Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
gervasio artigas

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII

Δημοσίευση από gervasio artigas »

"Εντάξει, εγώ μπορεί να έπεσα. Εσύ σαν διαιτητής έπρεπε να το δώσεις; Εγώ παίζω για να κερδίσω. Είμαι ανταγωνιστικός ακόμα κι απέναντι στο παιδί μου. Αν θες να είσαι πρωταθλητής δεν υπάρχουν fair play και μαλακίες. Θέλω να κερδίσω. Πώς θα κερδίσω; Με τον οποιοδήποτε τρόπο. Κλέβω ακόμα και το παιδί μου! Φέρνω έξι-πέντε στα ζάρια και του λέω πως έφερα εξάρες. Αν εσύ πιστεύεις πως θέλω να σε κλέψω, μην μου κάνεις το χατίρι. Εγώ έπεσα για το πέναλτι. Εσύ πρέπει να το δώσεις για να φανείς καλός στα μάτια κάποιου άλλου; Όχι, μην το δώσεις"
Αλεκος Αλεξανδρης
Αυτο ακριβως τιποτα αλλο
These users thanked the author gervasio artigas for the post:
PAOK DreXleR
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

DamoN έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 19:32 Φορλαν;
Μου έκανε μυθική τρίπλα ο Miles και έπρεπε να πέσω για τάκλιν για να τον προλάβω.. :D
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Τι μου θύμησες, @marsantos! Έχεις δει το the young pope, τη σειρά, με τον καρδινάλιο που ήταν φανατικός Νάπολι και Μαραντόνα; Αυτός καθότανε στο laptop και έβλεπε φάσεις από αγώνες ή από προπονήσεις με τα μαγικά που έκανε. Σε μια σκηνή, κάποιος του μιλάει για τον Μαραντόνα και ο καρδινάλιος του απαντάει παραφράζοντας τη γνωστή φράση από τη Βίβλο, "τέκνον μου, δεν επικαλούμαστε το όνομα του Κυρίου επί ματαίω" :lol: :lol: :lol:
These users thanked the author Miles for the post (total 2):
Andrew R, marsantos
Άβαταρ μέλους
chri5ti9
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από chri5ti9 »

Σήμερα έκανα πείραγμα σε γαύρο στη δουλειά και μου είπε «καλά σας κάνουμε και σας σφάζουμε τόσα χρόνια άντε γαμ@@@ε» και του λέω «τουλάχιστον εγώ δεν τρώω 6αρες γίδι»
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

Miles έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 23:02 Τι μου θύμησες, @marsantos! Έχεις δει το the young pope, τη σειρά, με τον καρδινάλιο που ήταν φανατικός Νάπολι και Μαραντόνα; Αυτός καθότανε στο laptop και έβλεπε φάσεις από αγώνες ή από προπονήσεις με τα μαγικά που έκανε. Σε μια σκηνή, κάποιος του μιλάει για τον Μαραντόνα και ο καρδινάλιος του απαντάει παραφράζοντας τη γνωστή φράση από τη Βίβλο, "τέκνον μου, δεν επικαλούμαστε το όνομα του Κυρίου επί ματαίω" :lol: :lol: :lol:
Δεν το έχω δει αλλά μόνο και μόνο για αυτό που λες ψήθηκα και θα το δω.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

17:30 Feyenoord - ΠΑΟ
19:45 ΑΕΧ - Aberdeen
warmeater

Δημοσίευση από warmeater »

chri5ti9 έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 23:11 Σήμερα έκανα πείραγμα σε γαύρο στη δουλειά και μου είπε «καλά σας κάνουμε και σας σφάζουμε τόσα χρόνια άντε γαμ@@@ε» και του λέω «τουλάχιστον εγώ δεν τρώω 6αρες γίδι»
Βασικός ΚΑΝΟΝΑΣ της ζωής
Δεν μιλαμε με οπαδούς της ΕΟ και αρειανους για αθλητικα ΓΕΝΙΚΩΣ
Ειναι φθορα
These users thanked the author warmeater for the post (total 2):
Kourdos, Azrael
Άβαταρ μέλους
st4this
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από st4this »

