Ιβάν Σαββίδης VII
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Ninja είσαι … δεν σε φοβάμαι
- These users thanked the author DamoN for the post (total 2):
- Kabamaru11, navigator11
Επειδή είμαστε ήδη σε κατάσταση διχασμού και διχόνοιας με 100% ευθύνη της Κατερίνας, του Κατσαρή, του Άλκης και του Τέλη, οταν διώξετε όλους όσους είναι/ήταν ΠΑΟΚ στα δύσκολα, λόγο συναισθηματας και παθολογικής αγάπης, τότε θα μείνουν οι επαγγελματίες στο όνομα του ΠΑΟΚ και καριεριστες οπαδοί. Τον μπάρμπα Μιμή πχ δεν το λογάριαζα οπότε για οπαδό τίποτα άλλο πλην της τσέπης του.
Οι ισαποστακιδες θα τα βρητε μπροστά σας, γιατί αν δε βγει η ζάρια που ρίχνεται, θα ξαναζήσει ο οργανισμός τον κομπάρσο ΠΑΟΚ και τα παιδάκια που εγιναν ΠΑΟΚ από του τίτλους και την λάμψη που έφερε στην ομάδα αυτός που θέλετε να φατε, θα αρχίσουν να ασχολουντε με τα αλλά χόμπι. Μεταβουλινικα παλια 2-3χιλ τραβιόμασταν να μη φουντάρει η ομάδα ... πλέον ο αριθμοι λιγοστεύουν και μικραίνουν ..
Ξέρω ότι είναι λάθος αυτό που γράφω, αλλά από αυτά που διάβασα 4μηνες από τους ισαποστακιδες (ή μπασκετικοί και καλα οπότε χεστηκαμε για τη γίνεται στη μπάλα) ειλικρινά συχαθηκα και μετάνοιωσα που αγόραζα μετοχές σε κάθε ΑΜΚ κτλ για την ΚΑΕ, εννοείτε ότι δεν θα το ξανακάνω για κανένα τμήμα γιατί πλέον δεν έχω εμπιστοσύνη στον ΑΣ, ούτεε χρόνο για ασχοληθώ με τα κοινά, αλλά και δεν με εκφράζει ο οπορτουνισμός του νεου οπαδικού κινήματος.
Αν συμπαιριφερεσαι στο σύλλογο που αγαπάς σαν οπαδικό λαμόγιο, σου αξίζει να σε διοικούν λαμόγια και με εξαίρεση 30ετη πυροτεχνήματα να είσαι "το αφεντικό του χωριού" ή όπως αλλιώς χαρακτηρίζαμε τα γκαλακια.
Οι ισαποστακιδες θα τα βρητε μπροστά σας, γιατί αν δε βγει η ζάρια που ρίχνεται, θα ξαναζήσει ο οργανισμός τον κομπάρσο ΠΑΟΚ και τα παιδάκια που εγιναν ΠΑΟΚ από του τίτλους και την λάμψη που έφερε στην ομάδα αυτός που θέλετε να φατε, θα αρχίσουν να ασχολουντε με τα αλλά χόμπι. Μεταβουλινικα παλια 2-3χιλ τραβιόμασταν να μη φουντάρει η ομάδα ... πλέον ο αριθμοι λιγοστεύουν και μικραίνουν ..
Ξέρω ότι είναι λάθος αυτό που γράφω, αλλά από αυτά που διάβασα 4μηνες από τους ισαποστακιδες (ή μπασκετικοί και καλα οπότε χεστηκαμε για τη γίνεται στη μπάλα) ειλικρινά συχαθηκα και μετάνοιωσα που αγόραζα μετοχές σε κάθε ΑΜΚ κτλ για την ΚΑΕ, εννοείτε ότι δεν θα το ξανακάνω για κανένα τμήμα γιατί πλέον δεν έχω εμπιστοσύνη στον ΑΣ, ούτεε χρόνο για ασχοληθώ με τα κοινά, αλλά και δεν με εκφράζει ο οπορτουνισμός του νεου οπαδικού κινήματος.
