Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
@Miles και @navigator11 γι' αυτό ήθελα να κερδίσουν. Γι' αυτό ακριβώς που είπες υπέροχα navi. Αρχοντοχωριατιλίκι.
Τον πεσμένο βάζελο πρέπει να φοβόμαστε. Μας έχει κάνει μουλωχτά άπειρες κηδείες. Είναι η μοναδική από τους άλλους 3 που διαχρονικά όταν η περιρρέουσα ατμόσφαιρα τους χρίζει αουτσάιντερ αποδέχονται με ευχαρίστηση να παίξουν αυτόν τον ρόλο είτε εντός είτε εκτός έδρας.
Τώρα όμως που κέρδισαν ήρθα στα ίσια μου. Μακάρι να ανακοινώσουν και sold out..
Τον πεσμένο βάζελο πρέπει να φοβόμαστε. Μας έχει κάνει μουλωχτά άπειρες κηδείες. Είναι η μοναδική από τους άλλους 3 που διαχρονικά όταν η περιρρέουσα ατμόσφαιρα τους χρίζει αουτσάιντερ αποδέχονται με ευχαρίστηση να παίξουν αυτόν τον ρόλο είτε εντός είτε εκτός έδρας.
Τώρα όμως που κέρδισαν ήρθα στα ίσια μου. Μακάρι να ανακοινώσουν και sold out..
- These users thanked the author marsantos for the post (total 2):
- PAOK DreXleR, Luigi Vampa
- navigator11
Ισχύει, φίλε. Είναι παιχνίδι τεράστιας σημασίας αυτό που ακολουθεί. Με ενδεχόμενη νίκη κι εκεί ο ΠΑΟΚ δε θα κάνει απλά δήλωση ότι έχει φέτος κράση πρωταθλητή αλλά θα τσακίσει την ψυχολογία σίγουρα των άλλων 2, μη σου πω και των γαύρων.
- These users thanked the author navigator11 for the post:
- Andrew R
Σούντγκρεν: Συγγνώμη αν παρερμηνεύτηκαν τα λόγια μου, έχω απόλυτο σεβασμό για τον Αχιλλέα Μπέο
Ο Ντάνιελ Σούντγκρεν προχώρησε σε νέα δήλωση, μέσω της οποίας σβήνει τη… φωτιά περί στημένων αγώνων στα πλέι άουτ της Super League.
Πριν από λίγες μέρες, ο Ντάνιελ Σούντγκρεν έριξε… βόμβα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Σουηδός αμυντικός, ο οποίος αγωνιζόταν την περασμένη σεζόν στον Βόλο, έκανε λόγο για στημένους αγώνες στα πλέι άουτ της περσινής Super League, μπλέκοντας τον Βόλο και τον Πανσερραϊκό.
Μετά τον θόρυβο που προκλήθηκε, ο έμπειρος μπακ προχώρησε σε διευκρινίσεις μέσω ανακοίνωσης του. Ο έμπειρος αμυντικός υποστηρίζει ότι τα λόγια του παρερμηνεύτηκαν, ζητώντας συγγνώμη, μιας και δημιούργησε λανθασμένες εντυπώσεις.
Η ανακοίνωση του Ντάνιελ Σούντγκρεν την οποία δημοσίευσε το SDNA
«Μετά την προσοχή που δόθηκε γύρω από την πρόσφατη συνέντευξή μου, θα ήθελα να διευκρινίσω τα λόγια μου για να αποφύγω οποιαδήποτε παρεξήγηση, καθώς εκφράστηκα ανακριβώς και ενδέχεται να δημιούργησα λανθασμένες εντυπώσεις.
Κατά τη διάρκεια της θητείας μου στον Βόλο, ούτε εγώ ούτε κανένας από τους συμπαίκτες μου που ήταν παρόντες λάβαμε ποτέ καμία οδηγία πέρα από το να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας σε κάθε αγώνα. Προφανώς, αν είχα άμεση απόδειξη για στημένο αγώνα, θα την είχα αναφέρει.
Ο προπονητής Γεωργιάδης είναι καλός άνθρωπος και επαγγελματίας που με στήριξε κατά τη διάρκεια της παραμονής μου και οι μόνες οδηγίες που μου έδωσε ήταν πάντα για το καλό της ομάδας μας. Ζητώ συγγνώμη αν οι δηλώσεις μου δημιούργησαν λανθασμένα κάποια αρνητική αντίληψη.
