Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Πότε το ειπε αυτο; Επιπλέον από που και ως που να του δοθεί η εκμετάλλευση; Είπαμε ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ εξυγιαντης αλλά μέχρι εκεί. Το θέμα βέβαια δεν είναι ο Χατζόπουλος. Αυτός τη δουλειά του την έκανε. Το θέμα είναι ο Μυστακιδης που αρχίζει και εκνευριζει και εμένα ταμαλα...
Μετά και το σημερινό τσίρκο, μπορεί να πάρει τα λεφτά του και να αποχωρήσει
Και είμαι πολύ κόσμιος
Πλούσιος με καρκίνο δεν ονειρεύτηκα ποτέ να ειμαι
Και είμαι πολύ κόσμιος
- These users thanked the author Equalizer for the post (total 11):
- Sera4, DamoN, Montrealiotis, Friedrich von Friedhof, Kabamaru11, Apil44, ΑΜΠΑΛΑΕΑ, leomatos88, Guitarman, Maklaz and one more user
Ο χρζοπουλος είπε οτι η ΠΑΕ πρέπει να έχει την εκμετάλλευση και ότι είχε πρόταση από Αμερική για πλήρη ανακαίνιση στην οποία ο ας δεν απάντησε ποτέDimitrisou έγραψε: Τρί 04 Νοέμ 2025, 17:31Ο Χατζοπουλος εχει προτεινει να παρει την εκμεταλευση του γηπεδου..joshua έγραψε: Τρί 04 Νοέμ 2025, 17:22 Υπάρχει συντήρηση και συντήρηση. Σε άλλη είναι υπόχρεος ο μισθωτης σε άλλη ο εκμίσθωτης. Στη περίπτωση μας έχουμε έναν αδύναμο ιδιοκτητη ακινητου τον ΑΣ αλλά και μια ΚΑΕ που λειτουργεί με καθεστώς διοίκησης πρωτοδικειου. Ο Χατζόπουλος έκανε εξαιρετική δουλειά αλλά ποτέ δεν εξέφρασε θέληση να γίνει ιδιοκτήτης- επενδυτής για να λέμε ότι θα επρπε να του δοθεί η εκμετάλλευση.Αντιστοιχα για τον Μυστακιδη είναι πολύ νωρίς για να γίνεται αυτή η κουβεντα.
Επισης απ οτι εχει πει ο ιδιος δεν ειναι διοικηση πρωτοδικειου.
Ωχ ωχ ωχ για μπαν σε κόβωEqualizer έγραψε: Τρί 04 Νοέμ 2025, 18:24 Μετά και το σημερινό τσίρκο, μπορεί να πάρει τα λεφτά του και να αποχωρήσει
Και είμαι πολύ κόσμιος
-
Dimitrisou
Η ΚΑΕ εννοεις..ειπε μαλιστα να παρει η ΚΑΕ την εκμεταλευση και να τρεξει αυτη τα εργα για την αναβαθμιση...Taseos έγραψε: Τρί 04 Νοέμ 2025, 18:25Ο χρζοπουλος είπε οτι η ΠΑΕ πρέπει να έχει την εκμετάλλευση και ότι είχε πρόταση από Αμερική για πλήρη ανακαίνιση στην οποία ο ας δεν απάντησε ποτέDimitrisou έγραψε: Τρί 04 Νοέμ 2025, 17:31Ο Χατζοπουλος εχει προτεινει να παρει την εκμεταλευση του γηπεδου..joshua έγραψε: Τρί 04 Νοέμ 2025, 17:22 Υπάρχει συντήρηση και συντήρηση. Σε άλλη είναι υπόχρεος ο μισθωτης σε άλλη ο εκμίσθωτης. Στη περίπτωση μας έχουμε έναν αδύναμο ιδιοκτητη ακινητου τον ΑΣ αλλά και μια ΚΑΕ που λειτουργεί με καθεστώς διοίκησης πρωτοδικειου. Ο Χατζόπουλος έκανε εξαιρετική δουλειά αλλά ποτέ δεν εξέφρασε θέληση να γίνει ιδιοκτήτης- επενδυτής για να λέμε ότι θα επρπε να του δοθεί η εκμετάλλευση.Αντιστοιχα για τον Μυστακιδη είναι πολύ νωρίς για να γίνεται αυτή η κουβεντα.
Επισης απ οτι εχει πει ο ιδιος δεν ειναι διοικηση πρωτοδικειου.
