32. Greg Taylor
- pisakaipoupoula
Re: 32. Greg Taylor
Μα τους Ιταλούς δεν τους είδαμε, αν εξαιρέσεις τα μακαρόνια που φτιάξανε στην παρουσίαση, τον Μπιάνκο που λίγο τον είδαμε εμένα μου θύμισε κανονικό ποδοσφαιριστή κι ας μην τον πιστεύουν οι Ιταλοί που του βάλανε ρήτρα 1 μυρριο.
Αυτός εδώ ήταν βασικός στη Σέλτικ που οκ δεν είναι η Ρεάλ αλλά μια στις δύο χρονιές συμμετέχει στο Τσ Λ και ήταν χειρότερος του Ράφα Σοάρες απέναντι σε Τρίπολη και Λειβαδιά οχι σε ντέρμπι....είναι τόσο μα τόσο μέτριος και αγχωμένος σε βαθμό που απορείς τι ακριβώς έκανε σε οποιαδήποτε σοβαρή ομάδα
Αυτός εδώ ήταν βασικός στη Σέλτικ που οκ δεν είναι η Ρεάλ αλλά μια στις δύο χρονιές συμμετέχει στο Τσ Λ και ήταν χειρότερος του Ράφα Σοάρες απέναντι σε Τρίπολη και Λειβαδιά οχι σε ντέρμπι....είναι τόσο μα τόσο μέτριος και αγχωμένος σε βαθμό που απορείς τι ακριβώς έκανε σε οποιαδήποτε σοβαρή ομάδα
-
anaximandros4
ετσι ακριβώς για τους Ιταλούς
θα τον έκρινα κ εγώ απο τώρα τον Τειλορ , αν έβλεπα οτι η υπολοιπη ομάδα δουλευε σωστά.
Δεν βλέπω κάτι τέτοιο όμως. Είναι σαν να βγάζω συμπέρασμα για τον Μπέρδο επειδή επαιξε στη Λιβαδειά πχ
θα τον έκρινα κ εγώ απο τώρα τον Τειλορ , αν έβλεπα οτι η υπολοιπη ομάδα δουλευε σωστά.
Δεν βλέπω κάτι τέτοιο όμως. Είναι σαν να βγάζω συμπέρασμα για τον Μπέρδο επειδή επαιξε στη Λιβαδειά πχ
Πραγματικά ρε σύ Σκωτσέζε πόνεσαν τα μάτια μας…
Μέχρι κ τον συνεπωνυμο σου νοστάλγησα…
Μέχρι κ τον συνεπωνυμο σου νοστάλγησα…
- ΑποστόληςΑ
Πίσω είναι κίνδυνος - θάνατος μόλις πιεστεί. Μπροστά τον σώζουν τα τρεξίματά του, αλλά από κει και πέρα μεγάλη μετριότητα.
- PAOK_NORTH_ARMY
Βλέποντας τον Τέιλορ, πραγματικά δε θυμάμαι από πότε έχω να νευριάσω τόσο πολύ με παίχτη του ΠΑΟΚ. Δε μπορώ να πιστέψω ότι αυτό το φοβισμένο παιδάκι το οποίο σε όσα ματς έπαιξε δεν έκανε ούτε ΜΙΑ σωστή ενέργεια παρά μόνο λάθη έπαιζε πέρσι Σέλτικ και είχε και συμμετοχές. Είναι ότι πιο άνευρο και χεσμένο έχω δει σε παίχτη του ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια. Το κακό είναι ότι και οι συμπαίχτες του τον πήραν πλέον πρέφα και δε τον παίζουν ποτέ. Τον έβλεπα ίσαμε 7-8 φορές να φτιάχνει το μαλλί του εν ώρα αγώνα και με εξόργιζε. Συγγνώμη που μιλάω έτσι για παίχτη του ΠΑΟΚ δημόσια, αλλά όποιος βλέπει κάποια διαφορετική προσέγγιση ας την πει.
