Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

Equalizer έγραψε: Πέμ 06 Νοέμ 2025, 23:57
Kabamaru11 έγραψε: Πέμ 06 Νοέμ 2025, 21:50 Ευρωπαικο dna ο πρεσβης κτλ.....ρε αυτοι ειναι αδιορθωτα ηλιθιοι :lol:
Μλκ δεν αντέχω άλλο ειλικρινά

Με το που κάνει υποψία θετικού αποτελέσματος ο βαζελος στην Ευρώπη, ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ο τίτλος των άρθρων είναι δεδομένος.
Ετσι-Ετσι αφηστε τους να πιστευουν οτι ειναι η Ρεαλ Αθηνων..
Τρια λενε θα μας ριξουν..
Οκ συμφωνω θα μας ριξουν τρια,αλλα εμεις θα φερουμε τα γνωστα Ντορτια..
Κια φαααααπ..Φαπα στον πεσβη.. :lol:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Αθηναϊκά ΜΜΠ: Εποχή Ρ.Μπενίτεθ στον Παναθηναϊκό: Νίκησε 1-0 την Μάλμε – Μεγάλο διπλό στην Σουηδία
GEOL

Δημοσίευση από GEOL »

Amsterdamer_87 έγραψε: Παρ 07 Νοέμ 2025, 14:20
Equalizer έγραψε: Πέμ 06 Νοέμ 2025, 23:57
Kabamaru11 έγραψε: Πέμ 06 Νοέμ 2025, 21:50 Ευρωπαικο dna ο πρεσβης κτλ.....ρε αυτοι ειναι αδιορθωτα ηλιθιοι :lol:
Μλκ δεν αντέχω άλλο ειλικρινά

Με το που κάνει υποψία θετικού αποτελέσματος ο βαζελος στην Ευρώπη, ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ο τίτλος των άρθρων είναι δεδομένος.
Ετσι-Ετσι αφηστε τους να πιστευουν οτι ειναι η Ρεαλ Αθηνων..
Τρια λενε θα μας ριξουν..
Οκ συμφωνω θα μας ριξουν τρια,αλλα εμεις θα φερουμε τα γνωστα Ντορτια..
Κια φαααααπ..Φαπα στον πεσβη.. :lol:
Έπρεπε να πέσουν επάνω στη Λίλ, εκτός έδρας!!! Θα είχαμε οριστικό κλείσιμο της 'πρεσβείας' :lol: και επαναπατρισμό του 'πρέσβη' με φορείο!!!
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

astral έγραψε: Παρ 07 Νοέμ 2025, 09:58
Σούντγκρεν: Συγγνώμη αν παρερμηνεύτηκαν τα λόγια μου, έχω απόλυτο σεβασμό για τον Αχιλλέα Μπέο
Ο Ντάνιελ Σούντγκρεν προχώρησε σε νέα δήλωση, μέσω της οποίας σβήνει τη… φωτιά περί στημένων αγώνων στα πλέι άουτ της Super League.

Πριν από λίγες μέρες, ο Ντάνιελ Σούντγκρεν έριξε… βόμβα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Σουηδός αμυντικός, ο οποίος αγωνιζόταν την περασμένη σεζόν στον Βόλο, έκανε λόγο για στημένους αγώνες στα πλέι άουτ της περσινής Super League, μπλέκοντας τον Βόλο και τον Πανσερραϊκό.

Μετά τον θόρυβο που προκλήθηκε, ο έμπειρος μπακ προχώρησε σε διευκρινίσεις μέσω ανακοίνωσης του. Ο έμπειρος αμυντικός υποστηρίζει ότι τα λόγια του παρερμηνεύτηκαν, ζητώντας συγγνώμη, μιας και δημιούργησε λανθασμένες εντυπώσεις.

Η ανακοίνωση του Ντάνιελ Σούντγκρεν την οποία δημοσίευσε το SDNA
«Μετά την προσοχή που δόθηκε γύρω από την πρόσφατη συνέντευξή μου, θα ήθελα να διευκρινίσω τα λόγια μου για να αποφύγω οποιαδήποτε παρεξήγηση, καθώς εκφράστηκα ανακριβώς και ενδέχεται να δημιούργησα λανθασμένες εντυπώσεις.

