Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Επαναλαμβάνω δεν έχει σημασία προς ποιον είναι τα χρέη
Σημασία έχει ότι η ΚΑΕ δε θα χρωστάει. Αυτό δε θέλαμε πάντα;
Δηλαδή αν δε δανειζανε λεφτά ο Χατζόπουλος καινο Σαββίδης,
δε θα τα χρωστούσε τώρα η ΚΑΕ και το μπάσκετ μας σε παίκτες,
Προμηθευτές, Δημοσιο, κλπ; Ξεκολλήσετε με το που τα χρωστάει.
Ο ΠΑΟΚ χρωστάει λεφτά.
ΤΟΝ ΘΈΛΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΟ;;;
Ο ΠΑΟΚ χρωστάει λεφτά.
ΤΟΝ ΘΈΛΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΟ;;;
- These users thanked the author ΑΜΠΑΛΑΕΑ for the post:
- leomatos88
Πάλι υποχρέωση της ΚΑΕ είναι να το πληρώσει, είτε το έβαλε ο ιβαν στην καε είτε ο ιβαν το έδωσε στον χατζο και το έδωσε αυτος. Όλοι για τα νόμιμα δεν μιλάμε? Ο Χατζόπουλος θα πληρωθεί για τις.μετοχες του κ αυτόματα τα χρέη μεταβιβάζονται στον νέο ιδιοκτήτη. Αυτά μπορούν να γίνουν απαιτητα αμεσα, σε τι ακριβώς κολλάμε? Ειλικρινά
Εάν ο Μυστακίδης θεωρεί ότι τα χρήματα που έβαζε κατά καιρούς ο Σαββίδης στην ΚΑΕ για να συνεχίζει το τμήμα να λειτουργεί πληρώνοντας εφορία, παίχτες κλπ είναι στην σφαίρα του παράνομου άσχετα πως αυτά έχουν αποτυπωθεί στον ισολογισμό τότε καλό θα ήταν να μας αδειάσει την γωνιά ...
δεν μιλάω για μαύρα, το τονίζω αυτό, μιλάω για χρήματα που έχουν καταγραφεί στον οικονομικό έλεγχο άσχετα του τρόπου ...
Θεωρώ επίσης απίστευτο πως ένας επιχειρηματίας του βεληνεκούς του Μυστακίδη θέλει να πάρει ένα μαγαζί λαϊκού ερίσματος επιπέδου ΠΑΟΚ, με όλα όσα έχουν γίνει τον τελευταίο καιρό, και περιμένει την τελευταία στιγμή να διαφωνήσει με την ΚΑΕ και μάλιστα δημοσίως για τέτοιες σοβαρές λεπτομέρειες ... δεν πας στην ΕΕΑ εάν δεν τα έχεις λήξει αυτά πριν ...
εάν ισχύει κάτι άλλο σορυ ... αλλά νομίζω κάτι καλά διάβασα και από πριν χωρίς να βγουν οι δημόσιες πληροφορίες ... η εμπειρία γαρ ... τρομάρα μου
δεν μιλάω για μαύρα, το τονίζω αυτό, μιλάω για χρήματα που έχουν καταγραφεί στον οικονομικό έλεγχο άσχετα του τρόπου ...
Θεωρώ επίσης απίστευτο πως ένας επιχειρηματίας του βεληνεκούς του Μυστακίδη θέλει να πάρει ένα μαγαζί λαϊκού ερίσματος επιπέδου ΠΑΟΚ, με όλα όσα έχουν γίνει τον τελευταίο καιρό, και περιμένει την τελευταία στιγμή να διαφωνήσει με την ΚΑΕ και μάλιστα δημοσίως για τέτοιες σοβαρές λεπτομέρειες ... δεν πας στην ΕΕΑ εάν δεν τα έχεις λήξει αυτά πριν ...
