπουλο;;
Κια θα τα βγαλει απο που;;
απο το ελληνικο πρωταθλημα ;;
η τις διοργανωσεις της φιμπα;;
Μας δουλεύεις ρε φιλε
Και αν εχει λεφτα για πεταμα γιατι δεν πληρωνει 2 κωλο εκ χρεη να τελειωνει το ζητημα;;;
Κια θα φερει πενταρι και τριαρι οι οποιοι τι κανουν;; δεν εχουν συμβολαια ;;θα τα σπασει;;;
παιζουν ευρωλιγκα και θα έλθουν στο γιουροκαπ της ΦΙΜΠΑ;;
Ο Σφαιροπουλος το ξερει οτι εχει κλεισει;;;
Ουτε ο ιδιος ο Τελης στην ανακοινωση δεν κανει λογο για προπονητη
Ασε λοιπόν το παραμυθι και τις εντυπώσεις
Οσο για τους κατω ΓΕΛΑΝΕ με αυτα που λες
Τον Τελαρο τον έχουν για πρωινό
Ειναι τετοια τα ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ κατω που ο Τελαρος την ουρα τους θα κανει
Ηδη κανει "δουλειές" με τους κατω
Ακόμα ένα παραλήρημα μείωσης της ιστορίας του ΠΑΟΚ, μετά από ένα αντίστοιχο ποστ άλλου μέλους που προηγήθηκε στο τοπικ του ποδοσφαίρου πριν από 2-3 εβδομάδες, που μας έλεγε εμμέσως πλην σαφώς πόσο μικρός ήταν ο ΠΑΟΚ προ Σαββίδη, έχοντας μόνο το "μύθο" της κακιάς Αθήνας να συντηρεί την οπαδική του βάση.

Επιπρόσθετα αυτός εδώ βγάζει το συμπέρασμα από τα λεγόμενα του retro (Τα παιδάκια στο γήπεδο μας να περιμένουν μετά τη λήξη του αγώνα να βγουν φωτογραφίες με τον Ναν και τον Βεζένκοφ) πως ο retro λέει πως ο Μυστακίδης θα φέρει παίχτη επιπέδου Ναν. Μιλάμε για διαστρέβλωση για την οποία ο Γκαίμπελς θα χειροκροτούσε όρθιος συγκινημένος.

Μπράβο και στα παλικάρια που το θεωρούν ορθό να επικροτήσουν ποστ στο οποίο ο ΠΑΟΚ των 80's και 90's είναι πρωταγωνιστής με εισαγωγικά, δεν υπήρξε ποτέ τέτοιος.

Gerasio δεν απευθύνεσαι σε ηλίθιους.
These users thanked the author TylerDurden for the post:
RazvanLucesku
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

sn0ufel4 έγραψε: Κυρ 23 Νοέμ 2025, 23:27 @kataramenos5 είναι προφανές πως το ζήτημα ήταν στο ποια χρέη φαινόταν στα βιβλία και τα θεωρεί νόμιμα η κάθε πλευρά. Αν η μία δεν παρέδωσε χαρτιά (η έδωσε λιγότερα) για να αποδείξει τη νομιμότητα ποιος φταίει?

@Dimitrisou οι ραμπο του πληκτρολογιου (πριν λίγο ήταν στρατός τρολ) λες να την έπεσαν μόνο?
Ο Χατζοπουλος είπε για τα χρέη που βεβαίωσε ο έλεγχος. Το παραδίδω δεν παραδίδω χαρτιά είναι ψιλό απίθανο σε τέτοιες καταστάσεις. Και δεν μπορεί να θέλει ο Χατζοπουλος να πληρωθούν όλα τα χρέη και να «ξεχνάει» να στείλει χαρτιά. Αυτο μπάζει από παντού.
Πιο πιθανό βρίσκω να έγιναν άλλες ζυμώσεις και είπαν να βγάλουν αυτό προς τα εξω
These users thanked the author Montrealiotis for the post (total 3):
Guitarman, Apil44, Friedrich von Friedhof
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Nassos έγραψε: Κυρ 23 Νοέμ 2025, 23:48
sn0ufel4 έγραψε: Κυρ 23 Νοέμ 2025, 23:12 Άρα τι μάθαμε σήμερα?