Κατά τη διάρκεια της θητείας μου στον Βόλο, ούτε εγώ ούτε κανένας από τους συμπαίκτες μου που ήταν παρόντες λάβαμε ποτέ καμία οδηγία πέρα ​​από το να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας σε κάθε αγώνα. Προφανώς, αν είχα άμεση απόδειξη για στημένο αγώνα, θα την είχα αναφέρει.

Ο προπονητής Γεωργιάδης είναι καλός άνθρωπος και επαγγελματίας που με στήριξε κατά τη διάρκεια της παραμονής μου και οι μόνες οδηγίες που μου έδωσε ήταν πάντα για το καλό της ομάδας μας. Ζητώ συγγνώμη αν οι δηλώσεις μου δημιούργησαν λανθασμένα κάποια αρνητική αντίληψη.

Υπήρχαν γενικές φήμες μεταξύ των οπαδών για τα αποτελέσματα αγώνων στο ελληνικό ποδόσφαιρο και η αναφορά μου σε τέτοιες συζητήσεις δεν είχε σκοπό να κατηγορήσει προσωπικά τον πρόεδρο ή τον προπονητή για στημένο αγώνα.

Αν τα λόγια μου δημιούργησαν οποιαδήποτε σύγχυση ή δυσφορία στον πρόεδρο, τον προπονητή, τους συμπαίκτες μου ή τον σύλλογο, ζητώ ειλικρινά συγγνώμη.

Έχω απόλυτο σεβασμό για τον Πρόεδρο, το διοικητικό συμβούλιο, τον προπονητή και όλους όσους συνεργάστηκα, καθώς και τους οπαδούς του Βόλου, και ειλικρινά επιθυμώ να αφήσω αυτό το θέμα πίσω μου».
newsit.gr
:lol:
Οχι ότι αυτά δεν γίνονται στην χώρα μας, ούτε ο δήμαρχος είναι κανένας αγιος - γνωστά είναι αυτά.
Αλλά από την πρώτη στιγμή που διάβασα την συνέντευξη, πίστευα ότι έλεγε παπαριες, για κάποιο λόγο.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

marsantos έγραψε: Παρ 07 Νοέμ 2025, 11:58
Navi θα σου πω κάτι γιατί είσαι γάτα.
Χθες βράδυ έβαλα να δω την εκπομπή που έχει το action μετά τα ευρωπαϊκά. Κάποια στιγμή παίρνει το λόγο ο δημοσιογράφος που πρόσκειται στον οσφπ. Κι όταν λέμε πρόσκειται, πιο κοντινός από αυτόν δεν υπάρχει καθώς έχει απευθείας πλήρη ενημέρωση πριν από όλους και όλα.
Αφού έκανε λίγο το σχετικό χαβαλέ πως και με κλάους ρίχνατε πεντάρες στην αρχή αλλά μετά τερματίσατε από κάτω, άρχισε να μιλάει σοβαρά.
Και τι λέει.. "Την Κυριακή αν κερδίσει ο ΠΑΟΚ, τελειώνει την κουβέντα για το αν μπορεί να αντέξει. Όχι ότι αν δεν κερδίσει δε θα πηγαίνει για πρωτάθλημα αλλά με νίκη θα δηλώσει πως εδώ είμαι και φέτος πάω να κάνω κάτι διαφορετικό.'
Ο οσφπ ακόμα δε μας νιώθει σοβαρή απειλή ή να το πω καλύτερα νιώθει σιγουριά πως αργά ή γρήγορα θα είναι από πάνω. Μην πάτε να εξηγήσετε αν έχουν δίκιο ή άδικο. Σας λέω την αύρα που υπάρχει εδώ στην Αθήνα. Ναι, έχουν χαλαστεί που μας βλέπουν να κερδίζουμε στην Ευρώπη και αυτοί όχι.
Ναι χαλάστηκαν που αυτοί με την Πάφο δεν κέρδισαν με παίκτη παραπάνω ενώ εμείς χθες κερδίσαμε.

