Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Απάντηση
trouman

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Δημοσίευση από trouman »

fossa έγραψε: Παρ 31 Οκτ 2025, 19:39
trouman έγραψε: Παρ 31 Οκτ 2025, 18:36 Τραγικά πράγματα ζούμε.

Ο ΠΑΟΚ , στον ΠΑΟΚ, στον ΠΑΟΚ ρε, δεν μπορούμε να γραφτούμε μέλη, πρέπει να λύσουμε την "υπόθεση Ρίμαν" πρώτα, το αίνιγμα της Σφίγγας και κάτι διαφορικές εξισώσεις.

Αυτοί που είπαν ότι όποιος θέλει γίνεται μέλος.

Αυτό και μόνο αυτό, αρκεί για να καταλάβει κανείς πάρα πολλά πράγματα. Σε αυτό σταματάει κάθε κουβέντα για οποιοδήποτε σχετικό θέμα. Δείχνει και αποδεικνύει πάρα πολλά πράγματα.

Ποιος πιστεύει πια ότι σε όλα τα τρυπήματα και τα εμπόδια που έχουμε ζήσει επί Ιβάν και όχι μόνο, δεν εμπλέκεται αυτή η "μαφία" (τα εισαγωγικά για προστασία, είναι συμβολικός ο όρος, προφανώς δεν αντιστοιχεί στην πραγματικότητα). Ποιος πιστεύει ότι κάποιοι δε θέλουν τον ΠΑΟΚ μεγάλο, γιατί θα περάσει το μπόι που τους επιτρέπει να κάνουν κουμάντο, με ό,τι αυτό συνεπάγεται; Τόσα και τόσα στραβά που έχουμε δει , εδώ και δεκαετίες πώς αλλιώς να εξηγηθούν;

Ντροπή και μόνο ντροπή. Καλούνται να αναλάβουν τις ευθύνες τους, όσοι τουλάχιστον θεσμικά έχουν ή ηθικά. Οι σύνδεσμοι πώς επιτρέπουν όλη αυτή την ξεφτίλα, όλο αυτό το στήσιμο, την αδιαφάνεια; Δε δικαιολογείται κανένας πια να λέει δεν ήξερε.

Θα δούμε περισσότερα τη Δευτέρα..
Συγνώμη βρε φίλε.
Με όλα τα παραπάνω που διάβασες συμπεραίνεις ότι σου βάζουν εμπόδια;
Τα παιδιά εξ'αποστάσεως και όπως φαίνεται θα γίνει η δουλειά τους, πόσω μάλλον αν πας ο ίδιος.
Ούτε καν το τυπικό των δύο υπογραφών δεν ζητάνε.
Και για να μη τους αδικούμε.
Τα περί δύο υπογραφών και 10 μελών που μπορεί να γράψει κάποιος και μάλλον δεν ζητήθηκε ποτέ, δεν είναι κάποια πουστιά των τελευταίων χρόνων.
Παίζει να υπάρχει και απ'το 1926.
Να κατηγορήσουμε και τους προγόνους μας μήπως;
Λοιπόν, για να μην τρελαθουμε ,

Πρώτον, σε παρακαλώ , υπολόγισε πόσες υποθέσεις κάνεις (μπορεί, μάλλον, παίζει, όπως φαίνεται, ..) για να καταλήξεις , εκεί που καταλήγεις. Κι αν αναλύσω και τις υποθέσεις σου, θα γελάσουμε, να είσαι σίγουρος .

Αυτή η επιχειρηματολογία βέβαια, είναι όλη η ιστορία του δημόσιου λόγου στο ελλαδισταν...

