Βρε μαζί σου, κανένα πρόβλημα, μην είσαι όμως τόσο κάθετος, ειδικά όταν πρόκειται για αίσθηση και όχι για συγκεκριμένες φράσεις και λέξεις.trouman έγραψε: Κυρ 23 Νοέμ 2025, 22:44
Ρε Black, εσάς όλους που ξοδεύετε ή έχετε ξοδέψει χρόνο , ενέργεια , κόπο για το paokmania, σας σέβομαι για το ότι δίνετε τόσα, για να γουστάρουμε και όλοι εμείς. Αλλά πραγματικά και με ειλικρίνεια, δε σας καταλαβαίνω ώρες ώρες, δε σε καταλαβαίνω. Μπορεί να μη σε νοιάζει, το καταλαβαίνω το δέχομαι, ωστόσο θέλω κι εγώ να το πω.
Πραγματικά με σταναχωρούν κάποια πράγματα και αυτά έγιναν όλα από το καλοκαίρι και μετά. Δε θέλω να κάνω καμιά υπόδειξη σε κανέναν. Προσπαθώ να μη σχολιάζω πρόσωπα, αλλά τις θέσεις τους ( αυτό πρόσεξέ το σε παρακαλώ) , τα πρόσωπα δεν τα ξέρω, δεν ξέρω πόσο χρονών είστε τι δουλειά κάνετε, πώς σκέφτεστε κλπ κλπ, αλλά τώρα αναγκάζομαι να μιλήσω έτσι.
Έχω κουραστεί ομολογώ κι εγώ από όλο αυτό. Δε βρίσκω κανένα νόημα να πιάσω τώρα λέξεις φράσεις κλπ να αποδείξω κάτι σε εσένα, πες ότι είναι η αίσθηση που σχηματιζεται οταν διαβάζω, όταν διάβασα αυτά που γράφετε για τα έγγραφα, έχει μια τάση να δείξει κάτι για Χατζόπουλο, αν το δέχεσαι ΄, άστο, πες έκανα λάθος. Αλλά ρε μάγκες σκεφτείτε λίγο πού ήμασταν και πού είμαστε. Δεν ξέρω πώς αλλιώς να το πω..
Το "εκεί να βγάλετε σκάρτο τον Χατζόπουλο" είναι βαριά κατηγορία και δεν ξέρω τι ακριβώς κερδίζεις γράφοντας την ελαφρά τη καρδία βασιζόμενος όπως είπες σε μια.. αίσθηση.
Εμένα για να σου το πω ξεκάθαρα, χωρίς προφανώς να ξέρω τι έχει γίνει ακριβώς, η δικιά μου η αίσθηση μου βγάζει μια τσαπατσουλιά να το πω, μια μαλακία να το πω, κάτι που όπως και να το πω, φαίνεται πως ΔΕΝ ήταν ούτε στην αρχική συμφωνία, ούτε προέκυψε στον έλεγχο.
Το ότι ξέρουμε και ΕΚΤΙΜΆΜΕ τον Χατζόπουλο και το έργο του, δεν σημαίνει πως είναι λογικό να κόβουμε το χέρι μας πως τα έκανε - κάνει όλα άριστα και η απέναντι πλευρά είναι ένα μάτσο απατεώνες που δεν θέλουν να πάρουν τον ΠΑΟΚ αλλά να μας πρήξουν τα συκώτια.
Οκ στο τέλος μπορεί να αποδειχθεί αυτό, κανείς δεν ξέρει. Μέχρι τότε όμως πως σκ@τά δέχεστε ορισμένοι να παίρνετε τόσο κάθετη θέση και μάλιστα να την πέφτετε σε οποιονδήποτε γράφει κάτι διαφορετικό, χωρίς μάλιστα να ανοίγει συγκεκριμένο διάλογο μαζί σας;