32. Greg Taylor

Απάντηση
opap

Re: 32. Greg Taylor

Δημοσίευση από opap »

Mīngus έγραψε: Δευ 29 Σεπ 2025, 20:20
opap έγραψε: Δευ 29 Σεπ 2025, 18:57
scarsick έγραψε: Δευ 29 Σεπ 2025, 18:48 Στον αγώνα με τα τυριά, από την τηλεόραση βλέπαμε και λέγαμε "α, να τελικά γιατί δεν βγαίνει ποτέ ο Μπάμπα". Με τον Ατρόμητο, σκουντιόμασταν στην κερκίδα και λέγαμε "πώς σκατά έφεραν πάλι χειρότερο από τον Σοάρες αριστερά", εγώ προσωπικά είπα ότι μου θύμισε και τις εμφανίσεις του συνονόματού του αλλά με είπαν υπερβολικό. Το χθεσινό δεν ήταν κάτι αναπάντεχο, δεν ξέρω αλήθεια πώς θα βελτιωθεί αυτός ο παίκτης (ναι ξέρω, βασικόςσεσέλτικ κλπ), μακάρι να γυρίσει κάνα κουμπί και να με κάνει ρόμπα αλλά προς το παρόν ψάχνουμε κολλύρια.
Λέτε Σέλτικ και Σέλτικ. Οκ η καλύτερη ομάδα στη Σκοτία. Έχετε δει ότι παίζει εναντίον 10 παμπ και 2 ματς το χρόνο εναντίον των μισητών Ρέιντζερς που είναι σχετικά πιο κοντά τους σε αξία;
Έχει κάνει κάτι τα τελευταία 50 χρόνια στην Ευρώπη;
Ξέρετε ότι το ρόστερ της κοστίζει καμιά 100Μ για όλες αυτές τις "επιτυχίες" που έχει; Όχι λεφτά τρασφερμά και μλκιες, κόστος ομάδας λέμε.
Λογικό είναι να έχει κι αυτή έναν "Λύρατζη/Τσαούση" που δεν χωρά εκεί και έφυγε.
Καλοφόρετο το αριστερό μας κιλτ και πάμε για άλλον...
Μέχρι και ο Τσολακ εκεί έκανε σοβαρά νούμερα.
Και τον Τσολακ τον είχε και ο Άμπελ και ο Γκαρσία, που δεν κατέστρεφαν τα φορ και δεν την έβρισκε ούτε με το καλάμι εδώ.
Μέχρι και ο Γιακουμάκης... :lol:
anaximandros4

Δημοσίευση από anaximandros4 »

εδώ δεξιά κ αριστέρα έχουν ήδη ακυρωθεί οι Ιταλοί , πριν καν φτιάξουν και μια μακαρονάδα για την ομάδα :lol:

Είναι όντως νωρίς, αυτός τώρα ξεκίνησε να ξεμυτάει ή να παίρνει εντολή να ανεβαίνει και σίγουρα απο τον Μπάμπα που ήταν για λύπηση αφού δεν μπορούσε πλέον να τρέξει , μπήκε αναγκαστικά για να πάρει ανάσες.

Κ εγώ περιμένω περισσότερα πάντως απο τον Σκωτζέζο
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

Μα τους Ιταλούς δεν τους είδαμε, αν εξαιρέσεις τα μακαρόνια που φτιάξανε στην παρουσίαση, τον Μπιάνκο που λίγο τον είδαμε εμένα μου θύμισε κανονικό ποδοσφαιριστή κι ας μην τον πιστεύουν οι Ιταλοί που του βάλανε ρήτρα 1 μυρριο.
Αυτός εδώ ήταν βασικός στη Σέλτικ που οκ δεν είναι η Ρεάλ αλλά μια στις δύο χρονιές συμμετέχει στο Τσ Λ και ήταν χειρότερος του Ράφα Σοάρες απέναντι σε Τρίπολη και Λειβαδιά οχι σε ντέρμπι....είναι τόσο μα τόσο μέτριος και αγχωμένος σε βαθμό που απορείς τι ακριβώς έκανε σε οποιαδήποτε σοβαρή ομάδα
anaximandros4

Δημοσίευση από anaximandros4 »

ετσι ακριβώς για τους Ιταλούς

θα τον έκρινα κ εγώ απο τώρα τον Τειλορ , αν έβλεπα οτι η υπολοιπη ομάδα δουλευε σωστά.

Δεν βλέπω κάτι τέτοιο όμως. Είναι σαν να βγάζω συμπέρασμα για τον Μπέρδο επειδή επαιξε στη Λιβαδειά πχ
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”