Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...
warmeater

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Δημοσίευση από warmeater »

"Όπως θα έχετε διαπιστώσει"
Ποιοί ειναι αυτοί;; σε ποιούς απευθύνεται ο συντάκτης ;;
" οι πωλητές των μετοχών απαιτούν την άμεση πληρωμή υποχρεώσεων της ΚΑΕ ΠΑΟΚ "
Αρα μιλάμε για "πωλητές" και όχι την ΚΑΕ
Αρα μιλάμε για "πωλητές" και όχι μόνο τον ΧΑΤΖΟ
Υποχρεώσεις της ΚΑΕ προς ποίους;;;
Αρα δεν καταλαβαίνει ο συντάκτης για την "απαίτηση" ότι την διατύπωσε η ΚΑΕ και όχι οι "πωλητές"
η Κάνει πως δεν καταλαβαίνει;;
"απο εμάς"
Ποιοι είστε εσείς::
Αν είστε οι υπογράφοντες η ΚΑΕ "δεν σας ξέρει"
Η ALPHA SPORTS GROUP μόλις πριν 15 ημέρες απέκτησε νομική υπόσταση
Αρα "ποιοί" είστε εσείς;;;
"κάτι που δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί με βάση τη δομή της μεταξύ μας συμφωνίας"
Αρα υπάρχει ΣΥΜΦΩΝΙΑ με βάση την οποία ο ένας λέει οτι έχει συμφωνηθεί η εξόφληση των χρεών και ο άλλος λέει , δεν έχει συμφωνηθεί η εξόφληση των χρεών με την "δομή" μα είναι όρος διφορούμενος , αμφίβολος και επαμφοτερίζων
"μεταξυ μας" ποιοι δηλαδή ;;
Πωλητές με ALPHA;;
ΚΑΕ ΠΑΟΚ με ALPHA ;;;
Πως έγινε αυτό;;;
Αφου ALPHA όταν έγινε η συμφωνία ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ
" Μάλιστα σε τρίτο, προσωπικό λογαριασμό"
Ακατανόητο
"Οι υποχρεώσεις της ΚΑΕ πρέπει να πληρωθούν από την ΚΑΕ."
δηλαδή μιλάμε για υποχρεώσεις που ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ στο όνομα της ΚΑΕ αλλά "εξυπηρέτησαν" την ΚΑΕ;;;;;
"Έχουμε διαβεβαιώσει τους πωλητές"
τους πωλητές η την ΚΑΕ;;;
αφου υπάρχει "συμφωνία" τι επι πλέον διαβεβαίωση χρειάζεται;;
" ρητώς διασφαλίζουμε με την παρούσα αλληλογραφία "
:lol: :lol: :lol: :lol:
" όταν και αν αναλάβουμε τον έλεγχο της ΚΑΕ"
Κατ΄ αρχήν το "οταν και αν" είναι γραμματικός πλεονασμός
Το "Όταν και αν" σημαίνει "μπορεί και να μη"
Αρχίζει να διαφαίνεται ότι ο έλεγχος της ΚΑΕ εξαρτάται απο προϋποθέσεις
ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ το "ταυτόχρονο" αγοράς ΚΑΕ -εξοφλήσεως υποχρεώσεων
"θα πληρώσουμε όλες τις ΝΟΜΙΜΕΣ υποχρεώσεις"
Κατ' αρχήν "θα" δηλαδη αβέβαιο
Υπάρχουν και παράνομες υποχρεώσεις;;
Αφού οταν καταλήξατε σε συμφωνία ήταν γνωστές ΟΛΕΣ οι υποχρεώσεις ΧΩΡΙΣ ΕΞΑΙΡΕΣΗ
Δεν λετε πουθενα οτι ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ και οτι προέκυψε κατι εκ των υστέρων
Υποχρεώσεις της ΚΑΕ ;; η των πωλητών;;
" έχουμε προϋπολογίσει κι έχουμε έτοιμες τις επενδύσεις για την ενίσχυση της ομάδας με νέους παίκτες"
:lol: :lol: :lol: :lol:
" και την αναβάθμιση των εγκαταστάσεων του PAOK Sports Arena (Παλατάκι)."
και το μαρούλι στην τούρτα
"ALPHA SPORTS GROUP»
Σαν νομικό πρόσωπο ολα τα παραπάνω ΔΕΝ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ
Δεν δεσμεύεται αλλά και δεν δεσμεύει
Εν τελη μονο ο Τελης δεσμεύεται και δεσμεύει
Αλλα ειναι η δεύτερη φορα που συνάπτει "συμφωνία" με νομικό πρόσωπο του οργανισμού του ΠΑΟΚ εν κρυπτω χωρίς να γνωρίζουμε το περιεχόμενο
Νομικισμοί, τακτικισμοί η μπάλλα στην εξέδρα ασυναρτησίες, αντικρουόμενα γεγονότα
οποιος βαριέται να ζυμώσει 10 μέρες κοσκινίζει
ΤΕΛΜΑ προμηνύεται και επιχειρείται "ηρωική έξοδος" με βεληνεκές απο την Θεσσαλονίκη μέχρι την ....Αθήνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος warmeater την Σάβ 22 Νοέμ 2025, 19:30, έχει επεξεργασθεί 5 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Psaras

