Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Με ρωτούσε ο μικρός , τι σημαίνει "τζάμπα μάγκας", τι να του πω ρε παιδιά;
- These users thanked the author trouman for the post (total 6):
- ΑΜΠΑΛΑΕΑ, leomatos88, ΚΩΣΤΑΣ2019, Montrealiotis, Apil44, paok apo epilogi
Όχι φίλε Όντι δεν κάνω τον ανηξερο
Ίσα ίσα λέω ότι δεν πρέπει να κάνουν τους ανηξερους μεγιστάνες που επιχείρησαν πρώτα ύπουλες κινήσεις και μετά σοκάρονται αν βρίσκουν εμποδια
Αυτό, ΑΝ ισχύει ότι ο Σαββίδης θέλει τα λεφτά του πίσω
Κάτι που ούτως ή άλλως εκτός από λεριπτωση μεγάλης κομπινας, είναι απολύτως θεμιτό.
Δηλαδή, είτε εταιρικά το δούμε, είτε κλαδικά, τα συμπεράσματα είναι απλά:
1. Όπως εστρωσες κοιμήσου
2. Βάλε τα λεφτά να τελειώνουμε.
Μεγαλη πλάκα θα έχει αν χαλάσει η συμφωνία να συμπεράνει ο λαός ότι φταίει, ποιος άλλος, ο Σαββίδης.
Μεταξύ μας, αν ο Χατζόπουλος αποθεώνεται για το πόσο γαμάτα οδηγεί την ομάδα μπασκετ, σημαίνει ότι το κάνει ο ίδιος. Αν εκτελεί εντολές του Σαββίδη σε όσα κανει, να ξέρουμε ποιον αποθεώνουμε τελοσπαντων
Εγώ λέω ότι ο Χατζόπουλος είναι και ανεξαρτητος και στιβαρός και μια χαρά υπηρετεί τον ΠΑΟΚ
Ας πει ο Μυστακίδης κάτι άλλο, με στοιχεία, βεβαιως θα τον στηριξω ως οπαδός αν έχει αδικηθει
Όπως αντίστοιχα θα νιώσω άσχημα για τον εαυτό μου αν αποδειχθεί ότι τόσο καιρό όλα γίνονται εν αγνοία του κι αυτός ποτίζει εντελβαϊς ανηξερος στις πλαγιές του Martigny
Ίσα ίσα λέω ότι δεν πρέπει να κάνουν τους ανηξερους μεγιστάνες που επιχείρησαν πρώτα ύπουλες κινήσεις και μετά σοκάρονται αν βρίσκουν εμποδια
Αυτό, ΑΝ ισχύει ότι ο Σαββίδης θέλει τα λεφτά του πίσω
Κάτι που ούτως ή άλλως εκτός από λεριπτωση μεγάλης κομπινας, είναι απολύτως θεμιτό.
Δηλαδή, είτε εταιρικά το δούμε, είτε κλαδικά, τα συμπεράσματα είναι απλά:
1. Όπως εστρωσες κοιμήσου
2. Βάλε τα λεφτά να τελειώνουμε.
Μεγαλη πλάκα θα έχει αν χαλάσει η συμφωνία να συμπεράνει ο λαός ότι φταίει, ποιος άλλος, ο Σαββίδης.
