"Εντάξει, εγώ μπορεί να έπεσα. Εσύ σαν διαιτητής έπρεπε να το δώσεις; Εγώ παίζω για να κερδίσω. Είμαι ανταγωνιστικός ακόμα κι απέναντι στο παιδί μου. Αν θες να είσαι πρωταθλητής δεν υπάρχουν fair play και μαλακίες. Θέλω να κερδίσω. Πώς θα κερδίσω; Με τον οποιοδήποτε τρόπο. Κλέβω ακόμα και το παιδί μου! Φέρνω έξι-πέντε στα ζάρια και του λέω πως έφερα εξάρες. Αν εσύ πιστεύεις πως θέλω να σε κλέψω, μην μου κάνεις το χατίρι. Εγώ έπεσα για το πέναλτι. Εσύ πρέπει να το δώσεις για να φανείς καλός στα μάτια κάποιου άλλου; Όχι, μην το δώσεις"
Αλεκος Αλεξανδρης
Αυτο ακριβως τιποτα αλλο
Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
-
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
Μου έκανε μυθική τρίπλα ο Miles και έπρεπε να πέσω για τάκλιν για να τον προλάβω..

Τι μου θύμησες, @marsantos! Έχεις δει το the young pope, τη σειρά, με τον καρδινάλιο που ήταν φανατικός Νάπολι και Μαραντόνα; Αυτός καθότανε στο laptop και έβλεπε φάσεις από αγώνες ή από προπονήσεις με τα μαγικά που έκανε. Σε μια σκηνή, κάποιος του μιλάει για τον Μαραντόνα και ο καρδινάλιος του απαντάει παραφράζοντας τη γνωστή φράση από τη Βίβλο, "τέκνον μου, δεν επικαλούμαστε το όνομα του Κυρίου επί ματαίω"

Σήμερα έκανα πείραγμα σε γαύρο στη δουλειά και μου είπε «καλά σας κάνουμε και σας σφάζουμε τόσα χρόνια άντε γαμ@@@ε» και του λέω «τουλάχιστον εγώ δεν τρώω 6αρες γίδι»
Δεν το έχω δει αλλά μόνο και μόνο για αυτό που λες ψήθηκα και θα το δω.Miles έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 23:02 Τι μου θύμησες, @marsantos! Έχεις δει το the young pope, τη σειρά, με τον καρδινάλιο που ήταν φανατικός Νάπολι και Μαραντόνα; Αυτός καθότανε στο laptop και έβλεπε φάσεις από αγώνες ή από προπονήσεις με τα μαγικά που έκανε. Σε μια σκηνή, κάποιος του μιλάει για τον Μαραντόνα και ο καρδινάλιος του απαντάει παραφράζοντας τη γνωστή φράση από τη Βίβλο, "τέκνον μου, δεν επικαλούμαστε το όνομα του Κυρίου επί ματαίω"![]()
![]()
![]()