Υπήρχαν γενικές φήμες μεταξύ των οπαδών για τα αποτελέσματα αγώνων στο ελληνικό ποδόσφαιρο και η αναφορά μου σε τέτοιες συζητήσεις δεν είχε σκοπό να κατηγορήσει προσωπικά τον πρόεδρο ή τον προπονητή για στημένο αγώνα.
Αν τα λόγια μου δημιούργησαν οποιαδήποτε σύγχυση ή δυσφορία στον πρόεδρο, τον προπονητή, τους συμπαίκτες μου ή τον σύλλογο, ζητώ ειλικρινά συγγνώμη.
Έχω απόλυτο σεβασμό για τον Πρόεδρο, το διοικητικό συμβούλιο, τον προπονητή και όλους όσους συνεργάστηκα, καθώς και τους οπαδούς του Βόλου, και ειλικρινά επιθυμώ να αφήσω αυτό το θέμα πίσω μου».
newsit.gr
Αυτή είναι η μια ανάγνωση ,η άλλη λέει ότι ο βάζελος στηριζόμενος σε αυτή τη νίκη και φτιάχνοντας τη ψυχολογία του παίζοντας στην έδρα του θα εμφανιστεί εντελώς διαφορετικός απο ότι με μια ήττα ( και μετά την ήττα απο βόλο)....με ψυχολογία στα τάρταρα... η χθεσινή νίκη τους ξύπνησε την ελπίδα ότι θα βάλουν το τρένο στις ράγες.
Πρέπει να τους πνίξουμε με τα τρεξίματα μας και κερδίζοντας τις δεύτερες μπάλες, να μην τους αφήσουμε να νιώσουν δυνατοί πνευματικά .
Δεν πρέπει να παρασυρθούμε μόνο απο τη φόρμα μας ! Πρέπει να παίξουμε σαν να είναι το τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος και αυτό που κρίνει τον τίτλο.
Δεν Πρέπει να εμφανιστούμε όπως στο πρώτο ημίχρονο με γαύρο και young boys.
Να μην δεχτούμε γκολ πρώτοι και όλα θα πάρουν το δρόμο τους.
Πρέπει να τους πνίξουμε με τα τρεξίματα μας και κερδίζοντας τις δεύτερες μπάλες, να μην τους αφήσουμε να νιώσουν δυνατοί πνευματικά .
Δεν πρέπει να παρασυρθούμε μόνο απο τη φόρμα μας ! Πρέπει να παίξουμε σαν να είναι το τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος και αυτό που κρίνει τον τίτλο.
- These users thanked the author van rooy for the post (total 3):
- Kabamaru11, PAOK DreXleR, Darklord5467
Λογικα θα μιλησε με τον Γεωργεαastral έγραψε: Παρ 07 Νοέμ 2025, 09:58Σούντγκρεν: Συγγνώμη αν παρερμηνεύτηκαν τα λόγια μου, έχω απόλυτο σεβασμό για τον Αχιλλέα Μπέο
Ο Ντάνιελ Σούντγκρεν προχώρησε σε νέα δήλωση, μέσω της οποίας σβήνει τη… φωτιά περί στημένων αγώνων στα πλέι άουτ της Super League.
Πριν από λίγες μέρες, ο Ντάνιελ Σούντγκρεν έριξε… βόμβα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Σουηδός αμυντικός, ο οποίος αγωνιζόταν την περασμένη σεζόν στον Βόλο, έκανε λόγο για στημένους αγώνες στα πλέι άουτ της περσινής Super League, μπλέκοντας τον Βόλο και τον Πανσερραϊκό.
Μετά τον θόρυβο που προκλήθηκε, ο έμπειρος μπακ προχώρησε σε διευκρινίσεις μέσω ανακοίνωσης του. Ο έμπειρος αμυντικός υποστηρίζει ότι τα λόγια του παρερμηνεύτηκαν, ζητώντας συγγνώμη, μιας και δημιούργησε λανθασμένες εντυπώσεις.
Η ανακοίνωση του Ντάνιελ Σούντγκρεν την οποία δημοσίευσε το SDNA
«Μετά την προσοχή που δόθηκε γύρω από την πρόσφατη συνέντευξή μου, θα ήθελα να διευκρινίσω τα λόγια μου για να αποφύγω οποιαδήποτε παρεξήγηση, καθώς εκφράστηκα ανακριβώς και ενδέχεται να δημιούργησα λανθασμένες εντυπώσεις.