-
Dimitrisou
Υπαρχουν δηλωσεις του.joshua έγραψε: Τρί 04 Νοέμ 2025, 18:01 Πότε το ειπε αυτο; Επιπλέον από που και ως που να του δοθεί η εκμετάλλευση; Είπαμε ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ εξυγιαντης αλλά μέχρι εκεί. Το θέμα βέβαια δεν είναι ο Χατζόπουλος. Αυτός τη δουλειά του την έκανε. Το θέμα είναι ο Μυστακιδης που αρχίζει και εκνευριζει και εμένα ταμαλα...
Οι υπολοιποι συλλογοι στην Ελλαδα και γενικα εξωτερικο δεν εχουν την εκμεταλλευση των γηπεδων τους?Δεν το γνωριζω οντως αναρωτιεμε γιατι στα δικα μου ματια αυτο ειναι μονα ζυγα δικα μας για τον ασ ..τυπου και χαρη σου κανουμε..δεν εννοω εφ ορου ζωης προς θεου αλλα για καποιο χρονικο διαστημα..
Το μεχρι που φτανει ο Χατζοπουλος σε αυτο το θεμα δεν μπορουμε να το ξερουμε..
Τελοσπαντων καλως η κακως δεν εγινε.
Οσο για τον Μυστακιδη ακομη και λογικο να ειναι το χρονικο οριο απο την στιγμη που δεν βγαζει εστω εναν εκπροσωπο του να μιλησει δημιουργει εκνευρισμο..
- WestBlock4
-
Dimitrisou
Λογικα ο Χατζοπουλος θα ανεφερε σαν ενδιαφερον καποιον ποιο αδυναμο απο αυτον ενω επαιζε το ονομα Μυστακιδη..WestBlock4 έγραψε: Τρί 04 Νοέμ 2025, 20:36Εντομεταξυ ο Χατζόπουλος πιο πολλα λεφτα εχει από τον ελληνοαμερικανο***
- WestBlock4
Ο χατζοπουλος επελεξε αυτόν που πιστεύει θα εκτοξεύσει το μπασκετ μας. Αν ειχε λεφτα ο αλλος ηξερε τι να κανειDimitrisou έγραψε: Τρί 04 Νοέμ 2025, 20:41Λογικα ο Χατζοπουλος θα ανεφερε σαν ενδιαφερον καποιον ποιο αδυναμο απο αυτον ενω επαιζε το ονομα Μυστακιδη..WestBlock4 έγραψε: Τρί 04 Νοέμ 2025, 20:36Εντομεταξυ ο Χατζόπουλος πιο πολλα λεφτα εχει από τον ελληνοαμερικανο***gergeo4 έγραψε: Τρί 04 Νοέμ 2025, 17:30
Καλά ειναι.Δε ξερω αν συνεχίζει να ενδιαφερεται.η επιλογή εγινε και θα τα λουστουμε..καλη δυναμη σε όλους
ΔΕ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΜΟΝΟΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!Τι δεν καταλαβαινετε;μην λετε πραγματα που δεν γνωρίζετε ...
Φαντάζομαι καταλαβαίνεις πως αυτό που γράφεις είναι προσβλητικό προς το Χατζόπουλο και όλη την ηγεσία της καε έτσι?Equalizer έγραψε: Τρί 04 Νοέμ 2025, 18:24 Μετά και το σημερινό τσίρκο, μπορεί να πάρει τα λεφτά του και να αποχωρήσει
Και είμαι πολύ κόσμιος
Μέχρι και το Σαββιδεικο έδωσε την έγκριση του για την αγορά αλλά οοοοχιιι εμείς εκεί καρκίνο φτωχολογιά και ντέρμπι παραμονής
- These users thanked the author sn0ufel4 for the post:
- elvetos giatros
-
Dimitrisou
Ξερεις για ποιον μιλαμε?εγω οχι οποτε δεν προδικαζω.WestBlock4 έγραψε: Τρί 04 Νοέμ 2025, 20:43Ο χατζοπουλος επελεξε αυτόν που πιστεύει θα εκτοξεύσει το μπασκετ μας. Αν ειχε λεφτα ο αλλος ηξερε τι να κανειDimitrisou έγραψε: Τρί 04 Νοέμ 2025, 20:41Λογικα ο Χατζοπουλος θα ανεφερε σαν ενδιαφερον καποιον ποιο αδυναμο απο αυτον ενω επαιζε το ονομα Μυστακιδη..WestBlock4 έγραψε: Τρί 04 Νοέμ 2025, 20:36
Εντομεταξυ ο Χατζόπουλος πιο πολλα λεφτα εχει από τον ελληνοαμερικανο***
Ο Χατζοπουλος εκανε μια μικρη αναφορα σε αλλον ενδιαφερομενο και πεσανε να τον φανε,τον βριζανε,τον λεγανε τσατσο του Σαββιδη και αλλα τετοια ωραια.Με μια μικρη αναφορα ετσι?Για σκεψου να εκανε διαγωνισμο?
