Γήπεδο Τούμπας - Γενική Συζήτηση

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Re: Γήπεδο Τούμπας - Γενική Συζήτηση

Δημοσίευση από Guitarman »

Blackgr4 έγραψε: Παρ 21 Νοέμ 2025, 15:32
Guitarman έγραψε: Παρ 21 Νοέμ 2025, 15:11
Blackgr4 έγραψε: Παρ 21 Νοέμ 2025, 14:24 Κρατώντας ως δεδομένο (που δεν είναι), πως η συμφωνία δεν θα χαλάσει και θα ξεκινήσει να χτίζεται το γήπεδο από τον Ιβάν Σαββίδη, θέλω να προχωρήσω στην καταγραφή ορισμένων προσωπικών μου γενικών συμπερασμάτων, τα οποία δεν υπάρχει κανένας λόγος και καμία πίεση να γίνουν αποδεκτά από όλους.
Είναι η δικιά μου οπτική πλευρά των πραγμάτων για τα όσα έχουμε ζήσει τους τελευταίους 5 μήνες.

1) Δεν ξεχνώ, ούτε αλλάζω γνώμη, σχετικά με τις κινήσεις του ΑΣ.

2) Για εμένα οι κινήσεις τους μπορούν να χαρακτηριστούν ως προσπάθεια τρυπήματος για προσωπικά δικά τους οφέλη.

4) Βλέποντας το που πάει να καταλήξει η υπόθεση, δεν υπήρχε τίποτα δεσμευτικό στην συμφωνία Κατσαρή Μυστακίδη.

5) Όλα τα παραπάνω κινητοποίησαν τον Ιβάν Σαββίδη. Ακολουθεί επεξήγηση:

α)Όποιος θέλει έχει το δικαίωμα να πιστεύει πως:

ούτως ή άλλως ο Ιβάν θα έρχονταν στη Θεσσαλονίκη μετά από τόσα χρόνια που τον βλέπαμε μόνο σε φωτογραφίες και βίντεο,

ούτως ή άλλως θα ξεκινούσε ξανά τις διαδικασίες χτισίματος της Νέας Τούμπας,

ούτε ή άλλως θα κρατούσε τον Κωνσταντέλια στον ΠΑΟΚ μας,

ούτως ή άλλως θα έκανε την ακριβότερη μεταγραφή της ιστορίας μας (Ζαφείρης).

β) Υπάρχουμε όμως και ορισμένοι άλλοι που δεν τα πιστεύουμε αυτά και νομίζω πως δεν έχει κανείς το δικαίωμα να μας το στερήσει αυτό, ούτε φυσικά να μας χαρακτηρίσει Μυστακιδικούς, αντί-ΠΑΟΚ, αντί-να χαμε να λέγαμε κλπ.
Υπάρχουμε και ορισμένοι άλλοι που πιστεύουμε πως ο ανταγωνισμός που κινεί όλο τον πλανήτη, θα έφερνε θετικά αποτελέσματα ΚΑΙ στον ΠΑΟΚ.
Ανταγωνισμός που δημιουργήθηκε από την "εμφάνιση" Μυστακίδη και έπειτα. Κάτι που φυσικά ΔΕΝ πιστώνεται στον ΑΣ ως κάτι θετικό, αλλά παραμένει γεγονός.