Δημοσίευση από Psaras »

navigator11 έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 19:12 Α, οκ. Κατανοητό αυτό. Ναι, κάτι τέτοιο, αν τυχόν ισχύει, προφανώς και έχει βάση. Ανεξαρτήτως του ότι μιλάμε για φραγκοδίφραγκα για το μέγεθος του επενδυτή και μπορούν κάλλιστα να γίνουν άλλου τύπου σκέψεις για τη σκοπιμότητα της όλης αναμπουμπούλας.
Επειδή όλα είναι εικασίες, καλό είναι να περιμένουμε την ΚΑΕ να απαντήσει επίσημα. Το γεγονός ότι αργεί σημαίνει ότι προφανώς θέλει να ζυγίσει τα λόγια της και να μην τορπιλίσει τη διαδικασία.

Ειλικρινά πιστεύω πως, παρά την όποια πίκρα ή προσωπική αντιπαράθεση, ο Ιβάν, αν δει ότι τορπιλίζεται η μεταβίβαση και, φυσικά, με την προϋπόθεση ότι έχει πειστεί πως ο Τέλης θα βγάλει από το τέλμα την ΚΑΕ, θα δώσει ο ίδιος λύση και θα πει: "Κάνω το δάνειο δωρεά". Ο Ιβάν στα του ΠΑΟΚ δεν είναι επιχειρηματίας. Εγώ αυτό έχω καταλάβει όλα αυτά τα χρόνια.
Άβαταρ μέλους
Iznogoud4

Δημοσίευση από Iznogoud4 »

Μετά από τόσους μήνες που έχουμε γίνει κ*λος η πρώτη δήλωση Μυστακίδη (και αυτή σαν Alpha Group και κάτι παρόμοιο) ήταν εκβιασμός «αν θα πάρουμε την ΚΑΕ…» και εμείς πρέπει να παραμείνουμε ισαποστάκιδες;

Τον Χατζόπουλο 5 χρόνια δεν τον ξέρουμε, η ΚΑΕ βγάζει συνεχείς ενημερώσεις-ανακοινώσεις αλλά εμείς τώρα θα τον μάθουμε; Ας χαλαρώσουμε λίγο.

Ας βγει μια φορά ο Μυστακίδης να μιλήσει ανοιχτά να καταλάβουμε και μεις τι θέλει και μετά, αν είναι σωστός, να τον στηρίξουμε.

Μέχρι τότε in Χατζόπουλος we trust
These users thanked the author Iznogoud4 for the post (total 18):
Maklaz, Dimitrisou, Dimitris_L4, MrSam1926apc, Darklord5467, Friedrich von Friedhof, ΑΜΠΑΛΑΕΑ, trelopaoki89, astral, leomatos88 and 8 more users
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Δημοσίευση από Metagrafakias »