εάν ισχύει κάτι άλλο σορυ ... αλλά νομίζω κάτι καλά διάβασα και από πριν χωρίς να βγουν οι δημόσιες πληροφορίες ... η εμπειρία γαρ ... τρομάρα μου
- These users thanked the author tad for the post (total 2):
- leomatos88, Apil44
-
Dimitrisou
Εγώ άλλη απορία έχω...μέχρι χθες πριν την ανακοίνωση της ΚΑΕ έβγαινε από όλους ότι ξεκινάει η εποχή Μυστακίδη..αυτά τα χρέη οποία είναι η τον τρόπο αποπληρωμής τους δεν τα ξέρανε;χθες μεσημέρι τα μάθανε και διαφωνήσανε;αστεία πράγματα...αν τα ξέρανε γιατί δεν γινόταν το θέμα τόσο καιρό και έγινε στο παρά ένα;
Υπάρχει περίπτωση δηλαδή με το που αναλάβει νσ πει δεν πληρώνω κανεναν κ να έχει ποινικές ευθύνες?ΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 16:37 Επαναλαμβάνω δεν έχει σημασία προς ποιον είναι τα χρέη
Ο ΠΑΟΚ χρωστάει λεφτά.
ΤΟΝ ΘΈΛΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΟ;;;
Ρε tad έλεος τι παραλογισμός είναι αυτος; Που είπε η πλευρά Μυστακιδη ότι δεν θα πληρώσει οφειλες που προκύπτουν λογιστικα;
Κι αν , δεν ;;blackhumor44 έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 16:26 Εγώ ξέρω ότι ο τρελός ο πρόεδρος, από εκεί που έψαχνε επενδυτή για την απογείωση της ομάδας, ξαφνικά απο την 1η Σεπτεμβρίου γύρισε την μπιφτέκα. ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΩ την αστεία (?) δήλωση στην Μηχανιώνα για δίλημμα μεταξύ Μυστακιδή και ενός Ελληνοαμερικανού επιχειρηματία. ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΩ ότι σε καμία συνεντευξή του από εκεί και πέρα, δεν μιλούσε με τον ενθουσιασμό που άρμοζε σε μια τέτοια αλλαγή. ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΩ το κλάμα λίγες μέρες πριν στην ερτ3 ότι αχ καλέ δεν με θέλουν στην επόμενη μερα, λες και είναι κανένα παιδάκι που δεν το παίζουν. Και εννοείται την χθεσινή κουτοπόνηρη ανακοίνωση μετά την ΕΕΑ. Δεν ξέρω αν απλά δεν θέλει να φύγει από την ομάδα, επειδή τώρα λόγω του γεμάτου γηπέδου, των αποτελεσμάτων κλπ θεωρεί οτι είναι στο peak του. Αν ισχύει αυτό σεβαστό και ανθρώπινο. Αν θεωρεί ότι έχει ηθική υποχρέωση στον Ιβάν, και έτσι κολλάει το θέμα, σόρρυ, αλλά μπροστά στο ¨ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ Ο ΠΑΟΚ¨ που έχει πει τόσες φορές, είναι ανακόλουθος...Ας την ξεπληρώσει αλλιώς την ηθική υποχρέωση. Όχι στην πλάτη του συλλόγου...
-
blackhumor44
Έχετε καταλάβει ότι με αυτά που γίνονται με τα λογιστικά της ομάδας, τα χρέη, τα δάνεια, τις χορηγείες, οτι σκτ είναι, ΔΕΝ υπήρχε περίπτωση ποτέ σοβαρός ιδιοκτήτης εκτός ΠΑΟΚ, να ασχολούνταν πραγματικά με την αγορά της ομάδας;; Αν δεν σας προβληματίζει αυτό, να το κοιτάξετε...
Τα χρέη παραμένουν στην ΚΑΕ. Η ΚΑΕpalok έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 16:33Εγω ΔΕΝ το καταλαβαινω. Στειλε λινκ με το νομο για παε καε. Οτι τα χρεη ΔΕΝ τα παιρνει ο νεος ιδιοκτητης της εταιρειας.ΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 16:30 Αυτό που δεν καταλαβαίνει κανείς γιατί συνεχίζουμε τον πόλεμο,
είναι οτι τα λεφτά που ζητάει η ΚΑΕ να μπουν ΤΑΥΤΌΧΡΟΝΑ
με τη μεταβίβαση των μετοχών είναι λεφτά που ΧΡΩΣΤΆΕΙ
ο ΠΑΟΚ μας. Όταν τα ξοφλήσει θα είναι καθαρός.
