Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Taseos

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Δημοσίευση από Taseos »

Αυτό το ένα κλικ περιμένουμε έτσι το έγραφαν οι TT και μετά συνέντευξη του τέλη για τη νέα εποχή. ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

Μήπως φοβάται ότι δεν θα πληρωθούν τα χρέη και τα αφήσει στους προηγούμενους...Όπως και να έχει να βγουν δημόσια να μιλήσουν να μη μιλαν με γρίφους
ΑΜΠΑΛΑΕΑ

Δημοσίευση από ΑΜΠΑΛΑΕΑ »

Ρε παιδιά να ρωτήσω εγώ κάτι;
Αφήστε το πώς θα γίνει.
Εσείς γιατί αντιδρατε;

Δεν θέλετε η ΚΑΕ αύριο να είναι
ξεχρεωμενη; Αυτός δεν ήταν ο κύριος
στόχος όλων μας; Αυτό δεν μας εμποδίζει
25 χρόνια να πάμε μπροστά;
Δε θέλετε να πληρωθούν τα χρέη;

Η άλλη λύση είναι να πάρει ο Μυστακίδης
την ΚΑΕ και να την αφήσει χρεωμένη.
Αυτό θέλετε; Να τα πληρώσει αν θέλει,
όταν θέλει; Όποιος και να είναι πρόεδρος.

25 χρόνια πνιγμένοι. Δηλαδή βρήκατε τον Μυστακίδη
που εσείς τον θέλατε και του λέτε μην πληρώνεις τα χρέη άμεσα;
Έναν δισεκατομυριουχο; Αν δεν τα πληρώσει αυτός ποιος θα τα πληρώσει;
Ο Δρόσος;
Άβαταρ μέλους
Hayate

Δημοσίευση από Hayate »

Tα χρέη ας πούμε του μπασκετικού ΠΑΟΚ είναι συγκεκριμένα αυτή τη στιγμή...Αν τα αναλάβει ο Τέλης γιατί η ΚΑΕ κοπτεται τόσο πολύ...??
Για το καλό του ΠΑΟΚ ανησυχεί ο Χατζόπουλος?
Μα ακόμα και αν τα πληρώσει ο Μυστακίδης μπορεί να δημιουργήσει νέα...Δεν μπορώ να το καταλάβω ...

Edit: Εντωμεταξυ κάποια τρέχοντα χρέη έχουν παρά πολλά club στο παγκόσμιο στερέωμα..Τα χρέη τα δικά μας δεν υπάρχουν απλά..
The_Analyst_4

Δημοσίευση από The_Analyst_4 »

Αν η συμφωνία έχει γίνει μήνες πριν όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, τότε δεν υπήρχε κανένας λόγος να το αναφέρουν τη δεδομένη στιγμή. Αν αρνείται να πληρώσει χρέη της ομάδας ο νέος ιδιοκτήτης είναι πρόβλημα. Αν είναι νύξη στην πλευρά Μυστακίδη για να μην χάσει τα λεφτά του ο Σαββίδης κι αυτό είναι πρόβλημα. Δεν έχει καμία δουλειά να ζητάει τα χρήματα του Σαββίδη ο Χατζόπουλος ούτε και κανενός άλλου. Μόνο τα δικά του που προφανώς θα πρέπει να λάβει συν αυτά που εξασφαλίζουν την βιωσιμότητα της ΚΑΕ(χρέη σε ΔΕΚΟ, προμηθευτές,κτλ). Στα δικά μου τα μάτια αυτή η ανακοίνωση είναι η πλέον επίσημη επιβεβαίωση ότι ο Κος Χατζόπουλος δεν θα συμμετέχει στην επόμενη μέρα από κανένα πόστο. Δυστυχώς για εμένα προσωπικά γιατί του έχω απεριόριστη εμπιστοσύνη και τον ήθελα εκεί.
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

Hayate έγραψε: Παρ 21 Νοέμ 2025, 18:44 Tα χρέη ας πούμε του μπασκετικού ΠΑΟΚ είναι συγκεκριμένα αυτή τη στιγμή...Αν τα αναλάβει ο Τέλης γιατί η ΚΑΕ κοπτεται τόσο πολύ...??
Μα ακόμα και αν τα πληρώσει ο Μυστακίδης μπορεί να δημιουργήσει νέα...Δεν μπορώ να το καταλάβω ...

