ΠΑΟΚ-ΝΠΣ Βόλος 3-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

MVP

Τσιφτσής
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Sastre
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Lovren
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Μιχαηλίδης
1
1%
Taylor
1
1%
Ozdoev
99
66%
Meite
5
3%
Despodov
2
1%
Ivanusec
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Taison
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Γιακουμάκης
41
27%
Vogliacco
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κωνσταντέλιας
1
1%
Kenny
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Zivkovic
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Baba
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 150

Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Re: ΠΑΟΚ-ΝΠΣ Βόλος 3-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Equalizer »

paokkerkir έγραψε: Κυρ 26 Οκτ 2025, 23:35
Equalizer έγραψε: Κυρ 26 Οκτ 2025, 23:24 Μωρη λινατσα Ρουμάνε γιατί δεν έπαιξε ο Μπιάνκο;

Ου μπλιαγκορουμαν
Τι δεν έπαιξε αφού μπήκε στη θέση του Λόβρεν
:lol: σωστά

Αλητεία!
Άβαταρ μέλους
Caballo Viejo

Δημοσίευση από Caballo Viejo »

Άνετο τρία μηδέν σε ματς που μπορούσε να στραβώσει. Με στενοχωρούν όμως οι αρκετοί τραυματισμοί. Να δούμε που θα τους καλύψουμε.
Άβαταρ μέλους
thomas Murg

Δημοσίευση από thomas Murg »

Φίλε Marsantos, σ'όλο το ματς είχα στο νου μου δύο τοποθετήσεις σου. Μία από τις σκοτεινές μέρες που όλα μας πήγαιναν στραβά κι αναρωτιόσουν τι θα συνέβαινε στο ματς με τον Βόλο εάν μετά το στραβοπάτημα στην Τριπολιτσά έρχονταν γκέλες στη συνέχεια με Θέλτα, γάβρο, χάρτινη και Λίλ. Πόσο επιτακτική θα ήταν η νίκη μας...Ευτυχώς η ομάδα μας διέψευσε αλλά το σενάριο ξαναγύρισε στο μυαλό μου απόψε και μόνο στην ιδέα με έλουσε κρύος ιδρώτας. Χαχα

Η δεύτερη επίσης εξαιρετικά τοποθέτησή σου ήταν πριν το παιχνίδι που είπες εν ολίγοις ότι ο Ράζβαν μισε το δις εξαμαρτείν και δικαιώθηκες απόλυτα. Η ομάδα ήταν όλη αλέρτ να μη γίνει καμία στραβή και τρέχουμε. Ο ίδιος ήξερε ότι κάποια στιγμή τα τεμάχια θα έρθουν.

Ο κατά τα άλλα κουραστικός σπίκερ ανέφερε σε ανύποπτο χρόνο τις τελικές που έγραψε ο Βόλος με χάρτινη, γάβρο κτλ. και με τον ΠΑΟΚ την πρώτη τελική την έκαναν στα μέσα του β΄ημιχρόνου.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Caballo Viejo έγραψε: Κυρ 26 Οκτ 2025, 23:50 Άνετο τρία μηδέν σε ματς που μπορούσε να στραβώσει. Με στενοχωρούν όμως οι αρκετοί τραυματισμοί. Να δούμε που θα τους καλύψουμε.
Διάβασα πως αμφότεροι δεν είναι ανησυχητικοί οπότε όλα καλά (λογικά)
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Νίκη επί του παχυδερμου είναι νίκη του ποδοσφαίρου.-

:opaokara:
Άβαταρ μέλους
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Πλησιάζει σιγά σιγά η χειμερινή μεταγραφική περίοδος, υπάρχει η δεδομένη άφιξη Ζαφείρη που θα μας δώσει τη πολυπόθητη πληρότητα και αναβάθμιση στις 2 θέσεις των χάφ.
Υπάρχει φημολογία για κλεισμένο φορ με δανεισμό Τσαλοφ ή μετατόπιση του στη 3η θέση των φορ (ή 3ο δεκάρι λεω εγώ). Τώρα αν είναι η κλασική πατάρια ράδιο αρβύλα δε μπορώ να το ξέρω.

