Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Όσο καθυστερεί η ΚΑΕ να βγάλει ανακοίνωση επεξήγησης - απάντησης, τόσο χειρότερα θα παει το πράγμα.
Τωρα ειναι η ωρα να μιλήσετε πιο υπεύθυνα απο ποτε.
Ποιος ο λόγος της προηγούμενης ανακοίνωσης και μια ξεκάθαρη απάντηση στην ανακοίνωση της άλλης πλευράς. Αυτα ΧΘΕΣ.
george188

Δημοσίευση από george188 »

Όχι ανακοινώσεις, ας μιλήσουν
These users thanked the author george188 for the post:
Ιάσονας
mi8rio

Δημοσίευση από mi8rio »

Πουλάω ένα μαγαζί που είναι χρεωμένο.
Το αγοράζει ο Κώστας.
Βάζω όρο ότι με την αγορά του ο Κώστας αναλαμβάνει και τα χρέη του μαγαζιού που είναι απεικονισμένα στα βιβλία του μαγαζιού.
Αν εγώ έχω κάνει άλλες συμφωνίες με τον Αλέκο και μου έδωσε λεφτά κάποια στιγμή ως βοήθεια, και δεν απεικονίστηκαν στα βιβλία, ο Κώστας δεν έχει υποχρέωση να πληρώσει τις δικές μου δοσοληψίες.
Δεν έχω δικαίωμα να απαιτώ ο Κώστας να πληρώσει τον Αλέκο.
Αν ο Κώστας πληρώσει τα χρέη που υπάρχουν στα βιβλία του μαγαζιού που το πούλησα είναι δικό του θέμα. Δικά του τα χρέη κάνει ότι θέλει και όποτε θέλει. Δικό του θα είναι πλέον το μαγαζί.
Όχι όμως για οφειλές στον Αλέκο....
These users thanked the author mi8rio for the post:
RazvanLucesku
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

RazvanLucesku έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 20:19
Franky έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 20:08 Το "δώσε λεφτά Ιβάν για να μην διαλυθεί η ομάδα", έγινε "παράνομο δάνειο, ας τα βρούνε μεταξύ τους"?

Γι'αυτό και ο Ιβάν δεν θα πρέπει να ξανασχοληθεί με οτιδήποτε άλλο εκτός απο την ΠΑΕ και το συμφέρον της. Έφτασε να του ζητάει 500χιλιάρικα ο Μάκης για το αχούρι που αγόρασε για 30εκ απο τον εγχώριο ολιγάρχη και του έδωσε και το όνομά του και απο πάνω.

Ε τότε στο Σαββίδη τι πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ? Να φτιάξει άγαλμα στο διάστημα?
Όταν δεν είναι χρέος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ πως είναι νόμιμη υποχρέωση της ΚΑΕ η αποπληρωμή του;
Επίσης σχετικά με το "δώσε λεφτά Ιβάν για να μη διαλυθεί η ομάδα", προφανώς είναι σπουδαίο ότι ο πρόεδρος έδωσε δανεικά στην ΚΑΕ για να μη γίνει κάποιο μεγάλο κακό - τι σχέση έχει αυτό με το ότι ΠΟΤΕ δε μας ξεκαθάρισαν ότι αυτά ήταν δανεικά και ότι το έκαναν να φαίνεται τα ΑΡΔάκια της ομάδας σα δωρεές του προέδρου; Το θεωρείς έντιμο αυτό;
Όχι τα αρδ του ΠΑΟΚ είναι γτπκ. Γεγονός.
Όσοι όμως διαβάζαμε το φόρουμ του μπάσκετ του paokmania τόσα χρόνια το ξέραμε πως υπήρχε και το δάνειο Σαββίδη 2,7 όπου τα 600 τα έσβησε καί έμεινε το υπόλοιπο ως μη απαιτητο.
Διάβασε τα παλιότερα νήματα της διοίκησης ΚΑΕ ΠΑΟΚ και θα το βρεις
mi8rio