Κοιταξτε χαρα καποιοι σε ενδεχομενο να χαλασει η μεταβιβαση της ΚΑΕ στον Μυστακιδη...Μπραβο ρε συγχαρητηρια!!Πανω απ'ολα ο ΠΑΟΚ ε???
Ο Ιβαν ποτε πληρωσε τα χρεη της ΠΑΕ??πριν παρει τις μετοχες??
Ο Χυσιαο ποτε πληρωσε τα χρεη του ρουλη??πριν γινει η μεταβιβαση??
Γιατι απαιτειτε απο τον Μυστα η πληρωμη χρεων πριν αναλαβει??
Δεν υπαρχει πουθενα στον κοσμο τετοιου ειδους συμφωνια,ουτε και για μεταβιβαση σε μηχανακι...
Ο Μυστακιδης διαβεβαιωνει οτι ειμαι ετοιμος να πληρωσω τα ατομα που ειναι μετοχοι, ετσι ωστε οταν αναλαβω το πλειοψηφικο πακετο, να μπορεσω να διαχειριστω και τα χρεη και την αναπτυξη της ομαδας...
Πριν μου ανηκει οτιδηποτε πως μου ζητατε να πληρωσω χρεη???
Βρειτε τα και αφηστε τα πεισματα και τους εγωισμους..
Το ποταμι δεν γυριζει πισω,η ΚΑΕ εχει τεραστια ευκαιρια εκτοξευσης,δεν θα τη χαλασετε εσεις για μικροσυμφεροντα και προσωπικες αντζεντες!!!
MrSam1926apc

Δημοσίευση από MrSam1926apc »

Όταν αγοράζεις κάτι που έχει χρέος (αμάξι/σπιτι/εταιρια) πρώτα αποπληρώνεται το χρέος και μετά ότι απομένει πάει στον πωλητή (αν υπάρχει θετικό equity) ώστε να ολοκληρωθεί η αγορά…

Αλλά μάλλον ξέρετε καλύτερα… Όποτε, συνεχίστε να λέτε τα δικά σας…
These users thanked the author MrSam1926apc for the post:
vlahles
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

Εμενα αυτο που μου χτυπησε ασχημα παντως απο την ανακοινωση του Μυστακιδη ειναι το ΟΤΑΝ και ΑΝ..
Εκβιασμο?
These users thanked the author Dimitrisou for the post (total 7):
Darklord5467, ΑΜΠΑΛΑΕΑ, Friedrich von Friedhof, leomatos88, thanente, Apil44, Montrealiotis
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Εγώ λοιπόν κάτι τέτοια Αμερικανάκια, τα βλέπω σαν το ενοχλητικό σκουπιδάκι που έχει κάτσει εκεί πίσω στο φάρυγγα και περιμένεις απλά να σου έρθει η καλή η χλέπα για να το αποβάλεις.

Το συγκεκριμένο τυπάκι λοιπόν, ακόμα και μεγαλομέτοχος να γίνει στο μπάσκετ, προσωπικά σαν αυτό το σκουπιδάκι θα το βλέπω. Έτσι και αλλιώς είμαι πεπεισμένος ότι με αυτόν στο τιμόνι, θα εξακολουθήσουμε να είμαστε ένας κομπάρσος στο άθλημα απλά με μανδύα πλουσίων, καθώς του λείπει το βασικό χαρακτηριστικό του "πατερούλη", η θέληση να τσαλακωθεί για να τα βάλει με το σύστημα.

Το Αμερικανάκι λοιπόν από την αρχή του καλοκαιριού, το μόνο που έχει καταφέρει (βρίσκοντας βέβαια και τους ανάλογους εφιάλτες) είναι να κάνει μπουρδέλο τον οργανισμό που λέγεται ΠΑΟΚ.

Βέβαια είναι τέτοιος ο αέρας τον δολαρίων από το Αμέρικα, που για κάποιο λόγο μια μερίδα του κόσμου αισθάνεται τη δροσιά και ας είναι το κλιματιστικό 5 τετράγωνα παρακάτω.

Επειδή εμένα λοιπόν η δροσιά του δε με πιάνει, ένα πράγμα μόνο θα πω. Πλήρωσε ρε λακαμα μια φορά και άσε τις φουστίτσες. Για την ΠΑΕ σου φαίνονται πολλά, για την ΚΑΕ σε πειράζει το μοτίβο. Ε σάλτα και γαργαλήσου λοιπόν στο τέλος. Τα 500αρικα και τα εκατομμυριάκια μια χαρά τα μοίρασες στους αυλικούς σου στον ΑΣ, μη προσπαθείς να πείσεις ότι κολλάς σε τέτοιες παπαριές.

Γιατί στα μάτια μου σαν μεγαλομεσίτης μοιάζεις, όχι Πρόεδρος. Ιδίως αν ισχύουν τα ρεπορτάζ ότι έπιασες συνεργασίες με ένα από τα μεγαλύτερα καρκινώματα που πέρασαν από την ΠΑΕ.

