Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
-
Dimitrisou
-
Paok1926 + male-sykies
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Ωραία η ανακοίνωση της ΚΑΕ. ΈΤΣΙ πρόεδρε ξεφτιλισε τους τσατσους και τα τσουτσεκια. Οπαδούς και μη..
-
paokpantou
Πάει για ναυάγιο η υπόθεση
Ο τελης πίστευε πως με την αγορά της ΚΑΕ θα χτίσει και το νέο γήπεδο
Κρίμα
Ο τελης πίστευε πως με την αγορά της ΚΑΕ θα χτίσει και το νέο γήπεδο
Κρίμα
.
Τουλάχιστον διαστρέβλωση..
Μήπως απάντησε σε μια ερώτηση, κι εδώ παρουσιάζεται σαν να ξεροσταλιάζει. Σαν να βγήκε από μόνος κι άρχισε να απαιτεί παρουσία και ρόλο.....και μετά εκφράζεις την απορία-ανησυχία σου ότι ίσως δεν είσαι ευπρόσδεκτος από την νέα διοίκηση.
Τουλάχιστον διαστρέβλωση..
Νταπηκε και η ντροπή εδώ μέσα ΚΑΙ Σημερα
- These users thanked the author DamoN for the post (total 16):
- warmeater, Friedrich von Friedhof, Sera4, Nassos, Montrealiotis, Fireman 4, keep_paokizein, Dimitrisou, Dimitris_L4, NIKOS1972 and 6 more users
Ενίοτε και ...μπακάλικα.... αν έτσι το επιθυμεί ο πρόεδρός της...Franky έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 21:38Οι αθλητικές ΑΕ δεν ειναι μαγαζιά., ειναι πολυπλοκοτατοι οργανισμοί.mi8rio έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 20:29 Πουλάω ένα μαγαζί που είναι χρεωμένο.
Το αγοράζει ο Κώστας.
Βάζω όρο ότι με την αγορά του ο Κώστας αναλαμβάνει και τα χρέη του μαγαζιού που είναι απεικονισμένα στα βιβλία του μαγαζιού.
Αν εγώ έχω κάνει άλλες συμφωνίες με τον Αλέκο και μου έδωσε λεφτά κάποια στιγμή ως βοήθεια, και δεν απεικονίστηκαν στα βιβλία, ο Κώστας δεν έχει υποχρέωση να πληρώσει τις δικές μου δοσοληψίες.
Δεν έχω δικαίωμα να απαιτώ ο Κώστας να πληρώσει τον Αλέκο.
Αν ο Κώστας πληρώσει τα χρέη που υπάρχουν στα βιβλία του μαγαζιού που το πούλησα είναι δικό του θέμα. Δικά του τα χρέη κάνει ότι θέλει και όποτε θέλει. Δικό του θα είναι πλέον το μαγαζί.
Όχι όμως για οφειλές στον Αλέκο....
Αυτό το περί πολυπλότητας δεν συμφωνώ. Είναι Α.Ε. και όλες υπόκεινται σε νόμους του κράτους.
Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ απέστειλε απάντηση στην επιστολή που έλαβε σήμερα από την ALPHA SPORTS GROUP SINGLE MEMBER SA.
Περισσότερα και ενημέρωση για τον κόσμο του ΠΑΟΚ, σε συνέντευξη Τύπου που θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Δευτέρα (24.11)
Μέχρι τότε, το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι το αυριανό παιχνίδι ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός στο PAOK Sports Arena…
Ακολουθεί το κείμενο της επιστολής…
«Κύριοι,
Με έκπληξη λάβαμε την από 22.11.2025 επιστολή σας, η οποία εκτός από την ατυχή χρονική στιγμή που εστάλη, παραμονές ενός πολύ σημαντικού και με πολλές ιδιαιτερότητες αγώνα, περιλαμβάνει σαφή υπαινιγμό για τη δήθεν ύπαρξη και μη νόμιμων χρεών, υπαινιγμό τον οποίο και δεν αποδεχόμαστε σε καμία περίπτωση. Η επί πεντέμισι χρόνια απολύτως διαφανής και νόμιμη λειτουργία της ΚΑΕ δεν αφήνει κανένα τέτοιο περιθώριο, ειδικά μάλιστα από την στιγμή που όλα τα οικονομικά στοιχεία τέθηκαν τόσο υπόψη σας, όσο και στην εταιρία που διενήργησε σχετικό έλεγχο για λογαριασμό σας.