Οταν κληρωθηκαμε με Aberdeen στο UECL δεν θυμαμαι να με τρομαζει, θυμαμαι βασικα ολοι να μιλανε για μαχη με την Αιντραχτ για τη πρωτια. Σιγουρα οσοι ασχολειστε παραπανω θα την υπολογιζατε, αλλα θυμαμαι στην αρχη να τη σκεφτομαι σαν ενα επιπεδο πανω απτην Ελσινκι αλλα και παλι χειροτερη μας. Τα χανουμια εχουν τρελαθει, αγχος φοβος οπως θελετε πειτε το, εντωμεταξυ τωρα ειναι προτελευταιοι οι Σκωτσεζοι..
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Πάμε ρε Πανάθα σήμερα, δε μας σταματάει ούτε η βροχή ούτε οι τυφώνες. Φέρε μας το διπλό στην Ολλανδία να τρελαθούμε όπως τότε με τον Αγιαξ με τη κούρσα του ΤΡΕΝΟΥ Γιώργου και τη πλασεδάρα του Κριστοφ.

Μεγάλο άγχος και για την Ένωση έχω , πρέπει όπωσδήποτε να γράψει άσσος το συγκεκριμένο.

Πάμε γερά
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Feyenoord 1-0
AEK 2-0 εύκολα
Άβαταρ μέλους
chri5ti9
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από chri5ti9 »

warmeater έγραψε: Πέμ 23 Οκτ 2025, 08:20
chri5ti9 έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 23:11 Σήμερα έκανα πείραγμα σε γαύρο στη δουλειά και μου είπε «καλά σας κάνουμε και σας σφάζουμε τόσα χρόνια άντε γαμ@@@ε» και του λέω «τουλάχιστον εγώ δεν τρώω 6αρες γίδι»
Βασικός ΚΑΝΟΝΑΣ της ζωής
Ειναι φθορα
Σήμερα ο ίδιος γαύρος μου είπε ότι πάντοτε είναι υπέρ ξένων ομάδων στην Ευρώπη και όχι ελληνικών , γιατί εκείνοι μαζεύουν τους πόντους μόνοι τους και εκμεταλλευόμαστε τις πορείες τους .
These users thanked the author chri5ti9 for the post (total 2):
boogeyman77, Ally Samagoal
warmeater

Δημοσίευση από warmeater »

chri5ti9 έγραψε: Πέμ 23 Οκτ 2025, 18:37
Βασικός ΚΑΝΟΝΑΣ της ζωής
Ειναι φθορα
Σήμερα ο ίδιος γαύρος μου είπε ότι πάντοτε είναι υπέρ ξένων ομάδων στην Ευρώπη και όχι ελληνικών , γιατί εκείνοι μαζεύουν τους πόντους μόνοι τους και εκμεταλλευόμαστε τις πορείες τους .
Είδες που σου λέω οτι φθείρεσαι;;;
Pablo_Escobar

Δημοσίευση από Pablo_Escobar »

Μπήκε ψηλά η Αμπερντιν πίεσε να δημιουργήσει προϋποθέσεις αλλά μετά το πρώτο γκολ της χαρτινης κατέρρευσε. Το κονφερενς το παίρναμε για πλάκα φέτος!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Pablo_Escobar την Πέμ 23 Οκτ 2025, 19:15, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
kayde

Δημοσίευση από kayde »

warmeater έγραψε: Πέμ 23 Οκτ 2025, 18:48
chri5ti9 έγραψε: Πέμ 23 Οκτ 2025, 18:37
Βασικός ΚΑΝΟΝΑΣ της ζωής
Ειναι φθορα
Είδες που σου λέω οτι φθείρεσαι;;;
Πες της λ@λιτας να δει και τους ποντους που εχει μαζεψει ο ΠΑΟΚ τα τελευταια 10 χρονια και ποσο εχει ανεβει η βαθμολογια.Αντε με τον καθε "οπαδο" του φλωροπερουκα κηπουρου..
These users thanked the author kayde for the post:
Azrael
Άβαταρ μέλους
karl

Δημοσίευση από karl »

… και να μετρηθούν μόνοι οι βαθμοί προερχόμενοι από αγώνες παρακαλώ. :nairepaok:
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”