Και εσύ Χατζόπουλε είσαι μεγάλος μ@λ@κ@ς ρε φίλε. Καμιά 7-8 μήνες πριν πάρκινγκ έξω από το καρεκλάκι στο γήπεδο βρίσκαμε, τώρα θα σε λιντσάρουν και εσένα μαζί με τον "πατερούλη". Δεν το αφήσατε το τμήμα να διαλυθεί να έχετε και το κεφάλι σας ήσυχο και οι δυο. Τώρα κάποιοι ψάχνουν τις ψείρες σέ όλους τους γύρω και όχι σε αυτόν που ξύνεται.

υγ Τελικά είχες όντως τον τρόπο να τους κάνεις να μετανιώσουν.
These users thanked the author Sera4 for the post (total 23):
Dimitrisou, MrSam1926apc, Darklord5467, warmeater, ΑΜΠΑΛΑΕΑ, trelopaoki89, Dimitris_L4, Friedrich von Friedhof, theo-drama, vlahles and 13 more users
MrSam1926apc

Δημοσίευση από MrSam1926apc »

Metagrafakias έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 19:26 Κοιταξτε χαρα καποιοι σε ενδεχομενο να χαλασει η μεταβιβαση της ΚΑΕ στον Μυστακιδη...Μπραβο ρε συγχαρητηρια!!Πανω απ'ολα ο ΠΑΟΚ ε???
Δεν υπαρχει πουθενα στον κοσμο τετοιου ειδους συμφωνια,ουτε και για μεταβιβαση σε μηχανακι...
Ο Μυστακιδης διαβεβαιωνει οτι ειμαι ετοιμος να πληρωσω τα ατομα που ειναι μετοχοι, ετσι ωστε οταν αναλαβω το πλειοψηφικο πακετο, να μπορεσω να διαχειριστω και τα χρεη και την αναπτυξη της ομαδας...
Το ποταμι δεν γυριζει πισω,η ΚΑΕ εχει τεραστια ευκαιρια εκτοξευσης,δεν θα τη χαλασετε εσεις για μικροσυμφεροντα και προσωπικες αντζεντες!!!
Αν εισαι όντως ΠΑΟΚ θυμήσου τα λόγια του Ντελου, υπάρχουν και σε γκράφιτι στην Τούμπα, και άσε τα περίεργα για πείσματα και εκτοξεύσεις…
These users thanked the author MrSam1926apc for the post:
vlahles
leomatos88

Δημοσίευση από leomatos88 »

Παρεμπιπτόντως.

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ κάλλιστα μπορεί να έχει ήδη απαντήσει στην Άλφα, μιας και μιλάμε για επιστολή με αποστολέα τη δεύτερη και παραλήπτη την πρώτη. Να απαντήσει όμως δημόσια σε ποιον; Στο PAOKyesterday;

Το να κάνεις 2,5 μήνες να πάρεις μια ΚΑΕ, της οποίας οι απαιτήσεις για το οικονομικό βεληνεκές σου είναι ψίχουλα, μας λέει τίποτα και για το πόσο ΤΑΧΙΣΤΑ θα έφτιαχνες το γήπεδο;
These users thanked the author leomatos88 for the post (total 2):
ΑΜΠΑΛΑΕΑ, vlahles
warmeater

Metagrafakias έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 19:26 Κοιταξτε χαρα καποιοι σε ενδεχομενο να χαλασει η μεταβιβαση της ΚΑΕ στον Μυστακιδη...Μπραβο ρε συγχαρητηρια!!Πανω απ'ολα ο ΠΑΟΚ ε???
Απο τα πιο ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΔΟΣΟΛΗΨΙΕΣ η ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ αγορα πραγματος και πληρωμη χρεων που το βαρυνουν
Καθε μερα γινεται
Μα καθε μερα
These users thanked the author warmeater for the post (total 2):
ΑΜΠΑΛΑΕΑ, vlahles
Άβαταρ μέλους
Rexaris
Moderator

Δημοσίευση από Rexaris »

Υπομονή και όχι μεγάλα λόγια παιδιά.

Τον Ιβάν από τότε που πήρε τον ΠΑΟΚ τον είδαμε. Καμμιά υπόσχεση δεν αθέτησε. Μερικά πράγματα τα καθυστέρησε αλλά σε γενικές γραμμές έκανε και κάνει αυτά που είπε.

