Πρωτάθλημα SL 2025-26

Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas
Δημοσιεύσεις: 7247
Εγγραφή: Παρ 20 Ιουν 2008, 15:12
Τοποθεσία: seven hill town

Re: Πρωτάθλημα SL 2025-26

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

η ομαδα εχει αποδείξει οτι η ποιο...γερή..περίοδος της ειναι η περίοδος των πλει οφ...

το ...σκουφι....ξέρει και κρατάει ....σημειώσεις ....για τον καθένα....

Εικόνα
These users thanked the author abc_o_ karpouzas for the post:
K_geo
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ
Δημοσιεύσεις: 103013
Εγγραφή: Τετ 17 Ιουν 2009, 09:09
Τοποθεσία: Άγιος Δημήτριος (τέως Μπραχάμι)

Re: Πρωτάθλημα SL 2025-26

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Σε σχέση με την ομάδα του 2019 υστερούμε αφάνταστα σε ακραία μπακ.
marsantos
Δημοσιεύσεις: 3365
Εγγραφή: Παρ 18 Δεκ 2020, 16:22

Re: Πρωτάθλημα SL 2025-26

Δημοσίευση από marsantos »

Και του 23-24
geobila
Δημοσιεύσεις: 260
Εγγραφή: Δευ 30 Ιουν 2025, 09:41
Τοποθεσία: Utrecht

Re: Πρωτάθλημα SL 2025-26

Δημοσίευση από geobila »

marsantos έγραψε: Δευ 10 Νοέμ 2025, 21:36
Darkm4n έγραψε: Δευ 10 Νοέμ 2025, 19:49 Λοιπόν διαβάζω τις γνώμες των άλλων συμφωνώ σε μερικά σε άλλα διαφωνώ διότι υπάρχει μεγάλη απογοήτευση με το χθεσινό.
Δε χάθηκε κανένα καράβι μας ούτε διαστημόπλοιο μας...
Εννοείται dark δε χάθηκε τίποτα. Ότι έγραψα ήταν ως συνέχεια ενός χιουμοριστικου μακροσκελους ποσταρισματος λίγες ώρες μετά τον αγώνα. Λογικό να επικρατεί η απογοήτευση στο μυαλό.
Μιας και αναφέρεσαι στον αγώνα.
Είδα ξανά από το 1 ως το 30. Ως το 2-0 δλδ καθώς εκεί κρίθηκε σε μεγάλο βαθμό το παιχνίδι.
Όποιος μπορεί ας το ξαναδεί. Δυστυχώς μας έχει μείνει η εικόνα από το 30 ως το 45 όπου εκεί όντως υπήρχε ψυχολογικό σοκ και καθίζηση.
Μέχρι το 30 όμως και το μη καταλογισμό του φάουλ η εικόνα είναι διαφορετική από αυτή που έχουμε στο νου μας και αν κάποιος έπρεπε να προηγείται είμαστε εμείς. Μια χαρά εικόνα είχαμε. Απλά όταν έχουμε στο μυαλό μας πολύ ψηλά τον πήχη δε βλέπουμε την πραγματικότητα.
Αν και δεν κατεχω τις τεχνικες σου γνωσεις, το διαστημα που αναφερεσαι, αλλα και γενικα το 1ο ημιχρονο, μου φαινεται οτι ο βαζελος ηταν πιο συγκεντρωμενος απο εμας. Αυτο. Τιποτα παραπανω.
marsantos
Δημοσιεύσεις: 3365
Εγγραφή: Παρ 18 Δεκ 2020, 16:22

Re: Πρωτάθλημα SL 2025-26

Δημοσίευση από marsantos »

