Το οποίο είναι παράλογο; Πολύ καλά κάνειkataramenos5 έγραψε: Κυρ 23 Νοέμ 2025, 22:38 Ακουσα σημερα καποια πραματα που με κανουν ελεφρως αισιοδοξο.
Δεν ειναι μλκια ουτε του Χατζο ουτε του τελη και το ...προβλημα δεν ειναι τοσο
μεγαλο (θεωρω ) που να σταθει εμποδιο.
Ο Θανασης απλα θελει να ναι ενταξει μ ολους οσους βοηθησαν ....απο παλια.
Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
- These users thanked the author nunies4 for the post:
- Ally Samagoal
Βρε μαζί σου, κανένα πρόβλημα, μην είσαι όμως τόσο κάθετος, ειδικά όταν πρόκειται για αίσθηση και όχι για συγκεκριμένες φράσεις και λέξεις.trouman έγραψε: Κυρ 23 Νοέμ 2025, 22:44
Ρε Black, εσάς όλους που ξοδεύετε ή έχετε ξοδέψει χρόνο , ενέργεια , κόπο για το paokmania, σας σέβομαι για το ότι δίνετε τόσα, για να γουστάρουμε και όλοι εμείς. Αλλά πραγματικά και με ειλικρίνεια, δε σας καταλαβαίνω ώρες ώρες, δε σε καταλαβαίνω. Μπορεί να μη σε νοιάζει, το καταλαβαίνω το δέχομαι, ωστόσο θέλω κι εγώ να το πω.
Πραγματικά με σταναχωρούν κάποια πράγματα και αυτά έγιναν όλα από το καλοκαίρι και μετά. Δε θέλω να κάνω καμιά υπόδειξη σε κανέναν. Προσπαθώ να μη σχολιάζω πρόσωπα, αλλά τις θέσεις τους ( αυτό πρόσεξέ το σε παρακαλώ) , τα πρόσωπα δεν τα ξέρω, δεν ξέρω πόσο χρονών είστε τι δουλειά κάνετε, πώς σκέφτεστε κλπ κλπ, αλλά τώρα αναγκάζομαι να μιλήσω έτσι.
Έχω κουραστεί ομολογώ κι εγώ από όλο αυτό. Δε βρίσκω κανένα νόημα να πιάσω τώρα λέξεις φράσεις κλπ να αποδείξω κάτι σε εσένα, πες ότι είναι η αίσθηση που σχηματιζεται οταν διαβάζω, όταν διάβασα αυτά που γράφετε για τα έγγραφα, έχει μια τάση να δείξει κάτι για Χατζόπουλο, αν το δέχεσαι ΄, άστο, πες έκανα λάθος. Αλλά ρε μάγκες σκεφτείτε λίγο πού ήμασταν και πού είμαστε. Δεν ξέρω πώς αλλιώς να το πω..
Το "εκεί να βγάλετε σκάρτο τον Χατζόπουλο" είναι βαριά κατηγορία και δεν ξέρω τι ακριβώς κερδίζεις γράφοντας την ελαφρά τη καρδία βασιζόμενος όπως είπες σε μια.. αίσθηση.
Εμένα για να σου το πω ξεκάθαρα, χωρίς προφανώς να ξέρω τι έχει γίνει ακριβώς, η δικιά μου η αίσθηση μου βγάζει μια τσαπατσουλιά να το πω, μια μαλακία να το πω, κάτι που όπως και να το πω, φαίνεται πως ΔΕΝ ήταν ούτε στην αρχική συμφωνία, ούτε προέκυψε στον έλεγχο.
Το ότι ξέρουμε και ΕΚΤΙΜΆΜΕ τον Χατζόπουλο και το έργο του, δεν σημαίνει πως είναι λογικό να κόβουμε το χέρι μας πως τα έκανε - κάνει όλα άριστα και η απέναντι πλευρά είναι ένα μάτσο απατεώνες που δεν θέλουν να πάρουν τον ΠΑΟΚ αλλά να μας πρήξουν τα συκώτια.
