Πρωτάθλημα SL 2025-26

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Re: Πρωτάθλημα SL 2025-26

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

η ομαδα εχει αποδείξει οτι η ποιο...γερή..περίοδος της ειναι η περίοδος των πλει οφ...

το ...σκουφι....ξέρει και κρατάει ....σημειώσεις ....για τον καθένα....

Εικόνα
These users thanked the author abc_o_ karpouzas for the post:
K_geo
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Σε σχέση με την ομάδα του 2019 υστερούμε αφάνταστα σε ακραία μπακ.
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

Και του 23-24
geobila

Δημοσίευση από geobila »

marsantos έγραψε: Δευ 10 Νοέμ 2025, 21:36
Darkm4n έγραψε: Δευ 10 Νοέμ 2025, 19:49 Λοιπόν διαβάζω τις γνώμες των άλλων συμφωνώ σε μερικά σε άλλα διαφωνώ διότι υπάρχει μεγάλη απογοήτευση με το χθεσινό.
Δε χάθηκε κανένα καράβι μας ούτε διαστημόπλοιο μας...
Εννοείται dark δε χάθηκε τίποτα. Ότι έγραψα ήταν ως συνέχεια ενός χιουμοριστικου μακροσκελους ποσταρισματος λίγες ώρες μετά τον αγώνα. Λογικό να επικρατεί η απογοήτευση στο μυαλό.
Μιας και αναφέρεσαι στον αγώνα.
Είδα ξανά από το 1 ως το 30. Ως το 2-0 δλδ καθώς εκεί κρίθηκε σε μεγάλο βαθμό το παιχνίδι.
Όποιος μπορεί ας το ξαναδεί. Δυστυχώς μας έχει μείνει η εικόνα από το 30 ως το 45 όπου εκεί όντως υπήρχε ψυχολογικό σοκ και καθίζηση.
Μέχρι το 30 όμως και το μη καταλογισμό του φάουλ η εικόνα είναι διαφορετική από αυτή που έχουμε στο νου μας και αν κάποιος έπρεπε να προηγείται είμαστε εμείς. Μια χαρά εικόνα είχαμε. Απλά όταν έχουμε στο μυαλό μας πολύ ψηλά τον πήχη δε βλέπουμε την πραγματικότητα.
Αν και δεν κατεχω τις τεχνικες σου γνωσεις, το διαστημα που αναφερεσαι, αλλα και γενικα το 1ο ημιχρονο, μου φαινεται οτι ο βαζελος ηταν πιο συγκεντρωμενος απο εμας. Αυτο. Τιποτα παραπανω.
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

geobila έγραψε: Τρί 11 Νοέμ 2025, 13:13 ...
Αν και δεν κατεχω τις τεχνικες σου γνωσεις, το διαστημα που αναφερεσαι, αλλα και γενικα το 1ο ημιχρονο, μου φαινεται οτι ο βαζελος ηταν πιο συγκεντρωμενος απο εμας. Αυτο. Τιποτα παραπανω.
Φίλε geobila καλημέρα.
Δεν έχω τεχνικές γνώσεις. Ερωτήσεις σε επαγγελματίες, παρατήρηση, επανάληψη καταστάσεων, σκέψη, συμπέρασμα. Κάποιες φορές πέφτω μέσα κάποιες άλλες λέω μπαρούφες. Δεν είμαι επαγγελματίας του χώρου. Είμαι ένας απλός οπαδός που γράφει εδώ μέσα και γουστάρει να γράφει, να διαβάζει και να μοιράζεται απόψεις με ανθρώπους που αγαπάμε το ίδιο φαινόμενο.
Άλλο το διάστημα που αναφέρομαι και άλλο γενικά το πρώτο ημίχρονο. Από το 30 ως το 45 εξαφανιστήκαμε. Μιλάω καθαρά από το 1 ως το 30. Ναι, ο πάο ήταν φουλ προσηλωμένος. Όμως εμείς και κυκλοφορήσαμε στα μέτρα του δυνατού και δεν εκτεθήκαμε. Μπορώ να σου πω πως με άεκ είχαμε πιο σοβαρά προβλήματα στο αντίστοιχο διάστημα.
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δημοσίευση από van rooy »

Αυτό που μου έχει μείνει απο το πρώτο ημίχρονο χωρίς να το έχω ξαναδεί για να μην με ανέβει για 2η φορά η πίεση ....ήταν το γλίστρημα των ποδοσφαιριστών μας, η αδυναμία να πάμε δυνατά στις μονομαχίες η ατιμωρησία του σκληρού παιχνιδιού των αντιπάλων και τα δυο κρύα γκολ.
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δημοσίευση από van rooy »

<<<<<<<<<<<<<<<<<<Και κλείνω με τον κανιβαλισμό κατά του Σιώπη, που ζούμε από την Κυριακή το βράδυ. Για ένα μαρκάρισμα, που έπρεπε να δεχθεί κίτρινη κάρτα και δεν την δέχθηκε, γίνεται πραγματικά δολοφονία χαρακτήρα. Γράφεται και λέγεται χωρίς ίχνος ντροπής, ότι ο Σιώπης ήθελε να κάνει κακό στον Κωσταντέλια. Μιλάμε για ένα από τα καλύτερα παιδιά του ελληνικού ποδοσφαίρου, που τόλμησε να πατήσει άθελά του τον Κωσταντέλια από πίσω, δυναμικά αλλά , όχι αντιαθλητικά και από την Κυριακή το βράδυ τον έχουν στήσει στο απόσπασμα. Και που μόλις έκανε το μαρκάρισμα πήγε πάνω από τον Κωσταντέλια, για να δει πως είναι.

Η χυδαιότητα έχει ξεπεράσει κάθε όριο και δεν μιλάω μόνο για οπαδούς, αλλά και για κάποιους από το συνάφι μου, που είναι υπόλογοι με αυτά, που λένε και γράφουν για το κλίμα που θα συναντήσουν ο Σιώπης και ο Παναθηναϊκός, όταν θα πάνε να παίξουν στην Τούμπα.

Και όλα αυτά γίνονται, διότι κάποιοι στον ΠΑΟΚ δεν δέχονται την ήττα. Η ο διαιτητής θα φταίει, η το χόρτο που είναι βρεγμένο, να είναι καλύτερος ο αντίπαλος δεν παίζει…Τα ίδια με τον Σιώπη, έχουν βιώσει στο παρελθόν ο Ιωαννίδης, ο Μπακασέτας, ο Αϊτόρ. Επιτέλους σε αυτό τον κανιβαλισμό πρέπει να μπει ένα τέλος.

*Ακούσαμε και το φοβερό, ότι ο Παναθηναϊκός έβρεξε το χόρτο, για να μην παιχτεί μπάλα, επειδή ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερος. Αυτοί οι ηλίθιοι, που τα λένε αυτά, θα πρέπει να γνωρίζουν, ότι αυτό συμβαίνει εδώ και τέσσερα χρόνια στην Λεωφόρο από την ημέρα, που ήρθε ο Γιοβάνοβιτς και το ζητάνε οι παίκτες, για να φεύγει πιο γρήγορα η μπάλα, όταν χτυπάει στο χόρτο. Βοηθάει δηλαδή το επιθετικό παιχνίδι και δεν το καταστρέφει. Στους ανίδεους να θυμίσω, ότι το επιθετικό ποδόσφαιρο το καταστρέφει το απότιστο και το ακούρευτο χόρτο.>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Να βλέπουμε και να μαθαίνουμε απο τους επιστήμονες του ποκιστάν.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”