Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Αυτό το ένα κλικ περιμένουμε έτσι το έγραφαν οι TT και μετά συνέντευξη του τέλη για τη νέα εποχή. ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ
Μήπως φοβάται ότι δεν θα πληρωθούν τα χρέη και τα αφήσει στους προηγούμενους...Όπως και να έχει να βγουν δημόσια να μιλήσουν να μη μιλαν με γρίφους
Ρε παιδιά να ρωτήσω εγώ κάτι;
Αφήστε το πώς θα γίνει.
Εσείς γιατί αντιδρατε;
Δεν θέλετε η ΚΑΕ αύριο να είναι
ξεχρεωμενη; Αυτός δεν ήταν ο κύριος
στόχος όλων μας; Αυτό δεν μας εμποδίζει
25 χρόνια να πάμε μπροστά;
Δε θέλετε να πληρωθούν τα χρέη;
Η άλλη λύση είναι να πάρει ο Μυστακίδης
την ΚΑΕ και να την αφήσει χρεωμένη.
Αυτό θέλετε; Να τα πληρώσει αν θέλει,
όταν θέλει; Όποιος και να είναι πρόεδρος.
25 χρόνια πνιγμένοι. Δηλαδή βρήκατε τον Μυστακίδη
που εσείς τον θέλατε και του λέτε μην πληρώνεις τα χρέη άμεσα;
Έναν δισεκατομυριουχο; Αν δεν τα πληρώσει αυτός ποιος θα τα πληρώσει;
Ο Δρόσος;
Αφήστε το πώς θα γίνει.
Εσείς γιατί αντιδρατε;
Δεν θέλετε η ΚΑΕ αύριο να είναι
ξεχρεωμενη; Αυτός δεν ήταν ο κύριος
στόχος όλων μας; Αυτό δεν μας εμποδίζει
25 χρόνια να πάμε μπροστά;
Δε θέλετε να πληρωθούν τα χρέη;
Η άλλη λύση είναι να πάρει ο Μυστακίδης
την ΚΑΕ και να την αφήσει χρεωμένη.
Αυτό θέλετε; Να τα πληρώσει αν θέλει,
όταν θέλει; Όποιος και να είναι πρόεδρος.
25 χρόνια πνιγμένοι. Δηλαδή βρήκατε τον Μυστακίδη
που εσείς τον θέλατε και του λέτε μην πληρώνεις τα χρέη άμεσα;
Έναν δισεκατομυριουχο; Αν δεν τα πληρώσει αυτός ποιος θα τα πληρώσει;
Ο Δρόσος;
Tα χρέη ας πούμε του μπασκετικού ΠΑΟΚ είναι συγκεκριμένα αυτή τη στιγμή...Αν τα αναλάβει ο Τέλης γιατί η ΚΑΕ κοπτεται τόσο πολύ...??
Για το καλό του ΠΑΟΚ ανησυχεί ο Χατζόπουλος?
Μα ακόμα και αν τα πληρώσει ο Μυστακίδης μπορεί να δημιουργήσει νέα...Δεν μπορώ να το καταλάβω ...
Edit: Εντωμεταξυ κάποια τρέχοντα χρέη έχουν παρά πολλά club στο παγκόσμιο στερέωμα..Τα χρέη τα δικά μας δεν υπάρχουν απλά..
Μα ακόμα και αν τα πληρώσει ο Μυστακίδης μπορεί να δημιουργήσει νέα...Δεν μπορώ να το καταλάβω ...
Edit: Εντωμεταξυ κάποια τρέχοντα χρέη έχουν παρά πολλά club στο παγκόσμιο στερέωμα..Τα χρέη τα δικά μας δεν υπάρχουν απλά..
-
The_Analyst_4
Αν η συμφωνία έχει γίνει μήνες πριν όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, τότε δεν υπήρχε κανένας λόγος να το αναφέρουν τη δεδομένη στιγμή. Αν αρνείται να πληρώσει χρέη της ομάδας ο νέος ιδιοκτήτης είναι πρόβλημα. Αν είναι νύξη στην πλευρά Μυστακίδη για να μην χάσει τα λεφτά του ο Σαββίδης κι αυτό είναι πρόβλημα. Δεν έχει καμία δουλειά να ζητάει τα χρήματα του Σαββίδη ο Χατζόπουλος ούτε και κανενός άλλου. Μόνο τα δικά του που προφανώς θα πρέπει να λάβει συν αυτά που εξασφαλίζουν την βιωσιμότητα της ΚΑΕ(χρέη σε ΔΕΚΟ, προμηθευτές,κτλ). Στα δικά μου τα μάτια αυτή η ανακοίνωση είναι η πλέον επίσημη επιβεβαίωση ότι ο Κος Χατζόπουλος δεν θα συμμετέχει στην επόμενη μέρα από κανένα πόστο. Δυστυχώς για εμένα προσωπικά γιατί του έχω απεριόριστη εμπιστοσύνη και τον ήθελα εκεί.