Κατά τη διάρκεια της θητείας μου στον Βόλο, ούτε εγώ ούτε κανένας από τους συμπαίκτες μου που ήταν παρόντες λάβαμε ποτέ καμία οδηγία πέρα από το να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας σε κάθε αγώνα. Προφανώς, αν είχα άμεση απόδειξη για στημένο αγώνα, θα την είχα αναφέρει.
Ο προπονητής Γεωργιάδης είναι καλός άνθρωπος και επαγγελματίας που με στήριξε κατά τη διάρκεια της παραμονής μου και οι μόνες οδηγίες που μου έδωσε ήταν πάντα για το καλό της ομάδας μας. Ζητώ συγγνώμη αν οι δηλώσεις μου δημιούργησαν λανθασμένα κάποια αρνητική αντίληψη.
Υπήρχαν γενικές φήμες μεταξύ των οπαδών για τα αποτελέσματα αγώνων στο ελληνικό ποδόσφαιρο και η αναφορά μου σε τέτοιες συζητήσεις δεν είχε σκοπό να κατηγορήσει προσωπικά τον πρόεδρο ή τον προπονητή για στημένο αγώνα.
Αν τα λόγια μου δημιούργησαν οποιαδήποτε σύγχυση ή δυσφορία στον πρόεδρο, τον προπονητή, τους συμπαίκτες μου ή τον σύλλογο, ζητώ ειλικρινά συγγνώμη.
Έχω απόλυτο σεβασμό για τον Πρόεδρο, το διοικητικό συμβούλιο, τον προπονητή και όλους όσους συνεργάστηκα, καθώς και τους οπαδούς του Βόλου, και ειλικρινά επιθυμώ να αφήσω αυτό το θέμα πίσω μου».
newsit.gr![]()
Και τι κατάλαβε που έκανε τέτοια κωλοτούμπα? Ξεφτιλίστηκε. Δεν γίνονται έτσι αυτά. Βρίσκεις πρώτα κάποιους συμπαίχτες σου που είναι πρόθυμοι να επιβεβαιώσουν τις καταγγελίες σου και πάτε στον εισαγγελέα. Με δεδομένο ότι τον Μπέο θέλει ο Κούλης να τον φάει και όπως είπε και ο Μαυρωτάς το 1 από αυτά τα παιχνίδια είναι ύποπτο χειραγώγησης, θα τον είχαν τυλίξει σε μια κόλλα χαρτί. Δεν ήξερε ότι έχει να κάνει με εγκληματικές οργανώσεις? Νόμισε ότι επειδή είναι στη Σουηδία ότι είναι ασφαλής? Πόσο δύσκολο είναι πια να πάει κανένας άσβερκος στο σχολείο και να πει στο παιδί του ''πες στον μπαμπά σου να κόψει τις μ@λ@κίες αν δεν θέλει να μάθει πως να φτιάχνει κόλλυβα''?
Navi θα σου πω κάτι γιατί είσαι γάτα.navigator11 έγραψε: Παρ 07 Νοέμ 2025, 09:55 Ισχύει, φίλε. Είναι παιχνίδι τεράστιας σημασίας αυτό που ακολουθεί. Με ενδεχόμενη νίκη κι εκεί ο ΠΑΟΚ δε θα κάνει απλά δήλωση ότι έχει φέτος κράση πρωταθλητή αλλά θα τσακίσει την ψυχολογία σίγουρα των άλλων 2, μη σου πω και των γαύρων.
Χθες βράδυ έβαλα να δω την εκπομπή που έχει το action μετά τα ευρωπαϊκά. Κάποια στιγμή παίρνει το λόγο ο δημοσιογράφος που πρόσκειται στον οσφπ. Κι όταν λέμε πρόσκειται, πιο κοντινός από αυτόν δεν υπάρχει καθώς έχει απευθείας πλήρη ενημέρωση πριν από όλους και όλα.
Αφού έκανε λίγο το σχετικό χαβαλέ πως και με κλάους ρίχνατε πεντάρες στην αρχή αλλά μετά τερματίσατε από κάτω, άρχισε να μιλάει σοβαρά.
Και τι λέει.. "Την Κυριακή αν κερδίσει ο ΠΑΟΚ, τελειώνει την κουβέντα για το αν μπορεί να αντέξει. Όχι ότι αν δεν κερδίσει δε θα πηγαίνει για πρωτάθλημα αλλά με νίκη θα δηλώσει πως εδώ είμαι και φέτος πάω να κάνω κάτι διαφορετικό.'