6) Μέσα από αυτή την ιστορία βγήκαν χρήσιμα (δικά μου) συμπεράσματα για πολλά πράγματα.
Ορισμένα από αυτά είναι τα ακόλουθα:
α) Εκτέθηκαν και με σφραγίδα πλέον, συγκεκριμένα Μέσα πχ ευρώ-πολις,
β) Εκτέθηκαν και με σφραγίδα πλέον, ορισμένοι σύνδεσμοι που πηγαίνουν όπου φυσάει ο.. άνεμος (διακριτικά).
γ) Εκτέθηκαν (ακόμα περισσότερο) αρκετοί ΑΡΔ
δ) Εκτέθηκε ο μέσος οπαδός του ΠΑΟΚ κύριοι, που τόσα χρόνια είχε γραμμένο τον ΑΣ στα @@ του και είχε αφήσει τις τύχες του σε 50-60 άτομα
ε) Τέλος εκτέθηκαν αρκετοί συνοπαδοί μας που έχουν βαθιά ριζωμένη μέσα τους την ανάγκη να θεωρούν εαυτούς ανώτερους από τους άλλους. Είναι αυτοί που πιστεύουν πως πρέπει να προκαλούν - ενισχύουν τον διχασμό και να καλούν ελαφρά τη καρδία τους υπόλοιπους να "διαλέξουν στρατόπεδο" για κάθε ζήτημα.
Οι ίδιοι αυτοί, είναι που μας χωρίζουν σταθερά με κάθε ευκαιρία σε Λουτσεσκικούς και μη, Σαββιδικούς και μη και όλα τα υπόλοιπα που διαβάζουμε εδώ και χρόνια.
Οι ίδιοι που "δεν μας άφησαν" να χαρούμε ο καθένας με τον τρόπο του, επειδή πήρε το μπάσκετ αυτός που ήθελε να χτίσει το γήπεδο ποδοσφαίρου.
Τυχαία βλέπουμε παντού τα ίδια πρόσωπα; Σε κάθε καυγά, σε κάθε διαφωνία, σε κάθε διαχωρισμό; Μπορεί και όχι.
Το τελευταίο (ε) είναι λυπηρό ως εκεί που δεν πάει και φυσικά δεν θα σταματήσει εδώ.

7) Μιας και έκλεισα με το μπάσκετ.
Ο Μυστακίδης ήθελε να μπει στον ΠΑΟΚ. Τα γιατί και τα πως δεν είναι δουλειά μου να τα αναλύσω.
Δεν πήρε το χτίσιμο του γηπέδου, αλλά πήρε το μπάσκετ. Αυτό μόνο αρνητικό δεν είναι.
Το άθλημα που μας κράτησε όρθιους για πολλές δεκαετίες, το άθλημα που μεγάλωσε τους σημερινούς 40άρηδες - 50άρηδες και εμείς το παρατήσαμε και ντροπή μας, απέκτησε πλέον όραμα.
Ήδη χτυπάμε το ένα sold out μετά το άλλο, ενώ ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα. Η μάζα αγκαλιάζει το τμήμα. Οι λίγοι που έμειναν να προσπαθούν να μας πείσουν για το αντίθετο λόγω επειδή "ο ΑΣ και ο Τέλης" κλπ κλπ, δεν προσφέρουν τίποτα θετικό. Μόνο αρνητισμό.

ΥΓ Έτσι για να γίνει εντελώς ξεκάθαρο, τα παραπάνω είναι δικά μου συμπεράσματα και δικές μου απόψεις.
Δεν με νοιάζει να συμφωνήσει κανείς μαζί μου, ούτε με νοιάζει να προκαλέσω κανέναν.

ΥΓ Για να μην το ξεχάσω και επειδή αρέσει (μπορεί και όχι) σε πολλούς να το διαβάζουν : Κάτω τα χέρια από τον Κωνσταντέλια!
Αν και συμφωνώ με πολλά από όσα λες, έχω ένα σοβαρό ζήτημα με την αναφορά που κάνεις γιατί την εκλαμβάνω ως προσωπική (μέσα στο τσουβάλι που έκλεισες όλους όσοι είχαμε σοβαρές ενστάσεις για όλο το πανυγήρι των 5 μηνών).

Όχι φίλε Black. Δεν είμαστε οι ίδιοι και οι ίδιοι που δημιουργούμε "προβλήματα" και "διχόνοιες". Υπήρχαν πολλοί σαν εμένα που αν και χρόνια εδώ μέσα και χωρίς να έχουμε το ζωνάρι μας λυμένο για καβγά, νιώσαμε ότι κάτι πάει πολύ στραβά και το εκφράσαμε. Το γεγονός όμως ότι πολλοί ήρεμοι άνθρωποι ήταν επικριτικοί με όλα όσα συνέβαιναν, δεν οδήγησε κανενός από τους "ίσες αποστάσεις" (χάριν συντομίας ο χαρακτηρισμός) να σκεφτούνε έστω για μια στιγμή "ρε συ, τι πάθανε όλοι αυτοί ξαφνικά?". Αντιθέτως χαρακτηριστήκαμε προσωπολάτρες και άλλα πολλά.

Οπότε αν και συμφωνώ μαζί σου ότι ο Ιβάν δεν θα προχωρούσε σε μία σειρά κινήσεων εάν δεν υπήρχε εμπλοκή Τέλη. Θεωρώ τρομετά επικίνδυνο το τι έγινε. Και επίσης, σου επιστρέφω το ότι εκτέθηκαν κάποιοι συνοπαδοί της μίας "μπαντας" με το ότι εκτέθηκαν ακόμα περισσότερο κάποιοι συνοπαδοί της άλλης "μπάντας".