geobila έγραψε: Τρί 11 Νοέμ 2025, 13:13 ...
Αν και δεν κατεχω τις τεχνικες σου γνωσεις, το διαστημα που αναφερεσαι, αλλα και γενικα το 1ο ημιχρονο, μου φαινεται οτι ο βαζελος ηταν πιο συγκεντρωμενος απο εμας. Αυτο. Τιποτα παραπανω.
Φίλε geobila καλημέρα.
Δεν έχω τεχνικές γνώσεις. Ερωτήσεις σε επαγγελματίες, παρατήρηση, επανάληψη καταστάσεων, σκέψη, συμπέρασμα. Κάποιες φορές πέφτω μέσα κάποιες άλλες λέω μπαρούφες. Δεν είμαι επαγγελματίας του χώρου. Είμαι ένας απλός οπαδός που γράφει εδώ μέσα και γουστάρει να γράφει, να διαβάζει και να μοιράζεται απόψεις με ανθρώπους που αγαπάμε το ίδιο φαινόμενο.
Άλλο το διάστημα που αναφέρομαι και άλλο γενικά το πρώτο ημίχρονο. Από το 30 ως το 45 εξαφανιστήκαμε. Μιλάω καθαρά από το 1 ως το 30. Ναι, ο πάο ήταν φουλ προσηλωμένος. Όμως εμείς και κυκλοφορήσαμε στα μέτρα του δυνατού και δεν εκτεθήκαμε. Μπορώ να σου πω πως με άεκ είχαμε πιο σοβαρά προβλήματα στο αντίστοιχο διάστημα.
Άβαταρ μέλους
van rooy
Δημοσιεύσεις: 2407
Εγγραφή: Τρί 19 Φεβ 2019, 13:15

Re: Πρωτάθλημα SL 2025-26

Δημοσίευση από van rooy »

Αυτό που μου έχει μείνει απο το πρώτο ημίχρονο χωρίς να το έχω ξαναδεί για να μην με ανέβει για 2η φορά η πίεση ....ήταν το γλίστρημα των ποδοσφαιριστών μας, η αδυναμία να πάμε δυνατά στις μονομαχίες η ατιμωρησία του σκληρού παιχνιδιού των αντιπάλων και τα δυο κρύα γκολ.
Άβαταρ μέλους
van rooy
Δημοσιεύσεις: 2407
Εγγραφή: Τρί 19 Φεβ 2019, 13:15

Re: Πρωτάθλημα SL 2025-26

Δημοσίευση από van rooy »

<<<<<<<<<<<<<<<<<<Και κλείνω με τον κανιβαλισμό κατά του Σιώπη, που ζούμε από την Κυριακή το βράδυ. Για ένα μαρκάρισμα, που έπρεπε να δεχθεί κίτρινη κάρτα και δεν την δέχθηκε, γίνεται πραγματικά δολοφονία χαρακτήρα. Γράφεται και λέγεται χωρίς ίχνος ντροπής, ότι ο Σιώπης ήθελε να κάνει κακό στον Κωσταντέλια. Μιλάμε για ένα από τα καλύτερα παιδιά του ελληνικού ποδοσφαίρου, που τόλμησε να πατήσει άθελά του τον Κωσταντέλια από πίσω, δυναμικά αλλά , όχι αντιαθλητικά και από την Κυριακή το βράδυ τον έχουν στήσει στο απόσπασμα. Και που μόλις έκανε το μαρκάρισμα πήγε πάνω από τον Κωσταντέλια, για να δει πως είναι.

Η χυδαιότητα έχει ξεπεράσει κάθε όριο και δεν μιλάω μόνο για οπαδούς, αλλά και για κάποιους από το συνάφι μου, που είναι υπόλογοι με αυτά, που λένε και γράφουν για το κλίμα που θα συναντήσουν ο Σιώπης και ο Παναθηναϊκός, όταν θα πάνε να παίξουν στην Τούμπα.

Και όλα αυτά γίνονται, διότι κάποιοι στον ΠΑΟΚ δεν δέχονται την ήττα. Η ο διαιτητής θα φταίει, η το χόρτο που είναι βρεγμένο, να είναι καλύτερος ο αντίπαλος δεν παίζει…Τα ίδια με τον Σιώπη, έχουν βιώσει στο παρελθόν ο Ιωαννίδης, ο Μπακασέτας, ο Αϊτόρ. Επιτέλους σε αυτό τον κανιβαλισμό πρέπει να μπει ένα τέλος.

