Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...
Απάντηση
george188

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Δημοσίευση από george188 »

sn0ufel4 έγραψε: Πέμ 30 Οκτ 2025, 23:59
gergeo4 έγραψε: Πέμ 30 Οκτ 2025, 22:21 δε θα ερχοταν μονος δημητρη...
Όχι θα ερχόταν με την Αγγελικουση η το χοντρό παρέα

Μάλλον ακόμα δεν έχετε καταλάβει τι μέγεθος έχει πάρει την καε και είστε έτοιμοι να συμβιβαστείτε με ημίμετρα τύπου λαμπουμπου
Υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος ειρωνείας ειδικά στον Γιώργο? Λες και έχει δώσει δικαιώματα εδω μεσα οτι δεν ξέρει τι λέει
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Grimson4 έγραψε: Πέμ 30 Οκτ 2025, 22:20
Tolaros έγραψε: Πέμ 30 Οκτ 2025, 22:13
Grimson4 έγραψε: Πέμ 30 Οκτ 2025, 22:01 Τι γινετε με το μπάσκετ? Πέρασε ένας μήνας από τον έλεγχο και ακόμα τίποτα μήπως θα κάνει πίσω γιατί βλεπει να χάνετε το γήπεδο?
Θα το ήθελες ?
Εαν υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλον για να μην μείνει το μπάσκετ ετσι ναι θα το ήθελα. Εσύ βλέπεις οτι προχωράει το πράγμα ?
Εσύ πού βλέπεις ότι δεν προχωράει ?
Άβαταρ μέλους
gergeo4

Δημοσίευση από gergeo4 »

sn0ufel4 έγραψε: Παρ 31 Οκτ 2025, 01:18 Καμία ειρωνεία

Απλά αρνούμαι πως ο οποιοσδήποτε Snou gergeo4 aivas και δε ξέρω γω ποιος άλλος μπορεί να είναι μεσάζοντας για ένα ντιλ τέτοιου επιπέδου

Αν κάποιος το δέχεται μεγια του με χαρά του

Τις εξυπνάδες κάτι σκουλικοφαγων απλά τις παραβλέπω

Μαζευτειτε
και ομως επι 3 μηνες η ζωη μου ολη ηταν να βρω επενδυτη για να αναγεννηθει το μπασκετ και να φερω χαρα σε ολους.μπορει εν τελει να αγοραζει την ομαδα ο μυστακιδης αλλα ειμαι χαρουμενος γιατι μπορει και λογω της προτασης μας να κινηθηκε.τελος ο κολκας ειπε για φιλαθλο απο την επαρχια,ειτε με πιστευετε ειτε οχι εκανα τα παντα για την ομαδα μας..
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”