Επίσης για πρώτη φορά στην επιστολή σας προβαίνετε στη διατύπωση επιφύλαξης από μέρους σας για την εξαγορά της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, κάτι που γεννά εύλογα ερωτηματικά και απορίες.
Τέλος αναφορικά με την δήθεν αξίωση των πωλητών μετόχων για άμεση πληρωμή των υποχρεώσεων και μάλιστα σε τρίτο προσωπικό λογαριασμό, η συγκεκριμένη τοποθέτηση δεν ανταποκρίνεται σε καμία περίπτωση στην πραγματικότητα, καθώς ο μοναδικός λογαριασμός που σας υποδείχθηκε για την κατάθεση του ποσού που καλύπτει τα χρέη είναι ο ειδικός λογαριασμός της Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου της ΚΑΕ και κανενός τρίτου προσώπου.
Επειδή όλες οι κινήσεις μας μέχρι σήμερα, είχαν ως μοναδικό γνώμονα τη διαφύλαξη της ενότητας του κόσμου του ΠΑΟΚ και την εκπλήρωση του οράματος για τη δημιουργία ενός παντοδύναμου ΠΑΟΚ, σας καλούμε να υπηρετήσετε και εσείς τους παραπάνω στόχους.
Περαιτέρω απαντήσεις και διευκρινίσεις θα δοθούν σε συνέντευξη Τύπου που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 24.11.2025 για την ενημέρωση όλων των φιλάθλων του ΠΑΟΚ.»
Περισσότερα και ενημέρωση για τον κόσμο του ΠΑΟΚ, σε συνέντευξη Τύπου που θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Δευτέρα (24.11)
Μέχρι τότε, το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι το αυριανό παιχνίδι ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός στο PAOK Sports Arena…
Ακολουθεί το κείμενο της επιστολής…
«Κύριοι,
Με έκπληξη λάβαμε την από 22.11.2025 επιστολή σας, η οποία εκτός από την ατυχή χρονική στιγμή που εστάλη, παραμονές ενός πολύ σημαντικού και με πολλές ιδιαιτερότητες αγώνα, περιλαμβάνει σαφή υπαινιγμό για τη δήθεν ύπαρξη και μη νόμιμων χρεών, υπαινιγμό τον οποίο και δεν αποδεχόμαστε σε καμία περίπτωση. Η επί πεντέμισι χρόνια απολύτως διαφανής και νόμιμη λειτουργία της ΚΑΕ δεν αφήνει κανένα τέτοιο περιθώριο, ειδικά μάλιστα από την στιγμή που όλα τα οικονομικά στοιχεία τέθηκαν τόσο υπόψη σας, όσο και στην εταιρία που διενήργησε σχετικό έλεγχο για λογαριασμό σας.
Επίσης για πρώτη φορά στην επιστολή σας προβαίνετε στη διατύπωση επιφύλαξης από μέρους σας για την εξαγορά της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, κάτι που γεννά εύλογα ερωτηματικά και απορίες.
Τέλος αναφορικά με την δήθεν αξίωση των πωλητών μετόχων για άμεση πληρωμή των υποχρεώσεων και μάλιστα σε τρίτο προσωπικό λογαριασμό, η συγκεκριμένη τοποθέτηση δεν ανταποκρίνεται σε καμία περίπτωση στην πραγματικότητα, καθώς ο μοναδικός λογαριασμός που σας υποδείχθηκε για την κατάθεση του ποσού που καλύπτει τα χρέη είναι ο ειδικός λογαριασμός της Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου της ΚΑΕ και κανενός τρίτου προσώπου.