Μεταξύ μας, αν ο Χατζόπουλος αποθεώνεται για το πόσο γαμάτα οδηγεί την ομάδα μπασκετ, σημαίνει ότι το κάνει ο ίδιος. Αν εκτελεί εντολές του Σαββίδη σε όσα κανει, να ξέρουμε ποιον αποθεώνουμε τελοσπαντων
Εγώ λέω ότι ο Χατζόπουλος είναι και ανεξαρτητος και στιβαρός και μια χαρά υπηρετεί τον ΠΑΟΚ
Ας πει ο Μυστακίδης κάτι άλλο, με στοιχεία, βεβαιως θα τον στηριξω ως οπαδός αν έχει αδικηθει
Όπως αντίστοιχα θα νιώσω άσχημα για τον εαυτό μου αν αποδειχθεί ότι τόσο καιρό όλα γίνονται εν αγνοία του κι αυτός ποτίζει εντελβαϊς ανηξερος στις πλαγιές του Martigny
- These users thanked the author Equalizer for the post (total 4):
- Ιάσονας, Χωρικός, Montrealiotis, paok apo epilogi
-
blackhumor44
Εγώ ξέρω ότι ο τρελός ο πρόεδρος, από εκεί που έψαχνε επενδυτή για την απογείωση της ομάδας, ξαφνικά απο την 1η Σεπτεμβρίου γύρισε την μπιφτέκα. ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΩ την αστεία (?) δήλωση στην Μηχανιώνα για δίλημμα μεταξύ Μυστακιδή και ενός Ελληνοαμερικανού επιχειρηματία. ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΩ ότι σε καμία συνεντευξή του από εκεί και πέρα, δεν μιλούσε με τον ενθουσιασμό που άρμοζε σε μια τέτοια αλλαγή. ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΩ το κλάμα λίγες μέρες πριν στην ερτ3 ότι αχ καλέ δεν με θέλουν στην επόμενη μερα, λες και είναι κανένα παιδάκι που δεν το παίζουν. Και εννοείται την χθεσινή κουτοπόνηρη ανακοίνωση μετά την ΕΕΑ. Δεν ξέρω αν απλά δεν θέλει να φύγει από την ομάδα, επειδή τώρα λόγω του γεμάτου γηπέδου, των αποτελεσμάτων κλπ θεωρεί οτι είναι στο peak του. Αν ισχύει αυτό σεβαστό και ανθρώπινο. Αν θεωρεί ότι έχει ηθική υποχρέωση στον Ιβάν, και έτσι κολλάει το θέμα, σόρρυ, αλλά μπροστά στο ¨ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ Ο ΠΑΟΚ¨ που έχει πει τόσες φορές, είναι ανακόλουθος...Ας την ξεπληρώσει αλλιώς την ηθική υποχρέωση. Όχι στην πλάτη του συλλόγου...
Εγώ μιλάω για τον Χατζοπουλο και όχι για τον Σαββίδη αλλά ότι νομίζεις.Odi έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 16:16Όλα ισχύουν, αλλά μην σου χαλάσω το αφήγημα ότι πάω να απομυθοποιήσω τον Ιβάν, συμπέρασμα που έβγαλες ξεκάθαρα από το μυαλό σου. Εγώ είμαι υπεύθυνος για όσα γράφω, όχι για όσα καταλαβαίνεις εσύ.Ιάσονας έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 16:14Αυτά που γράφεις είναι ωραία διήγηση αλλά δεν ισχύουν στην συγκεκριμένη περίπτωση το 1 το 2, το 4 και το 6 δηλαδή το 80% όσων γράφεις.Odi έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 15:55 Λοιπόν κύριοι ακούστε πως έχουνε τα πράγματα.
1)Πάω εγώ να αγοράσω την εταιρεία του φίλου μου του Μήτσου. Μου λέει ο Μήτσος κάνε έναν έλεγχο, η εταιρεία χρωστάει 50.000 ευρώ. Κάνω εγώ τον έλεγχο και βγαίνει το ποσό αυτό όντως. Δεν πρόκειται ποτέ εγώ να πληρώσω αυτό το ποσό πριν πάρω την εταιρεία στα χέρια μου, γιατί ο φίλος μου ο Μήτσος μπορεί να με φάει και αφού πληρώσω να μου κουνήσει μαντήλι κ εγώ να κλαίω τα λεφτά μου. Επίσης ποτέ δεν θα πληρώσω σε λογαριασμό τρίτου υποχρέωση της εταιρείας την οποία δεν έχω επίσημα αναλάβει γιατί αν έρθει κανένας και κάνει έλεγχο θα μου κόψει τον κώλο.