Δημοσίευση από mi8rio »

warmeater έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 20:25
mi8rio έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 20:17 Υποτίθεται ο Χατζόπουλος είναι και επιχειρηματίας και υποτίθεται γνωρίζει και κατέχει τις στοιχειώδεις οικονομικές γνώσεις αναφορικά με εταιρείες. Αυτό που απαίτησε ξεπερνά τα όρια της γκάφας, εκτός και αν την ανακοίνωση την συνέταξε ο άλλος επιχειρηματίας που εντελώς τυχαία εξέφρασε ενδιαφέρον όταν έγινε γνωστό το ενδιαφέρον της πλευράς Αριστοτέλη Μυστακίδη.
Αποτελεί κηλίδα και ντροπή , την ημέρα που όλοι νιώσαμε ότι όλα τελείωσαν και είχαμε αρχίσει τα όνειρα για την γιγάντωση του τμήματος. Δεν ξέρω αν θα μάθουμε ποτέ τί σκοπιμότητες εξυπηρετεί ο Θανάσης Χατζόπουλος με την στάση του αυτή ή αν απλά έπεσε και αυτός θύμα της "αγάπης της καρέκλας" ειδικά τώρα που η ομάδα έχει επιτυχίες.
Κρίμα πραγματικά.
Όπως είχε πει προφητικά μια φορά και έναν καιρό ο Δερμιτζάκης "τα κάστρα πέφτουν από μέσα".
Η καρέκλα μάλλον είναι πολύ γλυκιά .
Χατζόπουλε, τα στερνά τιμούν τα πρώτα λέει μια παροιμία....
:lol: :lol: :lol:
Για γέλια και για κλάματα....
ο ΠΑΟΚ τελικά δεν είναι πάνω από όλα για μερικούς....
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

mi8rio έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 20:29 Πουλάω ένα μαγαζί που είναι χρεωμένο.
Το αγοράζει ο Κώστας.
Βάζω όρο ότι με την αγορά του ο Κώστας αναλαμβάνει και τα χρέη του μαγαζιού που είναι απεικονισμένα στα βιβλία του μαγαζιού.
Αν εγώ έχω κάνει άλλες συμφωνίες με τον Αλέκο και μου έδωσε λεφτά κάποια στιγμή ως βοήθεια, και δεν απεικονίστηκαν στα βιβλία, ο Κώστας δεν έχει υποχρέωση να πληρώσει τις δικές μου δοσοληψίες.
Αν ο Κώστας πληρώσει τα χρέη που υπάρχουν στα βιβλία του μαγαζιού που το πούλησα είναι δικό του θέμα. Δικά του τα χρέη κάνει ότι θέλει και όποτε θέλει. Δικό του θα είναι πλέον το μαγαζί.
Αν έγινε αυτό που λες, γιατί η ΚΑΕ άλλα λέει στην ανακοίνωση της
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

Απο την αρχη του καλοκαιριου μας εχεις κανει μην πω τι..εκεινα τα 250εκ δεν μου λενε τιποτα..ο ΠΑΟΚ δεν ειναι σαν τις αλλες επιχειρισεις σου να παιζεις παιχνιδια και πολεμο νευρων...η δωστα η παρατα μας..ολοι φταινε και δεν βαζουν τον ΠΑΟΚ πανω απ ολα εκτος απο εσενα..για αρχη εμφανισου..
These users thanked the author Dimitrisou for the post:
Apil44
ΑΜΠΑΛΑΕΑ

Δημοσίευση από ΑΜΠΑΛΑΕΑ »

Τα έγραψε η Deloitte τα χρέη.
Πάμε παρακάτω. Λύθηκε αυτό.
Στο ταυτόχρονα είμαστε τώρα.
Τα χρέη υπάρχουν και είναι νόμιμα.

Η ερώτηση τωρα είναι θα τα δώσει Ταυτόχρονα
με τη μεταβίβαση των μετοχών η μετά
αν τα αναγνωρίσει και αυτός ως νόμιμα;
Άβαταρ μέλους
shogoon

Δημοσίευση από shogoon »

Δηλ. ζητείται να πληρώσει τα χρέη πριν αναλάβει και να στείλει χρήματα σε λογαριασμό τρίτου ? Δηλ χρωστάω τον Α και θα πρέπει να τα δώσω στον Β? Μόνο ως κωμωδία ακούγεται δεν παίζει να διαβάζω σωστά.
These users thanked the author shogoon for the post:
RazvanLucesku
Άβαταρ μέλους
Azrael

Δημοσίευση από Azrael »