Δεύτερον, εγώ θα σε πω ένα πράγμα και θέλω μια απάντηση. Δες πόσα μέλη έχουν οι Αθηναίοι ( χιλιάδες) , τα σκουλήκια (αν θυμάμαι καλά) και δες πόσα μέλη έχουμε εμείς. Και πες μου γιατί; Γιατί αφού είναι τόσο εύκολο; Γιατί ο Ησαϊαδης μίλησε όπως μίλησε για τα νέα μέλη;

Διάβασε τι έγραψες και πού το στηρίζεις;

Δε θ μας τρελάνετε κιόλας.
These users thanked the author trouman for the post (total 6):
navigator11, paok apo epilogi, Apil44, GEOL, leomatos88, Guitarman
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Αναμένω με τρομερό ενδιαφέρον να δω τι νέα δικαιολογία θα βρεθεί

Ελπίζω να μην έχουμε νέα δράματα τη Δευτέρα με αλλαγμένα κειμενα
These users thanked the author Equalizer for the post (total 3):
Apil44, leomatos88, Rexaris
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Εν τω μεταξύ σε όσους επιχειρούν τώρα να εγγραφούν, αν δεν έχω καταλάβει λάθος, δεν παρασχέθηκε κάποια διαβεβαίωση ότι οπωσδήποτε το αίτημά τους θα γίνει δεκτό. Όταν συνεδριάσουν οι αρμόδιοι, θα φανεί. Προς τι τέτοια πρεμούρα και σπουδή υπεράσπισης; Η δε επίκληση των προγόνων μας, με βάση ακραία υποθετικά σενάρια, είναι το υπέρτατο highlight.
These users thanked the author navigator11 for the post (total 4):
trouman, Apil44, GEOL, Guitarman
Άβαταρ μέλους
navigator11

Equalizer έγραψε: Παρ 31 Οκτ 2025, 21:49 Αναμένω με τρομερό ενδιαφέρον να δω τι νέα δικαιολογία θα βρεθεί

Ελπίζω να μην έχουμε νέα δράματα τη Δευτέρα με αλλαγμένα κειμενα
Θα τους προσφέρουν οι παετζήδες του ασετζήδες Σουρωτή ήδη στα ποτήρια αντί για σφραγισμένη Δουμπιά και θα αποχωρήσουν οι τελευταίοι, αλαλάζοντες ότι αισθάνθηκαν απειλή.
These users thanked the author navigator11 for the post (total 4):
icue, GEOL, leomatos88, Guitarman
nkoss

Δημοσίευση από nkoss »

Αν θυμάται κανείς ας μενημερώσει. Τότε που είχαμε αγοράσει μετοχές της ΠΑΕ, μήπως είχαμε γραφεί υποχρεωτικά και στον ΑΣ? Γιατί θυμάμαι να μπαίνω κάποτε στα γραφεία του ΑΣ, αλλά δε θυμάμαι το λόγο. Έχω την εντύπωση ότι έχω κάπου και μια απόδειξη, αλλά δε τη βρίσκω.
Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

Δεν ισχυει κατι τετοιο.
These users thanked the author Cylon-4 for the post:
nkoss
embuji

Δημοσίευση από embuji »

navigator11 έγραψε: Παρ 31 Οκτ 2025, 21:51 Εν τω μεταξύ σε όσους επιχειρούν τώρα να εγγραφούν, αν δεν έχω καταλάβει λάθος, δεν παρασχέθηκε κάποια διαβεβαίωση ότι οπωσδήποτε το αίτημά τους θα γίνει δεκτό. Όταν συνεδριάσουν οι αρμόδιοι, θα φανεί. Προς τι τέτοια πρεμούρα και σπουδή υπεράσπισης; Η δε επίκληση των προγόνων μας, με βάση ακραία υποθετικά σενάρια, είναι το υπέρτατο highlight.
Δε νομιζω να μπορουν να σου αρνηθουν να γινεις μελος χωρις τεκμηριωση. Οτι τι ο ΑΣ αν πληρεις ολα οσα ζητανε απο σενα για να εγγραφεις θα σου πουν ξερεις κατι βρωμας δε σε θελουμε να πας να κανεις μπανιο.
Franky

Δημοσίευση από Franky »

Ξεφτιλιζετε τον ΠΑΟΚ σε όλα τα αθλήματα τον έχετε καταντήσει παραμαγαζο του ΠΟΚ.

Σας ενοχλεί η ΠΑΕ που κανει Πρωταθλητισμο, γι'αυτό την υπονομεύατε με επιθέσεις στον Ευεργέτη Ιβάν Σαββίδη, στο Στρατηγό Λουτσεσκου, αλλά και με στοχευμενες επιθέσεις σε παίκτες του ΠΑΟΚ.