Τα ερωτηματικό είναι αν θελουμε να δώσουμε εμπιστοσύνη στον Ιβανουσετς ή μήπως να κινηθούμε για βασικό αριστερό εξτρέμ μια κ ο Τάισον είναι και αυτός σε χαμηλές πτήσεις;
Επίσης, με δεδομένη τον αγωνιστική κατηφόρα του Κετζιορα φέτος συν το γεγονός ότι ο Βολιακο είναι εκτός κλίματος μέχρι στιγμής, μήπως πρέπει να έρθει στοπερ 26-30χρ με έφεση στο ψηλό παιχνίδι;
Ο Σαστρε έπισης είναι για να χαιρετήσει αλλά πόσες κινήσεις να κανείς τέτοια περίοδο; αναπληρωματικο ακραίο μπακ λίγο υπερβολικό να αλλάξεις.
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

paokpantou έγραψε: Κυρ 26 Οκτ 2025, 21:47 Σταματήστε κάποιοι να ειρωνεύεστε το βαριά βαριά έπαιξε ακόμα και αυτό τον ρόλο του ώστε η ομάδα να συνέλθει και να μπει θέμα εγωισμού σε κάποιους παίχτες
Χαλαρό και σβηστό 3-0 πέρσι ο βόλος μας πήρε Διπλό
Οι ιδιοι οι παικτες και ο προπονητης δεν το βλεπουν ετσι οποτε παμε παρακατω..
These users thanked the author Dimitrisou for the post (total 2):
paok apo epilogi, icue
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

thomas Murg έγραψε: Δευ 27 Οκτ 2025, 00:05 Φίλε Marsantos, σ'όλο το ματς είχα στο νου μου δύο τοποθετήσεις σου. Μία από τις σκοτεινές μέρες που όλα μας πήγαιναν στραβά κι αναρωτιόσουν τι θα συνέβαινε στο ματς με τον Βόλο εάν μετά το στραβοπάτημα στην Τριπολιτσά έρχονταν γκέλες στη συνέχεια με Θέλτα, γάβρο, χάρτινη και Λίλ. Πόσο επιτακτική θα ήταν η νίκη μας...Ευτυχώς η ομάδα μας διέψευσε αλλά το σενάριο ξαναγύρισε στο μυαλό μου απόψε και μόνο στην ιδέα με έλουσε κρύος ιδρώτας. Χαχα

Η δεύτερη επίσης εξαιρετικά τοποθέτησή σου ήταν πριν το παιχνίδι που είπες εν ολίγοις ότι ο Ράζβαν μισε το δις εξαμαρτείν και δικαιώθηκες απόλυτα. Η ομάδα ήταν όλη αλέρτ να μη γίνει καμία στραβή και τρέχουμε. Ο ίδιος ήξερε ότι κάποια στιγμή τα τεμάχια θα έρθουν.