Ο Μυστακιδης μπορει να εκτοξευσει το μπασκετ ΝΑΙ αλλα αυτο δεν σημαινει οτι ο αλλος δεν μπορουσε η οτι ηταν ο Δροσος.
- kataramenos5
Δε βαρεθηκατε να τρωτε τις σαρκες σας?
Το σδνα ειπε αυτο,το 24 εκεινο,το μετροπολις το αλλο,ο ραπτο,ο πανακας,ο τζορνταν
ο χ ο ψ.Κειμενα που βασιζονται αλλοτε σε πληροφοριες,αλλοτε σε εικασιες,κι αλλοτε με γνώμονα τα clickbate.Και στην ακρη της οθονης εμεις να τρελαινομαστε,να χουμε μπουχτησει και σε καποιες περιπτωσεις να ταλαιπωρουμαστε απο συμπτωματα εντονης..ναυτιας.
Toooooo much imformation για μενα.Νοσταλγησα τις εποχες που δεν υπηρχαν ολα αυτα
,που τρεχαμε καθε Σαββατο στο περιπτερο να δουμε αν εφτασε ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ μαζι με τις απογευματινες εφημεριδες.Που διαβαζες και ησουν περηφανος,ουτε μπερδεμενος,ουτε αηδιασμενος.
Καλο στομαχι σ ολους σας.
Το σδνα ειπε αυτο,το 24 εκεινο,το μετροπολις το αλλο,ο ραπτο,ο πανακας,ο τζορνταν
ο χ ο ψ.Κειμενα που βασιζονται αλλοτε σε πληροφοριες,αλλοτε σε εικασιες,κι αλλοτε με γνώμονα τα clickbate.Και στην ακρη της οθονης εμεις να τρελαινομαστε,να χουμε μπουχτησει και σε καποιες περιπτωσεις να ταλαιπωρουμαστε απο συμπτωματα εντονης..ναυτιας.
Toooooo much imformation για μενα.Νοσταλγησα τις εποχες που δεν υπηρχαν ολα αυτα
,που τρεχαμε καθε Σαββατο στο περιπτερο να δουμε αν εφτασε ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ μαζι με τις απογευματινες εφημεριδες.Που διαβαζες και ησουν περηφανος,ουτε μπερδεμενος,ουτε αηδιασμενος.
Καλο στομαχι σ ολους σας.
- These users thanked the author kataramenos5 for the post (total 2):
- Blackgr4, elvetos giatros
- navigator11
Επί της ουσίας, με βάση τη δική σου λογική, βλέπεις ότι υπάρχει διάθεση από πλευράς της μάναςsn0ufel4 έγραψε: Τρί 04 Νοέμ 2025, 21:17Φαντάζομαι καταλαβαίνεις πως αυτό που γράφεις είναι προσβλητικό προς το Χατζόπουλο και όλη την ηγεσία της καε έτσι?Equalizer έγραψε: Τρί 04 Νοέμ 2025, 18:24 Μετά και το σημερινό τσίρκο, μπορεί να πάρει τα λεφτά του και να αποχωρήσει
Και είμαι πολύ κόσμιος
Μέχρι και το Σαββιδεικο έδωσε την έγκριση του για την αγορά αλλά οοοοχιιι εμείς εκεί καρκίνο φτωχολογιά και ντέρμπι παραμονής
Συγγνώμη ναβι τι ακριβώς απαντάς σε αυτό που έγραψα?
Τι σχέση έχουν αυτά?
Θα φορτωθεί υποχρεωτικά κάτι κάποιος όταν η ΙΔΙΑ η διοίκηση της ΚΑΕ είπε το οκ και ακόμα παραπάνω ο μεγάλος αντίπαλος ξερωγω έδωσε την άδεια να γίνει?
Τα παράπονα σας στον Ιβάν ρε παιδιά αν είναι
Τι σχέση έχουν αυτά?
Θα φορτωθεί υποχρεωτικά κάτι κάποιος όταν η ΙΔΙΑ η διοίκηση της ΚΑΕ είπε το οκ και ακόμα παραπάνω ο μεγάλος αντίπαλος ξερωγω έδωσε την άδεια να γίνει?
Τα παράπονα σας στον Ιβάν ρε παιδιά αν είναι