Λυπάμαι ειλικρινά που γράφω όλα αυτά. Δεν έχω καμία διάθεση να συνεχιστεί το καλοκαιρινό γαιτανακι αν όντως όλα προχωρήσουν καλά από εδώ και πέρα. Αλλά και λιγη αυτοκριτική ή έστω αυτοσυγκράτηση τώρα που είμαστε όλοι λίγο πιο ήρεμοι δεν έβλαψε ποτέ κανέναν. Εξάλλου όλοι (εκτός των πληρωμένων τρολ) ΠΑΟΚ είμαστε.
Λυπάμαι ειλικρινά που αισθάνεσαι πως αναφέρομαι και σε εσένα. Δεν φταίω εγώ σε κάτι. Εσύ διαλέγεις το πως αισθάνεσαι.
Για να το ξεκαθαρίσω πάντως, η παράγραφος ξεκινάει με τη πρόταση: "Τέλος εκτέθηκαν αρκετοί συνοπαδοί μας...".
Δεν τσουβαλιάζω κανέναν διότι δεν το πάω επί προσωπικού, ούτε φυσικά αναφέρομαι προς όλους.
Ναι είναι ορισμένοι που πετάνε τη σκούφια τους για καυγάδες, διαχωρισμούς και χαρακτηρισμούς των.. "απέναντι".
Γεγονός είναι. Συγνώμη αν το μαθαίνεις από εμένα.
Εκτέθηκαν συνοπαδοί μας σκέτο. Οι.. "μπάντες" μακριά από εμένα.
Η αυτοκριτική και η αυτοσυγκράτηση δεν είναι δικαίωμα. Είναι υποχρέωση. Υποχρέωση που ξεχάστηκε εδώ και μήνες από αρκετό κόσμο.
Μπορώ λοιπόν να σου πω πως αισθάνομαι πολύ περήφανος που δεν έδωσα δικαίωμα σε κανέναν να με σπρώξει με το στανιό να κάνω τα ίδια.
Καλή συνέχεια.
Χαίρομαι που έκανες σαφές ότι δεν αναφέρεσαι σε όλους. Από το αρχικό σου ποστ αυτό δεν ήταν ξεκάθαρο - τουλάχιστον σε εμένα.
These users thanked the author Guitarman for the post:
Blackgr4
Άβαταρ μέλους
keep_paokizein

Δημοσίευση από keep_paokizein »