1) πως ο μεγαλύτερος εχθρός του ΠΑΟΚ, αυτός που προσβάλει την ηθική μας, ο βαλτός από νδ ΕΟΚ νάτο κλπ που υποτίθεται ότι παίρνει την καε για να πάρει το γήπεδο αλλά μετά δε θα πάρει το γήπεδο αλλά μετά θα κάνει πίσω στα της καε γιατί έτσι τελικά είναι αυτός που έκανε το βήμα για να τα βρούνε.

Γιατί όντως όπως αποδεικνύεται θέλει την ομάδα για να κάνει πραγματάκια.

2) Η καε που είχε στείλει όλα τα χαρτιά για έλεγχο και ήταν όλα καλά αλλά ξαφνικά δημιουργήθηκε θέμα με τα χρέη και πότε και τι θα πληρωθεί δεν είχε στείλει όλα τα χαρτιά και δημιούργησε ζήτημα. Ξαφνικά όμως βρέθηκαν τα χαρτιά και όλα καλά. Μάλλον δεν πέρασαν τόσο καλά σήμερα στο Παλατάκι και στα σοσιαλ από το στρατό τρολ του τέλη.

3) Ελπίζω και εύχομαι η συνέντευξη τύπου να μετατέθηκε όχι λόγω φόβου αλλά επειδή όντως γίνεται προσπάθεια να τα βρουν. Κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί πως η διοίκηση Χατζόπουλου έχει κάνει δουλειά. Φτάνει όμως η φάπα. Έδωσε όραμα ευχαριστούμε και πάμε παρακάτω.
Υγ. Θεωρώ, και αν κάνω λάθος ας διαγραφεί το μήνυμά μου, ότι σαν μοντερειτορς σε αυτά τα θέματα θα πρέπει να είστε πιο ουδέτεροι. Και εν πάση περιπτώσει ο Χατζόπουλος είναι μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ, οι μπηχτές και τα υπονοούμενα δεν θα έπρεπε να επιτρέπονται.
Απαντάω μόνο στο κομμάτι που αναφέρεσαι σε όλους τους moderators. Τα υπόλοιπα θα τα απαντήσει ο Σνουφ αν και όταν θελήσει.

Διαβάζω εδώ και μήνες, από πολύ συγκεκριμένα άτομα (είναι δεν είναι 10-12 στο σύνολο), επιθετικά σχόλια απέναντι σε όποιον κρατάει ουδέτερη στάση. (Δεν σε βάζω μέσα σε αυτούς τους ~10. Το διευκρινίζω.)
Προσβολές, χαρακτηρισμοί, και ειρωνείες. Οι ίδιοι άνθρωποι, η ίδια καθημερινή άσχημη στάση, ακόμα και απέναντι σε διαχειριστές και ξεκάθαρη εκμετάλλευση της ανοχής μας.
Τώρα διαβάζω από εσένα να ζητάς μια, ας την πω επιλεκτική, ουδετερότητα από την ομάδα των διαχειριστών. Το ζητάς φυσικά για ένα θέμα που κρίνεις πως έτσι πρέπει να συμπεριφερθούμε, το ίδιο ακριβώς όμως έκαναν άλλα μέλη, για άλλα θέματα, για τα οποία πίστευαν πως δεν έπρεπε να κρατήσουμε ουδέτερη στάση!
Με συγχωρείς αλλά δεν βγάζουμε άκρη. Εγώ αν θες δεν βγάζω άκρη.
Πραγματικά πιστεύω πως δεν σας νοιάζει καμία ουδετερότητα παρά μόνο να συμφωνούμε μαζί σας.
Αν συμφωνώ μαζί σου είμαι μια χαρά διαχειριστής, αν όχι, πρέπει να μου κάνεις υπόδειξη το πως θα έπρεπε να εκφράζομαι.
Και φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που το διαβάζω.
Καλή συνέχεια.
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Φίλε black, όπως είπε και ο trouman αναρωτιέμαι ώρες - ώρες αν ξέρετε κάτι περισσότερο. Αδυνατώ να καταλάβω πως γίνεται και στις δύο περίπτωσεις να είστε θετικά διακείμενοι στην άγνωστη πλευρά Μυστακίδη, αντί των γνωστών και αρκετά επιτυχημένων Σαββιδη και Χατζόπουλου. Στην υπόθεση της ΚΑΕ υπήρχαν δυο αντικρουόμενες ανακοινώσεις. Πώς γίνεται ένας ουδέτερος αναγνώστης να πάρει το μέρος του Μυστακίδη;
Και άντε για την ΚΑΕ που δεν έχει δει επιτυχία εδώ και πάρα πολλά χρόνια να πω ότι «θαμπωθήκατε» από το όραμα που φέρνουν τα πολλά λεφτά Μυστακίδη και να προσπαθησω να το καταλάβω. Για την ΠΑΕ όμως, που ζει τα χρυσά της χρόνια, αδυνατώ. Τα στραβά της διοίκησης ιβαν τα έχω και εγώ αναδείξει πολλάκις. Τα γραπτά μένουν. Αυτο δεν αναιρεί τις επιτυχίες του όμως.
Nassos