Αν συμπαιριφερεσαι στο σύλλογο που αγαπάς σαν οπαδικό λαμόγιο, σου αξίζει να σε διοικούν λαμόγια και με εξαίρεση 30ετη πυροτεχνήματα να είσαι "το αφεντικό του χωριού" ή όπως αλλιώς χαρακτηρίζαμε τα γκαλακια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Мир την Σάβ 08 Νοέμ 2025, 18:37, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
- These users thanked the author Мир for the post (total 4):
- ΑΜΠΑΛΑΕΑ, paok apo epilogi, Apil44, Azrael
Να ξαναπώ ότι την αίτηση μου τη στείλανε
σε ΜΙΑ ΜΕΡΑ! Για το καταστατικό περιμένω δυόμιση μήνες!!!!!
Την άλλη βδομάδα θα την κάνω. Περιμένω από ένα γνωστό που μάλλον έχει άκρες για
να βρει κάποιο μέλος να γραφτούμε. Αλλιώς θα την κάνω σκέτη.
ΑΥΤΑ!
σε ΜΙΑ ΜΕΡΑ! Για το καταστατικό περιμένω δυόμιση μήνες!!!!!
Την άλλη βδομάδα θα την κάνω. Περιμένω από ένα γνωστό που μάλλον έχει άκρες για
να βρει κάποιο μέλος να γραφτούμε. Αλλιώς θα την κάνω σκέτη.
ΑΥΤΑ!
- These users thanked the author ΑΜΠΑΛΑΕΑ for the post:
- Kabamaru11
Θα φύγω από τα όσα προσέφερε και προσφέρει στον ΠΑΟΚ ο Σαββίδης, τα οποία οι παλαιότεροι ούτε τα ονειρευόμασταν και θα πάω στην προσφορά του στην παραμελημένη από το αθηνοκεντρικό ακόμα και σήμερα κράτος Β. Ελλάδα, στην οποία ήλθε και πήρε χρεωκοπημένες εταιρείες και ξενοδοχεία και έδωσε ζωή και δημιούργησε εκατοντάδες+ καλοπληρωμένες θέσεις εργασίας.
Δεν θα πω για το πόσους ασθενείς βοήθησε πληρώνοντας βαριές επεμβάσεις και νοσηλείες, ούτε και το πόσα έκανε για δημόσια νοσοκομεία (ανακαινίσεις κλινικών και τμημάτων, σχολεία εντός αυτών), γιατί απαράβατος όρος του ήταν το να μην μπει πλακέτα στην είσοδο του κάθε νοσοκομείου με την επιγραφή "δωρεά Ιβάν Σαββίδη".
Δεν θα πω για το πόσους ασθενείς βοήθησε πληρώνοντας βαριές επεμβάσεις και νοσηλείες, ούτε και το πόσα έκανε για δημόσια νοσοκομεία (ανακαινίσεις κλινικών και τμημάτων, σχολεία εντός αυτών), γιατί απαράβατος όρος του ήταν το να μην μπει πλακέτα στην είσοδο του κάθε νοσοκομείου με την επιγραφή "δωρεά Ιβάν Σαββίδη".
- These users thanked the author Γερασίμου for the post (total 8):
- paok apo epilogi, theo-drama, Apil44, Andrew R, Taseos, iremidynami 4+, Azrael, eorptol1
Νομίζω ότι ο ασ τα σκάτωσε τόοοσο πολύ με το μνημόνιο που παρέδωσε και διέρρευσε ο ίδιος που θεωρώ έχασε και τους λίγους μη χαρτζηλικωμένους υποστηρικτές του.
Το να παραδώσει αυτο το εκτρωμα να πω οκ. Αλλά να το διαρρεύσει κ όλας ?
Που ειναι εκεινα τα φυντάνια που κράζαν το μνημονιο που παρέδωσε με υφακι η γκοντσαρεβα και πόσο δικιο είχε ο ΑΣ που υπερασπιζόταν τα συμφέροντά του ?
Τελος πάντων ο πόντιος είναι ξεροκέφαλος και εκει ελπίζω για καλύτερες μέρες. Το κακό είναι οτι ως ξεροκέφαλος θα το κρατάει σε αυτούς που δεν φύγαν ποτέ .
Το θέμα του γηπέδου εκτιμώ θα παει αρκετά πίσω. Έτσι κ αλλιώς θεωρώ ότι δεν ήταν κάτι τόσο επείγον για να μπούμε σε αυτή την εσωστρέφεια και τον εμφύλιο. Ας γίνει και σε 2-3-5 χρόνια. Ναι θα μας γιγαντώσει, αλλά αξίζει αυτό που ζούμε εδω και 5 μήνες ? όχι.
Ιβαν το νου σου στο σκουφί. Κάντου όλα τα χατήρια
Το να παραδώσει αυτο το εκτρωμα να πω οκ. Αλλά να το διαρρεύσει κ όλας ?