Οσες και όποιες αναλύσεις κι αν γίνουν.
Οποιες ερμηνείες κι αν δοθούν.
Η πραγματικότητα είναι μία.
Τα συμφέροντα της ομάδας δεν τα υπερασπίστηκαν οι "ισαποστακηδες".
Τα υπερασπίστηκαν οι χιλιάδες που ύψωσαν επανειλημμένα φωνή τους υπέρ του Σαββίδη στην κατάμεστη Τούμπα.
Τελεία και παύλα.
These users thanked the author keep_paokizein for the post (total 16):
Apil44, Grimson4, DamoN, Dimitris_L4, Taseos, GEOL, eorptol1, ΑΜΠΑΛΑΕΑ, Guitarman, theo-drama and 6 more users
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Δηλαδή από όλο αυτό το έργο εσείς καταλάβατε οτι εκτέθηκαν οι συνοπαδοι σας που χωρίζονται σε στρατόπεδα και δεν εκτεθήκατε όλοι οι ισαποστακιδες;
Ότι έγινε κωλοτουμπα επειδή κατάλαβαν ότι δεν τους παίρνει και βγήκε η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου ως ασπίδα στον Ιβαν ούτε πέρασε από το μυαλό μας έτσι;
Τέλος πάντων δεν έχει καν νόημα απλά στα τυφλά πουλιά φτιαχνει ο Θεός φωλιά …
Ε κουνάνε και το δάχτυλο τώρα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DamoN την Σάβ 22 Νοέμ 2025, 11:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author DamoN for the post (total 14):
Dimitris_L4, Taseos, GEOL, eorptol1, keep_paokizein, ΑΜΠΑΛΑΕΑ, Guitarman, theo-drama, Kabamaru11, paok apo epilogi and 4 more users
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Πιθανώς η ουσία είναι ότι 2-3 ψήφισαν για να μην εκτεθούν περαιτέρω. Επισης δεν ήταν καθόλου σίγουρο ότι άμα πηγαίναμε σε γς του ας θα κέρδιζε η πλευρά κατσαρή ασχέτως τι ακουγοταν. Τα είχαμε πει εξαρχής βέβαια. Ότι 13 χρόνια δεν πήραν γραμμή ποιον είχαν στα διπλανά γραφεία στην ΠΑΕ. Αχαμπαροι τελείως. Βγήκαν να κάνουν ανάλυση γεωπολιτικών οικονομικών. Μιλάμε για κωμωδία. Θα έδιναν να φτιάξει γήπεδο σε άνθρωπο που αφού δεν έχει την ΠΑΕ, θα ήταν ένα γήπεδο χωρίς παρουσία ομάδας. Και αυτά τα παρουσίαζαν ως λογικά στον κόσμο με ένα συγκρότημα και ένα δίδυμο αρδ που κάνουν ρεπορτάζ ποδόσφαιρο και δεν έχουν πάρει μυρωδιά τόσα χρόνια μέσα στα γήπεδα. Θα ήταν λογικό δηλαδή τώρα να πάρει ο τελης την ΚΑΕ και να πάει ο σαββιδης να πάρει την εκμετάλλευση στο κλειστό να το κάνει ότι θέλει. Μιλάμε 5 μήνες διαβάσαμε και ακούσαμε τα τέρατα για κάτι πολύ ξεκάθαρο.
These users thanked the author Taseos for the post (total 14):
eorptol1, Mica, ΑΜΠΑΛΑΕΑ, Guitarman, theo-drama, Kabamaru11, DamoN, paok apo epilogi, leomatos88, nkoss and 4 more users
ΑΜΠΑΛΑΕΑ

Δημοσίευση από ΑΜΠΑΛΑΕΑ »

Paul_the_surfer έγραψε: Παρ 21 Νοέμ 2025, 22:38

Ένα μικρό δώρο από μένα για όλους σας :pano:
Ανατριχιασα!
These users thanked the author ΑΜΠΑΛΑΕΑ for the post (total 3):
Guitarman, Paul_the_surfer, leomatos88
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Πάντως κρίνοντας εκ του αποτελέσματος, μέσε σε 6 μήνες, με τις κινήσεις του ο ΑΣ κατάφερε
- να ξανάρθει ο Ιβάν στην Τούμπα
- να υπογραφεί μνημόνιο για το γήπεδο με την ΠΑΕ
- να φέρει στο μπάσκετ έναν δισεκατομμυριούχο
- να σπάσει ρεκόρ εγγραφών νέων μελών

Δεν νομίζω να ήταν αυτή η στόχευση εξαρχής, αλλά δεν ξέρω κι αν γινόταν με άλλον τρόπο να επιτευχθούν τα παραπάνω.
Πραγματικά απίστευτα πράγματα, μόνο στον πλανήτη ΠΑΟΚ.

Και τα καλύτερα έρχονται :opaokara:
These users thanked the author Napoli4 for the post (total 2):
DamoN, paok apo epilogi
Miles

Δημοσίευση από Miles »

keep_paokizein έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 01:35 Οσες και όποιες αναλύσεις κι αν γίνουν.
Οποιες ερμηνείες κι αν δοθούν.
Η πραγματικότητα είναι μία.
Τα συμφέροντα της ομάδας δεν τα υπερασπίστηκαν οι "ισαποστακηδες".
Τα υπερασπίστηκαν οι χιλιάδες που ύψωσαν επανειλημμένα φωνή τους υπέρ του Σαββίδη στην κατάμεστη Τούμπα.
Τελεία και παύλα.
Πολύ σωστά, γιατί η ουδετερότητα δεν βγαίνει πάντα σε καλό, κάποιες φορές έχει επιπτώσεις και στους ουδέτερους ωθώντας τους να ομολογούν "στερνή μου γνώση να σ' είχα πρώτα".
These users thanked the author Miles for the post (total 3):
paok apo epilogi, ΚΩΣΤΑΣ2019, theo-drama
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