-
Dimitrisou
Οχι ο Χατζοπουλος κοιταει την παρτι του οπως εκανε εδω και 6 χρονια ...ουτε χρονο ουτε χρημα σπαταλησε για τον ΠΑΟΚ..ασε που πηρε και μια ομαδα στα καλυτερα της και την εφτασε εκει που την εφτασε..τα σκεφτεσται αυτα που γραφετε?Hayate έγραψε: Παρ 21 Νοέμ 2025, 18:44 Tα χρέη ας πούμε του μπασκετικού ΠΑΟΚ είναι συγκεκριμένα αυτή τη στιγμή...Αν τα αναλάβει ο Τέλης γιατί η ΚΑΕ κοπτεται τόσο πολύ...??
- These users thanked the author Dimitrisou for the post:
- Andrew R
Τελικά από ότι φαίνεται, χεστηκατε για το
μπάσκετ και τα χρέη πολλοί εδώ μέσα.
Αρκει να πάρει την ΚΑΕ ο Μυστακίδης....
Πραγματικά τόσο χαμηλα δεν το περίμενα....
Άκου λεει τι τον νοιάζουν τον Χατζοπουλο τα χρέη;
Γιατί πουλαει πρώτα από όλα; Για να εγγυηθει
ότι αυτός που θα έρθει έχει ΚΑΤ ΑΡΧΗΝ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ.
Λεφτά ξέρουμε ότι έχει.Ετσι, αποδεικνύεται
ο καλός σκοπός και η καλή διάθεση.
Και ο άλλος λέει όχι δεν γίνεται ταυτοχρονα.
Αρκεί να γίνει η μεταβίβαση στον Μυστακίδη.
Χεστηκατε για τα χρέη. Έρχεται κάποιος που
υποτίθεται θα βάλει δεκαδες εκατομυρια και
εμείς του λέμε μην πληρώνεις χρέη τριών εκατομμυρίων.
Ωρε δεν έχει πιο κάτω.....
Φεύγω πάω στα του γηπέδου
για να γιορτάσω.
μπάσκετ και τα χρέη πολλοί εδώ μέσα.
Αρκει να πάρει την ΚΑΕ ο Μυστακίδης....
Πραγματικά τόσο χαμηλα δεν το περίμενα....
Άκου λεει τι τον νοιάζουν τον Χατζοπουλο τα χρέη;
Γιατί πουλαει πρώτα από όλα; Για να εγγυηθει
ότι αυτός που θα έρθει έχει ΚΑΤ ΑΡΧΗΝ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ.
Λεφτά ξέρουμε ότι έχει.Ετσι, αποδεικνύεται
ο καλός σκοπός και η καλή διάθεση.
Και ο άλλος λέει όχι δεν γίνεται ταυτοχρονα.
Αρκεί να γίνει η μεταβίβαση στον Μυστακίδη.
Χεστηκατε για τα χρέη. Έρχεται κάποιος που
υποτίθεται θα βάλει δεκαδες εκατομυρια και
εμείς του λέμε μην πληρώνεις χρέη τριών εκατομμυρίων.
Ωρε δεν έχει πιο κάτω.....
Φεύγω πάω στα του γηπέδου
για να γιορτάσω.
Δε θέλω να πιστέψω ότι η χθεσινή μέρα χάλασε το ντηλ στην ΚΑΕ. Μου φαίνεται αδιανόητο και ελπίζω σε λίγο να έχουμε ανακοίνωση του τέλη για τη νέα εποχή
- Maurice_Escargot
Σωστη ανακοινωση. Θα ηταν τελεια εαν ανεφερε ακριβως ολα τα οικονομικα δεδομενα.
Στο σημείο που είμαστε δεν μπορεί να χαλάσει κ αν χαλάσει θα το χρεωθουν όλοιTaseos έγραψε: Παρ 21 Νοέμ 2025, 18:56 Δε θέλω να πιστέψω ότι η χθεσινή μέρα χάλασε το ντηλ στην ΚΑΕ. Μου φαίνεται αδιανόητο και ελπίζω σε λίγο να έχουμε ανακοίνωση του τέλη για τη νέα εποχή
Επειδή κάποιοι καλοθελητές παρεξήγησαν αυτό που έγραψα ακούγετε έντονα ότι οι χορηγίες που έδωσε ο ευεργέτης............ προς την ΚΑΕ μετατράπηκαν ξαφνικά σε χρέη. Δηλαδή την διαφήμιση θέλει να την πάρει πίσω!!!