Που ειναι εκεινα τα φυντάνια που κράζαν το μνημονιο που παρέδωσε με υφακι η γκοντσαρεβα και πόσο δικιο είχε ο ΑΣ που υπερασπιζόταν τα συμφέροντά του ?
Τελος πάντων ο πόντιος είναι ξεροκέφαλος και εκει ελπίζω για καλύτερες μέρες. Το κακό είναι οτι ως ξεροκέφαλος θα το κρατάει σε αυτούς που δεν φύγαν ποτέ .
Το θέμα του γηπέδου εκτιμώ θα παει αρκετά πίσω. Έτσι κ αλλιώς θεωρώ ότι δεν ήταν κάτι τόσο επείγον για να μπούμε σε αυτή την εσωστρέφεια και τον εμφύλιο. Ας γίνει και σε 2-3-5 χρόνια. Ναι θα μας γιγαντώσει, αλλά αξίζει αυτό που ζούμε εδω και 5 μήνες ? όχι.
Ιβαν το νου σου στο σκουφί. Κάντου όλα τα χατήρια
Мир
Φίλε μου, σε καταλαβαίνω απόλυτα.
Στο γήπεδο δεν πάμε εδώ και χρόνια γιατί αηδιασαμε χάρη σε αυτούς
τους οπαδούς που ανέφερες(υποθέσεις Δεδεογλου, Βουλινου, Πρέλεβιτς, Παντελάκη για τους παλιούς, κλπ.), που μαζί με κάτι παραγοντισκους αυλοκόλακες
κάνανε διαχρονικά τα γνωστά κόλπα που μόνο ΠΑΟΚ δεν είναι.....
Και φυσικά όπως και οι συμπολίτες μας
δεν έχουν κανένα πρόβλημα άλλο από
το να υπάρχουν και να επηρεαζουν
χωρίς να νοιάζονται για το καλό της ομάδας.
Φίλε μου, σε καταλαβαίνω απόλυτα.
Στο γήπεδο δεν πάμε εδώ και χρόνια γιατί αηδιασαμε χάρη σε αυτούς
τους οπαδούς που ανέφερες(υποθέσεις Δεδεογλου, Βουλινου, Πρέλεβιτς, Παντελάκη για τους παλιούς, κλπ.), που μαζί με κάτι παραγοντισκους αυλοκόλακες
κάνανε διαχρονικά τα γνωστά κόλπα που μόνο ΠΑΟΚ δεν είναι.....
Και φυσικά όπως και οι συμπολίτες μας
δεν έχουν κανένα πρόβλημα άλλο από
το να υπάρχουν και να επηρεαζουν
χωρίς να νοιάζονται για το καλό της ομάδας.
Μια ερώτηση τότε, γιατί παίρνεις θέση για Χατσερίδη; ξέρεις τι ακριβώς έγινε; Με Μπακαγιόκο ξέρεις τι ακριβώς έγινε;kataramenos5 έγραψε: Σάβ 08 Νοέμ 2025, 17:33Το τι γραφει ο καθενας μας δε μπορει να το θυμασε κι εσυ και οι περισσότεροιtrouman έγραψε: Σάβ 08 Νοέμ 2025, 16:33όταν μπαίνουν θέματα ηθικής , πώς μπορείς να κρατάς ίσες αποστάσεις;kataramenos5 έγραψε: Σάβ 08 Νοέμ 2025, 16:05 Το οτι υπαρχουν περιεργοι εκει εξω που βλεπουν μονο τα στραβα δε σημαινει οτι μπορει να τσουβαλιαζονται οσοι δε παιρνουν θεση κατα του ενος η του αλλου.
Καποιοι σιχαθηκαμε πουμαστε ΠΑΟΚ απ ολο αυτο το ξεκατινιασμα που γινεται αλλα μερικοι δε το καταλαβαινουν.Θεωρουν οτι πρεπει να μαστε ολοι στην ιδια γραμμη.Σορυ δε θα παρω.
τα λάθη διαχείρισης, οργανωτικά, πείσματα, λάθη πες όσα θες τι σχέση έχουν με προσπάθεια τρυπήματος , ύπουλες υπόγειες κινήσεις. Συνεργασίες με βοθρολύματα κλπ κλπ. Ναι ο Σαββίδης έχει χίλια στραβά, αλλά η πρόθεση είναι μία, πάντα.