Καλά μου φιλαράκια ! Δεν υπήρξε ποτέ καμία επίφαση ουδετερότητας στην πραγματικότητα . Απλώς χρόνο με τον χρόνο έχει διαμορφωθεί μια αντίληψη σκέψης που εκφράζεται κυρίως στα σοσιαλ με έναν επιτηδευμένο κι σοβαροφανή λόγο που στην πραγματικότητα είναι απλά αντιδραστικός από μόνιμους ανησυχούντες ακόμα κι για πράγματα ανάξια λόγου. Δυστηχως όμως στην σημερινή εποχή αυτές ακριβως η μειοψηφίες κάνουν παρά πολύ μεγάλο θόρυβο. Και έχουν κι τεράστια επιμονή κι υπομονή , θα συνεχίσουν να επαναλαμβάνουν τα όσα εξωφρενικά υποστηρίζουν με απόλυτο σκοπό σε πρώτο στάδιο ακόμη κι εξοθφαλαμα γεγονότα να τίθενται υπό αμφισβήτηση( πχ ότι οι νεκροί του Πολυτεχνείου ήταν ψέμα ) μια τέτοια συζήτηση φέρνει στην ουσία τους δυο συνομιλητές σε κοινή αφετηρία . Όπως ακριβως συνέβη κι στην περίπτωση μας όπου η πλευρά Μυστακίδη χωρίς να έχει καν εμφανιστεί ΠΟΥΘΕΝΑ παρά μόνο μέσα από διαρροές , κατάφερε να καταστεί ισότιμος αντιπαλος πόλος χωρίς κανένα χειροπιαστό στοιχείο εμπλοκής στην ομάδα . Ούτε καν της ίδιας της φυσικής του παρουσίας ! Από εκεί κι μετα ανέλαβαν δράση οι γνωστοί αρδ και τα τρολ του Διαδικτύου με την προφανή τακτική του επικοινωνιακού σφυροκοπήματος ώστε να καταστήσουν τους δεκτές ( δηλαδή εμάς τον λαό του ΠΑΟΚ ) σε αβουλους παρατηρητές με αποτερο σκοπό την σιωπηρή παραδοχή του δεκτή στο τέλος να μην θέλει να αντιπαρατεθεί μαζί τους . Οι φιλότιμες προπσπαθειες έπεσαν στο κενό κυρίως γιατί αυτό που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ συνέβη δεν το περίμεναν . Και ποιο είναι αυτό το γεγονός θα ρωτήσει κάποιος ; Είναι ότι ο ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗΣ μέσα στην συγκεκριμένη χρονική συγκυρία αποφάσισε να προβεί σε μια κίνηση που ελάχιστοι θα τολμούσαν . ΝΑ ΧΤΙΣΕΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΟΥΜΠΑ . Προκυται γαι κατι το εξωφρενικό όπως το βλέπω εγώ με τις παρούσες συγκηριες και δυσκολίες . Όλο το επιχείρημα της άλλης πλευράς ήταν στην πραγματικότητα στηριγμένο στην προφανή αδυναμία του Ιβαν να προβεί σε μια τέτοια κίνηση επιχειρηματικού ματώματος στην ουσία . Προκυται γαι ένα τακτικό ελιγμό που η άλλη πλευρα δεν είχε φανταστεί ούτε στους πιο μύχιους εφιάλτες τους . Κι όμως ο πρόεδρος τόλμησε κι πέρασε τον ρουβικωνα . Από δω τώρα ξεκινά το τεράστιο κι μακρύ ταξίδι κατασκευής της ΝΕΑΣ ΤΟΥΜΠΑΣ. Δεν πρέπει να αφήσουμε ούτε την παραμικρή πηγή χρηματοδοτήσεις που μπορούμε να διεκδικήσουμε κι ανά μην σταθούμε δίπλα στην ομάδα απέναντι σε ολους αυτούς που ξαφνικά γίναν φίλοι μας !
These users thanked the author Andrew R for the post (total 10):
eorptol1, paok apo epilogi, DamoN, ABOLEYTOI, horkokos4, Taseos, leomatos88, Apil44, theo-drama, ΑΜΠΑΛΑΕΑ
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

Andrew R έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 13:45 Όπως ακριβως συνέβη κι στην περίπτωση μας όπου η πλευρά Μυστακίδη χωρίς να έχει καν εμφανιστεί ΠΟΥΘΕΝΑ παρά μόνο μέσα από διαρροές , κατάφερε να καταστεί ισότιμος αντιπαλος πόλος χωρίς κανένα χειροπιαστό στοιχείο εμπλοκής στην ομάδα .
Αξίζει όλο το ποστ, αλλά αυτό το ρεζουμέ είναι που λέει πολλά περισσότερα για εμάς, παρά για τους εμπλεκόμενους.
These users thanked the author ABOLEYTOI for the post (total 6):
Andrew R, leomatos88, Apil44, theo-drama, paok apo epilogi, ΑΜΠΑΛΑΕΑ
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