Κουρασε ολη αυτη η διαδικασια παντως...
These users thanked the author Azrael for the post (total 3):
shogoon, Maklaz, Apil44
warmeater

Δημοσίευση από warmeater »

Το αγοράζει ο Κώστας.
Το παραδειγμα σου ειναι σωστο υπο την προυποθεση ομως ο κωστας ΝΑ ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ τις οφειλες στον Αλεκο'Εδω ο ιδιος ο "Κωστας" ΟΜΟΛΟΓΕΙ οτι ΓΝΩΡΙΖΕ τις οφειλες στον "αλεκο"
Αρα;;;;
mi8rio

Δημοσίευση από mi8rio »

Ιάσονας έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 20:31
Το αγοράζει ο Κώστας.
Αν έγινε αυτό που λες, γιατί η ΚΑΕ άλλα λέει στην ανακοίνωση της
Ας βγει η ΚΑΕ να απαντήσει στην ανακοίνωση Μυστακίδη.
όπως γράφτηκε και παραπάνω κάθε λεπτό που περνάει χωρίς απάντηση, "ρίχνει δηλητήριο" στις ψυχές μας.
Αν η πλευρά Μυστακίδη είναι ανακόλουθη των λόγων της να το μάθουμε ΤΩΡΑ.
Αν όχι τότε μιλάμε για ξεφτίλα της ΚΑΕ.
mi8rio

Δημοσίευση από mi8rio »

warmeater έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 20:36
Το αγοράζει ο Κώστας.
Το παραδειγμα σου ειναι σωστο υπο την προυποθεση ομως ο κωστας ΝΑ ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ τις οφειλες στον Αλεκο'Εδω ο ιδιος ο "Κωστας" ΟΜΟΛΟΓΕΙ οτι ΓΝΩΡΙΖΕ τις οφειλες στον "αλεκο"
Αρα;;;;
Είναι πολύ απλά τα πράγματα.
Αν οι οφειλές στον Αλέκο είναι όχι ορθά απεικονισμένες τότε ο Κώστας γιατί να τις πληρώσει?
Και πώς να πληρώσει και να δικαιολογήσει ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΟ ΧΡΗΜΑ ????
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος mi8rio την Σάβ 22 Νοέμ 2025, 21:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
alexgarcia6
Σασταλεγάκιας 2025

Δημοσίευση από alexgarcia6 »

:opaokara:
ΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 20:35 Τα έγραψε η Deloitte τα χρέη.
Πάμε παρακάτω. Λύθηκε αυτό.
Στο ταυτόχρονα είμαστε τώρα.
Τα χρέη υπάρχουν και είναι νόμιμα.

Η ερώτηση τωρα είναι θα τα δώσει Ταυτόχρονα
με τη μεταβίβαση των μετοχών η μετά
αν τα αναγνωρίσει και αυτός ως νόμιμα;
Αιντε παλι με το ταυτοχρονα

Ταυτοχρονη θα ειναι η αποπληρωμή ΟΛΩΝ των χρεων και οχι το ενα τωρα το αλλο σε ενα χρονο

Στην ανακοινωση η ΚΑΕ γραφει οτι «για την εξαγορα ΑΠΟΜΕΝΕΙ η ταυτοχρονη αποπληρωμη ολων των χρεων»

EDIT: και το πορτοκαλι γραφει «ο μυστακιδης αλλαζει την αρχικη συμφωνία με την ΚΑΕ που εκανε λογο για αποπληρωμή των χρεών ΠΡΙΝ αναλαβει τον ΠΑΟΚ»
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος alexgarcia6 την Σάβ 22 Νοέμ 2025, 20:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author alexgarcia6 for the post:
RazvanLucesku
ΑΜΠΑΛΑΕΑ

Δημοσίευση από ΑΜΠΑΛΑΕΑ »

Η ΚΑΕ βγήκε πρώτη και μίλησε.
Υπάρχει συμφωνία και τέλος.
Μονο αυτή μας ενημέρωνε επίσημα.

Τώρα μετά από τρεις μήνες και ενώ έχουν μπει
ορκωτοί λογιστές, ο Μυστακίδης λέει για
ΝΟΜΙΜΕΣ απαιτήσεις με ΚΕΦΑΛΑΙΑ.
Το παιδί μίλησε λίγες ώρες πριν τελειώσει το θέμα ξαφνικά.....
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”