Δημοσίευση από Nassos »

Νομίζω δεν εξέφρασα άποψη και σίγουρα δε θέλω να συμφωνείς μαζί μου. Οχι εσύ προσωπικά, γενικά μιλάω. Εμένα, ισα ίσα, πιο ενδιαφέρουσες μου φαίνονται οι απόψεις που δε συμφωνούν μαζι μου γιατί βλέπω και μια διαφορετική ματιά. Μπορεί κάποιος να επιθυμεί διακαώς να εμπλακεί ο Μυστακιδης αλλά να μη "σπιλωνει" τον Χατζόπουλο. (Σε εισαγωγικά το σπιλωνει, ψεγει αν προτιμάτε).

Έγραψα, να διαγράψετε το μήνυμα μου, αν δε συμφωνείτε, γιατί δεν έχω κάνει ποτέ τη δουλειά σας και δεν μπορώ να μπω στη θέση σας.

Τέλος πάντων νομίζω ολοι να τα βρουν θέλουμε.
george188

Δημοσίευση από george188 »

Λοιπον μιας και εχω γνωση και απο την εταιρεία τη συγκεκριμενη μπορω να πω 2-3 πραματα. Μην μπαίνετε σε διαδικασία υποθέσεων για το τι φαινεται στον έλεγχο και τι οχι και πως βρεθηκαν τωρα τα οποια χαρτια. Μπορει τα εξτρα χαρτια που αναφερουν να ειναι ουσιαστικά η βεβαίωση οφειλών απο την Dimera,με παραστατικά ή οτιδηποτε. Δεν θα βρειτε-βρουμε ακρη και δεν ειναι η δουλεια μας αλλωστε. Ισως να ελειπε ενα τελευταιο χαρτι για να ιεναι 100% βεβαιωμένα τα όποια δάνεια.Ειναι διάφορα, το καλο ειναι οτι βγαινει ουσιαστικα οτι τελειωνει. Ουτε ο Θανασης ηθελε να χαλασει τη δουλεια ουτε ο μυστακιδης να κανει ηρωικη εξοδο

ΥΓ. Μιας και νομιζω οτι αναφέρθηκε ο snoufel για το παλατακι, τιποτα απολυτως δεν εγινε. Ο κοσμος ηταν ηρεμος, δεν υπηρξε πιεση συνολικη. Συζητηση εκανε ο χατζοπουλος με καποιους στο τελος απ οτι εμαθα, αυτο. Άλλωστε οπως ειπε ο kat νομιζω, δεν ιεναι ανθρωπος που θα επηρεαστει απο αυτο. Την αποψη μου την κατεθεσα χθες πολλακις, οτι πρεπει να αλλαξει η ιδιοκτησια αλλα ο χατζοπουλος παντα θα είναι ψηλά στη συνείδηση του κοσμου
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”