Ο κατά τα άλλα κουραστικός σπίκερ ανέφερε σε ανύποπτο χρόνο τις τελικές που έγραψε ο Βόλος με χάρτινη, γάβρο κτλ. και με τον ΠΑΟΚ την πρώτη τελική την έκαναν στα μέσα του β΄ημιχρόνου.
Γειά σου φιλαράκι thomas.
Ήταν αναγκαία η σημερινή νίκη και ακόμα πιο αναγκαίος ο τρόπος με τον οποίο ήρθε.
Με εξαίρεση την Τρίπολη, σε όλα τα μικρά ματς δεν νιώθεις όταν βλέπεις τον αγώνα να απειλούμαστε. Ακόμα και στην Τρίπολη και τα τρία γκολ ήρθαν ενώ είχαμε κατοχή της μπάλας στο δικό μας μισό.
Πλέον έχουμε μια πρώτη παγιωμενη εικόνα της ομάδας. Φέτος τη διακρίνει η σοβαρότητα, η ηρεμία και η υπομονή.
Ο δρόμος είναι μακρύς όμως. Ο ανταγωνιστής είναι πολύ δυνατός.
Για μένα, σήμερα που μιλάμε, το μεγάλο ζήτημα είναι το πως θα αντέξουμε.
Η ομάδα από το 60 και μετά έδειχνε σημεία σωματικής κατάρρευσης.
Το ροστερ αρκετά νωρίς φαίνεται να τεντωνει.
Ο Καμαρά δεν ξέρουμε αν θα γυρίσει σύντομα.
Ο Πέλκας δε φαίνεται να μπορεί να θεωρηθεί ως ενεργό μέρος του ροτειτιον.
Ο. Ταισον είναι δεύτερη φορά που βγάζει ενοχλήσεις.
Ο Οζντόεφ έβγαλε κι αυτός ενοχλήσεις και σήμερα δεν είχε κουράγιο ούτε το γκολ να πανηγυρίσει.
Ο Μεϊτέ παίζει αδιάκοπα και τον βλέπουμε να σκάει.
Ο Αντρίγια μπήκε με δεμένο πόδι και συνεχώς έπιανε τον προσαγωγο.
Ο Σαστρε είπαν στο οπεν πως γύρισε το γόνατο και είναι πιο σοβαρά από τους άλλους.
Ο Τέιλορ αναγκαστική αλλαγή.
Υπάρχει μια περίεργη ακροβασια που τώρα δε φαίνεται καθώς τα αποτελέσματα φέρνουν μια δικαιολογημενη ευφορία.
Όμως πολύ εύκολα κάποιες γραμμές μπορούν να πιεστουν.
Δλδ δεν ξέρω πως βγαίνει μέχρι τα Χριστούγεννα με 3 χαφ.
Δεν ξέρω πως βγαίνει το επόμενο διάστημα αν ο υπεραπαραιτητος Αντρίγια κλατάρει.
Αν ο Σάστρε έχει κάτι σοβαρό μπορεί να το βγάλει μόνος του ο Κενι;
Με λίγα λόγια, τα όποια αγωνιστικά θέματα υπάρχουν, μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα μπροστά στο να αντέξει σωματικά η ομάδα.
Η ομάδα έχει χαρακτήρα, έχει ταπεινοτητα, έχει συγκέντρωση, έχει ποιότητα.
Πρέπει να αντέξει. Μπορεί;

Υγ. Αν δεν υπάρχει το μαύρο σύννεφο της γκρίνιας, σε αυτά τα ματς, αν κρατάς πειστικά το μηδέν η μπάλα θα μπαίνει μόνη της.
Αν υπάρχει αλλόκοτη πίεση και αρνητισμος, θα βλέπουμε σε ματς όπως με τον Παναιτωλικό, που παίξαμε 5 φορές καλύτερα από σήμερα, να βγαίνει η μπάλα πάνω από τη γραμμή από τους ίδιους μας τους παίκτες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος marsantos την Δευ 27 Οκτ 2025, 09:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author marsantos for the post (total 6):
Kabamaru11, thomas Murg, nunies4, aivas19, lkosmid, paok apo epilogi
Άβαταρ μέλους
smoothcriminal1926

Δημοσίευση από smoothcriminal1926 »

Δεν μπορώ να τονίσω αρκετά πόσο σημαντικό ήταν το σημερινό τρίποντο. Και ο καλός αντίπαλος και τα υψηλής έντασης παιχνίδια και και και...
Γιακουμ πολύ καλός, σκύλος και γκολάρα. Συμβιβάζομαι με αυτον ως φορ και πρώτη προτεραιότητα για μένα το Γενάρη χαφ, ανεξάρτητα την έλευση Ζαφείρη, γιατί μέχρι το τελικό σφύριγμα έχω την έννοια μου στον Σου μην μου πάθει τίποτα και σφίξουμε. Ούτε παιδί μου να ήταν τέτοιο πράγμα. Φτου φτου
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Мир έγραψε: Δευ 27 Οκτ 2025, 00:20 Πλησιάζει σιγά σιγά η χειμερινή μεταγραφική περίοδος, υπάρχει η δεδομένη άφιξη Ζαφείρη που θα μας δώσει τη πολυπόθητη πληρότητα και αναβάθμιση στις 2 θέσεις των χάφ.
Υπάρχει φημολογία για κλεισμένο φορ με δανεισμό Τσαλοφ ή μετατόπιση του στη 3η θέση των φορ (ή 3ο δεκάρι λεω εγώ). Τώρα αν είναι η κλασική πατάρια ράδιο αρβύλα δε μπορώ να το ξέρω.