Edit: Εντωμεταξυ κάποια τρέχοντα χρέη έχουν παρά πολλά club στο παγκόσμιο στερέωμα..Τα χρέη τα δικά μας δεν υπάρχουν απλά..
Οχι ο Χατζοπουλος κοιταει την παρτι του οπως εκανε εδω και 6 χρονια ...ουτε χρονο ουτε χρημα σπαταλησε για τον ΠΑΟΚ..ασε που πηρε και μια ομαδα στα καλυτερα της και την εφτασε εκει που την εφτασε..τα σκεφτεσται αυτα που γραφετε?
ΑΜΠΑΛΑΕΑ

Δημοσίευση από ΑΜΠΑΛΑΕΑ »

Τελικά από ότι φαίνεται, χεστηκατε για το
μπάσκετ και τα χρέη πολλοί εδώ μέσα.
Αρκει να πάρει την ΚΑΕ ο Μυστακίδης....

Πραγματικά τόσο χαμηλα δεν το περίμενα....
Άκου λεει τι τον νοιάζουν τον Χατζοπουλο τα χρέη;
Γιατί πουλαει πρώτα από όλα; Για να εγγυηθει
ότι αυτός που θα έρθει έχει ΚΑΤ ΑΡΧΗΝ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ.
Λεφτά ξέρουμε ότι έχει.Ετσι, αποδεικνύεται
ο καλός σκοπός και η καλή διάθεση.

Και ο άλλος λέει όχι δεν γίνεται ταυτοχρονα.
Αρκεί να γίνει η μεταβίβαση στον Μυστακίδη.
Χεστηκατε για τα χρέη. Έρχεται κάποιος που
υποτίθεται θα βάλει δεκαδες εκατομυρια και
εμείς του λέμε μην πληρώνεις χρέη τριών εκατομμυρίων.

Ωρε δεν έχει πιο κάτω.....

Φεύγω πάω στα του γηπέδου
για να γιορτάσω.
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Δε θέλω να πιστέψω ότι η χθεσινή μέρα χάλασε το ντηλ στην ΚΑΕ. Μου φαίνεται αδιανόητο και ελπίζω σε λίγο να έχουμε ανακοίνωση του τέλη για τη νέα εποχή
Άβαταρ μέλους
Maurice_Escargot

Δημοσίευση από Maurice_Escargot »

Σωστη ανακοινωση. Θα ηταν τελεια εαν ανεφερε ακριβως ολα τα οικονομικα δεδομενα.
george188

Δημοσίευση από george188 »

Taseos έγραψε: Παρ 21 Νοέμ 2025, 18:56 Δε θέλω να πιστέψω ότι η χθεσινή μέρα χάλασε το ντηλ στην ΚΑΕ. Μου φαίνεται αδιανόητο και ελπίζω σε λίγο να έχουμε ανακοίνωση του τέλη για τη νέα εποχή
Στο σημείο που είμαστε δεν μπορεί να χαλάσει κ αν χαλάσει θα το χρεωθουν όλοι
Demetre

Δημοσίευση από Demetre »

Demetre έγραψε: Παρ 21 Νοέμ 2025, 18:12 Κάτσε καλά Χατζόπουλε......... :redcard:
Επειδή κάποιοι καλοθελητές παρεξήγησαν αυτό που έγραψα ακούγετε έντονα ότι οι χορηγίες που έδωσε ο ευεργέτης............ προς την ΚΑΕ μετατράπηκαν ξαφνικά σε χρέη. Δηλαδή την διαφήμιση θέλει να την πάρει πίσω!!!
Άβαταρ μέλους
Hayate

Δημοσίευση από Hayate »

Dimitrisou έγραψε: Παρ 21 Νοέμ 2025, 18:54
Hayate έγραψε: Παρ 21 Νοέμ 2025, 18:44 Tα χρέη ας πούμε του μπασκετικού ΠΑΟΚ είναι συγκεκριμένα αυτή τη στιγμή...Αν τα αναλάβει ο Τέλης γιατί η ΚΑΕ κοπτεται τόσο πολύ...??