Απορία εξέφρασα απλώς χαλαρωσε...Δλδ μετα από ότι έχει συμβεί συνεχίζει ο Πρόεδρος να είναι διστακτικός ενώ ταυτόχρονα έδωσε την έγκριση του για την παραχώρηση των μετοχών ??Μου φαινεται περίεργο...Dimitrisou έγραψε: Παρ 21 Νοέμ 2025, 18:54Οχι ο Χατζοπουλος κοιταει την παρτι του οπως εκανε εδω και 6 χρονια ...ουτε χρονο ουτε χρημα σπαταλησε για τον ΠΑΟΚ..ασε που πηρε και μια ομαδα στα καλυτερα της και την εφτασε εκει που την εφτασε..τα σκεφτεσται αυτα που γραφετε?Hayate έγραψε: Παρ 21 Νοέμ 2025, 18:44 Tα χρέη ας πούμε του μπασκετικού ΠΑΟΚ είναι συγκεκριμένα αυτή τη στιγμή...Αν τα αναλάβει ο Τέλης γιατί η ΚΑΕ κοπτεται τόσο πολύ...??
Και ναι νομίζω ότι πλέον δεν θα μπορεί να προστατεύσει τον ΠΑΟΚ είτε ο Τέλης αναλάβει τα χρέη είτε όχι...Ευχόμαστε απλά ο νέος ιδιοκτήτης να είναι σωστός απέναντι στην ομάδα...
Δεν έχει ανάγκη ο τελης από τέτοια τρολ. Τα χρέη που βάση συμφωνίας ανέλαβε είναι 5 εκ περίπου. Αυτά μαθαίναμε και ότι πληρώνονται με ένα κλικ και απλά περιμένουμε την ΕΕΑ. Το μόνο που έχει αλλάξει από τότε είναι η συμφωνία ΠΑΟΚ ας για τη νεα τούμπα. Δε νομίζω να αποτελέσει πρόβλημα το αυτονόητο.Demetre έγραψε: Παρ 21 Νοέμ 2025, 19:12Επειδή κάποιοι καλοθελητές παρεξήγησαν αυτό που έγραψα ακούγετε έντονα ότι οι χορηγίες που έδωσε ο ευεργέτης............ προς την ΚΑΕ μετατράπηκαν ξαφνικά σε χρέη. Δηλαδή την διαφήμιση θέλει να την πάρει πίσω!!!
- These users thanked the author Taseos for the post:
- Dimitris_L4
-
Dimitrisou
Αν αυτό είχε συμφωνηθεί από πριν από ότι ακούγεται γιατί είναι διστακτικός;τυπικός θα είναι..Hayate έγραψε: Παρ 21 Νοέμ 2025, 19:15Απορία εξέφρασα απλώς χαλαρωσε...Δλδ μετα από ότι έχει συμβεί συνεχίζει ο Πρόεδρος να είναι διστακτικός ενώ ταυτόχρονα έδωσε την έγκριση του για την παραχώρηση των μετοχών ??Μου φαινεται περίεργο...Dimitrisou έγραψε: Παρ 21 Νοέμ 2025, 18:54Οχι ο Χατζοπουλος κοιταει την παρτι του οπως εκανε εδω και 6 χρονια ...ουτε χρονο ουτε χρημα σπαταλησε για τον ΠΑΟΚ..ασε που πηρε και μια ομαδα στα καλυτερα της και την εφτασε εκει που την εφτασε..τα σκεφτεσται αυτα που γραφετε?Hayate έγραψε: Παρ 21 Νοέμ 2025, 18:44 Tα χρέη ας πούμε του μπασκετικού ΠΑΟΚ είναι συγκεκριμένα αυτή τη στιγμή...Αν τα αναλάβει ο Τέλης γιατί η ΚΑΕ κοπτεται τόσο πολύ...??
Και ναι νομίζω ότι πλέον δεν θα μπορεί να προστατεύσει τον ΠΑΟΚ είτε ο Τέλης αναλάβει τα χρέη είτε όχι...Ευχόμαστε απλά ο νέος ιδιοκτήτης να είναι σωστός απέναντι στην ομάδα...
Κάνεις μας δεν ξέρει ακριβώς την συμφωνία οπότε αυτό που λέω εγώ είναι να μην κάνουμε σενάρια και να ψάχνουμε ποιος φταίει και τι γίνετε..
Αν ο Χατζόπουλος αλλάζει κάτι απ' αυτά που είπανε ας βγει αν το πει η άλλη πλευρά...