Ακριβώς αυτό.
Από εδώ και πέρα ο καθένας να σηκώσει το βάρος των αποφάσεων , των λόγων και των πράξεων.
Ας ψάξει ο κύριος Χατζόπουλος να βρει επενδυτή.
Να ρωτήσει εκείνον που είχε εμφανιστεί τότε , παράλληλα με τον Μυστακίδη.......
Ακριβώς αυτό.
Και θα κλάψει και ο κάθε ΠΑΟΚτσης
Φιλε μου τι λες;;mi8rio έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 22:18Δες τα γεγονότα , τις πράξεις και όχι υποθέσεις.Dimitrisou έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 22:14Όχι ο Χατζόπουλος είναι χαζός και δεν ξέρει τι σημαίνει για αυτόν αν αποδειχθεί ότι έκανε μα...κια.mi8rio έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 22:11
Εσύ πιστεύεις ότι ο Χατζόπουλος θέλει να πουλήσει την ομάδα στον Μυστακίδη?
Έλα ρε παιδιά τώρα έλεος λίγο...
Ένας επιχειρηματίας που θέλει να πουλήσει δεν πάει κόντρα στον αγοραστή.
Χειρότερος από τέτοιοςwarmeater έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 22:23Φιλε μου τι λες;;mi8rio έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 22:18Δες τα γεγονότα , τις πράξεις και όχι υποθέσεις.Dimitrisou έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 22:14
Όχι ο Χατζόπουλος είναι χαζός και δεν ξέρει τι σημαίνει για αυτόν αν αποδειχθεί ότι έκανε μα...κια.
καταλαβαινεις τις λες ;;
Ο οποιοσδποτε πωλητης μπορεις να κοντραρει τον αγοραστη για οποιοδηποτε λογο
Εκτος αν δενε χει μαντηλι να κλαψει και τα πουλαει κοψοχρονια
Τετοιος ειναι ο ΠΑΟΚ;;
Φίλε δεν θέλω να σε απογοητεύσω, αλλά εκτός από το δεκάρικο στο κουριερ που έφερε το proof of funds στον ερασιτέχνη όλα τα άλλα τσάμπα είναι - ήταν. Να κλαις και να γελάς μαζί.mi8rio έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 22:10 Δηλαδή ο Μυστακίδης δεν πήγε στην ΕΕΑ να πάρει το οκ για την εξαγορά? Πήγε να μπλοφάρει?
Ας μας απαντήσουν αυτοί που γράφουν ότι δεν υπήρχε ποτέ ενδιαφέρον για την ΚΑΕ
Διαβάζουμε απίστευτα πράγματα και σήμερα...
παίζει ως σενάριο. Την Δευτέρα θα ξέρουμε περισσότερα. Επίσης τώρα που λήγει η θητεία της διοίκησης πρωτοδικείου, θα δούμε αν ο Χατζόπουλος κάνει αιρετή διοίκηση ή αν ο ΑΣ ορίσει άλλη. Γενικά από ότι φαίνεται, θα έχουμε πολλά επεισόδια ακόμη. Το γυαλί πάντως μεταξύ υποψήφιου επενδυτή και ΚΑΕ ράγισε. Καλό κουράγιο σε όλους μας και ειδικά στους μοντ.Alastor έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 22:05Psaras έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 22:01 ας περιμένουμε την Δευτέρα την ΚΑΕ και λογικά την ανταπάντηση του υποψήφιου επενδυτή. Πάμε για ναυάγιο μάλλον.
Μηπως απτην πρωτη στιγμη ηταν σχεδιασμενο να καταληξει ναυαγιο απτον υποψηφιο επενδυτη ? Υπηρχε πραγματικο ενδιαφερον ποτε αραγε ?
Τι τον νοιάζει τον Παοκτση πόσα λεφτά έχει ο Μυστακίδης όταν δεν έχει διάθεση να τα βάλει στην ομάδα;
Την Παρασκευή που όλοι, εντάξει κάποιοι όχι, πανηγυρίζαμε για την εξέλιξη με την ΕΕΑ ο Χατζόπουλος έριξε λάδι στη φωτιά της διχόνοιας με την επιστολή του.warmeater έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 22:23Φιλε μου τι λες;;mi8rio έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 22:18Δες τα γεγονότα , τις πράξεις και όχι υποθέσεις.Dimitrisou έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 22:14
Όχι ο Χατζόπουλος είναι χαζός και δεν ξέρει τι σημαίνει για αυτόν αν αποδειχθεί ότι έκανε μα...κια.
καταλαβαινεις τις λες ;;
Ο οποιοσδποτε πωλητης μπορει να κοντραρει τον αγοραστη για οποιοδηποτε λογο
Εκτος αν δεν έχει μαντηλι να κλαψει και τα πουλαει κοψοχρονια
Τετοιος ειναι ο ΠΑΟΚ;;
Μεταξύ μας τώρα το μπάσκετ ναι, αλλιώς δεν θα πρηζομαστε τώρα.warmeater έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 22:23Φιλε μου τι λες;;mi8rio έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 22:18Δες τα γεγονότα , τις πράξεις και όχι υποθέσεις.Dimitrisou έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 22:14
καταλαβαινεις τις λες ;;
Ο οποιοσδποτε πωλητης μπορει να κοντραρει τον αγοραστη για οποιοδηποτε λογο
Εκτος αν δεν έχει μαντηλι να κλαψει και τα πουλαει κοψοχρονια
Τετοιος ειναι ο ΠΑΟΚ;;