DamoN έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 02:21 Δηλαδή από όλο αυτό το έργο εσείς καταλάβατε οτι εκτέθηκαν οι συνοπαδοι σας που χωρίζονται σε στρατόπεδα και δεν εκτεθήκατε όλοι οι ισαποστακιδες;
Ότι έγινε κωλοτουμπα επειδή κατάλαβαν ότι δεν τους παίρνει και βγήκε η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου ως ασπίδα στον Ιβαν ούτε πέρασε από το μυαλό μας έτσι;
Τέλος πάντων δεν έχει καν νόημα απλά στα τυφλά πουλιά φτιαχνει ο Θεός φωλιά …
Ε κουνάνε και το δάχτυλο τώρα
Αν αναφέρεσαι σε εμένα (το λέω γιατί χρησιμοποιείς σχεδόν αυτούσια μόνο μια από τις.. 30-40 προτάσεις που έγραψα) θα πρότεινα να το κάνεις με παράθεση, γιατί δεν βλέπω τον λόγο να μην το κάνεις στα ίσα και όμορφα, αλλά να αφήνεις απλά το σχόλιο πιο κάτω ενώ επί της ουσίας θες να απαντήσεις σε εμένα.
Ο βασικότερος λόγος είναι πως είναι πολύ πιθανό να μην δω το σχόλιο, άρα δεν θα μπορέσω και να απαντήσω (υποθέτω πως δεν έχεις τέτοιο πρόβλημα ε;)
Φυσικά απολογούμαι αν δεν το έκανες για εμένα, σε περίπτωση όμως που το έκανες, θα προσπαθήσω να σου βάλω υπότιτλους σε αυτά που έγραψα, γιατί βλέπω πως υπήρξε μια (υποθέτω) πραγματική παρανόηση.

Δεν εκτέθηκε όποιος διάλεξε στρατόπεδο.

Για εμένα εκτέθηκαν αυτοί: Τέλος εκτέθηκαν αρκετοί συνοπαδοί μας που έχουν βαθιά ριζωμένη μέσα τους την ανάγκη να θεωρούν εαυτούς ανώτερους από τους άλλους. Είναι αυτοί που πιστεύουν πως πρέπει να προκαλούν - ενισχύουν τον διχασμό και να καλούν ελαφρά τη καρδία τους υπόλοιπους να "διαλέξουν στρατόπεδο" για κάθε ζήτημα.
Οι ίδιοι αυτοί, είναι που μας χωρίζουν σταθερά με κάθε ευκαιρία σε Λουτσεσκικούς και μη, Σαββιδικούς και μη και όλα τα υπόλοιπα που διαβάζουμε εδώ και χρόνια.
"

Έχεις κάθε δικαίωμα (όχι εσύ συγκεκριμένα, γενικά το λέω) κατά τη διάρκεια της ζωής σου, να διαλέγεις στρατόπεδα για οποιονδήποτε λόγο θέλεις.
Είτε γιατί ως μονάδα δεν νιώθεις σημαντικός, είτε γιατί σου αρέσει να μπλέκεις σε αντιπαραθέσεις και να κουνάς το δάχτυλο σε άλλους, είτε γιατί το θεωρείς ζήτημα υψίστης σημασίας.

Μπορείς (όχι εσύ συγκεκριμένα, γενικά το λέω) να μην προσπαθείς να μου το επιβάλεις; Έχεις την καλοσύνη να σταματήσεις να με χαρακτηρίζεις (ισαποστάκια, ουδέτερο, αντί-ΠΑΟΚ, πελάτη και όλα τα σκ@τά που διαβάζω εδώ και 5 μήνες) επειδή αρνούμαι να δεχθώ πως μπορώ να περπατήσω μόνο προς τα δεξιά ή προς τα αριστερά και όχι ευθεία;

Ποιος κουνάει λοιπόν το δάχτυλο και προς ποιον; Εγώ που σου λέω πως μπορείς ελεύθερα να κάνεις ότι θέλεις και να υποστηρίξεις ότι αγαπάς, ή εσύ που κριτικάρεις εμένα που δεν ακολουθώ τα δικά σου πιστεύω με το στανιό;
Ξαναλέω μπας και δεν έγινε κατανοητό: δεν αναφέρομαι σε εσένα συγκεκριμένα, γενικά το λέω.