Οκ στο τέλος μπορεί να αποδειχθεί αυτό, κανείς δεν ξέρει. Μέχρι τότε όμως πως σκ@τά δέχεστε ορισμένοι να παίρνετε τόσο κάθετη θέση και μάλιστα να την πέφτετε σε οποιονδήποτε γράφει κάτι διαφορετικό, χωρίς μάλιστα να ανοίγει συγκεκριμένο διάλογο μαζί σας;
- Σουριναμέζος
Δεν θα ήταν ΠΑΟΚ αλλιώςMitsospaoki4 έγραψε: Κυρ 23 Νοέμ 2025, 23:00 Γιατι ρε ΠΑΟΚ μας βγάζεις την ψυχή...
Αφού στο τέλος θα γίνει!

Στο reddit ανέβηκε απο πόστ του Πανάκα
- These users thanked the author Fawkes for the post:
- leomatos88
Άρα τι μάθαμε σήμερα?
1) πως ο μεγαλύτερος εχθρός του ΠΑΟΚ, αυτός που προσβάλει την ηθική μας, ο βαλτός από νδ ΕΟΚ νάτο κλπ που υποτίθεται ότι παίρνει την καε για να πάρει το γήπεδο αλλά μετά δε θα πάρει το γήπεδο αλλά μετά θα κάνει πίσω στα της καε γιατί έτσι τελικά είναι αυτός που έκανε το βήμα για να τα βρούνε.
Γιατί όντως όπως αποδεικνύεται θέλει την ομάδα για να κάνει πραγματάκια.
2) Η καε που είχε στείλει όλα τα χαρτιά για έλεγχο και ήταν όλα καλά αλλά ξαφνικά δημιουργήθηκε θέμα με τα χρέη και πότε και τι θα πληρωθεί δεν είχε στείλει όλα τα χαρτιά και δημιούργησε ζήτημα. Ξαφνικά όμως βρέθηκαν τα χαρτιά και όλα καλά. Μάλλον δεν πέρασαν τόσο καλά σήμερα στο Παλατάκι και στα σοσιαλ από το στρατό τρολ του τέλη.
3) Ελπίζω και εύχομαι η συνέντευξη τύπου να μετατέθηκε όχι λόγω φόβου αλλά επειδή όντως γίνεται προσπάθεια να τα βρουν. Κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί πως η διοίκηση Χατζόπουλου έχει κάνει δουλειά. Φτάνει όμως η φάπα. Έδωσε όραμα ευχαριστούμε και πάμε παρακάτω.
1) πως ο μεγαλύτερος εχθρός του ΠΑΟΚ, αυτός που προσβάλει την ηθική μας, ο βαλτός από νδ ΕΟΚ νάτο κλπ που υποτίθεται ότι παίρνει την καε για να πάρει το γήπεδο αλλά μετά δε θα πάρει το γήπεδο αλλά μετά θα κάνει πίσω στα της καε γιατί έτσι τελικά είναι αυτός που έκανε το βήμα για να τα βρούνε.
Γιατί όντως όπως αποδεικνύεται θέλει την ομάδα για να κάνει πραγματάκια.
2) Η καε που είχε στείλει όλα τα χαρτιά για έλεγχο και ήταν όλα καλά αλλά ξαφνικά δημιουργήθηκε θέμα με τα χρέη και πότε και τι θα πληρωθεί δεν είχε στείλει όλα τα χαρτιά και δημιούργησε ζήτημα. Ξαφνικά όμως βρέθηκαν τα χαρτιά και όλα καλά. Μάλλον δεν πέρασαν τόσο καλά σήμερα στο Παλατάκι και στα σοσιαλ από το στρατό τρολ του τέλη.
3) Ελπίζω και εύχομαι η συνέντευξη τύπου να μετατέθηκε όχι λόγω φόβου αλλά επειδή όντως γίνεται προσπάθεια να τα βρουν. Κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί πως η διοίκηση Χατζόπουλου έχει κάνει δουλειά. Φτάνει όμως η φάπα. Έδωσε όραμα ευχαριστούμε και πάμε παρακάτω.
- These users thanked the author sn0ufel4 for the post:
- smoothcriminal1926
- kataramenos5
Ναι ρε αυτο ειναι το σωστο.Το θεμα ειναι λογιστικο κυριως οχι το ποσο .nunies4 έγραψε: Κυρ 23 Νοέμ 2025, 23:01Το οποίο είναι παράλογο; Πολύ καλά κάνειkataramenos5 έγραψε: Κυρ 23 Νοέμ 2025, 22:38 Ακουσα σημερα καποια πραματα που με κανουν ελεφρως αισιοδοξο.