Εντάξει , όλοι έχουμε άλλη ματιά, κρίνουμε αλλιώς, αλλά κι εγώ δυσκολεύομαι να καταλάβω κάποια πράγματα , για εσένα και μερικούς ακόμα που σας διαβάζουμε χρόνια εδώ μέσα. Φιλκά μιλάω, να ξέρεις.
αλλα ακριβως γι αυτο το λογο μη τσουβαλιαζετε.
Απ την πρωτη στιγμη ο προβληματισμος μου ηταν μη φτασουμε εδω που φτασαμε και θεση στο τοπικ του ΑΣ ξεκαθαρα δε πηρα.Και δε το εκανα γιατι δε ξερω τι προηγηθηκε αναμεσα στους 2, δεν εχω ολες τις πληροφοριες.Ο τροπος του Μυστα σιγουρα δεν αρεσε αλλα δεν εχω καθαρη εικονα για το πριν.Πολλα ακουγονται.Οτι ο Μυστα ηθελε ν α
μπει στον ΠΑΟΚ τ ακουσαμε σαν φημη στα οικονομικα site(απο εγκυρους δημοσιογραφους ,οχι τα site τουχοντρου) ενα χρονο πριν.Τι εγινε μεσα σ αυτο το χρονο δε μαθαμε ποτε.Τι εκανε η μια πλευρα,τι η αλλη.
Για τη σταση του ΑΣ , το ηθικο του πραγματος και πως το βλεπω το γραψα στου Θαναση αλλα εκει δεν πατατε![]()
Τι ειχε δηλωσε ο Θανασης?Υγ Μου τη δινει που οταν έγραφα για τον... Κατσαριδα πριν χρονια καποιοι μου λεγατε μη μιλας κι ειδαμε που φτασαμε .Τωρα (αλλοι) μου γραφουνε γιατι δε παιρνεις θεσηΓια παλαιότερες δηλώσεις του σχετικά με τους χειρισμούς του ΑΣ στο θέμα της Τούμπας:
«Ο κ. Σαββίδης έχει βοηθήσει όλο τον ΠΑΟΚ όχι μόνο το ποδόσφαιρο ή την ΚΑΕ αλλά και τα τμήματα του ερασιτέχνη. Δεν μπορούσα να μείνω άπραγος, γιατί θα ήμουν αχάριστος και η αχαριστία δεν είναι ωραίο πράγμα. Για αυτό τον λόγο είχα κάνει εκείνες τις δηλώσεις. Για τον τρόπο αντιμετώπισης. Δεν έχω κάτι με τον Μυστακίδη. Ο τρόπος που χειρίσθηκε ο ερασιτέχνης το ζήτημα δεν ήταν ο σωστός».
- These users thanked the author trouman for the post:
- paok apo epilogi
Αποτυχημένες μεταγραφές;;;
Δημόσιος Λιθοβολισμός τουλάχιστον
Δημόσιος Λιθοβολισμός τουλάχιστον
- These users thanked the author DamoN for the post:
- paok apo epilogi
- abc_o_ karpouzas
Ρε πόσο λακαμαδες είστε μερικοί...
Μας έδωσε όλους το δικαίωμα να έχουμε...απόψεις...γιατι εάν δεν μας το έδινε θα ειμασταν στημένοι στην ουρά στην...citibanck...
Φτάνει με το παρελθόν δεν το ξεχνάμε αλλά για να έχει σημασία πρέπει να....προσέχουμε...σαν τα μάτια μας το παρόν για να έχουμε μέλλον....
Ο ΠΑΟΚ.....χτίστηκε ...επανω σε ηθικές αξίες και έτσι θα συνεχίσει γιατί ΑΥΤΌ τον έκανε και τον κρατάει δυνατό....
Ομάδα εκτός....κέντρου....είμαστε τι ψάχνετε να βρείτε
Μας έδωσε όλους το δικαίωμα να έχουμε...απόψεις...γιατι εάν δεν μας το έδινε θα ειμασταν στημένοι στην ουρά στην...citibanck...
Φτάνει με το παρελθόν δεν το ξεχνάμε αλλά για να έχει σημασία πρέπει να....προσέχουμε...σαν τα μάτια μας το παρόν για να έχουμε μέλλον....
Ο ΠΑΟΚ.....χτίστηκε ...επανω σε ηθικές αξίες και έτσι θα συνεχίσει γιατί ΑΥΤΌ τον έκανε και τον κρατάει δυνατό....