*Ακούσαμε και το φοβερό, ότι ο Παναθηναϊκός έβρεξε το χόρτο, για να μην παιχτεί μπάλα, επειδή ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερος. Αυτοί οι ηλίθιοι, που τα λένε αυτά, θα πρέπει να γνωρίζουν, ότι αυτό συμβαίνει εδώ και τέσσερα χρόνια στην Λεωφόρο από την ημέρα, που ήρθε ο Γιοβάνοβιτς και το ζητάνε οι παίκτες, για να φεύγει πιο γρήγορα η μπάλα, όταν χτυπάει στο χόρτο. Βοηθάει δηλαδή το επιθετικό παιχνίδι και δεν το καταστρέφει. Στους ανίδεους να θυμίσω, ότι το επιθετικό ποδόσφαιρο το καταστρέφει το απότιστο και το ακούρευτο χόρτο.>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>


Να βλέπουμε και να μαθαίνουμε απο τους επιστήμονες του ποκιστάν.
Patron
Δημοσιεύσεις: 6238
Εγγραφή: Δευ 21 Ιούλ 2014, 11:16

Re: Πρωτάθλημα SL 2025-26

Δημοσίευση από Patron »

Μάο Μάο κανίβαλους πάλι μας λένε;
These users thanked the author Patron for the post:
Ally Samagoal
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator
Δημοσιεύσεις: 11956
Εγγραφή: Πέμ 12 Δεκ 2013, 16:19

Re: Πρωτάθλημα SL 2025-26

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Τα ίδια με τον Σιώπη, έχουν βιώσει στο παρελθόν ο Ιωαννίδης, ο Μπακασέτας, ο Αϊτόρ. Επιτέλους σε αυτό τον κανιβαλισμό πρέπει να μπει ένα τέλος.
Ε όχι ρε γμτ τέτοια αντιμετώπιση η αφρόκρεμα της ηθικής και του φέρ πλευ
Patron
Δημοσιεύσεις: 6238
Εγγραφή: Δευ 21 Ιούλ 2014, 11:16

Re: Πρωτάθλημα SL 2025-26

Δημοσίευση από Patron »

Φάροι του ευ αγωνίζεσθαι
Άβαταρ μέλους
astral
Δημοσιεύσεις: 9675
Εγγραφή: Τρί 11 Αύγ 2020, 13:19

Re: Πρωτάθλημα SL 2025-26

Δημοσίευση από astral »

Τον χαντακώνουν χειρότερα. ωραίοι .
Άβαταρ μέλους
Jean Valjean
Δημοσιεύσεις: 886
Εγγραφή: Τετ 14 Αύγ 2024, 07:28
Τοποθεσία: Αθήνα

Re: Πρωτάθλημα SL 2025-26

Δημοσίευση από Jean Valjean »

Αυτοί γράφουν για τον Σιώπη με σκοπό να προλαβουν μια πιθανη επισημη τοποθετηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Δημιουργούν κλίμα δηλαδή ώστε να εμφανιστούν ως αδικημένοι και στοχοποιημενοι.
Γι αυτό πολυ νωρίς είχα γράψει εδώ μέσα ζητώντας την επίσημη θέση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Τώρα είναι αργά.

Τους γνωρίζω σαν καλπικη δεκάρα, τους ποκιτες και τους αθηνεζους. Η βρωμιά κι η απατεωνιά είναι η ειδικότητά τους. Αν αυτοί ήταν λιγάκι, όχι πολύ αλλά λίγο έντιμοι και μπεσαληδες, τότε δεν θα υπηρχε το χάλι αυτής της χώρας που όλοι μας βλέπουμε σήμερα.
Είμαι κάπως γέννημα αυτής αλλά είμαι και θρέμμα του ΠΑΟΚ και της Σαλονίκης (Β. Ελλάδας γενικότερα) κι αυτό είναι που με σώζει.

