Ιβάν Σαββίδης VII
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Δεν κατανοώ το μπαν σου ούτε την ερώτηση σου. Διπλό μες τον λαγό
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Taseos την Κυρ 09 Νοέμ 2025, 15:16, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- TylerDurden
Ήταν ανάγκη να πω κάτι για το υπόλοιπο μήνυμα σου, την "ταμπακιέρα" όπως λες; Σου πέρασε από το μυαλό πως μπορεί να συμφωνώ ή να διαφωνώ με τα λεγόμενα σου αλλά μόνο αυτό το οποίο απομόνωσα να με ενόχλησε και να ήθελα να σχολιάσω;Taseos έγραψε: Κυρ 09 Νοέμ 2025, 14:47Για την ταμπακιέρα τίποτα βέβαια εδώ και καιρό. Πιθανώς και μέσα στη λεωφόρο γι αυτό τα σπάσανε. Γιατί κινδύνευαν από την συμφωνία ανταλλαγής για πρώτη φορά. Από ουσία κάτι ; Έχετε να πείτε; Ή δεν υπάρχει οδηγια ακόμη;
Υγ μόνο στις ζούγκλες αποφασίζει ο καθένας μόνος του να λάβει δράση. Τα γήπεδα είναι για να βλέπεις ποδόσφαιρο
Πρέπει να κάνω ολιστική κριτική;
Και κάνεις και double down στην παπαριά σου, βγάζοντας με κατευθυνόμενο από τρίτους επειδή τόνισα την παραχάραξη της ιστορίας που έκανες.
Ότι ας πούμε δε μπορώ να διαφωνώ με κάτι χωρίς να έχω ατζέντα.
Κρίμα φίλε.
Edit: Τώρα είδα το μπαν, ούτε το επιθυμώ προσωπικά ούτε τίποτα. Θα ήθελα να δει το μήνυμα και να απαντήσει σε αυτό, τίποτα άλλο από μεριάς μου.
Παραχάραξη είναι όταν κάτι είναι μεμονωμένο. Ή κάτι δεν έγινε από αυτά που είπα. Το να θεωρείς κάτι μεμονωμένο ως αναγκαίο δεν είναι επιβεβαίωση πραγματικότητας. Είναι απλά αιτιολογία. Αλλά ούτε μεμονωμένο ήταν ούτε αισθάνθηκα ότι θα πεθάνω όντας στην κερκίδα που ήταν στόχος, ούτε ότι πρέπει να διαλύσω την ομάδα για να δείξω στους βαζελους ότι δε μασάω τίποτα. Να σου επίσης ότι εκείνο το βράδυ τους αιτιολόγησα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Taseos την Κυρ 09 Νοέμ 2025, 15:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Οχι δεν θα κανείς σε κανέναν την χάρη .... όσο γι αυτός πού λειτουργούνε ατζέντες και δεν δίνουν δεκάρα για την ομάδα αποκαλύπτουν τίς προθέσεις τούς μονοί τούς μην τσιμπας και ΤΗΝ πληρώνεις τζάμπα....Taseos έγραψε: Κυρ 09 Νοέμ 2025, 15:14 Δεν κατανοώ το μπαν σου ούτε την ερώτηση σου. Παρόλα αυτά αποχωρώ για μια εβδομάδα ίσως και παραπάνω. Εξάλλου γιατί να χαλώ την ζαχαρένια μου. Διπλό μες τον λαγό
Το έσβησα το μήνυμα αυτό. Ως μη λεχθέν. Όποιος θέλει να μας διώξει ένα κουμπί είναι. Δεν αισθάνομαι ότι πληρώνω κάτι. Ούτε έχω απαιτήσειςeorptol1 έγραψε: Κυρ 09 Νοέμ 2025, 15:20Οχι δεν θα κανείς σε κανέναν την χάρη .... όσο γι αυτός πού λειτουργούνε ατζέντες και δεν δίνουν δεκάρα για την ομάδα αποκαλύπτουν τίς προθέσεις τούς μονοί τούς μην τσιμπας και ΤΗΝ πληρώνεις τζάμπα....Taseos έγραψε: Κυρ 09 Νοέμ 2025, 15:14 Δεν κατανοώ το μπαν σου ούτε την ερώτηση σου. Παρόλα αυτά αποχωρώ για μια εβδομάδα ίσως και παραπάνω. Εξάλλου γιατί να χαλώ την ζαχαρένια μου. Διπλό μες τον λαγό
Το λέω γιατί άτομα σαν ένα πρέπει να είναι εδώ και να φεύγουν τα κάθε είδους τρολ
Αν αρχίσουμε να μπαναρουμε
κάποιον επειδή νομίζουμε ότι υπονόησε
κάτι χωρίς να αναφέρει κάτι συγκεκριμένο, τοτε μαλλον δε θα μείνει
κανείς να μιλάει σε αυτό το φόρουμ.
