paokkerkir έγραψε: Κυρ 26 Οκτ 2025, 23:35Τι δεν έπαιξε αφού μπήκε στη θέση του ΛόβρενEqualizer έγραψε: Κυρ 26 Οκτ 2025, 23:24 Μωρη λινατσα Ρουμάνε γιατί δεν έπαιξε ο Μπιάνκο;
Ου μπλιαγκορουμαν
Αλητεία!
paokkerkir έγραψε: Κυρ 26 Οκτ 2025, 23:35Τι δεν έπαιξε αφού μπήκε στη θέση του ΛόβρενEqualizer έγραψε: Κυρ 26 Οκτ 2025, 23:24 Μωρη λινατσα Ρουμάνε γιατί δεν έπαιξε ο Μπιάνκο;
Ου μπλιαγκορουμαν
Διάβασα πως αμφότεροι δεν είναι ανησυχητικοί οπότε όλα καλά (λογικά)Caballo Viejo έγραψε: Κυρ 26 Οκτ 2025, 23:50 Άνετο τρία μηδέν σε ματς που μπορούσε να στραβώσει. Με στενοχωρούν όμως οι αρκετοί τραυματισμοί. Να δούμε που θα τους καλύψουμε.
Οι ιδιοι οι παικτες και ο προπονητης δεν το βλεπουν ετσι οποτε παμε παρακατω..paokpantou έγραψε: Κυρ 26 Οκτ 2025, 21:47 Σταματήστε κάποιοι να ειρωνεύεστε το βαριά βαριά έπαιξε ακόμα και αυτό τον ρόλο του ώστε η ομάδα να συνέλθει και να μπει θέμα εγωισμού σε κάποιους παίχτες
Χαλαρό και σβηστό 3-0 πέρσι ο βόλος μας πήρε Διπλό
Γειά σου φιλαράκι thomas.thomas Murg έγραψε: Δευ 27 Οκτ 2025, 00:05 Φίλε Marsantos, σ'όλο το ματς είχα στο νου μου δύο τοποθετήσεις σου. Μία από τις σκοτεινές μέρες που όλα μας πήγαιναν στραβά κι αναρωτιόσουν τι θα συνέβαινε στο ματς με τον Βόλο εάν μετά το στραβοπάτημα στην Τριπολιτσά έρχονταν γκέλες στη συνέχεια με Θέλτα, γάβρο, χάρτινη και Λίλ. Πόσο επιτακτική θα ήταν η νίκη μας...Ευτυχώς η ομάδα μας διέψευσε αλλά το σενάριο ξαναγύρισε στο μυαλό μου απόψε και μόνο στην ιδέα με έλουσε κρύος ιδρώτας. Χαχα
Η δεύτερη επίσης εξαιρετικά τοποθέτησή σου ήταν πριν το παιχνίδι που είπες εν ολίγοις ότι ο Ράζβαν μισε το δις εξαμαρτείν και δικαιώθηκες απόλυτα. Η ομάδα ήταν όλη αλέρτ να μη γίνει καμία στραβή και τρέχουμε. Ο ίδιος ήξερε ότι κάποια στιγμή τα τεμάχια θα έρθουν.
Ο κατά τα άλλα κουραστικός σπίκερ ανέφερε σε ανύποπτο χρόνο τις τελικές που έγραψε ο Βόλος με χάρτινη, γάβρο κτλ. και με τον ΠΑΟΚ την πρώτη τελική την έκαναν στα μέσα του β΄ημιχρόνου.
Ζαφ, φορ, αριστερό εξτρέμ, Τσαπρα αντί Σαστρε. Μια χαρά κινήσεις είναι οι 4 για Γενάρη. Δεν είναι πολλέςМир έγραψε: Δευ 27 Οκτ 2025, 00:20 Πλησιάζει σιγά σιγά η χειμερινή μεταγραφική περίοδος, υπάρχει η δεδομένη άφιξη Ζαφείρη που θα μας δώσει τη πολυπόθητη πληρότητα και αναβάθμιση στις 2 θέσεις των χάφ.
Υπάρχει φημολογία για κλεισμένο φορ με δανεισμό Τσαλοφ ή μετατόπιση του στη 3η θέση των φορ (ή 3ο δεκάρι λεω εγώ). Τώρα αν είναι η κλασική πατάρια ράδιο αρβύλα δε μπορώ να το ξέρω.
Τα ερωτηματικό είναι αν θελουμε να δώσουμε εμπιστοσύνη στον Ιβανουσετς ή μήπως να κινηθούμε για βασικό αριστερό εξτρέμ μια κ ο Τάισον είναι και αυτός σε χαμηλές πτήσεις;
Επίσης, με δεδομένη τον αγωνιστική κατηφόρα του Κετζιορα φέτος συν το γεγονός ότι ο Βολιακο είναι εκτός κλίματος μέχρι στιγμής, μήπως πρέπει να έρθει στοπερ 26-30χρ με έφεση στο ψηλό παιχνίδι;
Ο Σαστρε έπισης είναι για να χαιρετήσει αλλά πόσες κινήσεις να κανείς τέτοια περίοδο; αναπληρωματικο ακραίο μπακ λίγο υπερβολικό να αλλάξεις.