Όμως το πρωτάθλημα νιώθουν πως το έχουν υπό έλεγχο. Ταυτόχρονα όμως περιμένουν πως και πως την Κυριακή. Εκεί αγωνιούν αλλά ταυτόχρονα αισιοδοξούν πως δε θα κερδίσουμε. Ξέρουν πως με μια ισοπαλία θα είναι από πάνω μέχρι τα Χριστούγεννα. Και αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό για την ψυχοσύνθεση αυτού του οργανισμού. Δεν αντέχουν να βλέπουν κάποιον από πάνω. Παρατηρήστε τη φρασεολογία τους. Είναι πολύ ήπια. Δε λένε μεγάλες κουβέντες. Περιμένουν τη στιγμή που θα βρεθούν από πάνω. Πέρυσι το ίδιο συνέβαινε μέχρι το διπλό που έκαναν στην Τούμπα. Μόλις το έκαναν και πέρασαν από πάνω, κατευθείαν βγήκε ο αντιπρόεδρος τους με νόημα και πόσταρε πως τώρα που ανεβήκαμε κορυφή δεν ξαναπέφτουμε. Μέχρι να ανέβουν όμως δεν έβγαζαν κιχ. Το ίδιο συμβαίνει και φέτος.
Το ματς της Κυριακής είναι κάτι παραπάνω από ένα παιχνίδι.. Και σας το λέω εγώ που υπέρμαχος των μικρών αγώνων και δεν πολυασχολούμαι με τα ντέρμπι.
Τι έχουμε λοιπόν την Κυριακή;
Συνέχεια στο τόπικ του πρωταθλήματος..
Καταρχάς πέρα από τα τετριμμένα που ισχύουνε για τις ομάδες του νότου. Δηλαδή ότι ακόμα θέλουνε να πείσουνε τους εαυτός τους ότι δεν μας υπολογίζουν, ότι για αυτούς είμαστε το παοκακι κτλ ( χαρακτηριστικότερο παράδειγμα οι αντικειμενικές εκπομπές στο youtube μετά τις νίκες μας επί του γαύρου και της κούλας, όπου στο 80% της συνολικής ανάλυσης προσπαθούσαν ένα αναλύσουνε στο γιατί χάσανε οι ομάδες τους και όχι γιατί κέρδισε ο ΠΑΟΚ όπως κάνουνε σε αντίθετες περιπτώσεις όταν αυτοί είναι οι νικητές) και ότι οι πραγματικα μεγάλες ομάδες είναι ο γάβρος,ο βάζελος και η Κούλα, η περίπτωση του γαβρου είναι ιδιαίτερη και μοναδική.

Ο γάβρος οση σημασία δείχνει στο αγωνιστικό κομμάτι άλλη τόση δείχνει και στο επικοινωνιακό.
Ο γαύρος επικοινωνιακά θέλει να φαίνεται πάντα ως το αδιαφιλονίκητο φαβορί του πρωταθλήματος και η καλύτερη ομάδα.
Είναι κάτι το οποίο το χτίζει σε όλον τον 21ο αιώνα.
Για αυτόν έχει τεράστιες σημασία να εγκαθιδρυθεί ως ο workplace bully και έτσι να χτίσει τα αντανακλαστικά φόβου ( αγωνιστικού και μη ) στους αντιπάλους του.

