Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...
Dimitrisou
Δημοσιεύσεις: 1330
Εγγραφή: Τρί 31 Μάιος 2022, 17:21

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Δημοσίευση από Dimitrisou »

Την Δευτέρα λοιπόν...
Paok1926 + male-sykies
Δημοσιεύσεις: 456
Εγγραφή: Δευ 27 Ιαν 2025, 15:17

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Δημοσίευση από Paok1926 + male-sykies »

Ωραία η ανακοίνωση της ΚΑΕ. ΈΤΣΙ πρόεδρε ξεφτιλισε τους τσατσους και τα τσουτσεκια. Οπαδούς και μη..
paokpantou
Δημοσιεύσεις: 2117
Εγγραφή: Κυρ 13 Απρ 2008, 22:29

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Δημοσίευση από paokpantou »

Πάει για ναυάγιο η υπόθεση
Ο τελης πίστευε πως με την αγορά της ΚΑΕ θα χτίσει και το νέο γήπεδο
Κρίμα
trouman
Δημοσιεύσεις: 5277
Εγγραφή: Σάβ 15 Μάιος 2010, 09:47

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Δημοσίευση από trouman »

.
...και μετά εκφράζεις την απορία-ανησυχία σου ότι ίσως δεν είσαι ευπρόσδεκτος από την νέα διοίκηση.
Μήπως απάντησε σε μια ερώτηση, κι εδώ παρουσιάζεται σαν να ξεροσταλιάζει. Σαν να βγήκε από μόνος κι άρχισε να απαιτεί παρουσία και ρόλο..

Τουλάχιστον διαστρέβλωση..
These users thanked the author trouman for the post (total 2):
Apil44, warmeater
DamoN
Δημοσιεύσεις: 5765
Εγγραφή: Σάβ 07 Αύγ 2010, 11:54

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Δημοσίευση από DamoN »

Νταπηκε και η ντροπή εδώ μέσα ΚΑΙ Σημερα
These users thanked the author DamoN for the post (total 16):
warmeater, Friedrich von Friedhof, Sera4, Nassos, Montrealiotis, Fireman 4, keep_paokizein, Dimitrisou, Dimitris_L4, NIKOS1972 and 6 more users
mi8rio
Δημοσιεύσεις: 1311
Εγγραφή: Τρί 12 Φεβ 2008, 08:31
Τοποθεσία: Αττική

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Δημοσίευση από mi8rio »

Franky έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 21:38
mi8rio έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 20:29 Πουλάω ένα μαγαζί που είναι χρεωμένο.
Το αγοράζει ο Κώστας.
Βάζω όρο ότι με την αγορά του ο Κώστας αναλαμβάνει και τα χρέη του μαγαζιού που είναι απεικονισμένα στα βιβλία του μαγαζιού.
Αν εγώ έχω κάνει άλλες συμφωνίες με τον Αλέκο και μου έδωσε λεφτά κάποια στιγμή ως βοήθεια, και δεν απεικονίστηκαν στα βιβλία, ο Κώστας δεν έχει υποχρέωση να πληρώσει τις δικές μου δοσοληψίες.
Δεν έχω δικαίωμα να απαιτώ ο Κώστας να πληρώσει τον Αλέκο.
Αν ο Κώστας πληρώσει τα χρέη που υπάρχουν στα βιβλία του μαγαζιού που το πούλησα είναι δικό του θέμα. Δικά του τα χρέη κάνει ότι θέλει και όποτε θέλει. Δικό του θα είναι πλέον το μαγαζί.
Όχι όμως για οφειλές στον Αλέκο....
Οι αθλητικές ΑΕ δεν ειναι μαγαζιά., ειναι πολυπλοκοτατοι οργανισμοί.
Ενίοτε και ...μπακάλικα.... αν έτσι το επιθυμεί ο πρόεδρός της...

Αυτό το περί πολυπλότητας δεν συμφωνώ. Είναι Α.Ε. και όλες υπόκεινται σε νόμους του κράτους.
warmeater
Δημοσιεύσεις: 461
Εγγραφή: Πέμ 21 Αύγ 2025, 23:08

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Δημοσίευση από warmeater »

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ απέστειλε απάντηση στην επιστολή που έλαβε σήμερα από την ALPHA SPORTS GROUP SINGLE MEMBER SA.

Περισσότερα και ενημέρωση για τον κόσμο του ΠΑΟΚ, σε συνέντευξη Τύπου που θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Δευτέρα (24.11)
Μέχρι τότε, το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι το αυριανό παιχνίδι ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός στο PAOK Sports Arena…