Αλλά όπως ξαναείπα, ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΧΕΖΕΙ ΤΟΝ ΠΑΟΚ....
Αυτό ήθελε πάντα ο Χατζόπουλος. Την εξόφληση των χρεών.
είναι ΑΕ. Δεν έχει καμία ευθύνη ο ιδιοκτήτης
της ΚΑΕ. Τα χρέη δεν είναι του ιδιοκτήτη.
Τι νόμο να στείλω; Άμα θέλει τη ρίχνει στην Γ Εθνική
και τέλος. Όπως στο ποδόσφαιρο. Όλα τα χρέη είναι
στην ΚΑΕ. ΑΕ. Τέλος. Αλλο ο ιδιοκτήτης, άλλο η ΚΑΕ.
Για να καλύψει τα χρέη πρέπει να κάνει ΑΜΚ.
Αν θέλει να τα αναγνωρίσει, αφού μιλάει για νόμιμες
υποχρεώσεις. Δηλαδή δικαστήρια και νέος εμφύλιος.
Αυτό θέλετε; Εγώ νόμιζα ότι θέλαμε μια ΚΑΘΑΡΉ ΚΑΕ.
ξερεις τα χρεη της ΠΑΕ αυτη τη στιγμη? Γιατι δεν σε ανησυχουν?ΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 16:37 Επαναλαμβάνω δεν έχει σημασία προς ποιον είναι τα χρέη
Ο ΠΑΟΚ χρωστάει λεφτά.
ΤΟΝ ΘΈΛΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΟ;;;
ο μεγαλομετοχος (του 31%) δανειζει? Δεν πληρωνει? Δλδ οταν θα πουλησει ο Ιβαν, θα πρεπει καποιος να του δωσει οσα εβαλε στην ΠΑΕ?
Αυτό γράφουμε όλοι. Να πληρωθούν όσα προέκυψαν από τον έλεγχο.Black_Knight έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 16:33Απο την ανακοινωση της ΚΑΕOdi έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 16:28 Κανείς δεν έγραψε ότι θα φταίει κανένας Ιβαν; Ποιος το έγραψε αυτό;
Τα λεφτά που βγήκαν από τον έλεγχο πρέπει να πληρωθούν.
Τώρα αν αρχίσουμε το "τα μαύρα να πληρωθούν μαύρα γιατί έτσι είπαμε", "η πληρωμή να γίνει ταυτόχρονα , δηλαδή ο ένας να είναι με το στιλό πάνω από το χαρτί και ο άλλος στο e banking και να πατήσει το κουμπί" , τελειωμό δεν έχει κουβέντα.
Πόσα λεφτά βγήκαν από τον έλεγχο; Τόσα. Πληρώνονται και τέλος.Δεν βλεπω να λεει κατι διαφορετικο η ΚΑΕ στην ανακοινωση της, οι μαυρες σακουλες απο που προκυψαν; Επειδη τις υπονοει η πλευρα Μυστακιδη; Τι λογο εχουμε να την πιστεψουμε;απομένει μόνο η συμφωνηθείσα από την πρώτη συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών στις 2 Σεπτεμβρίου 2025 ταυτόχρονη αποπληρωμή όλων ανεξαιρέτως των υφιστάμενων σήμερα χρεών, το ύψος των οποίων έχει πιστοποιηθεί από τον σχετικό οικονομικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε
Εαν τα χρεη αυτα δεν ηταν νομιμα, θα μπορουσαν να πιστοποιηθουν απο οικονομικο ελεγχο;
Αν υπάρχουν μαύρα λεφτά όπως υπονοεί η πλευρά Μυστακίδη, τότε δεν προκύπτει υποχρέωση να τα πληρώσει. Τόσο απλά.
