Λοιπόν, για να μην τρελαθουμε ,fossa έγραψε: Παρ 31 Οκτ 2025, 19:39Συγνώμη βρε φίλε.trouman έγραψε: Παρ 31 Οκτ 2025, 18:36 Τραγικά πράγματα ζούμε.
Ο ΠΑΟΚ , στον ΠΑΟΚ, στον ΠΑΟΚ ρε, δεν μπορούμε να γραφτούμε μέλη, πρέπει να λύσουμε την "υπόθεση Ρίμαν" πρώτα, το αίνιγμα της Σφίγγας και κάτι διαφορικές εξισώσεις.
Αυτοί που είπαν ότι όποιος θέλει γίνεται μέλος.
Αυτό και μόνο αυτό, αρκεί για να καταλάβει κανείς πάρα πολλά πράγματα. Σε αυτό σταματάει κάθε κουβέντα για οποιοδήποτε σχετικό θέμα. Δείχνει και αποδεικνύει πάρα πολλά πράγματα.
Ποιος πιστεύει πια ότι σε όλα τα τρυπήματα και τα εμπόδια που έχουμε ζήσει επί Ιβάν και όχι μόνο, δεν εμπλέκεται αυτή η "μαφία" (τα εισαγωγικά για προστασία, είναι συμβολικός ο όρος, προφανώς δεν αντιστοιχεί στην πραγματικότητα). Ποιος πιστεύει ότι κάποιοι δε θέλουν τον ΠΑΟΚ μεγάλο, γιατί θα περάσει το μπόι που τους επιτρέπει να κάνουν κουμάντο, με ό,τι αυτό συνεπάγεται; Τόσα και τόσα στραβά που έχουμε δει , εδώ και δεκαετίες πώς αλλιώς να εξηγηθούν;
Ντροπή και μόνο ντροπή. Καλούνται να αναλάβουν τις ευθύνες τους, όσοι τουλάχιστον θεσμικά έχουν ή ηθικά. Οι σύνδεσμοι πώς επιτρέπουν όλη αυτή την ξεφτίλα, όλο αυτό το στήσιμο, την αδιαφάνεια; Δε δικαιολογείται κανένας πια να λέει δεν ήξερε.
Θα δούμε περισσότερα τη Δευτέρα..
Με όλα τα παραπάνω που διάβασες συμπεραίνεις ότι σου βάζουν εμπόδια;
Τα παιδιά εξ'αποστάσεως και όπως φαίνεται θα γίνει η δουλειά τους, πόσω μάλλον αν πας ο ίδιος.
Ούτε καν το τυπικό των δύο υπογραφών δεν ζητάνε.
Και για να μη τους αδικούμε.
Τα περί δύο υπογραφών και 10 μελών που μπορεί να γράψει κάποιος και μάλλον δεν ζητήθηκε ποτέ, δεν είναι κάποια πουστιά των τελευταίων χρόνων.
Παίζει να υπάρχει και απ'το 1926.
Να κατηγορήσουμε και τους προγόνους μας μήπως;
Πρώτον, σε παρακαλώ , υπολόγισε πόσες υποθέσεις κάνεις (μπορεί, μάλλον, παίζει, όπως φαίνεται, ..) για να καταλήξεις , εκεί που καταλήγεις. Κι αν αναλύσω και τις υποθέσεις σου, θα γελάσουμε, να είσαι σίγουρος .
Αυτή η επιχειρηματολογία βέβαια, είναι όλη η ιστορία του δημόσιου λόγου στο ελλαδισταν...
Δεύτερον, εγώ θα σε πω ένα πράγμα και θέλω μια απάντηση. Δες πόσα μέλη έχουν οι Αθηναίοι ( χιλιάδες) , τα σκουλήκια (αν θυμάμαι καλά) και δες πόσα μέλη έχουμε εμείς. Και πες μου γιατί; Γιατί αφού είναι τόσο εύκολο; Γιατί ο Ησαϊαδης μίλησε όπως μίλησε για τα νέα μέλη;
Διάβασε τι έγραψες και πού το στηρίζεις;
Δε θ μας τρελάνετε κιόλας.