ΑΣιτες παραιτηθειτε και φύγετε από τον ΠΑΟΚ.

Καμία συναλλαγή με τους βασαλους του ΠΟΚ.

ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ.
These users thanked the author Franky for the post:
Apil44
Άβαταρ μέλους
navigator11

embuji έγραψε: Παρ 31 Οκτ 2025, 23:11
navigator11 έγραψε: Παρ 31 Οκτ 2025, 21:51 Εν τω μεταξύ σε όσους επιχειρούν τώρα να εγγραφούν, αν δεν έχω καταλάβει λάθος, δεν παρασχέθηκε κάποια διαβεβαίωση ότι οπωσδήποτε το αίτημά τους θα γίνει δεκτό. Όταν συνεδριάσουν οι αρμόδιοι, θα φανεί. Προς τι τέτοια πρεμούρα και σπουδή υπεράσπισης; Η δε επίκληση των προγόνων μας, με βάση ακραία υποθετικά σενάρια, είναι το υπέρτατο highlight.
Δε νομιζω να μπορουν να σου αρνηθουν να γινεις μελος χωρις τεκμηριωση. Οτι τι ο ΑΣ αν πληρεις ολα οσα ζητανε απο σενα για να εγγραφεις θα σου πουν ξερεις κατι βρωμας δε σε θελουμε να πας να κανεις μπανιο.
Εξ όσων είδα να αναφέρουν κάποιοι φίλοι, που έχουν κάνει τα τυπικά προαπαιτούμενα, θα κρίνουν οι του ερασιτέχνη, όταν συνεδριάσουν, για την τύχη των αιτηθέντων. Κάποιος, δε θυμάμαι ποιός, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι μπορεί να συντρέξουν συγκεκριμένοι λόγοι απόρριψης.

Θα δούμε. Προσωπικά, δεν πιστεύω ούτε μια στο εκατομμύριο ότι υπάρχει η διάθεση να διευρυνθεί ο κύκλος των συμμετεχόντων στον ερασιτέχνη. Το ροτέισον του Ραζβάν μέσα στη σεζόν θα αποδειχθεί πιο ευρύ.
These users thanked the author navigator11 for the post (total 2):
DamoN, Apil44
Άβαταρ μέλους
fossa

Δημοσίευση από fossa »

trouman έγραψε: Παρ 31 Οκτ 2025, 21:09
fossa έγραψε: Παρ 31 Οκτ 2025, 19:39
trouman έγραψε: Παρ 31 Οκτ 2025, 18:36 Τραγικά πράγματα ζούμε.

Ο ΠΑΟΚ , στον ΠΑΟΚ, στον ΠΑΟΚ ρε, δεν μπορούμε να γραφτούμε μέλη, πρέπει να λύσουμε την "υπόθεση Ρίμαν" πρώτα, το αίνιγμα της Σφίγγας και κάτι διαφορικές εξισώσεις.

Αυτοί που είπαν ότι όποιος θέλει γίνεται μέλος.

Αυτό και μόνο αυτό, αρκεί για να καταλάβει κανείς πάρα πολλά πράγματα. Σε αυτό σταματάει κάθε κουβέντα για οποιοδήποτε σχετικό θέμα. Δείχνει και αποδεικνύει πάρα πολλά πράγματα.

Ποιος πιστεύει πια ότι σε όλα τα τρυπήματα και τα εμπόδια που έχουμε ζήσει επί Ιβάν και όχι μόνο, δεν εμπλέκεται αυτή η "μαφία" (τα εισαγωγικά για προστασία, είναι συμβολικός ο όρος, προφανώς δεν αντιστοιχεί στην πραγματικότητα). Ποιος πιστεύει ότι κάποιοι δε θέλουν τον ΠΑΟΚ μεγάλο, γιατί θα περάσει το μπόι που τους επιτρέπει να κάνουν κουμάντο, με ό,τι αυτό συνεπάγεται; Τόσα και τόσα στραβά που έχουμε δει , εδώ και δεκαετίες πώς αλλιώς να εξηγηθούν;

Ντροπή και μόνο ντροπή. Καλούνται να αναλάβουν τις ευθύνες τους, όσοι τουλάχιστον θεσμικά έχουν ή ηθικά. Οι σύνδεσμοι πώς επιτρέπουν όλη αυτή την ξεφτίλα, όλο αυτό το στήσιμο, την αδιαφάνεια; Δε δικαιολογείται κανένας πια να λέει δεν ήξερε.