2) Τα χρέη της εταιρείας τον φίλου μου του Μήτσου, είναι αυτά για τα οποία υπάρχει απόδειξη. Σε μια ΑΕ όπως του φίλου μου του Μήτσου, δεν μπαίνει ευρώ στα ταμεία, αν αυτό δεν χρεωθεί στο ταμείο ή στον λογαριασμού όψεως και αν αντίστοιχα δεν πιστωθεί στον προμηθευτή/πιστωτή.
4) Δάνειο και ¨"μη απαιτητό" δεν υφίσταται, είναι σχήμα οξύμωρο όπως το ¨ελεύθεροι πολιορκημένοι". Δεν είναι δάνειο, είναι δωρεά εφόσον δεν είναι απαιτητό.
5) Τα δάνεια και οι υποχρεώσεις σε μια ΑΕ όπως αυτή του φίλου μου του Μήτσου αποτυπώνονται στον ισολογισμό στο παθητικό ως υποχρεώσεις βραχυπρόθεσμες ή μακροπρόθεσμες και οι πιστωτές έχουν τις αντίστοιχες καρτέλες στο ΑΦΜ τους στα βιβλία της εταιρείας.
6) Αν ο φίλος μου ο Μήτσος είχε πάρει ένα δάνειο σε μαύρη σακούλα από τον θείο του τον Γιώργο και αυτό δεν αποτυπώθηκε πουθενά στα βιβλία και από αυτή τη σακούλα πληρώθηκαν σε φακέλους ή σακούλες διάφοροι προμηθευτές / πιστωτές, δεν μπορεί αυτό να αποδειχθεί. Πρώτον, γιατί δεν υπάρχει λογιστική αποτύπωση , δεύτερον γιατί δεν ξέρω εγώ αν είναι αλήθεια και τέταρτον γιατί με την ίδια λογική μπορεί να έρθουν άλλοι τριάντα μπαμπάδες και να ισχυρίζονται πως έχουν δανείσει λεφτά και εγώ να πρέπει να πληρώνω όποιον εμφανίζεται και χτυπάει την πόρτα μου χωρίς να έχει κανένα αποδεικτικό ότι όντως του χρωστάω λεφτά.
Αυτά.
Ας μην αφήσουμε όμως μία λεπτομέρεια όπως η αλήθεια να σου χαλάσει το αφήγημα και ας απομυθοποιήσουμε τον μόνο άνθρωπο που τα τελευταία 25 χρόνια είχε θετικό αποτύπωμα στο τμήμα και που αν δεν υπήρχε θα έπαιζες με την ΧΑΝΘ και τον ΒΑΟ.
Υ.Γ. Πρέπει να κλείσει γρήγορα η ιστορία γιατί τα νεύρα όλων έχουν γίνει κρόσσια.
Κανείς δεν έγραψε ότι θα φταίει κανένας Ιβαν; Ποιος το έγραψε αυτό;
Τα λεφτά που βγήκαν από τον έλεγχο πρέπει να πληρωθούν.
Τώρα αν αρχίσουμε το "τα μαύρα να πληρωθούν μαύρα γιατί έτσι είπαμε", "η πληρωμή να γίνει ταυτόχρονα , δηλαδή ο ένας να είναι με το στιλό πάνω από το χαρτί και ο άλλος στο e banking και να πατήσει το κουμπί" , τελειωμό δεν έχει κουβέντα.
Πόσα λεφτά βγήκαν από τον έλεγχο; Τόσα. Πληρώνονται και τέλος.
Τώρα αν αρχίσουμε το "τα μαύρα να πληρωθούν μαύρα γιατί έτσι είπαμε", "η πληρωμή να γίνει ταυτόχρονα , δηλαδή ο ένας να είναι με το στιλό πάνω από το χαρτί και ο άλλος στο e banking και να πατήσει το κουμπί" , τελειωμό δεν έχει κουβέντα.