Επειδή όλες οι κινήσεις μας μέχρι σήμερα, είχαν ως μοναδικό γνώμονα τη διαφύλαξη της ενότητας του κόσμου του ΠΑΟΚ και την εκπλήρωση του οράματος για τη δημιουργία ενός παντοδύναμου ΠΑΟΚ, σας καλούμε να υπηρετήσετε και εσείς τους παραπάνω στόχους.
Περαιτέρω απαντήσεις και διευκρινίσεις θα δοθούν σε συνέντευξη Τύπου που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 24.11.2025 για την ενημέρωση όλων των φιλάθλων του ΠΑΟΚ.»
Στο φόρουμ έχω διαβάσει αρκετές φορές ότι όταν ο Ιβάν ψαχτηκε να πάρει την ΚΑΕ (κατόπιν προτροπής του Γιώργου αναφερόταν συχνά) έκοψε λάσπη κ μάλιστα τσαντισμενος με κάποιους εκεί μέσα.
Κάποιοι εδώ έριχναν κ μπινελικι σε αυτούς χωρίς να τους κατονομάζουν συν διάφορα υπονοούμενα τα οποία προσωπικά δεν ήμουν σε θέση να τα ακολουθήσω.
Ποιος ξέρει λοιπόν; Μακάρι να ολοκληρωθεί η εξαγορά (λέω εγώ δεν είναι ανάγκη να συμφωνήσουν όλοι)
Κάποιοι εδώ έριχναν κ μπινελικι σε αυτούς χωρίς να τους κατονομάζουν συν διάφορα υπονοούμενα τα οποία προσωπικά δεν ήμουν σε θέση να τα ακολουθήσω.
Ποιος ξέρει λοιπόν; Μακάρι να ολοκληρωθεί η εξαγορά (λέω εγώ δεν είναι ανάγκη να συμφωνήσουν όλοι)
-
xrisitsapa
Ασχέτως τι ισχύει τελικά, μου φαίνεται πολύ λογικό να προχωρήσει πρώτα η απόκτηση της ΚΑΕ και ΜΕΤΑ να γίνει η αποπληρωμή των οποιων χρεών.
Δεν θυμάμαι ποτέ κάτι αντίθετο.
Και ο ΙΒΑΝ. πρώτα πήρε την ΠΑΕ, και μετά ως πρόεδρος,
πήγε και ήπιε το τσάι του…!
Δεν θυμάμαι ποτέ κάτι αντίθετο.
Και ο ΙΒΑΝ. πρώτα πήρε την ΠΑΕ, και μετά ως πρόεδρος,
πήγε και ήπιε το τσάι του…!
-
alexgarcia6
- Σασταλεγάκιας 2025
ας περιμένουμε την Δευτέρα την ΚΑΕ και λογικά την ανταπάντηση του υποψήφιου επενδυτή. Πάμε για ναυάγιο μάλλον.
Πάλι καλά που η ΚΑΕ δεν εχει αυτή τη στιγμή για διοίκηση ούτε κατσαριδες, ούτε αγράμματους, ούτε γεωπολιτικους, ούτε ευρωλιγουρηδες.
Έχει αγνούς ΠΑΟΚτσηδες που με τεράστιο προσωπικό ρίσκο πήρανε διαλυμένη εταιρεία και με μηδενική στήριξη από τον κόσμο επί 4 + χρόνια, τη φτάσανε να είναι στα πρόθυρα της απόλυτης εξυγίανσης.
Έχει αγνούς ΠΑΟΚτσηδες που με τεράστιο προσωπικό ρίσκο πήρανε διαλυμένη εταιρεία και με μηδενική στήριξη από τον κόσμο επί 4 + χρόνια, τη φτάσανε να είναι στα πρόθυρα της απόλυτης εξυγίανσης.
η πρωτη διοικηση μυστακιδη θα ειναι πρωτοδικείου.....
πρωτοι απο εδω το μαθατε
πρωτοι απο εδω το μαθατε