Ομάδα εκτός....κέντρου....είμαστε τι ψάχνετε να βρείτε
- These users thanked the author abc_o_ karpouzas for the post (total 10):
- DamoN, aivas19, theo-drama, Taseos, Azrael, Apil44, Kabamaru11, paok apo epilogi, George Best4, eorptol1
- TylerDurden
Μιλάς για το πιο δικαιολογημένο ντου στην ιστορία, ένα ντου που έγινε ως απάντηση και προστασία στις δολοφονικές προθέσεις βάζελων και αυστριακών, δε θα ξεχάσουμε αυτά που ζήσαμε και είδαμε με τα μάτια μας. Πάρα πολύ λάθος το πως πως το εξιστορείς.Taseos έγραψε: Σάβ 08 Νοέμ 2025, 09:19 (...) Ξεκίνησε η εποχή του με ένα ντου σε ευρωπαϊκό αγώνα από τους βαριά βαριά του ΠΑΟΚ η φανέλα (...)
- These users thanked the author TylerDurden for the post:
- Andrew R
Ο Προεδρός μας ΙΒΑΝ -ΓΙΆΝΝΗΗΣ ΙΓΚΝΑΤΙΕΒΙΤΣ -ΤΟΥ ΙΓΝΑΤΙΟΥ ΣΑΒΒΙΔΗΣ έκανε μια πολυ μεγάλη Επένδυση στην Β.Ελλάδα την στιγμή που κανένας δεν εβαζε λεφτά στην χώρα μας γενικά. Ειναι εκτος απο πολύ μεγάλος ευεργέτης του Π.Α.Ο.Κ. μας αλλά και της Ελλάδος .Η Χώρα ποτέ δεν θα ξεχάσει την ευεργεσία του και ποτέ δεν θα τον προδώσει. Τωρα στο νέο γεωπολιτικό περιβάλλον θα πρέπει να κρατήσουμε ίσες αποστάσεις γιατί όταν μαλώνουν τα βουβάλια την πληρώνουν τα βατράχια . Με εκτιμήσεις μου πιστευω οτι ο πόλεμεος στην Ουκρανια θα τελειώσει το 2026 , ο πρόεδρος σταδιακά θα γιρυσει πιο δυνατος στην Χώρα . Ο Π.Α.Ο.Κ. μας μόνο όφελος θα έχει γιατι θα επενδυθούν πολλά εκατομυρια για προπονητικό και γήπεδο !!! Η ομάδα θα είναι μες στην Ελίτ της Ευρώπης και θα αποτελει το κόσμημα των Βαλκανιων .
- These users thanked the author Eagle1980 for the post (total 3):
- eorptol1, ΚΩΣΤΑΣ2019, Franky
Εκεί ήμασταν. Και μάλιστα σε διπλανή θύρα.TylerDurden έγραψε: Κυρ 09 Νοέμ 2025, 12:10Μιλάς για το πιο δικαιολογημένο ντου στην ιστορία, ένα ντου που έγινε ως απάντηση και προστασία στις δολοφονικές προθέσεις βάζελων και αυστριακών, δε θα ξεχάσουμε αυτά που ζήσαμε και είδαμε με τα μάτια μας. Πάρα πολύ λάθος το πως πως το εξιστορείς.Taseos έγραψε: Σάβ 08 Νοέμ 2025, 09:19 (...) Ξεκίνησε η εποχή του με ένα ντου σε ευρωπαϊκό αγώνα από τους βαριά βαριά του ΠΑΟΚ η φανέλα (...)
- TylerDurden
Για την ταμπακιέρα τίποτα βέβαια εδώ και καιρό. Πιθανώς και μέσα στη λεωφόρο γι αυτό τα σπάσανε. Γιατί κινδύνευαν από την συμφωνία ανταλλαγής για πρώτη φορά. Από ουσία κάτι ; Έχετε να πείτε; Ή δεν υπάρχει οδηγια ακόμη;
Υγ μόνο στις ζούγκλες αποφασίζει ο καθένας μόνος του να λάβει δράση. Τα γήπεδα είναι για να βλέπεις ποδόσφαιρο
- These users thanked the author Taseos for the post (total 2):
- eorptol1, ΚΩΣΤΑΣ2019
@Taseos εκτος φόρουμ για μια βδομάδα και όταν επιστρέψεις θα μας πεις ποιος περιμένει εντολές από ποιον για το τι θα γράψει