Ακολουθεί το κείμενο της επιστολής…

«Κύριοι,

Με έκπληξη λάβαμε την από 22.11.2025 επιστολή σας, η οποία εκτός από την ατυχή χρονική στιγμή που εστάλη, παραμονές ενός πολύ σημαντικού και με πολλές ιδιαιτερότητες αγώνα, περιλαμβάνει σαφή υπαινιγμό για τη δήθεν ύπαρξη και μη νόμιμων χρεών, υπαινιγμό τον οποίο και δεν αποδεχόμαστε σε καμία περίπτωση. Η επί πεντέμισι χρόνια απολύτως διαφανής και νόμιμη λειτουργία της ΚΑΕ δεν αφήνει κανένα τέτοιο περιθώριο, ειδικά μάλιστα από την στιγμή που όλα τα οικονομικά στοιχεία τέθηκαν τόσο υπόψη σας, όσο και στην εταιρία που διενήργησε σχετικό έλεγχο για λογαριασμό σας.
Επίσης για πρώτη φορά στην επιστολή σας προβαίνετε στη διατύπωση επιφύλαξης από μέρους σας για την εξαγορά της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, κάτι που γεννά εύλογα ερωτηματικά και απορίες.
Τέλος αναφορικά με την δήθεν αξίωση των πωλητών μετόχων για άμεση πληρωμή των υποχρεώσεων και μάλιστα σε τρίτο προσωπικό λογαριασμό, η συγκεκριμένη τοποθέτηση δεν ανταποκρίνεται σε καμία περίπτωση στην πραγματικότητα, καθώς ο μοναδικός λογαριασμός που σας υποδείχθηκε για την κατάθεση του ποσού που καλύπτει τα χρέη είναι ο ειδικός λογαριασμός της Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου της ΚΑΕ και κανενός τρίτου προσώπου.
Επειδή όλες οι κινήσεις μας μέχρι σήμερα, είχαν ως μοναδικό γνώμονα τη διαφύλαξη της ενότητας του κόσμου του ΠΑΟΚ και την εκπλήρωση του οράματος για τη δημιουργία ενός παντοδύναμου ΠΑΟΚ, σας καλούμε να υπηρετήσετε και εσείς τους παραπάνω στόχους.
Περαιτέρω απαντήσεις και διευκρινίσεις θα δοθούν σε συνέντευξη Τύπου που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 24.11.2025 για την ενημέρωση όλων των φιλάθλων του ΠΑΟΚ.»
Patron
Δημοσιεύσεις: 6300
Εγγραφή: Δευ 21 Ιούλ 2014, 11:16

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Δημοσίευση από Patron »

Στο φόρουμ έχω διαβάσει αρκετές φορές ότι όταν ο Ιβάν ψαχτηκε να πάρει την ΚΑΕ (κατόπιν προτροπής του Γιώργου αναφερόταν συχνά) έκοψε λάσπη κ μάλιστα τσαντισμενος με κάποιους εκεί μέσα.
Κάποιοι εδώ έριχναν κ μπινελικι σε αυτούς χωρίς να τους κατονομάζουν συν διάφορα υπονοούμενα τα οποία προσωπικά δεν ήμουν σε θέση να τα ακολουθήσω.
Ποιος ξέρει λοιπόν; Μακάρι να ολοκληρωθεί η εξαγορά (λέω εγώ δεν είναι ανάγκη να συμφωνήσουν όλοι)
xrisitsapa
Δημοσιεύσεις: 4769
Εγγραφή: Δευ 27 Σεπ 2010, 18:11

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Ασχέτως τι ισχύει τελικά, μου φαίνεται πολύ λογικό να προχωρήσει πρώτα η απόκτηση της ΚΑΕ και ΜΕΤΑ να γίνει η αποπληρωμή των οποιων χρεών.

Δεν θυμάμαι ποτέ κάτι αντίθετο.
Και ο ΙΒΑΝ. πρώτα πήρε την ΠΑΕ, και μετά ως πρόεδρος,
πήγε και ήπιε το τσάι του…!
alexgarcia6
Σασταλεγάκιας 2025
Δημοσιεύσεις: 3791
Εγγραφή: Τρί 26 Ιαν 2021, 18:08

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Δημοσίευση από alexgarcia6 »

ταφοπλακα
Άβαταρ μέλους
Psaras
Δημοσιεύσεις: 1795
Εγγραφή: Πέμ 19 Αύγ 2021, 14:15

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Δημοσίευση από Psaras »

ας περιμένουμε την Δευτέρα την ΚΑΕ και λογικά την ανταπάντηση του υποψήφιου επενδυτή. Πάμε για ναυάγιο μάλλον.
Άβαταρ μέλους
Sera4
Δημοσιεύσεις: 14341
Εγγραφή: Τετ 06 Αύγ 2008, 15:43

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Δημοσίευση από Sera4 »

Πάλι καλά που η ΚΑΕ δεν εχει αυτή τη στιγμή για διοίκηση ούτε κατσαριδες, ούτε αγράμματους, ούτε γεωπολιτικους, ούτε ευρωλιγουρηδες.

Έχει αγνούς ΠΑΟΚτσηδες που με τεράστιο προσωπικό ρίσκο πήρανε διαλυμένη εταιρεία και με μηδενική στήριξη από τον κόσμο επί 4 + χρόνια, τη φτάσανε να είναι στα πρόθυρα της απόλυτης εξυγίανσης.
These users thanked the author Sera4 for the post (total 6):
Friedrich von Friedhof, DamoN, warmeater, Apil44, Guitarman, makednoss
dimpaok4
Δημοσιεύσεις: 1145
Εγγραφή: Σάβ 08 Σεπ 2018, 14:34

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Δημοσίευση από dimpaok4 »

η πρωτη διοικηση μυστακιδη θα ειναι πρωτοδικείου.....

πρωτοι απο εδω το μαθατε
mi8rio
Δημοσιεύσεις: 1311
Εγγραφή: Τρί 12 Φεβ 2008, 08:31
Τοποθεσία: Αττική

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Δημοσίευση από mi8rio »

Δηλαδή ο Χατζόπουλος υπηρετεί την ενότητα από την Παρασκευή και μετά ?
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”