Για το Μυστακίδη θα δούμε και θα πρέπει να περιμένουμε και δεν μπορούμε κάθε φορά που κάτι ακούγεται από αρδ ή ΜΜΕ ειδικά από μέσο το οποίο δεν είναι δικής του επιρροής να τον κρίνουμε αρνητικά θα πρέπει να του δώσουμε κι αυτουνού την χρονική άνεση που είχε και ο Σαββίδης για να αποδείξει κι αυτός ποιος είναι σε σχέση με τον ΠΑΟΚ.

Να θυμόμαστε το εξής: Ούτε ο Ιβάν, ούτε ο Μυστακίδης μας χρωστάνε τίποτε. Στον πρώτο εμείς χρωστάμε και με τον δεύτερο ελπίζουμε να γίνει το ίδιο.
These users thanked the author Rexaris for the post (total 2):
vlahles, Metagrafakias
george188

Δημοσίευση από george188 »

Το τμημα θα μπορέσει να πρωταγωνιστήσει ξανά μόνο με αλλαγή ιδιοκτησίας
These users thanked the author george188 for the post (total 3):
Rexaris, Metagrafakias, Ettien26
Άβαταρ μέλους
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Sera4 έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 19:30 Εγώ λοιπόν κάτι τέτοια Αμερικανάκια, τα βλέπω σαν το ενοχλητικό σκουπιδάκι που έχει κάτσει εκεί πίσω στο φάρυγγα και περιμένεις απλά να σου έρθει η καλή η χλέπα για να το αποβάλεις.

Το συγκεκριμένο τυπάκι λοιπόν, ακόμα και μεγαλομέτοχος να γίνει στο μπάσκετ, προσωπικά σαν αυτό το σκουπιδάκι θα το βλέπω. Έτσι και αλλιώς είμαι πεπεισμένος ότι με αυτόν στο τιμόνι, θα εξακολουθήσουμε να είμαστε ένας κομπάρσος στο άθλημα απλά με μανδύα πλουσίων, καθώς του λείπει το βασικό χαρακτηριστικό του "πατερούλη", η θέληση να τσαλακωθεί για να τα βάλει με το σύστημα.

Το Αμερικανάκι λοιπόν από την αρχή του καλοκαιριού, το μόνο που έχει καταφέρει (βρίσκοντας βέβαια και τους ανάλογους εφιάλτες) είναι να κάνει μπουρδέλο τον οργανισμό που λέγεται ΠΑΟΚ.

Βέβαια είναι τέτοιος ο αέρας τον δολαρίων από το Αμέρικα, που για κάποιο λόγο μια μερίδα του κόσμου αισθάνεται τη δροσιά και ας είναι το κλιματιστικό 5 τετράγωνα παρακάτω.

Επειδή εμένα λοιπόν η δροσιά του δε με πιάνει, ένα πράγμα μόνο θα πω. Πλήρωσε ρε λακαμα μια φορά και άσε τις φουστίτσες. Για την ΠΑΕ σου φαίνονται πολλά, για την ΚΑΕ σε πειράζει το μοτίβο. Ε σάλτα και γαργαλήσου λοιπόν στο τέλος. Τα 500αρικα και τα εκατομμυριάκια μια χαρά τα μοίρασες στους αυλικούς σου στον ΑΣ, μη προσπαθείς να πείσεις ότι κολλάς σε τέτοιες παπαριές.

Γιατί στα μάτια μου σαν μεγαλομεσίτης μοιάζεις, όχι Πρόεδρος. Ιδίως αν ισχύουν τα ρεπορτάζ ότι έπιασες συνεργασίες με ένα από τα μεγαλύτερα καρκινώματα που πέρασαν από την ΠΑΕ.

Και εσύ Χατζόπουλε είσαι μεγάλος μ@λ@κ@ς ρε φίλε. Καμιά 7-8 μήνες πριν πάρκινγκ έξω από το καρεκλάκι στο γήπεδο βρίσκαμε, τώρα θα σε λιντσάρουν και εσένα μαζί με τον "πατερούλη". Δεν το αφήσατε το τμήμα να διαλυθεί να έχετε και το κεφάλι σας ήσυχο και οι δυο. Τώρα κάποιοι ψάχνουν τις ψείρες σέ όλους τους γύρω και όχι σε αυτόν που ξύνεται.

