Γιατί είναι προσβλητικό; Ειλικρινής απορίαsn0ufel4 έγραψε: Τρί 04 Νοέμ 2025, 21:17Φαντάζομαι καταλαβαίνεις πως αυτό που γράφεις είναι προσβλητικό προς το Χατζόπουλο και όλη την ηγεσία της καε έτσι?Equalizer έγραψε: Τρί 04 Νοέμ 2025, 18:24 Μετά και το σημερινό τσίρκο, μπορεί να πάρει τα λεφτά του και να αποχωρήσει
Και είμαι πολύ κόσμιος
Πλούσιος με καρκίνο δεν ονειρεύτηκα ποτέ να ειμαι
Μέχρι και το Σαββιδεικο έδωσε την έγκριση του για την αγορά αλλά οοοοχιιι εμείς εκεί καρκίνο φτωχολογιά και ντέρμπι παραμονής
Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
- navigator11
Δηλαδή εσύ βλέπεις ότι ο Μυστακίδης θέλει πραγματικά να αναμιχθεί στο μπάσκετ. Το σέβομαι. Θα φανεί. Αν κι εφόσον.
- These users thanked the author navigator11 for the post (total 2):
- DamoN, ΑΜΠΑΛΑΕΑ
EΕγω βλέπω οτι το μπασκετ είναι όχημα. Δεντο θέλειπραγματικά. Πλέον δεν τον θέλω ούτε και γώ.
- These users thanked the author tzo_1926 for the post (total 5):
- leomatos88, DamoN, navigator11, ΑΜΠΑΛΑΕΑ, Friedrich von Friedhof
Εγώ πάντως είμαι βέβαιος ότι (μετά τις εξελίξεις του τελευταίου μηνα) ο Χατζόπουλος θα απαντούσε στον equalizer "πες τα χρυσοστομε"sn0ufel4 έγραψε: Τρί 04 Νοέμ 2025, 21:17Φαντάζομαι καταλαβαίνεις πως αυτό που γράφεις είναι προσβλητικό προς το Χατζόπουλο και όλη την ηγεσία της καε έτσι?Equalizer έγραψε: Τρί 04 Νοέμ 2025, 18:24 Μετά και το σημερινό τσίρκο, μπορεί να πάρει τα λεφτά του και να αποχωρήσει
Και είμαι πολύ κόσμιος
Πλούσιος με καρκίνο δεν ονειρεύτηκα ποτέ να ειμαι
Μέχρι και το Σαββιδεικο έδωσε την έγκριση του για την αγορά αλλά οοοοχιιι εμείς εκεί καρκίνο φτωχολογιά και ντέρμπι παραμονής
- These users thanked the author Guitarman for the post (total 6):
- leomatos88, DamoN, Maklaz, ΑΜΠΑΛΑΕΑ, aivas19, Friedrich von Friedhof
- Montrealiotis
Πάλι τα παράπονα στον Ιβαν ρε σύ snoufel?sn0ufel4 έγραψε: Τρί 04 Νοέμ 2025, 21:38 Συγγνώμη ναβι τι ακριβώς απαντάς σε αυτό που έγραψα?
Τι σχέση έχουν αυτά?
Θα φορτωθεί υποχρεωτικά κάτι κάποιος όταν η ΙΔΙΑ η διοίκηση της ΚΑΕ είπε το οκ και ακόμα παραπάνω ο μεγάλος αντίπαλος ξερωγω έδωσε την άδεια να γίνει?
Τα παράπονα σας στον Ιβάν ρε παιδιά αν είναι
- These users thanked the author Montrealiotis for the post (total 2):
- DamoN, Friedrich von Friedhof
- navigator11
Σώπα, καημένε τώρα. Το θέλει διακαώς. Από την αρχή αυτό ήθελε.tzo_1926 έγραψε: Τρί 04 Νοέμ 2025, 21:50 EΕγω βλέπω οτι το μπασκετ είναι όχημα. Δεντο θέλειπραγματικά. Πλέον δεν τον θέλω ούτε και γώ.
- These users thanked the author navigator11 for the post (total 2):
- DamoN, Friedrich von Friedhof
Με αυτά που γράφετε χαλάτε το όνειρο των μπασκετικων - ισαποστακιδων - μπλε αντισαββιδικων.
Πιπέρι στο στόμα.
Πιπέρι στο στόμα.
- These users thanked the author Guitarman for the post (total 4):
- DamoN, ΑΜΠΑΛΑΕΑ, renegade, Friedrich von Friedhof
@Guitarman αν ο Χατζόπουλος έλεγε πεστα Χρυσόστομε τι τον εμποδίζει να σταματήσει τηλ όλη διαδικασία?
Ποιος είναι αντισαββιδικος ρε? Δε σταματάτε τις μαλακίες ? Να δείξεις ένα ποστ αντισαββιδικο
- Montrealiotis
Νομίζω εννοεί νδ
- These users thanked the author Montrealiotis for the post (total 3):
- DamoN, Guitarman, Friedrich von Friedhof
Tolare κωλομαγκιες να κάνεις αλλού... άκου κει ρε...
Snoufel στο βάζω στο Google translate
Ανέφερα τρεις κατηγορίες που βρίσκονται εδώ μέσα. Δεν έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά αλλά έχουν λιγο-πολυ την ίδια αντιμετώπιση στο θέμα γήπεδο Τούμπας.
Το μπλε όντως πάει στη ΝΔ. Καμία σχέση με αντ τιμ
Snoufel στο βάζω στο Google translate
Ανέφερα τρεις κατηγορίες που βρίσκονται εδώ μέσα. Δεν έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά αλλά έχουν λιγο-πολυ την ίδια αντιμετώπιση στο θέμα γήπεδο Τούμπας.
Το μπλε όντως πάει στη ΝΔ. Καμία σχέση με αντ τιμ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Guitarman την Τρί 04 Νοέμ 2025, 22:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ε νομίζω είναι προφανές ρε φίλε. Από τη στιγμή που είπε προχωράμε το πισωγύρισμα θα ήταν καταστροφικό για τον ίδιο. Αν πιστέψουμε και την ανακοίνωση των δυτικών συνοικιών ενδεχομένως να ήταν κυριολεκτικά καταστροφικό...sn0ufel4 έγραψε: Τρί 04 Νοέμ 2025, 22:08 @Guitarman αν ο Χατζόπουλος έλεγε πεστα Χρυσόστομε τι τον εμποδίζει να σταματήσει τηλ όλη διαδικασία?
Κωλομαγκιες το ρε, πολύ ευθικτοι εδώ μέσα. Συγγνώμη.
Δείξε τώρα ένα ποστ εδώ μέσα γαλαζιου αντισαββιδικού ευαισθητε συνφορουμιτη
Δείξε τώρα ένα ποστ εδώ μέσα γαλαζιου αντισαββιδικού ευαισθητε συνφορουμιτη