Μέχρι και ο Γιακουμάκης...Mīngus έγραψε: Δευ 29 Σεπ 2025, 20:20Μέχρι και ο Τσολακ εκεί έκανε σοβαρά νούμερα.opap έγραψε: Δευ 29 Σεπ 2025, 18:57Λέτε Σέλτικ και Σέλτικ. Οκ η καλύτερη ομάδα στη Σκοτία. Έχετε δει ότι παίζει εναντίον 10 παμπ και 2 ματς το χρόνο εναντίον των μισητών Ρέιντζερς που είναι σχετικά πιο κοντά τους σε αξία;scarsick έγραψε: Δευ 29 Σεπ 2025, 18:48 Στον αγώνα με τα τυριά, από την τηλεόραση βλέπαμε και λέγαμε "α, να τελικά γιατί δεν βγαίνει ποτέ ο Μπάμπα". Με τον Ατρόμητο, σκουντιόμασταν στην κερκίδα και λέγαμε "πώς σκατά έφεραν πάλι χειρότερο από τον Σοάρες αριστερά", εγώ προσωπικά είπα ότι μου θύμισε και τις εμφανίσεις του συνονόματού του αλλά με είπαν υπερβολικό. Το χθεσινό δεν ήταν κάτι αναπάντεχο, δεν ξέρω αλήθεια πώς θα βελτιωθεί αυτός ο παίκτης (ναι ξέρω, βασικόςσεσέλτικ κλπ), μακάρι να γυρίσει κάνα κουμπί και να με κάνει ρόμπα αλλά προς το παρόν ψάχνουμε κολλύρια.
Έχει κάνει κάτι τα τελευταία 50 χρόνια στην Ευρώπη;
Ξέρετε ότι το ρόστερ της κοστίζει καμιά 100Μ για όλες αυτές τις "επιτυχίες" που έχει; Όχι λεφτά τρασφερμά και μλκιες, κόστος ομάδας λέμε.
Λογικό είναι να έχει κι αυτή έναν "Λύρατζη/Τσαούση" που δεν χωρά εκεί και έφυγε.
Καλοφόρετο το αριστερό μας κιλτ και πάμε για άλλον...
Και τον Τσολακ τον είχε και ο Άμπελ και ο Γκαρσία, που δεν κατέστρεφαν τα φορ και δεν την έβρισκε ούτε με το καλάμι εδώ.