Ειδικα όταν κάνει μια ολόκληρη ανάλυση (σωστή η λάθος) και απομονώνουμε κάτι που δεν έχει
την ουσία αυτού που θέλει να πει.
κάποιον επειδή νομίζουμε ότι υπονόησε
κάτι χωρίς να αναφέρει κάτι συγκεκριμένο, τοτε μαλλον δε θα μείνει
κανείς να μιλάει σε αυτό το φόρουμ.
Ειδικα όταν κάνει μια ολόκληρη ανάλυση (σωστή η λάθος) και απομονώνουμε κάτι που δεν έχει
την ουσία αυτού που θέλει να πει.
- These users thanked the author ΑΜΠΑΛΑΕΑ for the post:
- theo-drama
- kataramenos5
Μονο εσυ νοιαζεσαι για την ομαδα...οι αλλοι λειτουργουν με ατζεντεςeorptol1 έγραψε: Κυρ 09 Νοέμ 2025, 15:20Οχι δεν θα κανείς σε κανέναν την χάρη .... όσο γι αυτός πού λειτουργούνε ατζέντες και δεν δίνουν δεκάρα για την ομάδα αποκαλύπτουν τίς προθέσεις τούς μονοί τούς μην τσιμπας και ΤΗΝ πληρώνεις τζάμπα....Taseos έγραψε: Κυρ 09 Νοέμ 2025, 15:14 Δεν κατανοώ το μπαν σου ούτε την ερώτηση σου. Παρόλα αυτά αποχωρώ για μια εβδομάδα ίσως και παραπάνω. Εξάλλου γιατί να χαλώ την ζαχαρένια μου. Διπλό μες τον λαγό
Τι γραφετε ρε?
- TylerDurden
Παραχάραξη είναι όταν παρουσιάζεις μια αντίδραση (το ντου) χωρίς να αναφέρεις τη δράση (τις μυριάδες φωτοβολίδες στο κοινό) που οδήγησε σε αυτήν. Τόσο απλά. Το εάν είναι μεμονωμένο ή όχι γεγονός δεν έχει συνάφεια με την παραχάραξη ως έννοια.Taseos έγραψε: Κυρ 09 Νοέμ 2025, 15:19 Παραχάραξη είναι όταν κάτι είναι μεμονωμένο. Ή κάτι δεν έγινε από αυτά που είπα. Το να θεωρείς κάτι μεμονωμένο ως αναγκαίο δεν είναι επιβεβαίωση πραγματικότητας. Είναι απλά αιτιολογία. Αλλά ούτε μεμονωμένο ήταν ούτε αισθάνθηκα ότι θα πεθάνω όντας στην κερκίδα που ήταν στόχος, ούτε ότι πρέπει να διαλύσω την ομάδα για να δείξω στους βαζελους ότι δε μασάω τίποτα
Το ότι εσύ δεν αισθάνθηκες πως θα πεθάνεις δε σημαίνει πως η δράση δεν ήταν δολοφονική.
Και για το ότι έχω ατζέντα, (τη δικιά μου.. ταμπακιέρα δηλαδή).. κουβέντα.