Στην ουσία ποντάρει πάνω στη λεγόμενη ψυχολογική αποτροπή. Δηλαδή στο να έχει ο αντίπαλος την αίσθηση της αδυναμίας/κατωτερότητας.
Έτσι μέσω του συγκεκριμένου μηχανισμου μειώνει αρκετά εξαιρετικά τον αριθμό των πραγματικών μαχων που δίνει.
Το αποτέλεσμα των παραπάνω είναι να υπάρχει για παράδειγμα η ψευδαίσθηση ότι πχ παίζει απλά τόσο όσο για να κερδίσει και να καμουφλάρονται όλες του οι αδυναμίες.
Αν ο γάβρος χάσει το παραπάνω όπλο, χάνει ένα τεράστιο μέρος της δύναμης που έχτιζε πάνω από 20 χρόνια και θα είναι το δεύτερο μεγάλο πλήγμα μετά και την απώλεια των εξωαγωνιστικών θεμάτων...και τότε είναι που θα ξεκινάει κάθε καλοκαίρι από την ίδια αφετηρία με τους υπόλοιπους διεκδικητές του τίτλου και με τις ίδιες πιθανότητες
These users thanked the author renegade for the post (total 8):
Montrealiotis, xrisitsapa, aivas19, Mitsospaoki4, Andrew R, leomatos88, paok apo epilogi, Luigi Vampa
Miles

Δημοσίευση από Miles »

aivas19 έγραψε: Παρ 07 Νοέμ 2025, 12:49 Εκτός Βίντα Ρότα για το ματς με ΟΦΗ η χάρτινη. εκτός και ο Νίκολιτς (!) που πήρε 3 κίτρινες κάρτες. Α ρε να γκελάρουνε να δουνε το ωραίο κάρμα απο τα περσινά με την απουσία Λούτσε για 3 μήνες
Μου κάνει τεράστια εντύπωση που δηλώσανε και τους δυο με ΟΦΗ, όταν έχουν και δύο εντός με ρούλη και Ατρόμητο, πέρα από το ντέρμπι με τον βάζελο. Η νεκροψία θα δείξει...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Μπορεί να είναι κουρασμένοι και να χρειάζονται ανάσες.
warmeater

Δημοσίευση από warmeater »

Αν θελει κάποιος να πει στους χαμουτζηδες ποιος ειναι το ¨παοκακι" και ποιοι ειναι οι κομπλεξες winners αθηναιοι, να τους πει τα εξής:
περαν των μεγαλων ΚΛΟΠΩΝ που εχουν γινει , να μας πουν ΤΙ ΠΟΣΟΣΤΟ ΝΙΚΩΝ εχουν επι του ΠΑΟΚ , οταν ομως ο ΠΑΟΚ ηταν αξιομαχος
Οχι να μου συγκρινουν την εποχη που ο ΠΑΟΚ ειχε Τσαουσιλα και Παπουλιδη και ο Παναθηναικος ΖΑΕΤΣ και ΣΑΡΑΒΑΚΟ
(π.χ την δεκαετια του 70 το Παναθηναικος -ΠΑΟΚ ειχε απο το 1973 μεχρι το 1981 μια νικη Παναθηναικου με 3-2 στο 90φευγα μια νικη ΠΑΟΚ στα χαρτια και 7 ΙΣΟΠAΛΙΕΣ)
Και τοτε ξαναμιλαμε
Αιντε με τους μαλακες
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος warmeater την Παρ 07 Νοέμ 2025, 20:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author warmeater for the post (total 4):
Azrael, Andrew R, leomatos88, paok apo epilogi
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

renegade έγραψε: Παρ 07 Νοέμ 2025, 15:07 ...

Καταρχάς πέρα από τα τετριμμένα που ισχύουνε για τις ομάδες του νότου. Δηλαδή ότι ακόμα θέλουνε να πείσουνε τους εαυτός τους ότι δεν μας υπολογίζουν, ότι για αυτούς είμαστε το παοκακι κτλ ( χαρακτηριστικότερο παράδειγμα οι αντικειμενικές εκπομπές στο youtube μετά τις νίκες μας επί του γαύρου και της κούλας, όπου στο 80% της συνολικής ανάλυσης προσπαθούσαν ένα αναλύσουνε στο γιατί χάσανε οι ομάδες τους και όχι γιατί κέρδισε ο ΠΑΟΚ όπως κάνουνε σε αντίθετες περιπτώσεις όταν αυτοί είναι οι νικητές) και ότι οι πραγματικα μεγάλες ομάδες είναι ο γάβρος,ο βάζελος και η Κούλα, η περίπτωση του γαβρου είναι ιδιαίτερη και μοναδική.