Ο οσφπ ακόμα δε μας νιώθει σοβαρή απειλή ή να το πω καλύτερα νιώθει σιγουριά πως αργά ή γρήγορα θα είναι από πάνω. Μην πάτε να εξηγήσετε αν έχουν δίκιο ή άδικο. Σας λέω την αύρα που υπάρχει εδώ στην Αθήνα. Ναι, έχουν χαλαστεί που μας βλέπουν να κερδίζουμε στην Ευρώπη και αυτοί όχι.
Ναι χαλάστηκαν που αυτοί με την Πάφο δεν κέρδισαν με παίκτη παραπάνω ενώ εμείς χθες κερδίσαμε.
Όμως το πρωτάθλημα νιώθουν πως το έχουν υπό έλεγχο. Ταυτόχρονα όμως περιμένουν πως και πως την Κυριακή. Εκεί αγωνιούν αλλά ταυτόχρονα αισιοδοξούν πως δε θα κερδίσουμε. Ξέρουν πως με μια ισοπαλία θα είναι από πάνω μέχρι τα Χριστούγεννα. Και αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό για την ψυχοσύνθεση αυτού του οργανισμού. Δεν αντέχουν να βλέπουν κάποιον από πάνω. Παρατηρήστε τη φρασεολογία τους. Είναι πολύ ήπια. Δε λένε μεγάλες κουβέντες. Περιμένουν τη στιγμή που θα βρεθούν από πάνω. Πέρυσι το ίδιο συνέβαινε μέχρι το διπλό που έκαναν στην Τούμπα. Μόλις το έκαναν και πέρασαν από πάνω, κατευθείαν βγήκε ο αντιπρόεδρος τους με νόημα και πόσταρε πως τώρα που ανεβήκαμε κορυφή δεν ξαναπέφτουμε. Μέχρι να ανέβουν όμως δεν έβγαζαν κιχ. Το ίδιο συμβαίνει και φέτος.
Το ματς της Κυριακής είναι κάτι παραπάνω από ένα παιχνίδι.. Και σας το λέω εγώ που υπέρμαχος των μικρών αγώνων και δεν πολυασχολούμαι με τα ντέρμπι.
Τι έχουμε λοιπόν την Κυριακή;
Συνέχεια στο τόπικ του πρωταθλήματος..
- These users thanked the author marsantos for the post (total 2):
- navigator11, geobila
Καταγγέλλω το γουρλίδικο δίδυμο ότι έδωσαν όλη την υποστήριξή τους στην Πανάθα και η ΑΕΚάρα έμεινε μόνη και αβοήθητη - να συντονιστείτε παιδιά!
Στα σοβαρά, δεν περίμενα με τίποτα να μην κερδίσει η χάρτινη. Η ψυχολογία τους πρέπει να είναι στα τάρταρα εδώ και πολύ καιρό, πέρα από τα όποια αγωνιστικά ζητήματα έχουν.
Στα σοβαρά, δεν περίμενα με τίποτα να μην κερδίσει η χάρτινη. Η ψυχολογία τους πρέπει να είναι στα τάρταρα εδώ και πολύ καιρό, πέρα από τα όποια αγωνιστικά ζητήματα έχουν.
- These users thanked the author Miles for the post (total 2):
- giapas, ΑποστόληςΑ
Αν βγαίνει ο προπονητής σου και λεέι «θέλουμε μεταγραφές» ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ εννοείται θα υπάρξει θέμα. Απαράδεκτος.
ΟΛΌΣΩΣΤΟΙ και οι 2. Μεταφέρω το σχόλιο μου από το τόπικ του αγώνα.marsantos έγραψε: Παρ 07 Νοέμ 2025, 11:58Navi θα σου πω κάτι γιατί είσαι γάτα.navigator11 έγραψε: Παρ 07 Νοέμ 2025, 09:55 Ισχύει, φίλε. Είναι παιχνίδι τεράστιας σημασίας αυτό που ακολουθεί. Με ενδεχόμενη νίκη κι εκεί ο ΠΑΟΚ δε θα κάνει απλά δήλωση ότι έχει φέτος κράση πρωταθλητή αλλά θα τσακίσει την ψυχολογία σίγουρα των άλλων 2, μη σου πω και των γαύρων.