Τα ερωτηματικό είναι αν θελουμε να δώσουμε εμπιστοσύνη στον Ιβανουσετς ή μήπως να κινηθούμε για βασικό αριστερό εξτρέμ μια κ ο Τάισον είναι και αυτός σε χαμηλές πτήσεις;
Επίσης, με δεδομένη τον αγωνιστική κατηφόρα του Κετζιορα φέτος συν το γεγονός ότι ο Βολιακο είναι εκτός κλίματος μέχρι στιγμής, μήπως πρέπει να έρθει στοπερ 26-30χρ με έφεση στο ψηλό παιχνίδι;
Ο Σαστρε έπισης είναι για να χαιρετήσει αλλά πόσες κινήσεις να κανείς τέτοια περίοδο; αναπληρωματικο ακραίο μπακ λίγο υπερβολικό να αλλάξεις.
Ζαφ, φορ, αριστερό εξτρέμ, Τσαπρα αντί Σαστρε. Μια χαρά κινήσεις είναι οι 4 για Γενάρη. Δεν είναι πολλές
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

4 χαφ έχουμε: Μεϊτέ, Καμαρά, Οζντόεβ και Μπιάνκο.
Άβαταρ μέλους
don PAOK

Δημοσίευση από don PAOK »

Μπράβο ΠΑΟΚΑΡΑ. Αγχωτικό, νωχελικο 1ο ημίχρονο αλλά ευτυχώς η γκολαρα του Γιακουμ ξεκλειδωσε το ματς αρκετά νωρίς στο β.

Μπράβο στην ομάδα που κατέβηκε σοβαρή και δεν έδωσε την παραμικρή ελπίδα στον Βόλο να πιστέψει ότι μπορεί να πάρει κάτι από το παιχνίδι
These users thanked the author don PAOK for the post:
GEOL
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Μπράβο στα παιδιά μας και στον προπονητή μας! Δύσκολο ματς, μετά από απαιτητικούς αγώνες. Υπήρχε θέληση, απλά κάποιοι παίκτες είναι ανάγκη να δείξουν πλέον, ώστε να ανοίξει το rotation. Χωρίς Ιβανούσετς Σάστρε και Τέιλορ είμαστε δύσκολα. Πρέπει τα παιδιά να πάρουν τα πάνω τους με συνεχόμενους αγώνες.
Περνάμε στο κύπελλο, σε ακόμα ένα δύσκολο ματς. Πίστη στην ομάδα μας και αγάπη. Μας έχει τρομερή ανάγκη η ομάδα!
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Θα πω ότι ο Βολιάκο αν και δεν φαίνεται άμπαλος δεν ξέρει ακόμη ούτε τις τοποθετήσεις στο τακτικό κομμάτι.
Ο Τέιλορ έχει μπει τακτικά, αλλά χρειάζεται αυτοπεποίθηση και ροή αγώνων.
Ο Ιβανούσετς είναι παικταράς αλλά χρειάζεται ξεκάθαρο ρόλο. Για μένα είναι εξτρέμ playmaker κάτι σαν τον Μπίσεσβαρ.
Ο Μπιάνκο είναι ο πιο μπασμένος..
Κακοί παίκτες δεν είναι, δεν ξέρω όμως αν είναι αυτό που θέλουμε.
Άβαταρ μέλους
Azrael

Δημοσίευση από Azrael »

Εχουν φαγωθει οι χαρτινοι οτι δεν εδωσε πεναλτυ στον Λαμπρου.Ειχαν συνηθισει να παιρνουν ολες τις βουτιες τους πεναλτυ και τους κακοφαινεται.

Α και λενε οτι δεν ειναι φαουλ πανω στον Δεσποτα που μετα εγινε γκολ :D
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”