Ο γάβρος οση σημασία δείχνει στο αγωνιστικό κομμάτι άλλη τόση δείχνει και στο επικοινωνιακό.
Ο γαύρος επικοινωνιακά θέλει να φαίνεται πάντα ως το αδιαφιλονίκητο φαβορί του πρωταθλήματος και η καλύτερη ομάδα.
Για αυτόν έχει τεράστιες σημασία να εγκαθιδρυθεί ως ο workplace bully και έτσι να χτίσει τα αντανακλαστικά φόβου ( αγωνιστικού και μη ) στους αντιπάλους του.

Στην ουσία ποντάρει πάνω στη λεγόμενη ψυχολογική αποτροπή. Δηλαδή στο να έχει ο αντίπαλος την αίσθηση της αδυναμίας/κατωτερότητας.
Έτσι μέσω του συγκεκριμένου μηχανισμου μειώνει αρκετά εξαιρετικά τον αριθμό των πραγματικών μαχων που δίνει.
Το αποτέλεσμα των παραπάνω είναι να υπάρχει για παράδειγμα η ψευδαίσθηση ότι πχ παίζει απλά τόσο όσο για να κερδίσει και να καμουφλάρονται όλες του οι αδυναμίες.
Αν ο γάβρος χάσει το παραπάνω όπλο, χάνει ένα τεράστιο μέρος της δύναμης που έχτιζε πάνω από 20 χρόνια και θα είναι το δεύτερο μεγάλο πλήγμα μετά και την απώλεια των εξωαγωνιστικών θεμάτων...και τότε είναι που θα ξεκινάει κάθε καλοκαίρι από την ίδια αφετηρία με τους υπόλοιπους διεκδικητές του τίτλου και με τις ίδιες πιθανότητες
Ξέρεις κατι; Βλέπουμε το ίδιο νόμισμα. Εσύ από τα γράμματα, εγώ από την κορώνα. Όμως το νόμισμα είναι ίδιο. Δε νομίζω πως αυτα που λέω αναιρούν τα δικά σου, ούτε αυτά που λες εσύ αναιρούν τα δικά μου.
Οκ, έχουμε μια μικρή διαφωνία στο που οφείλεται η αγωνιστική του εικόνα στα εγχώρια.
Εγώ για παράδειγμα είδα πως όταν πήγε στη Λάρισα και κατάλαβε πως μετά την ήττα από μας πρέπει να προσέξει λίγο , το καθάρισε το ματς σαν αυγό. Ήταν φουλ συγκεντρωμενος από την αρχή. Ο αγώνας με την αεκ δλδ πως σου φάνηκε. Δεν έπαιξε τόσο όσο;
Αγωνιστικές αδυναμίες έχει; Φυσικά. Τις έχουμε πει εδώ και καιρό. Δεν παρουσιαστηκαν φέτος. Εγώ τον βλέπω να παίζει με χειρόφρενο όπου μπορεί. Αυτό φυσικά δεν αναιρεί αυτά τα επικοινωνιακά που λες. Με αυτα τα επικοινωνιακα όμως χτίζει το φόβο όπως είπες αλλά και την άνεση για μειωμένη προσπάθεια. Τώρα αν πιστεύεις πως ο οσφπ Κυριακή Τετάρτη παίζει με την ίδια νοοτροπία, ένταση και θέληση πάω πάσο. Μακάρι να έχεις δίκιο γιατί θα πάρουμε περπατώντας το πρωτάθλημα. Στο μεταξύ μας πάντως δεν είδα μια ομάδα τόσο κακή όσο αφήνεις να εννοηθεί.
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Και τα δύο ισχύουν . Εκεί που είναι το ζουμί όμως είναι αν αυτό είναι το κακό διάστημα του γαύρου ή το νορμαλ του λόγω τσουλου .
Αν είναι το νορμαλ του και δεν μπορεί παραπάνω , τους έχουμε
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