Χθες βράδυ έβαλα να δω την εκπομπή που έχει το action μετά τα ευρωπαϊκά. Κάποια στιγμή παίρνει το λόγο ο δημοσιογράφος που πρόσκειται στον οσφπ. Κι όταν λέμε πρόσκειται, πιο κοντινός από αυτόν δεν υπάρχει καθώς έχει απευθείας πλήρη ενημέρωση πριν από όλους και όλα.
Αφού έκανε λίγο το σχετικό χαβαλέ πως και με κλάους ρίχνατε πεντάρες στην αρχή αλλά μετά τερματίσατε από κάτω, άρχισε να μιλάει σοβαρά.
Και τι λέει.. "Την Κυριακή αν κερδίσει ο ΠΑΟΚ, τελειώνει την κουβέντα για το αν μπορεί να αντέξει. Όχι ότι αν δεν κερδίσει δε θα πηγαίνει για πρωτάθλημα αλλά με νίκη θα δηλώσει πως εδώ είμαι και φέτος πάω να κάνω κάτι διαφορετικό.'
Ο οσφπ ακόμα δε μας νιώθει σοβαρή απειλή ή να το πω καλύτερα νιώθει σιγουριά πως αργά ή γρήγορα θα είναι από πάνω. Μην πάτε να εξηγήσετε αν έχουν δίκιο ή άδικο. Σας λέω την αύρα που υπάρχει εδώ στην Αθήνα. Ναι, έχουν χαλαστεί που μας βλέπουν να κερδίζουμε στην Ευρώπη και αυτοί όχι.
Ναι χαλάστηκαν που αυτοί με την Πάφο δεν κέρδισαν με παίκτη παραπάνω ενώ εμείς χθες κερδίσαμε.
Όμως το πρωτάθλημα νιώθουν πως το έχουν υπό έλεγχο. Ταυτόχρονα όμως περιμένουν πως και πως την Κυριακή. Εκεί αγωνιούν αλλά ταυτόχρονα αισιοδοξούν πως δε θα κερδίσουμε. Ξέρουν πως με μια ισοπαλία θα είναι από πάνω μέχρι τα Χριστούγεννα. Και αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό για την ψυχοσύνθεση αυτού του οργανισμού. Δεν αντέχουν να βλέπουν κάποιον από πάνω. Παρατηρήστε τη φρασεολογία τους. Είναι πολύ ήπια. Δε λένε μεγάλες κουβέντες. Περιμένουν τη στιγμή που θα βρεθούν από πάνω. Πέρυσι το ίδιο συνέβαινε μέχρι το διπλό που έκαναν στην Τούμπα. Μόλις το έκαναν και πέρασαν από πάνω, κατευθείαν βγήκε ο αντιπρόεδρος τους με νόημα και πόσταρε πως τώρα που ανεβήκαμε κορυφή δεν ξαναπέφτουμε. Μέχρι να ανέβουν όμως δεν έβγαζαν κιχ. Το ίδιο συμβαίνει και φέτος.
Το ματς της Κυριακής είναι κάτι παραπάνω από ένα παιχνίδι.. Και σας το λέω εγώ που υπέρμαχος των μικρών αγώνων και δεν πολυασχολούμαι με τα ντέρμπι.
Τι έχουμε λοιπόν την Κυριακή;
Συνέχεια στο τόπικ του πρωταθλήματος..
«Το γράφω τώρα στα ντουζένια
Ας μη ξενερώσουμε αν γκελάρουμε την Κυριακή (ναι οκ εννοείται θα ξενερώσουμε αλλά ας μη χάσουμε την πίστη μας)
Το ίδιο θα πω σε περίπτωση που βγούμε δεύτεροι και δεν πάρουμε το πρωτάθλημα. Πρέπει να μη ξενερώσει η ομάδα και να ετοιμαστούμε για προκριματικά Τσουλου ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΚΡΙΘΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΟ LEAGUE PHASE. Όμορφα και ρεαλιστικά»
- These users thanked the author aivas19 for the post (total 3):
- navigator11, geobila, Andrew R
Εκτός Βίντα Ρότα για το ματς με ΟΦΗ η χάρτινη. εκτός και ο Νίκολιτς (!) που πήρε 3 κίτρινες κάρτες. Α ρε να γκελάρουνε να δουνε το ωραίο κάρμα απο τα περσινά με την απουσία Λούτσε για 3 μήνες
- Mitsospaoki4
- Moderator
Σε περίπτωση μη νίκης την Κυριακή, ο Νικολιτς θα είναι παρελθόν.