Οι ποκιτες έχουν ένα συγκεκριμένο τρόπο-διαδικασια επιλογής των ανθρώπων που θα υπηρετήσουν το συστημά τους. Πρέπει να αποδείξεις ότι είσαι αρκετά ανήθικος αλλά ταυτόχρονα και αρκετά γνώστης του αντικειμένου ("επιστήμονας ") ώστε να ενταχθεις σε αυτό.
Η καλή γνώση του αντικειμένου, ποδόσφαιρο εν προκειμένω, σου επιτρέπει δυο πραγματα, πρωτον την δυνατότητα να διαστρεβλώνεις την πραγματικότητα και δεύτερον την δυνατότητα να ανέβεις στην ιεραρχία.
Η ανηθικότητα κι η απατεωνιά χρειάζονται για να μπορούν να σε ελέγχουν καθώς πανω από το κεφάλι σου θα κρέμεται η απειλή να σε πεταξουν έξω από το συστημα-μαντρι.
Το συστημα προστατευει και πληρωνει πολυ καλα όσους δουλεύουν γι αυτό.
Αν βλέπετε ομοιότητες με την μαφία, σωστά βλέπετε. Αυτός είναι ο τυπος οργάνωσης που ακολουθούν. Είσαι παντα σκλάβος τους και συνήθως ούτε βλέπεις ούτε γνωρίζεις τον "κάπο ντέι κάπι", απλώς ακολουθείς εντολές και γενικές κατευθύνσεις έχοντας αρκετή ελευθερία για να αυτοσχεδιασεις σε ότι αφορά την πουστιά.
Αυτό για έναν αθηνεζο είναι τίτλος τιμής.
Εννοείται ότι υπάρχει και διαδικασία στρατολόγησης στελεχών. Τα κέρδη αυτής της μαφίας είναι τεράστια κι έτσι μπορεί να πληρωνει καλά.

Αν θέλετε να νιώσετε στην πραξη αυτό που γράφω, σας προτεινω να δείτε δυο αγώνες του ΠΑΟΚ ακούγοντας την περιγραφή τους.
Ο πρώτος είναι ο Λιλ- ΠΑΟΚ σε περιγραφή Κωσταβαρα και ο δεύτερος ο ΠΑΟΚ-Γιουνγκ μπόϊς σε περιγραφή Τσοχου και σχόλιο Σαμπρακου. Υπόψη, και οι τρεις τους γνωρίζουν ποδοσφαιρο, αν θέλουν να μιλήσουν ποδοσφαιρικά μπορείς να συζητήσεις μαζί τους. Το θέμα είναι ότι όταν μεταδίδουν, επειδή ακριβώς γνωρίζουν, ξέρουν πολυ καλά τι και πως θα διαστρεβλώνουν.
Στον πρωτο αγώνα, σε άσχετες στιγμές της μετάδοσης, στη ροή του αγώνα δηλαδή (εκεί που δεν συμβαίνει κάτι εξαιρετικό και ο θεατής είναι χαλαρός άρα το μήνυμα περναει υπόγεια) ο Κωσταβαρας χρησιμοποιησε 7-8 φορές την λέξη αντεπίθεση για να περιγραψει επιθέσεις του ΠΑΟΚ και να σχολιάσει τον τρόπο παιχνιδιού μας. Ο Κωσταβαρας φυσικά γνωρίζει ότι αντεπίθεση λέμε την επίθεση όπου ο αντίπαλος χάνει την μπάλα στο δικό μας μισό ή πρωτο τρίτο και εμείς παίζοντας με δυο-τρεις μπαλιές βρισκόμαστε με παικτη που έχει την μπαλα στο τελευταίο τρίτο απέναντι σε ανοργάνωτη άμυνα. ΟΛΑ τα γκολ του ΠΑΟΚ ήταν προιον επίθεσης απέναντι σε οργανωμένη άμυνα.
Γιατί λοιπόν τις επιθέσεις του ΠΑΟΚ τις ονομάζει αντεπιθέσεις;
Στο δεύτερο ματς με τον ΠΑΟΚ να επιτίθεται κατά κύματα, ήταν σόλοικο να πεις για αντεπιθέσεις του ΠΑΟΚ. Αυτος που έκανε ανεπιθεσεις ήταν οι Ελβετοί! Κι όμως ο Σαμπρακος μιλουσε συνεχώς για επιθέσεις της Γιουνγκ Μπόις ποτε για αντεπιθέσεις!!! .......σε ανύποπτο χρόνο... έκανε ότι μπορουσε ο άνθρωπος!
Η εμπειρία και η γνώση μου πανω στο Ποκιστάν μου επιτρέπει να γράψω κάτι τελευταίο ως γενικό επιμυθιο στο θέμα Ποκ.
Όταν οι αθηνέζοι λένε "κακά λόγια" για μας, να ξέρετε ότι αμύνονται.
Όταν λένε "καλά λόγια" για μας να ξέρετε ότι επιτίθενται και να είστε προετοιμασμενοι.
These users thanked the author Jean Valjean for the post (total 5):
theo-drama, boogeyman77, leomatos88, Mica, horkokos4
renegade
Δημοσιεύσεις: 18355
Εγγραφή: Κυρ 27 Ιαν 2019, 12:49