Δεν ειναι μλκια ουτε του Χατζο ουτε του τελη και το ...προβλημα δεν ειναι τοσο
μεγαλο (θεωρω ) που να σταθει εμποδιο.
Ο Θανασης απλα θελει να ναι ενταξει μ ολους οσους βοηθησαν ....απο παλια.
- kataramenos5
snouf νομιζω εδω κανεις λαθος.Δε πιστευω οτι ο Χατζοπουλος καταλαβαινει απ αυτα.Το χει δειξει και παλαιοτερα.sn0ufel4 έγραψε: Κυρ 23 Νοέμ 2025, 23:12 Άρα τι μάθαμε σήμερα?
........
.........
@blackgr4
Τώρα μπορώ να απαντήσω κάτι ανάλογο και δε θα τελειώσουμε ποτέ. Να πω μόνο ότι δε θεωρώ ότι την έπεσα, είπα κάτι που μου φάνηκε λογικά, ενώ δεν ξέρουμε τι και πώς , βάζουμε πρόσημο σε πράξεις και αφήνουμε υπονοούμενα ( εγώ έτσι το εξέλαβα).
Επίσης δεν έχω καμιά βεβαιότητα γενικά και όσο μεγαλώνω, εκλείπουν κι αυτές που έχω. Αν και σχολίασα κι εγώ πολλά και διάφορα, όταν μιλάμε πιο σοβαρά, έχω πει ότι είμαστε σε άγνοια και είναι λόγια του αέρα τα περισσότερα που λέμε (αναγνωρίζω την αξία και το νόημα που δίνουν, δίνουμε , σε αντιπαραθέσεις τέτοιου είδους βέβαια). Έχουμε όμως και κάποια μπροστά μας όλοι, τα ερμηνεύουμε διαφορετικά συνήθως.
Ώρες ώρες απορώ αν κάτι παραπάνω ξέρετε, αλλά βλέποντας τη διαφορετική στάση που κι εσείς έχετε μεταξύ σας , καταλήγω στο ότ απλά , άβυσσος η "ασπρόμαυρη ψυχή" ..
Να το κλείσω λέγοντας τη γνώμη μου γενικά, εμπιστεύομαι πάρα πολύ τον Σαββίδη 9παρά τα λάθη του), είμαι επιφυλακτικός με τον Μυστακίδη, θα ήθελα να δω τον μπασκετικο ΠΑΟΚ ξανά μεγάλο όμως και εύχομαι τα γεγονότα να εξαφανίσουν τις επιφυλάξεις μου. Εμπιστεύομαι επίσης τον Χατζόπουλο, σχεδόν τυφλά...
Τώρα μπορώ να απαντήσω κάτι ανάλογο και δε θα τελειώσουμε ποτέ. Να πω μόνο ότι δε θεωρώ ότι την έπεσα, είπα κάτι που μου φάνηκε λογικά, ενώ δεν ξέρουμε τι και πώς , βάζουμε πρόσημο σε πράξεις και αφήνουμε υπονοούμενα ( εγώ έτσι το εξέλαβα).
Επίσης δεν έχω καμιά βεβαιότητα γενικά και όσο μεγαλώνω, εκλείπουν κι αυτές που έχω. Αν και σχολίασα κι εγώ πολλά και διάφορα, όταν μιλάμε πιο σοβαρά, έχω πει ότι είμαστε σε άγνοια και είναι λόγια του αέρα τα περισσότερα που λέμε (αναγνωρίζω την αξία και το νόημα που δίνουν, δίνουμε , σε αντιπαραθέσεις τέτοιου είδους βέβαια). Έχουμε όμως και κάποια μπροστά μας όλοι, τα ερμηνεύουμε διαφορετικά συνήθως.
Ώρες ώρες απορώ αν κάτι παραπάνω ξέρετε, αλλά βλέποντας τη διαφορετική στάση που κι εσείς έχετε μεταξύ σας , καταλήγω στο ότ απλά , άβυσσος η "ασπρόμαυρη ψυχή" ..
Να το κλείσω λέγοντας τη γνώμη μου γενικά, εμπιστεύομαι πάρα πολύ τον Σαββίδη 9παρά τα λάθη του), είμαι επιφυλακτικός με τον Μυστακίδη, θα ήθελα να δω τον μπασκετικο ΠΑΟΚ ξανά μεγάλο όμως και εύχομαι τα γεγονότα να εξαφανίσουν τις επιφυλάξεις μου. Εμπιστεύομαι επίσης τον Χατζόπουλο, σχεδόν τυφλά...