renegade έγραψε: Παρ 07 Νοέμ 2025, 15:07 Καταρχάς πέρα από τα τετριμμένα που ισχύουνε για τις ομάδες του νότου. Δηλαδή ότι ακόμα θέλουνε να πείσουνε τους εαυτός τους ότι δεν μας υπολογίζουν, ότι για αυτούς είμαστε το παοκακι κτλ ( χαρακτηριστικότερο παράδειγμα οι αντικειμενικές εκπομπές στο youtube μετά τις νίκες μας επί του γαύρου και της κούλας, όπου στο 80% της συνολικής ανάλυσης προσπαθούσαν ένα αναλύσουνε στο γιατί χάσανε οι ομάδες τους και όχι γιατί κέρδισε ο ΠΑΟΚ όπως κάνουνε σε αντίθετες περιπτώσεις όταν αυτοί είναι οι νικητές) και ότι οι πραγματικα μεγάλες ομάδες είναι ο γάβρος,ο βάζελος και η Κούλα, η περίπτωση του γαβρου είναι ιδιαίτερη και μοναδική.

Εξαιρετικά εύστοχο και αληθές ποστ

Για αυτούς και κάποιους ακομα λόγους ΔΕΝ είμαστε τρελοί που βλέπουμε σύμπραξη πολλών "δημοσίων" δυνάμεων (ΕΡΤ και ΕΡΑ) που λέμε οτι κάνουν έγκλημα μέσω προπαγάνδας εδώ και δεκαετίες προς όφελος συγκεκριμένων ομάδων και κυρίως του ΟΣΦΠ αφου ακριβώς σιγοντάρουν και συντηρούν αυτή την προσπάθεια τους.

Και επίσης

ΓΙα αυτούς ακριβώς τους λόγους λέμε οτι η κριτική στον ΠΑΟΚ και στον Σαββίδη ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ να γίνεται με όρους τριτων. Οι νίκες που πέτυχε ο ΠΑΟΚ κοντρα στο σύστημα τους, είναι εξωπραγματικές, για αυτό άλλωστε και έγιναν ΜΙΑ φορά από ΜΙΑ ομάδα με ΕΝΑΝ άνθρωπο στο τιμόνι μέσα σε κυριολεκτικά έναν αιώνα αδικιών προς διάφορες μεριές. Και για αυτό έπεσε στην κυριολεξία ένα ολόκληρο κράτος πάνω μας, να μας διαλύσει. Κι οτι δεν κατέφερε από έξω, κόντεψε να το πετύχει από μέσα. Αλλά και νωρίτερα, στα εξωφρενικά που συνέβαιναν το 2019+20+21 ο ΠΑΟΚτσης δεν δικαιούται να λέει οτι ο Σαββίδης μας έχει ασπίδα και μας χρωστάει. Γιατί απλούστατα δεν μας έχει ασπίδα.

Αλλά αυτό το θέμα και ξεφεύγει, και κανει τζιζ.

Άποψή μου, να περάσει δεν βρίζω :D
These users thanked the author Equalizer for the post (total 6):
vlahles, leomatos88, ABOLEYTOI, PAOK DreXleR, paok apo epilogi, Dimpatra
San4

Δημοσίευση από San4 »

Στο αμιγώς αγωνιστικό, έχουμε πάρα πολύ καλή ομάδα για να πρέπει να πείσουμε τους εαυτούς μας ότι ο ολυμπιακός δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο , ώστε να διεκδικήσουμε πρωτάθλημα. Είναι καλή και ακριβή ομάδα ο ολυμπιακός, αλλά είναι πολύ πιθανό να αποδειχθούμε καλύτεροι.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

