το ...σκουφι....ξέρει και κρατάει ....σημειώσεις ....για τον καθένα....

Αν και δεν κατεχω τις τεχνικες σου γνωσεις, το διαστημα που αναφερεσαι, αλλα και γενικα το 1ο ημιχρονο, μου φαινεται οτι ο βαζελος ηταν πιο συγκεντρωμενος απο εμας. Αυτο. Τιποτα παραπανω.marsantos έγραψε: Δευ 10 Νοέμ 2025, 21:36Εννοείται dark δε χάθηκε τίποτα. Ότι έγραψα ήταν ως συνέχεια ενός χιουμοριστικου μακροσκελους ποσταρισματος λίγες ώρες μετά τον αγώνα. Λογικό να επικρατεί η απογοήτευση στο μυαλό.Darkm4n έγραψε: Δευ 10 Νοέμ 2025, 19:49 Λοιπόν διαβάζω τις γνώμες των άλλων συμφωνώ σε μερικά σε άλλα διαφωνώ διότι υπάρχει μεγάλη απογοήτευση με το χθεσινό.
Δε χάθηκε κανένα καράβι μας ούτε διαστημόπλοιο μας...
Μιας και αναφέρεσαι στον αγώνα.
Είδα ξανά από το 1 ως το 30. Ως το 2-0 δλδ καθώς εκεί κρίθηκε σε μεγάλο βαθμό το παιχνίδι.
Όποιος μπορεί ας το ξαναδεί. Δυστυχώς μας έχει μείνει η εικόνα από το 30 ως το 45 όπου εκεί όντως υπήρχε ψυχολογικό σοκ και καθίζηση.
Μέχρι το 30 όμως και το μη καταλογισμό του φάουλ η εικόνα είναι διαφορετική από αυτή που έχουμε στο νου μας και αν κάποιος έπρεπε να προηγείται είμαστε εμείς. Μια χαρά εικόνα είχαμε. Απλά όταν έχουμε στο μυαλό μας πολύ ψηλά τον πήχη δε βλέπουμε την πραγματικότητα.
Φίλε geobila καλημέρα.geobila έγραψε: Τρί 11 Νοέμ 2025, 13:13 ...
Αν και δεν κατεχω τις τεχνικες σου γνωσεις, το διαστημα που αναφερεσαι, αλλα και γενικα το 1ο ημιχρονο, μου φαινεται οτι ο βαζελος ηταν πιο συγκεντρωμενος απο εμας. Αυτο. Τιποτα παραπανω.
Ε όχι ρε γμτ τέτοια αντιμετώπιση η αφρόκρεμα της ηθικής και του φέρ πλευΤα ίδια με τον Σιώπη, έχουν βιώσει στο παρελθόν ο Ιωαννίδης, ο Μπακασέτας, ο Αϊτόρ. Επιτέλους σε αυτό τον κανιβαλισμό πρέπει να μπει ένα τέλος.
Καλησπερα marsantos,marsantos έγραψε: Τρί 11 Νοέμ 2025, 13:43Φίλε geobila καλημέρα.geobila έγραψε: Τρί 11 Νοέμ 2025, 13:13 ...
Αν και δεν κατεχω τις τεχνικες σου γνωσεις, το διαστημα που αναφερεσαι, αλλα και γενικα το 1ο ημιχρονο, μου φαινεται οτι ο βαζελος ηταν πιο συγκεντρωμενος απο εμας. Αυτο. Τιποτα παραπανω.
Δεν έχω τεχνικές γνώσεις. Ερωτήσεις σε επαγγελματίες, παρατήρηση, επανάληψη καταστάσεων, σκέψη, συμπέρασμα. Κάποιες φορές πέφτω μέσα κάποιες άλλες λέω μπαρούφες. Δεν είμαι επαγγελματίας του χώρου. Είμαι ένας απλός οπαδός που γράφει εδώ μέσα και γουστάρει να γράφει, να διαβάζει και να μοιράζεται απόψεις με ανθρώπους που αγαπάμε το ίδιο φαινόμενο.
Άλλο το διάστημα που αναφέρομαι και άλλο γενικά το πρώτο ημίχρονο. Από το 30 ως το 45 εξαφανιστήκαμε. Μιλάω καθαρά από το 1 ως το 30. Ναι, ο πάο ήταν φουλ προσηλωμένος. Όμως εμείς και κυκλοφορήσαμε στα μέτρα του δυνατού και δεν εκτεθήκαμε. Μπορώ να σου πω πως με άεκ είχαμε πιο σοβαρά προβλήματα στο αντίστοιχο διάστημα.
Αν σκέφτονταν και ενεργούσαν έτσι θα είχαμε άλλα δύο - τρία πρωταθλήματα την τελευταία δεκαετία.renegade έγραψε: Τρί 11 Νοέμ 2025, 16:35 Ευτυχώς στην παετέν δεν σκέφτονται και δεν ενεργούν όπως ο Γιάννης Αγιάννης