Δεν μπορώ να καταλάβω από πού συμπέρανες κάτι τέτοιο.Ιάσονας έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 16:27Εγώ μιλάω για τον Χατζοπουλο και όχι για τον Σαββίδη αλλά ότι νομίζεις.Odi έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 16:16Όλα ισχύουν, αλλά μην σου χαλάσω το αφήγημα ότι πάω να απομυθοποιήσω τον Ιβάν, συμπέρασμα που έβγαλες ξεκάθαρα από το μυαλό σου. Εγώ είμαι υπεύθυνος για όσα γράφω, όχι για όσα καταλαβαίνεις εσύ.Ιάσονας έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 16:14
Αυτά που γράφεις είναι ωραία διήγηση αλλά δεν ισχύουν στην συγκεκριμένη περίπτωση το 1 το 2, το 4 και το 6 δηλαδή το 80% όσων γράφεις.
Ας μην αφήσουμε όμως μία λεπτομέρεια όπως η αλήθεια να σου χαλάσει το αφήγημα και ας απομυθοποιήσουμε τον μόνο άνθρωπο που τα τελευταία 25 χρόνια είχε θετικό αποτύπωμα στο τμήμα και που αν δεν υπήρχε θα έπαιζες με την ΧΑΝΘ και τον ΒΑΟ.
Υ.Γ. Πρέπει να κλείσει γρήγορα η ιστορία γιατί τα νεύρα όλων έχουν γίνει κρόσσια.
Δεν στέκουν αυτά που γράφεις στο 122. Κάθε κίνηση σε μια εταιρία γράφεται ταυτόχρονα στο ενεργητικό και το παθητικό. Είναι δηλαδή δύο κινήσεις. Δεν γίνεται δηλαδή να γράφει πληρωμή ταξιδιωτικού γραφείου 20.000 και παράλληλα να μην υπάρχει αφαίρεση για την μείωση του ενεργητικού. Με δάνειο σε σακούλα δεν καταγράφονται κινήσεις σε ισοζύγια. Αυτά είναι ιστορίες για αγρίους. Το πόρισμα της delloite εμφάνισε συγκεκριμένα πράγματα. Δεν γίνεται να διαδίδεις ότι πλήρωσες δόση του 99 της ΚΑΕ ενώ δε είσαι τίποτα και από την άλλη να μας λες ότι πληρώνεις μόνο εφόσον και αν πάρεις την ΚΑΕ. Η πλήρωσες πριν πάρεις την ΚΑΕ ή είπες ψέμματαOdi έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 16:17Μπορείς να διαβάσεις το ποστ στην σελίδα 122 για να καταλάβεις τι εννοώ.Taseos έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 16:08Μαύρα λεφτά σε λογιστικά δεν φαίνονται και η συμφωνία είναι αυτά που έδειξε ο έλεγχος. Τι θα πει μαύρα λεφτά; Έχουν ισοζύγια οι ομάδεςOdi έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 16:07
Ρε 'σύ Γιάννη τώρα παριστάνεις τον ανήξερο; Μπορεί να μην είναι του Ιβάν τα λεφτά. Μπορεί να είναι άλλων πέντε δέκα νοματαίων που πήγαν και είπαν "ξέρεις κάτι εγώ είχα βοηθήσει τότε και εγώ είχε βοηθήσει νωρίτερα και θα τα βρίσκαμε και τα θέλω κλόουν".
Μαύρα λεφτά δηλαδή, δάνεια σε σακούλες πώς να το πούμε αλλιώς; Λεφτά που δεν υπάρχει απόδειξη ότι δόθηκαν. Αν σε αυτά είναι και του Ιβάν τα λεφτά, τότε ούτε αυτός θα τα πάρει πίσω.
- These users thanked the author Taseos for the post (total 2):
- ΚΩΣΤΑΣ2019, Montrealiotis
Αυτό που δεν καταλαβαίνει κανείς γιατί συνεχίζουμε τον πόλεμο,
είναι οτι τα λεφτά που ζητάει η ΚΑΕ να μπουν ΤΑΥΤΌΧΡΟΝΑ
με τη μεταβίβαση των μετοχών είναι λεφτά που ΧΡΩΣΤΆΕΙ
ο ΠΑΟΚ μας. Όταν τα ξοφλήσει θα είναι καθαρός.
Αλλά όπως ξαναείπα, ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΧΕΖΕΙ ΤΟΝ ΠΑΟΚ....