-
Dimitrisou
Αυτά τα έμαθες από κάπου η από αυτά που ακούγονται;γιατί συμπληρωματικά χαρτιά μπορεί να είναι κάτι έξτρα...εταιρία του κύρους της deloitte δεν κλεινει έλεγχο με χαρτιά να λείπουν...
Το να μπήκαν στη μέση άτομα που γνωρίζουν και τις δύο πλευρές και να τους μίλησαν δεν παίζει;με τον φόβο πρέπει να έγιναν όλα;ποιον ακριβώς να φοβηθεί ο Χατζόπουλος και ο καθε Χατζόπουλος τους Ράμπο του πληκτρολογίου που βρίζουν και εύχονται μην πω το;
Το να μπήκαν στη μέση άτομα που γνωρίζουν και τις δύο πλευρές και να τους μίλησαν δεν παίζει;με τον φόβο πρέπει να έγιναν όλα;ποιον ακριβώς να φοβηθεί ο Χατζόπουλος και ο καθε Χατζόπουλος τους Ράμπο του πληκτρολογίου που βρίζουν και εύχονται μην πω το;
ο τελης ζητησε επιπλέον εγγραφα,σωστα;δηλαδη δεν τα ηξεραν και εμαθαν σήμερα την υπαρξη τους;η delloite δεν τα ηλεγξε;της τα εκρυψε η καε;
Αν και είναι αντικειμενικά δύσκολο, καλό είναι να μην μας παρασύρουν οι διάφοροι τοξικοί που κυκλοφορούν εκεί έξω που (για τους δικούς τους λόγους ο καθένας) πηγαίνουν από θρίαμβο σε καταστροφή και από αποθέωση σε κατάρες και απαξίωση μέσα σε λίγα λεπτά.
Ο κόσμος θέλει το καλύτερο για την ομάδα και σέβεται όσους δούλεψαν, πρόσφεραν και όσους θέλουν να προσφέρουν.
Ο κόσμος θέλει το καλύτερο για την ομάδα και σέβεται όσους δούλεψαν, πρόσφεραν και όσους θέλουν να προσφέρουν.
- These users thanked the author astral for the post (total 2):
- kataramenos5, Maklaz
-
hariskastoria
Βεβαια το δανειο του Ιβαν ανατρεχει σε χρονικο σημειο που δεν ηταν διοικηση ο Χατζοπουλος (προ 10ετιας), αρα αποκλειεται να ειχε παρασχει προσωπικη εγγυηση.Montrealiotis έγραψε: Κυρ 23 Νοέμ 2025, 21:34Στο όνομα του απλά δεν γίνεται να το πήρε, εγγυητής ίσως μπήκε, και ΑΝ συνέβη κάτι τέτοιο είναι τότε είναι απόλυτα λογικό να απαιτεί να διευθετηθούν τα χρέη ταυτόχρονα με την μεταβίβαση των μετοχώνhariskastoria έγραψε: Κυρ 23 Νοέμ 2025, 20:56 Αν δεν το πηρε στο ονομα του και δεν εχει μπει προσωπικα εγγυητης, τοτε δεν εχει τπτ να φοβαται απο την πιθανοτητα να μην πληρωσει ο τελης το δανειο του Ιβαν. Καμια προσωπικη ευθυνη δεν εχει
@kataramenos5 είναι προφανές πως το ζήτημα ήταν στο ποια χρέη φαινόταν στα βιβλία και τα θεωρεί νόμιμα η κάθε πλευρά. Αν η μία δεν παρέδωσε χαρτιά (η έδωσε λιγότερα) για να αποδείξει τη νομιμότητα ποιος φταίει?
@Dimitrisou οι ραμπο του πληκτρολογιου (πριν λίγο ήταν στρατός τρολ) λες να την έπεσαν μόνο?
@Dimitrisou οι ραμπο του πληκτρολογιου (πριν λίγο ήταν στρατός τρολ) λες να την έπεσαν μόνο?
kaiΠάντως οι 24 έγραψαν πως τα συμπληρωματικά χαρτιά τα ζήτησε η πλευρά του Μυστακίδη.
Άρα τι μάθαμε σήμερα?
........