Sera4 έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 19:30
Εγώ λοιπόν κάτι τέτοια Αμερικανάκια, τα βλέπω σαν το ενοχλητικό σκουπιδάκι που έχει κάτσει εκεί πίσω στο φάρυγγα και περιμένεις απλά να σου έρθει η καλή η χλέπα για να το αποβάλεις.
Το συγκεκριμένο τυπάκι λοιπόν, ακόμα και μεγαλομέτοχος να γίνει στο μπάσκετ, προσωπικά σαν αυτό το σκουπιδάκι θα το βλέπω. Έτσι και αλλιώς είμαι πεπεισμένος ότι με αυτόν στο τιμόνι, θα εξακολουθήσουμε να είμαστε ένας κομπάρσος στο άθλημα απλά με μανδύα πλουσίων, καθώς του λείπει το βασικό χαρακτηριστικό του "πατερούλη", η θέληση να τσαλακωθεί για να τα βάλει με το σύστημα.
Το Αμερικανάκι λοιπόν από την αρχή του καλοκαιριού, το μόνο που έχει καταφέρει (βρίσκοντας βέβαια και τους ανάλογους εφιάλτες) είναι να κάνει μπουρδέλο τον οργανισμό που λέγεται ΠΑΟΚ.
Βέβαια είναι τέτοιος ο αέρας τον δολαρίων από το Αμέρικα, που για κάποιο λόγο μια μερίδα του κόσμου αισθάνεται τη δροσιά και ας είναι το κλιματιστικό 5 τετράγωνα παρακάτω.
Επειδή εμένα λοιπόν η δροσιά του δε με πιάνει, ένα πράγμα μόνο θα πω. Πλήρωσε ρε λακαμα μια φορά και άσε τις φουστίτσες. Για την ΠΑΕ σου φαίνονται πολλά, για την ΚΑΕ σε πειράζει το μοτίβο. Ε σάλτα και γαργαλήσου λοιπόν στο τέλος. Τα 500αρικα και τα εκατομμυριάκια μια χαρά τα μοίρασες στους αυλικούς σου στον ΑΣ, μη προσπαθείς να πείσεις ότι κολλάς σε τέτοιες παπαριές.
Γιατί στα μάτια μου σαν μεγαλομεσίτης μοιάζεις, όχι Πρόεδρος. Ιδίως αν ισχύουν τα ρεπορτάζ ότι έπιασες συνεργασίες με ένα από τα μεγαλύτερα καρκινώματα που πέρασαν από την ΠΑΕ.
Και εσύ Χατζόπουλε είσαι μεγάλος μ@λ@κ@ς ρε φίλε. Καμιά 7-8 μήνες πριν πάρκινγκ έξω από το καρεκλάκι στο γήπεδο βρίσκαμε, τώρα θα σε λιντσάρουν και εσένα μαζί με τον "πατερούλη". Δεν το αφήσατε το τμήμα να διαλυθεί να έχετε και το κεφάλι σας ήσυχο και οι δυο. Τώρα κάποιοι ψάχνουν τις ψείρες σέ όλους τους γύρω και όχι σε αυτόν που ξύνεται.
υγ Τελικά είχες όντως τον τρόπο να τους κάνεις να μετανιώσουν.
Αν είχε έρθει το 2011-2012 που ο σύλλογος ήταν με την πλάτη στον τοίχο σε ΟΛΑ τα τμηματα ίσως να επιβραβευόταν και να ευρίσκε πολύ περισσότερους πεινασμένους.
Τώρα που έχουμε ομάδα πρωταθλητισμού στο ποδόσφαιρο και μια φτωχή αλλά νοικοκυρεμένη με διαχειρίσιμο χρέος ομάδα μπάσκετ είναι λογικό να υπάρχουν αμφιβολίες έως σε υπερβολικό (σε βαθμό εκατεροθεν χλευασμού) για τις προθέσεις.
Εγώ ελπίζω να κάνουμε υπομονή και απλά να μιλάμε για γελοίους συμβούλους που σε συνδιασμο με τους εμμετικους άρδ που σιγοντάρουν, φέρνουν την αηδία χωρίς (ελπίζω) ουσιαστικό λόγο.
Αλλά ακόμα και τον Σαββιδη
δεν τον έβαλε πλάτη ο ΑΣ, τους έδινε 1,2 που έφτασε 1,5εκ το χρονο για τη χρηση γηπέδου/σήμα/κτλ, πόσο που τώρα άρχιζει να πληρώνει ο βαζελος ασ των δυσεκατομυριουχων την Ελληνικής αφροκρεμμας, δεν πήρε τζαπα Τούμπα για 20-30 χροννια λόγο χρεών και επενδύσεων που χρειαζόταν για να γίνει μια ιστορική ΠΑΕ σε πρωταγωνιστής. Έτσι είναι η πλάτη που υποννουσαν στη συνέντευξη τύπου, όχι δεν έπαιρνα τίποτα και τώρα ότι λέει ο νόμος που δεν εφαρμόζει καμία ΠΑΕ.
Η κ.Γιαννακοπουλου που έβαζε πλάτη στα λόγια, με διαχρονικά μηδέν(0) έσοδα από ΠΑΕ προ 2012 για το μπάσκετ τι κάνει; 7-8εκ απαιτητά χρέη έγιναν 500χιλ ρυθμισμένα και δάνεια του διαχειριστή συν μακροπρόθεσμα-παγωμενα για να βγαίνει η μπουγάδα.
Μήπως να βάλει και τώρα πλάτη και να μη ζητάει για 2-3χρονια τις εισφορές από την ΠΑΕ για να μην πληρώσει ο Τελης τις οποίες ταμιακές διευκολύνσεις και να αγοράσει μόνο τις μετοχές Χατζο;
Μήπως αυτά που γραφόταν σε μπασκετικα σάιτ περί αναθεωρήσεις και πληρωμής μόνο αγοράς μετοχών, δωρεάν παλατάκι για 30-40 χρόνια δεν ήταν τελικά παπατζες;