Αυτό ήθελε πάντα ο Χατζόπουλος. Την εξόφληση των χρεών.
- These users thanked the author ΑΜΠΑΛΑΕΑ for the post (total 2):
- leomatos88, Ιάσονας
Μαλλον πρεπει να δωθει ενα ποσο στον Ιβαν που το εδωσε ο Ιβαν στην ΚΑΕ αλλα ο Μυστακιδης δεν το θεωρει νομιμο δανεισμο...το ποσο ειναι αστειο για τον Μυστακιδη αλλα υπαρχει μεγαλη κοντρα μεταξυ τους
Υπαρχει περίπτωση το δάνειο του Σαββίδη να είναι προς εταιρεία του Χατζόπουλου και οχι προς την ΚΑΕ? Και να τα έβαλε στην ΚΑΕ η εταιρεία του Χατζόπουλου?
-
Black_Knight
Απο την ανακοινωση της ΚΑΕOdi έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 16:28 Κανείς δεν έγραψε ότι θα φταίει κανένας Ιβαν; Ποιος το έγραψε αυτό;
Δεν βλεπω να λεει κατι διαφορετικο η ΚΑΕ στην ανακοινωση της, οι μαυρες σακουλες απο που προκυψαν; Επειδη τις υπονοει η πλευρα Μυστακιδη; Τι λογο εχουμε να την πιστεψουμε;απομένει μόνο η συμφωνηθείσα από την πρώτη συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών στις 2 Σεπτεμβρίου 2025 ταυτόχρονη αποπληρωμή όλων ανεξαιρέτως των υφιστάμενων σήμερα χρεών, το ύψος των οποίων έχει πιστοποιηθεί από τον σχετικό οικονομικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε
Εαν τα χρεη αυτα δεν ηταν νομιμα, θα μπορουσαν να πιστοποιηθουν απο οικονομικο ελεγχο;
- These users thanked the author Black_Knight for the post:
- leomatos88
Τα ίδια ακριβώς πράγματα γράφουμε, αλλά μου λες ότι δεν στέκουν.Taseos έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 16:30Δεν στέκουν αυτά που γράφεις στο 122. Κάθε κίνηση σε μια εταιρία γράφεται ταυτόχρονα στο ενεργητικό και το παθητικό. Είναι δηλαδή δύο κινήσεις. Δεν γίνεται δηλαδή να γράφει πληρωμή ταξιδιωτικού γραφείου 20.000 και παράλληλα να μην υπάρχει αφαίρεση για την μείωση του ενεργητικού. Με δάνειο σε σακούλα δεν καταγράφονται κινήσεις σε ισοζύγια. Αυτά είναι ιστορίες για αγρίους. Το πόρισμα της delloite εμφάνισε συγκεκριμένα πράγματα. Δεν γίνεται να διαδίδεις ότι πλήρωσες δόση του 99 της ΚΑΕ ενώ δε είσαι τίποτα και από την άλλη να μας λες ότι πληρώνεις μόνο εφόσον και αν πάρεις την ΚΑΕ. Η πλήρωσες πριν πάρεις την ΚΑΕ ή είπες ψέμματα
Δεν είδα ότι πλήρωσε κανένας τη δόση του 99. Δεν νομίζω να είναι αλήθεια, γιατί δεν γίνεται.
Εγω ΔΕΝ το καταλαβαινω. Στειλε λινκ με το νομο για παε καε. Οτι τα χρεη ΔΕΝ τα παιρνει ο νεος ιδιοκτητης της εταιρειας.ΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 16:30 Αυτό που δεν καταλαβαίνει κανείς γιατί συνεχίζουμε τον πόλεμο,
Το ανέφερε αρχισυντααμιτης μεγάλου συνδέσμου από την μεριά του τέλη ως δείγμα του πόσο ΠΑΟΚ είναι ο τελης
Εν πασει περιπτώσει εδώ που φτάσαμε η συμφωνία πρέπει να δωθεί στη δημοσιότητα παρά τις ρήτρες για να δούμε ποιος λέει αλήθεια