Θα δούμε περισσότερα τη Δευτέρα..
Συγνώμη βρε φίλε.
Με όλα τα παραπάνω που διάβασες συμπεραίνεις ότι σου βάζουν εμπόδια;
Τα παιδιά εξ'αποστάσεως και όπως φαίνεται θα γίνει η δουλειά τους, πόσω μάλλον αν πας ο ίδιος.
Ούτε καν το τυπικό των δύο υπογραφών δεν ζητάνε.
Και για να μη τους αδικούμε.
Τα περί δύο υπογραφών και 10 μελών που μπορεί να γράψει κάποιος και μάλλον δεν ζητήθηκε ποτέ, δεν είναι κάποια πουστιά των τελευταίων χρόνων.
Παίζει να υπάρχει και απ'το 1926.
Να κατηγορήσουμε και τους προγόνους μας μήπως;
Λοιπόν, για να μην τρελαθουμε ,

Πρώτον, σε παρακαλώ , υπολόγισε πόσες υποθέσεις κάνεις (μπορεί, μάλλον, παίζει, όπως φαίνεται, ..) για να καταλήξεις , εκεί που καταλήγεις. Κι αν αναλύσω και τις υποθέσεις σου, θα γελάσουμε, να είσαι σίγουρος .

Αυτή η επιχειρηματολογία βέβαια, είναι όλη η ιστορία του δημόσιου λόγου στο ελλαδισταν...

Δεύτερον, εγώ θα σε πω ένα πράγμα και θέλω μια απάντηση. Δες πόσα μέλη έχουν οι Αθηναίοι ( χιλιάδες) , τα σκουλήκια (αν θυμάμαι καλά) και δες πόσα μέλη έχουμε εμείς. Και πες μου γιατί; Γιατί αφού είναι τόσο εύκολο; Γιατί ο Ησαϊαδης μίλησε όπως μίλησε για τα νέα μέλη;

Διάβασε τι έγραψες και πού το στηρίζεις;

Δε θ μας τρελάνετε κιόλας.
Ποιες υποθέσεις βρε φίλε.
Τόσα χρόνια αβέρτα γράφονται μέλη από συνδέσμους και μέχρι πρόσφατα και από σελίδα στο Facebook χωρίς κανένα εμπόδιο.
Δεν είναι υποθέσεις αυτές, γεγονότα είναι.
Με ποιες υποθέσεις μου θα γελάσεις;
Αν λέω αν απορριφθεί κάποιος ας βγει να το πει και βλέπουμε. Πώς θα το γράψω χωρίς ΑΝ;
Δεν ξέρω πόσα μέλη έχουν οι ποκίτες.
Αλλά εγώ δεν θέλω να γίνεται αναγκαστικά με το διαρκείας του ποδοσφαίρου. Δηλαδή αυτό το 30-50 ευρώ δεν μπορώ να τα δώσω μόνος μου πρέπει να μου τα βάλουν νταηλίκι στο διαρκείας;

@navigator11 η επίκληση στους προγόνους μας που γράφεις ειρωνικά ήταν γιατί θυμηθήκαμε ότι μπαίνουν εμπόδια απ'το καταστατικό. Μόνο που αυτές οι προϋποθέσεις δεν είναι κάποιο νέο κόλπο του Κατσαρή. Υπάρχει πολλές δεκαετίες αν όχι και απ'την αρχή.
Λες να το έβαλαν τότε για να βάλουν τρικλοποδιά στον Σαββίδη;
Anwnimos

Δημοσίευση από Anwnimos »