ΥΓ Η κωλοτούμπα, δηλαδή η παραδοχή κάποιου λάθους και αλλαγή νοοτροπίας, δεν είναι κάτι κατακριτέο. Ίσα ίσα. Το να αντιλαμβάνεσαι πως είχες λάθος σε κάτι, να το παραδέχεσαι και να αλλάζεις άποψη προς τη σωστή κατεύθυνση, είναι μαγκιά. Μεγάλη κιόλας. Ειδικά αν το κάνεις δημόσια.
Όπου βέβαια για το συγκεκριμένο θέμα, το λίγο που έχω ασχοληθεί μιας και δεν σχολίασα σχεδόν καθόλου, δεν είδα καμία κωλοτούμπα. Το αντίθετο βασικά.
Οι ίδιοι που συνιστούσαν ψυχραιμία και περίμεναν να δουν όλες τις εξελίξεις μέχρι να βγάλουν οριστικά συμπεράσματα, δεν βλέπω να έχουν αλλάξει άποψη και νιώθουν μάλιστα απόλυτα δικαιωμένοι.

Από την άλλη δεν μπορώ να πω το ίδιο για όσους έκοβαν χέρια και πόδια πως όλα είναι στημένα, αγορασμένα, δοσμένα, παραδομένα, κανονισμένα. Άσε που παρατήρησα και μια τρελή μείωση των σχολίων τους. Τυχαία θα είναι μάλλον ε; Ποιος ξέρει..

ΥΓ Η ασπίδα προς τον Ιβάν Σαββίδη δεν σηκώνεται στα forum και στα facebook.
Οι χιλιάδες που φωνάζαμε το όνομα του ΕΝΤΌΣ κάθε γηπέδου που βρεθήκαμε, ναι μπορούμε να μιλήσουμε για ασπίδες.
Οι πανηγυρτζήδες των σχολίων που έχουν δει το γήπεδο από κοντά 10 φορές στη ζωή τους, όχι ασπίδα, ούτε χαρτοπετσέτα δεν κράτησαν υπέρ του Ιβάν Σαββίδη.
Τα ίδια φυσικά ισχύουν και για τον Λουτσέσκου και για τον Χατζόπουλο και για πολλούς άλλους.
Και να ξέρεις είναι μεγάλη μαγκιά να μπορείς να ασκήσεις καλοπροαίρετη κριτική σε κάποιον που εκτιμάς και θεωρείς ευεργέτη. Μόνο έτσι δείχνεις πως τον σέβεσαι και τον εκτιμάς πραγματικά. Έτσι λέω εγώ τουλάχιστον.

Απολογούμαι ξανά αν το σχόλιο σου δεν πήγαινε σε εμένα. Ειλικρινά το λέω.
Καλή συνέχεια.
These users thanked the author Blackgr4 for the post:
Odi
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Αν κάποιοι έβαζαν τον ΠΑΟΚ πάνω από το "εγώ" τους, θα βλέπανε κάποια πράγματα πολύ πιο καθαρά.
Δύσκολο το ξέρω, αλλά είναι μια πραγματικότητα.
These users thanked the author Mitsospaoki4 for the post:
Blackgr4
ΑΜΠΑΛΑΕΑ

:pano: :opaokara: :nairepaok:
Οεοεοεοεοεοεοοεεοε
ΠΑΟΚ
ΑΜΠΑΛΑΕΑ

Και σιγα-σιγα αρχίζει
να αχνοφαινεται μια χαραμάδα,
στην πόρτα για αυτό που ζητούσα
συνολικά εξ αρχης.
Βρε λες;
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

ερώτηση.. το κοινό μνημόνιο ΠΑΕ -ΑΣ έχει υπογραφεί; έχει δεσμευτικό χαρακτήρα; ή υπάρχει πιθανότητα να έχουμε...άλλα πάλι;
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Έχουν εκδώσει κοινή ανακοίνωση πως συμφώνησαν να υπογραφεί το μνημόνιο. Όχι δεν έχουν υπογράψει ακόμα.
These users thanked the author Blackgr4 for the post:
Χωρικός
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”