- TylerDurden
Για πες ρε φίλε, λειτουργώ με ατζέντα και έχω χεσμένη την ομάδα επειδή διαφώνησα με κάτι που έγραψε;eorptol1 έγραψε: Κυρ 09 Νοέμ 2025, 15:20Οχι δεν θα κανείς σε κανέναν την χάρη .... όσο γι αυτός πού λειτουργούνε ατζέντες και δεν δίνουν δεκάρα για την ομάδα αποκαλύπτουν τίς προθέσεις τούς μονοί τούς μην τσιμπας και ΤΗΝ πληρώνεις τζάμπα....Taseos έγραψε: Κυρ 09 Νοέμ 2025, 15:14 Δεν κατανοώ το μπαν σου ούτε την ερώτηση σου. Παρόλα αυτά αποχωρώ για μια εβδομάδα ίσως και παραπάνω. Εξάλλου γιατί να χαλώ την ζαχαρένια μου. Διπλό μες τον λαγό
Εγώ δεν κρίνω ποιος τι και άμα έχει ατζέντα. Εγω ανέφερα ένα γεγονός ότι στο πρώτο ματς της εποχής σαββιδη μπήκε η μισή 4 μέσα. Η άλλη μισή δεν είχε τέτοια αντανακλαστικά. Ούτε καν εμείς που τρώγαμε τα βεγγαλικά. Αυτό είναι το γεγονός. Παραχάραξη θα είναι να πεις ότι δεν ήταν γεγονός. Το να αναλύσεις τα δεδομένα για να αιτιολογήσεις ντου σε ευρωπαϊκό αγώνα δεν είναι μέρος του γεγονότος. Είναι οπτική. Η οπτική σου λοιπόν είναι αυτή. Δεν παραχαράσσει το γεγονός του ντου. Ούτε το αμφισβητεί. Και αν μέναμε εκεί θα σου έλεγα έγινε. Έχουμε και συνέχειες όμως. Και αυτές μπορείς να τις αιτιολογήσεις( εκδίκηση στις βαζελες, μη ανοχή στο να μην είμαστε τα αφεντικά της πόλης σε ματς με Αρη κλπ κλπ.)
Και εν πάει περιπτώσει από τόση ανάλυση πήρατε μισή πρόταση να το μεταφράσετε όπως θέλετε ή κατανοείτε και να αλλάξουμε τη συζήτηση. Αν εγώ επιτίθεμαι στον εαυτό μου των τελευταίων 30 χρόνων. Οκ
Και εν πάει περιπτώσει από τόση ανάλυση πήρατε μισή πρόταση να το μεταφράσετε όπως θέλετε ή κατανοείτε και να αλλάξουμε τη συζήτηση. Αν εγώ επιτίθεμαι στον εαυτό μου των τελευταίων 30 χρόνων. Οκ
- TylerDurden
Δε σου κάνει το παραχάραξη; Όλα καλά. Εγώ το πιστεύω πως όντως είναι, αλλά ας έχει, διαφωνούμε, άλλη οπτική έχουμε, προχωράμε λέγοντας το υπεραπλούστευση.
Η ευκολία με την οποία βαφτίσεις κατευθυνόμενο κάποιον που έκανε το σφάλμα να διαφωνήσει με κάτι που έγραψες είναι πολύ πιο προβληματική συμπεριφορά.
Η ευκολία με την οποία βαφτίσεις κατευθυνόμενο κάποιον που έκανε το σφάλμα να διαφωνήσει με κάτι που έγραψες είναι πολύ πιο προβληματική συμπεριφορά.
Μα το πρόβλημα δεν είσαι εσύ και η γνώμη σου. Το πρόβλημα είναι ότι υπάρχουν άτομα που διαβάζουν ολόκληρες αναλύσεις κρατάνε κάτι που μπορούν να ερμηνεύσουν κατά το δοκουν και πάνω εκεί ξεκινάει ένα καινούργιος αφήγημα ενώ το θέμα μας δεν είναι πχ ο αξέχαστος Μάκης και η προσφορά του στον σύλλογο.
- TylerDurden
Ρε φίλε στο ξαναλέω: ένα κομμάτι όσων έγραψες ήθελα να σχολιάσω, και αυτό έκανα. Δεν έχω υποχρέωση να εκφέρω γνώμη για όλο το κείμενο σου.
Αν πάνω σε αυτό που απομόνωσα θέλει να ξεκινήσει κάποιος άλλη κουβέντα, έχει καλώς, αν δε θέλει επίσης. Φόρουμ είναι.
Και προφανώς για εσένα πρόβλημα ήταν η γνώμη μου, καθώς με έβγαλες κατευθυνόμενο βάσει αυτής.
Αν πάνω σε αυτό που απομόνωσα θέλει να ξεκινήσει κάποιος άλλη κουβέντα, έχει καλώς, αν δε θέλει επίσης. Φόρουμ είναι.
Και προφανώς για εσένα πρόβλημα ήταν η γνώμη μου, καθώς με έβγαλες κατευθυνόμενο βάσει αυτής.
- These users thanked the author TylerDurden for the post:
- Taseos