Kabamaru11 έγραψε: Παρ 31 Οκτ 2025, 16:18
Anwnimos έγραψε: Παρ 31 Οκτ 2025, 16:14 Πήρα τηλέφωνο για εγγραφή πριν κανένα δίωρο αλλά δεν μου έχουν στείλει στο email τίποτα. Αναμένω ή να ξανά πάρω τηλέφωνο;
Να περιμενεις,εγω τους πηρα χθες το πρωι και το απογευμα το εστειλαν,αν το επιτρεπουν οι μοντς μπορω να τους στειλω το email με την αιτηση και τον ΙΒΑΝ του Α.Σ. και να το στειλουν μετα σε οποιο συνφορουμιτη χρειαστει.
Ναι τελικά το βράδυ μου το έστειλαν. Έκανα κι εγώ την αίτηση.
These users thanked the author Anwnimos for the post:
Kabamaru11
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

Ασχετο με τα παραπανω αλλα τι θα γινει παλικαρια και κοπελες..λεφτα απο Μυστα παιρνετε ,απο ΠΑΕ παιρνετε,απο χορηγους παιρνετε, θα κανουμε εστω ενα ανταγωνιστικο τμημα φετος?
Άβαταρ μέλους
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Eπειδη τα παίρνουν δεν σημένει ότι και θα τα επενδύσουν στα τμήματα για να τα κάνουν ανταγωνιστικά, ποιος ΑΣ θέλει το τμηματα του να πρωταγωνιστούν άλλωστε; :D Μπορούνε και να τα βάλανε στη τσέπη για να τα αυγατίσουν, φασούλι το φασούλι γεμίζει το σακούλι. Να κάνουν μαξιλαράκι με υπερπλεονασματα.
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

fossa έγραψε: Σάβ 01 Νοέμ 2025, 00:51
@navigator11 η επίκληση στους προγόνους μας που γράφεις ειρωνικά ήταν γιατί θυμηθήκαμε ότι μπαίνουν εμπόδια απ'το καταστατικό. Μόνο που αυτές οι προϋποθέσεις δεν είναι κάποιο νέο κόλπο του Κατσαρή. Υπάρχει πολλές δεκαετίες αν όχι και απ'την αρχή.
Λες να το έβαλαν τότε για να βάλουν τρικλοποδιά στον Σαββίδη;
Καλά και ο Κατσαρής τους προγόνους μας τους έχει ψιλόπρολάβει, 30 χρόνια πρόεδρος ήταν είναι.
Εχω όμως μία ερώτηση που για μένα περιέχει και την απάντηση γιατί δεν διευρύνεται ο ερασιτέχνης και γιατί υπάρχει όπως υπάρχει το καταστατικό (που δεν έχουμε δει).
1,8 δίνει η ΠΑΕ στον ερασιτέχνη, 500 παίρνει από το στοίχημα, συν τα έσοδα από ακαδημίες συν τα έσοδα από χορηγίες συν τα έσοδα από ομοσπονδίες ερασιτεχνικών τμημάτων συν τις κρατικές επιχορηγήσεις.
Όλα αυτά τα λεφτά, τα βλέπεις στα ρόστερ των ερασιτεχνικών τμημάτων?
Κανέναν ισολογισμό θα δημοσιεύσουν έτσι για το ξεκάρφωμα?
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Δημοσίευση από Guitarman »

Εγώ θα γράψω εδώ 3 πραγματάκια και μπορεί να επανελθω:

- Τι καταληκτική ημερομηνία συμφωνίας θα υπάρχει (31/12? 30/6?) και τι καταληκτική ημερομηνία ολοκλήρωσης του έργου?

- Θα ζητηθεί να υπάρξει κάποιος κοινός λογαριασμός ΑΣ - ΠΑΕ για τα κεφάλαια του γηπεδου?

- Θα υπάρχει όρος που θα υποχρεώνει την ΠΑΕ σε περίπτωση μη περατωσης του έργου στην προκαθορισμενη ημερομηνία ολοκλήρωσης να επιτρέψει σε τρίτη εταιρία να αναλάβει την ολοκλήρωση χωρίς η τρίτη εταιρία να έχει υποχρέωση καταβολής αποζημίωσης της πρώτης?
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”