14% αναπτυξη απο αριστερα 50% απο δεξια εδειξε ενα γραφημα στο πρωτο ημιχρονο…αυτο τα λεει ολαPAOK_NORTH_ARMY έγραψε: Κυρ 26 Οκτ 2025, 20:28 Βλέποντας τον Τέιλορ, πραγματικά δε θυμάμαι από πότε έχω να νευριάσω τόσο πολύ με παίχτη του ΠΑΟΚ. Δε μπορώ να πιστέψω ότι αυτό το φοβισμένο παιδάκι το οποίο σε όσα ματς έπαιξε δεν έκανε ούτε ΜΙΑ σωστή ενέργεια παρά μόνο λάθη έπαιζε πέρσι Σέλτικ και είχε και συμμετοχές. Είναι ότι πιο άνευρο και χεσμένο έχω δει σε παίχτη του ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια. Το κακό είναι ότι και οι συμπαίχτες του τον πήραν πλέον πρέφα και δε τον παίζουν ποτέ. Τον έβλεπα ίσαμε 7-8 φορές να φτιάχνει το μαλλί του εν ώρα αγώνα και με εξόργιζε. Συγγνώμη που μιλάω έτσι για παίχτη του ΠΑΟΚ δημόσια, αλλά όποιος βλέπει κάποια διαφορετική προσέγγιση ας την πει.
- PAOK_NORTH_ARMY
Ασίστ η παιχτάρα!!!

- These users thanked the author PAOK_NORTH_ARMY for the post:
- aivas19
- ΑποστόληςΑ
- ΑποστόληςΑ
-
Psagmenos4
Ο μεγάλος ψυχολόγος Ραζβαν Λουτσεσκου όταν είναι καλά βρίσκεις τρόπους. Μετά από ένα κάκιστο πρώτο ημίχρονο, βγαίνει στην συνέντευξη τύπου και λέει ότι στο πρώτο ήταν κακός αλλά στο δεύτερο ήταν τέλειος.
Τέλος πάντων έβγαλες την πρώτη ασιστ, και ξεκούρασες τον μπαμπά δεν έχεις κάτι σοβαρό άρα ελπίζω να το ξανά κάνεις και να βρίσκεις ρυθμό, αυτά τα ματσ πρέπει να τα πάρεις εσύ για να έχω τον μπαμπά όπως πρέπει.
Τέλος πάντων έβγαλες την πρώτη ασιστ, και ξεκούρασες τον μπαμπά δεν έχεις κάτι σοβαρό άρα ελπίζω να το ξανά κάνεις και να βρίσκεις ρυθμό, αυτά τα ματσ πρέπει να τα πάρεις εσύ για να έχω τον μπαμπά όπως πρέπει.
-
black death
Δεν μπορεσα να δω καν δευτερο ημίχρονο.
40/41 πασες, 22/22 στο αντιπαλο μισο, 2/2 κερδισμενες μονομαχιες.
40/41 πασες, 22/22 στο αντιπαλο μισο, 2/2 κερδισμενες μονομαχιες.
Νομίζω θέλει ρυθμό και παιχνίδια για να βρει ρόλο και αυτοματισμούς
Δεν έχει σερί λεπτά συμμετοχής και αυτό φαίνεται από τις μη συνεργασίες με τους συμπαίκτες του
Ελπίζω να πάρει τουλάχιστον 120 λεπτά στα επόμενα 2 ματς και να μην έχει κάποιο πρόβλημα
Δεν έχει σερί λεπτά συμμετοχής και αυτό φαίνεται από τις μη συνεργασίες με τους συμπαίκτες του
Ελπίζω να πάρει τουλάχιστον 120 λεπτά στα επόμενα 2 ματς και να μην έχει κάποιο πρόβλημα
-
τσιριγωτης
-
ΚΩΣΤΑΣ2019
Εξάλλου αυτό έκανε μια ζωή στη Σέλτικ.
- These users thanked the author ΚΩΣΤΑΣ2019 for the post (total 2):
- Χωρικός, george188