υγ Τελικά είχες όντως τον τρόπο να τους κάνεις να μετανιώσουν.
Αν είχε έρθει το 2011-2012 που ο σύλλογος ήταν με την πλάτη στον τοίχο σε ΟΛΑ τα τμηματα ίσως να επιβραβευόταν και να ευρίσκε πολύ περισσότερους πεινασμένους.

Τώρα που έχουμε ομάδα πρωταθλητισμού στο ποδόσφαιρο και μια φτωχή αλλά νοικοκυρεμένη με διαχειρίσιμο χρέος ομάδα μπάσκετ είναι λογικό να υπάρχουν αμφιβολίες έως σε υπερβολικό (σε βαθμό εκατεροθεν χλευασμού) για τις προθέσεις.
Εγώ ελπίζω να κάνουμε υπομονή και απλά να μιλάμε για γελοίους συμβούλους που σε συνδιασμο με τους εμμετικους άρδ που σιγοντάρουν, φέρνουν την αηδία χωρίς (ελπίζω) ουσιαστικό λόγο.

Αλλά ακόμα και τον Σαββιδη δεν τον έβαλε πλάτη ο ΑΣ, τους έδινε 1,2 που έφτασε 1,5εκ το χρονο για τη χρηση γηπέδου/σήμα/κτλ, πόσο που τώρα άρχιζει να πληρώνει ο βαζελος ασ των δυσεκατομυριουχων την Ελληνικής αφροκρεμμας, δεν πήρε τζαπα Τούμπα για 20-30 χροννια λόγο χρεών και επενδύσεων που χρειαζόταν για να γίνει μια ιστορική ΠΑΕ σε πρωταγωνιστής. Έτσι είναι η πλάτη που υποννουσαν στη συνέντευξη τύπου, όχι δεν έπαιρνα τίποτα και τώρα ότι λέει ο νόμος που δεν εφαρμόζει καμία ΠΑΕ.

Η κ.Γιαννακοπουλου που έβαζε πλάτη στα λόγια, με διαχρονικά μηδέν(0) έσοδα από ΠΑΕ προ 2012 για το μπάσκετ τι κάνει; 7-8εκ απαιτητά χρέη έγιναν 500χιλ ρυθμισμένα και δάνεια του διαχειριστή συν μακροπρόθεσμα-παγωμενα για να βγαίνει η μπουγάδα.

Μήπως να βάλει και τώρα πλάτη και να μη ζητάει για 2-3χρονια τις εισφορές από την ΠΑΕ για να μην πληρώσει ο Τελης τις οποίες ταμιακές διευκολύνσεις και να αγοράσει μόνο τις μετοχές Χατζο;

Μήπως αυτά που γραφόταν σε μπασκετικα σάιτ περί αναθεωρήσεις και πληρωμής μόνο αγοράς μετοχών, δωρεάν παλατάκι για 30-40 χρόνια δεν ήταν τελικά παπατζες;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Мир την Σάβ 22 Νοέμ 2025, 19:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Δημοσίευση από Metagrafakias »

warmeater έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 19:39
Απο τα πιο ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΔΟΣΟΛΗΨΙΕΣ η ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ αγορα πραγματος και πληρωμη χρεων που το βαρυνουν
Καθε μερα γινεται
Μα καθε μερα
Ναι μονος σου το λες..Εδω πριν γινει η αγορα του ''πραγματος'' ζητειται πληρωμη χρεων και μαλιστα σε 3ο λογαριασμο...Τα χρεη ειναι της ΚΑΕ και πρεπει να φανει οτι θα πληρωθουν απο τα ταμεια της ΚΑΕ και αυτο μπορει να γινει μονοοταν αναλαβει διοικηση ο Μυστακιδης...
warmeater

Metagrafakias έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 19:53
warmeater έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 19:39
Καθε μερα γινεται
Μα καθε μερα
Ναι μονος σου το λες..Εδω πριν γινει η αγορα του ''πραγματος'' ζητειται πληρωμη χρεων και μαλιστα σε 3ο λογαριασμο...Τα χρεη ειναι της ΚΑΕ και πρεπει να φανει οτι θα πληρωθουν απο τα ταμεια της ΚΑΕ και αυτο μπορει να γινει μονοοταν αναλαβει διοικηση ο Μυστακιδης...
Ρε παλληκαρι μιλαω για ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ
ασε να ξερω καλυτερα απο σενα
Αν θες ρωτα εναν συμβολαιογραφο να σου πει
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”