Το λένε πλέον εμμέσως πλην σαφώς τα αρδ τους.
Είχα πει και το καλοκαίρι πως το ρόστερ τους έχει δημιουργηθεί πολύ άναρχα και θα είναι δύσκολα διαχειρίσιμο.
Το λένε πλέον εμμέσως πλην σαφώς τα αρδ τους.
Είχα πει και το καλοκαίρι πως το ρόστερ τους έχει δημιουργηθεί πολύ άναρχα και θα είναι δύσκολα διαχειρίσιμο.
Αφου τα βληματα τσιμπανε τι περιμενετε, νομιζουν οτι εγιναν ομαδα ξαφνικα. Εγω γουσταρω θα χασουν τη Κυριακη και να κρυφτουν στις τρυπες τους παλι, και οι 3 εδω ειναι για το αναθεμα, κακομαθημενα παιδακια θυμιζουν, γαμω το ΠΟΚ και τις παραγκες σαςEqualizer έγραψε: Πέμ 06 Νοέμ 2025, 23:57Μλκ δεν αντέχω άλλο ειλικρινάKabamaru11 έγραψε: Πέμ 06 Νοέμ 2025, 21:50 Ευρωπαικο dna ο πρεσβης κτλ.....ρε αυτοι ειναι αδιορθωτα ηλιθιοι![]()
Με το που κάνει υποψία θετικού αποτελέσματος ο βαζελος στην Ευρώπη, ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ο τίτλος των άρθρων είναι δεδομένος.
-
PAOK DreXleR
Ξέρεις τι είναι να είσαι 2ος σε τίτλους & να μην μπορείς - προσπαθείς να φτάσεις τον και καλά, αιώνιο αντίπαλο;
Ξέρεις τι είναι να ζεις στη χαβούζα κ ο καλύτερος παίκτης του πρωταθλήματος, αυτός που μαγνητίζει τα πλήθη, να ζει & να μεγαλουργεί στην ερωτική επαρχία;
Ξέρεις τι είναι τα παιδιά τους να βλέπουν
; Ειδικά αυτό, δε μπορούν να το ελέγξουν με τίποτα. Αυτό πραγματικά τους στοιχειώνει
Κ κάπου εκεί στο 85, θέλω να γίνει μια ίδια κόντρα σαν του Τζούρισιτς & να πέσουν κάτω. Ειδικά αυτοί έχουν κ παράπονα γιατί συνήθως μαζί τους αρρωσταίνει ο τρομοκράτης. Αξίζουν κ αυτοί μια μεγάλη παράσταση & πρέπει να τη ζήσουν την Κυριακή
Ξέρεις τι είναι να ζεις στη χαβούζα κ ο καλύτερος παίκτης του πρωταθλήματος, αυτός που μαγνητίζει τα πλήθη, να ζει & να μεγαλουργεί στην ερωτική επαρχία;
Ξέρεις τι είναι τα παιδιά τους να βλέπουν
Κ κάπου εκεί στο 85, θέλω να γίνει μια ίδια κόντρα σαν του Τζούρισιτς & να πέσουν κάτω. Ειδικά αυτοί έχουν κ παράπονα γιατί συνήθως μαζί τους αρρωσταίνει ο τρομοκράτης. Αξίζουν κ αυτοί μια μεγάλη παράσταση & πρέπει να τη ζήσουν την Κυριακή
Έτσι το βλέπω και εγώ.van rooy έγραψε: Παρ 07 Νοέμ 2025, 10:01 Αυτή είναι η μια ανάγνωση ,η άλλη λέει ότι ο βάζελος στηριζόμενος σε αυτή τη νίκη και φτιάχνοντας τη ψυχολογία του παίζοντας στην έδρα του θα εμφανιστεί εντελώς διαφορετικός απο ότι με μια ήττα ( και μετά την ήττα απο βόλο)....με ψυχολογία στα τάρταρα... η χθεσινή νίκη τους ξύπνησε την ελπίδα ότι θα βάλουν το τρένο στις ράγες.
Το μεγαλύτερο πρόβλημα του βάζελου έως τώρα ήταν η ψυχολογία του και η αδυναμία του να κερδίσει στα παιχνίδια που έπρεπε να κερδίσει.
Δεν είναι τόσο κακή ομάδα όπως δείχνει η βαθμολογία.
Θα τον ήθελα με ψυχολογία στα τάρταρα και την κερκίδα να μουρμουραει από το πρώτο λεπτό