Οχι ο Χατζοπουλος κοιταει την παρτι του οπως εκανε εδω και 6 χρονια ...ουτε χρονο ουτε χρημα σπαταλησε για τον ΠΑΟΚ..ασε που πηρε και μια ομαδα στα καλυτερα της και την εφτασε εκει που την εφτασε..τα σκεφτεσται αυτα που γραφετε?
Απορία εξέφρασα απλώς χαλαρωσε...Δλδ μετα από ότι έχει συμβεί συνεχίζει ο Πρόεδρος να είναι διστακτικός ενώ ταυτόχρονα έδωσε την έγκριση του για την παραχώρηση των μετοχών ??Μου φαινεται περίεργο...

Και ναι νομίζω ότι πλέον δεν θα μπορεί να προστατεύσει τον ΠΑΟΚ είτε ο Τέλης αναλάβει τα χρέη είτε όχι...Ευχόμαστε απλά ο νέος ιδιοκτήτης να είναι σωστός απέναντι στην ομάδα...
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Demetre έγραψε: Παρ 21 Νοέμ 2025, 19:12
Demetre έγραψε: Παρ 21 Νοέμ 2025, 18:12 Κάτσε καλά Χατζόπουλε......... :redcard:
Επειδή κάποιοι καλοθελητές παρεξήγησαν αυτό που έγραψα ακούγετε έντονα ότι οι χορηγίες που έδωσε ο ευεργέτης............ προς την ΚΑΕ μετατράπηκαν ξαφνικά σε χρέη. Δηλαδή την διαφήμιση θέλει να την πάρει πίσω!!!
Δεν έχει ανάγκη ο τελης από τέτοια τρολ. Τα χρέη που βάση συμφωνίας ανέλαβε είναι 5 εκ περίπου. Αυτά μαθαίναμε και ότι πληρώνονται με ένα κλικ και απλά περιμένουμε την ΕΕΑ. Το μόνο που έχει αλλάξει από τότε είναι η συμφωνία ΠΑΟΚ ας για τη νεα τούμπα. Δε νομίζω να αποτελέσει πρόβλημα το αυτονόητο.
These users thanked the author Taseos for the post:
Dimitris_L4
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

Hayate έγραψε: Παρ 21 Νοέμ 2025, 19:15
Dimitrisou έγραψε: Παρ 21 Νοέμ 2025, 18:54

Απορία εξέφρασα απλώς χαλαρωσε...Δλδ μετα από ότι έχει συμβεί συνεχίζει ο Πρόεδρος να είναι διστακτικός ενώ ταυτόχρονα έδωσε την έγκριση του για την παραχώρηση των μετοχών ??Μου φαινεται περίεργο...

Και ναι νομίζω ότι πλέον δεν θα μπορεί να προστατεύσει τον ΠΑΟΚ είτε ο Τέλης αναλάβει τα χρέη είτε όχι...Ευχόμαστε απλά ο νέος ιδιοκτήτης να είναι σωστός απέναντι στην ομάδα...
Αν αυτό είχε συμφωνηθεί από πριν από ότι ακούγεται γιατί είναι διστακτικός;τυπικός θα είναι..
Κάνεις μας δεν ξέρει ακριβώς την συμφωνία οπότε αυτό που λέω εγώ είναι να μην κάνουμε σενάρια και να ψάχνουμε ποιος φταίει και τι γίνετε..
Αν ο Χατζόπουλος αλλάζει κάτι απ' αυτά που είπανε ας βγει αν το πει η άλλη πλευρά...
Άβαταρ μέλους
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Δεξί κλικ ή αριστερό;
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”