Re: Πρωτάθλημα SL 2025-26

Δημοσίευση από renegade »

Ευτυχώς στην παε δεν σκέφτονται και δεν ενεργούν όπως ο Γιάννης Αγιάννης
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Τρί 11 Νοέμ 2025, 17:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
geobila
Δημοσιεύσεις: 260
Εγγραφή: Δευ 30 Ιουν 2025, 09:41
Τοποθεσία: Utrecht

Re: Πρωτάθλημα SL 2025-26

Δημοσίευση από geobila »

marsantos έγραψε: Τρί 11 Νοέμ 2025, 13:43
geobila έγραψε: Τρί 11 Νοέμ 2025, 13:13 ...
Αν και δεν κατεχω τις τεχνικες σου γνωσεις, το διαστημα που αναφερεσαι, αλλα και γενικα το 1ο ημιχρονο, μου φαινεται οτι ο βαζελος ηταν πιο συγκεντρωμενος απο εμας. Αυτο. Τιποτα παραπανω.
Φίλε geobila καλημέρα.
Δεν έχω τεχνικές γνώσεις. Ερωτήσεις σε επαγγελματίες, παρατήρηση, επανάληψη καταστάσεων, σκέψη, συμπέρασμα. Κάποιες φορές πέφτω μέσα κάποιες άλλες λέω μπαρούφες. Δεν είμαι επαγγελματίας του χώρου. Είμαι ένας απλός οπαδός που γράφει εδώ μέσα και γουστάρει να γράφει, να διαβάζει και να μοιράζεται απόψεις με ανθρώπους που αγαπάμε το ίδιο φαινόμενο.
Άλλο το διάστημα που αναφέρομαι και άλλο γενικά το πρώτο ημίχρονο. Από το 30 ως το 45 εξαφανιστήκαμε. Μιλάω καθαρά από το 1 ως το 30. Ναι, ο πάο ήταν φουλ προσηλωμένος. Όμως εμείς και κυκλοφορήσαμε στα μέτρα του δυνατού και δεν εκτεθήκαμε. Μπορώ να σου πω πως με άεκ είχαμε πιο σοβαρά προβλήματα στο αντίστοιχο διάστημα.
Καλησπερα marsantos,
σε ευχαριστω για την απαντηση σου. Το επομενο βημα του καθε οπαδου ειναι να μαθει να "βλεπει" τα κενα διαστηματα, τον χωρο, και αλλα τοσα που εχεις αναφερει εσυ και λιγοι ακομα, που ο απλος μεσος οπαδος δεν ειναι σε θεση να δει. Δυστυχως Θυμαμαι ελαχιστα απο το παιχνιδι ποσο μαλλον το 1-30'.

Με την ΑΕΚ συμφωνω, καποια λιγα καταφερα και τα παρατηρησα, ημασταν πιο αποτελεσματικοι και προσηλωμενοι και φανηκε.

Προχωραμε,
καλη συνεχεια
boogeyman77
Δημοσιεύσεις: 6633
Εγγραφή: Σάβ 20 Ιαν 2018, 14:15
Τοποθεσία: Κάτω Νευροκόπι
Επικοινωνία:

Re: Πρωτάθλημα SL 2025-26

Δημοσίευση από boogeyman77 »

renegade έγραψε: Τρί 11 Νοέμ 2025, 16:35 Ευτυχώς στην παετέν δεν σκέφτονται και δεν ενεργούν όπως ο Γιάννης Αγιάννης
Αν σκέφτονταν και ενεργούσαν έτσι θα είχαμε άλλα δύο - τρία πρωταθλήματα την τελευταία δεκαετία.
Δυστυχώς όμως το επικοινωνιακό δεν είναι το δυνατό μας σημείο
These users thanked the author boogeyman77 for the post:
Mica
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”