-
blackhumor44
Τίποτα. Αν δεν, μείνε στη μιζεριά για μια ζωή και παίζε ντέρμπι με τα Λαύρια με 500 άτομα στο γήπεδοtrouman έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 16:41Κι αν , δεν ;;blackhumor44 έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 16:26 Εγώ ξέρω ότι ο τρελός ο πρόεδρος, από εκεί που έψαχνε επενδυτή για την απογείωση της ομάδας, ξαφνικά απο την 1η Σεπτεμβρίου γύρισε την μπιφτέκα. ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΩ την αστεία (?) δήλωση στην Μηχανιώνα για δίλημμα μεταξύ Μυστακιδή και ενός Ελληνοαμερικανού επιχειρηματία. ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΩ ότι σε καμία συνεντευξή του από εκεί και πέρα, δεν μιλούσε με τον ενθουσιασμό που άρμοζε σε μια τέτοια αλλαγή. ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΩ το κλάμα λίγες μέρες πριν στην ερτ3 ότι αχ καλέ δεν με θέλουν στην επόμενη μερα, λες και είναι κανένα παιδάκι που δεν το παίζουν. Και εννοείται την χθεσινή κουτοπόνηρη ανακοίνωση μετά την ΕΕΑ. Δεν ξέρω αν απλά δεν θέλει να φύγει από την ομάδα, επειδή τώρα λόγω του γεμάτου γηπέδου, των αποτελεσμάτων κλπ θεωρεί οτι είναι στο peak του. Αν ισχύει αυτό σεβαστό και ανθρώπινο. Αν θεωρεί ότι έχει ηθική υποχρέωση στον Ιβάν, και έτσι κολλάει το θέμα, σόρρυ, αλλά μπροστά στο ¨ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ Ο ΠΑΟΚ¨ που έχει πει τόσες φορές, είναι ανακόλουθος...Ας την ξεπληρώσει αλλιώς την ηθική υποχρέωση. Όχι στην πλάτη του συλλόγου...
Φίλε μου η ΚΑΕ θα έχει ποινικές ευθύνες,george188 έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 16:39Υπάρχει περίπτωση δηλαδή με το που αναλάβει νσ πει δεν πληρώνω κανεναν κ να έχει ποινικές ευθύνες?ΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 16:37 Επαναλαμβάνω δεν έχει σημασία προς ποιον είναι τα χρέη
Ο ΠΑΟΚ χρωστάει λεφτά.
ΤΟΝ ΘΈΛΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΟ;;;
αυτός οχι. Στην ΚΑΕ είναι τα χρέη. ΑΕ είναι.
Αυτός που του χρωστάς πάει στα δικαστήρια.
Αυτό θέλουμε; Για αυτό μπαίνει ένας δισεκατομμυριούχος
στον ΠΑΟΚ; Για νέο εμφύλιο;
Επαναλαμβάνω! Ξεχάστε τα πάντα.
Θέλετε καθαρό ΠΑΟΚ;
Αυτό κάνει ο Χατζόπουλος. Αυτό δε μας νοιάζει;
Από εκεί και πέρα αυτός που θα πάρει την ΚΑΕ,
θα κριθεί. Όταν μιλάς για νόμιμες υποχρεώσεις
ανοίγεις νέο εμφύλιο. Είναι σοβαρα πράγματα αυτά;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑΜΠΑΛΑΕΑ την Σάβ 22 Νοέμ 2025, 16:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τίποτα τυχαίο δεν είναι, κυνήγι θέλει ο κύριος μπιλιονερ,το σημερινό μετά και την χθεσινή συμφωνία ΠΑΕ ερασιτέχνη, δείχνει που αποσκοπούσε ο συγκεκριμένος.
Τώρα αν με ρωτάτε,έχει την πολυτέλεια ο μπασκετικός ΠΑΟΚ μετά απο τόσα πέτρινα χρόνια να διώχνει τέτοια πορτοφόλια, ξεκάθαρα θα πω όχι.
Για μένα όμως ο τύπος είναι για κλωτσιές.
Τώρα αν με ρωτάτε,έχει την πολυτέλεια ο μπασκετικός ΠΑΟΚ μετά απο τόσα πέτρινα χρόνια να διώχνει τέτοια πορτοφόλια, ξεκάθαρα θα πω όχι.
Για μένα όμως ο τύπος είναι για κλωτσιές.
- These users thanked the author obanebane for the post (total 10):
- ΑΜΠΑΛΑΕΑ, Nassos, jibbie, Friedrich von Friedhof, Dimitrisou, leomatos88, trelopaoki89, Montrealiotis, Apil44, paok apo epilogi