@marsantos

Είναι δύο διαφορετικά πράγματα το " παίζω τόσο όσο" με το αν μια ομάδα παίζει Τετάρτη -Κυριακη με την ίδια νοοτροπία.
Το δεύτερο είναι σχεδόν αδύνατον
Φυσικά και τα επίπεδα συγκέντρωσης αυξάνονται όσο αυξάνεται η δυναμική του αντιπάλου και αυτός είναι ο λόγος που έχουμε τόσες πολλές " εκπλήξεις" στο ποδόσφαιρο. Σε διαφορετική περίπτωση 99/100 θα κέρδιζαν πάντα οι μεγάλοι .
Το ξαναλέω... για μένα ο μόνος λόγος που ο γάβρος δεν έχει 3-4 βαθμούς λιγότερους είναι τυχαίο γεγονός, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν είναι καλή ομάδα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Παρ 07 Νοέμ 2025, 20:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Equalizer έγραψε: Παρ 07 Νοέμ 2025, 17:59
renegade έγραψε: Παρ 07 Νοέμ 2025, 15:07 Καταρχάς πέρα από τα τετριμμένα που ισχύουνε για τις ομάδες του νότου. Δηλαδή ότι ακόμα θέλουνε να πείσουνε τους εαυτός τους ότι δεν μας υπολογίζουν, ότι για αυτούς είμαστε το παοκακι κτλ ( χαρακτηριστικότερο παράδειγμα οι αντικειμενικές εκπομπές στο youtube μετά τις νίκες μας επί του γαύρου και της κούλας, όπου στο 80% της συνολικής ανάλυσης προσπαθούσαν ένα αναλύσουνε στο γιατί χάσανε οι ομάδες τους και όχι γιατί κέρδισε ο ΠΑΟΚ όπως κάνουνε σε αντίθετες περιπτώσεις όταν αυτοί είναι οι νικητές) και ότι οι πραγματικα μεγάλες ομάδες είναι ο γάβρος,ο βάζελος και η Κούλα, η περίπτωση του γαβρου είναι ιδιαίτερη και μοναδική.

Εξαιρετικά εύστοχο και αληθές ποστ

Για αυτούς και κάποιους ακομα λόγους ΔΕΝ είμαστε τρελοί που βλέπουμε σύμπραξη πολλών "δημοσίων" δυνάμεων (ΕΡΤ και ΕΡΑ) που λέμε οτι κάνουν έγκλημα μέσω προπαγάνδας εδώ και δεκαετίες προς όφελος συγκεκριμένων ομάδων και κυρίως του ΟΣΦΠ αφου ακριβώς σιγοντάρουν και συντηρούν αυτή την προσπάθεια τους.

Και επίσης

ΓΙα αυτούς ακριβώς τους λόγους λέμε οτι η κριτική στον ΠΑΟΚ και στον Σαββίδη ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ να γίνεται με όρους τριτων. Οι νίκες που πέτυχε ο ΠΑΟΚ κοντρα στο σύστημα τους, είναι εξωπραγματικές, για αυτό άλλωστε και έγιναν ΜΙΑ φορά από ΜΙΑ ομάδα με ΕΝΑΝ άνθρωπο στο τιμόνι μέσα σε κυριολεκτικά έναν αιώνα αδικιών προς διάφορες μεριές. Και για αυτό έπεσε στην κυριολεξία ένα ολόκληρο κράτος πάνω μας, να μας διαλύσει. Κι οτι δεν κατέφερε από έξω, κόντεψε να το πετύχει από μέσα. Αλλά και νωρίτερα, στα εξωφρενικά που συνέβαιναν το 2019+20+21 ο ΠΑΟΚτσης δεν δικαιούται να λέει οτι ο Σαββίδης μας έχει ασπίδα και μας χρωστάει. Γιατί απλούστατα δεν μας έχει ασπίδα.

Αλλά αυτό το θέμα και ξεφεύγει, και κανει τζιζ.

Άποψή μου, να περάσει δεν βρίζω :D
Να κάνω λάικ ή θα πουν ότι ειναι συμφωνημένο;
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

E καλα τωρα,φαινονται οι κλικες μεσα στο φορουμ!
These users thanked the author Kabamaru11 for the post (total 4):
Montrealiotis, aivas19, theo G4, eorptol1
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”