Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Στημένος από ποιον και γιατί είναι @Odi ;
Λίγες εξηγήσεις παρακαλώ για να ξέρουμε πως να αντιδράσουμε με αυτό το ποστ
- Dimitris_L4
Φιλε επειδη ο αλλος υπερμαχος τν οργανωμενων δε μου απαντησε, μηπως εχεις την καλοσυνη να μου απαντησεις εσυ τι εκαναν οι κυριοι Χατζοπουλος κ Τσαλοπουλος στους οργανωμενους?
- These users thanked the author Dimitris_L4 for the post (total 4):
- ΚΩΣΤΑΣ2019, eorptol1, Apil44, theo-drama
-
- Σασταλεγάκιας 2025
Δεν γνωριζω αν εκαναν η τι εκαναν στους οργανωμενουςDimitris_L4 έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 15:52Φιλε επειδη ο αλλος υπερμαχος τν οργανωμενων δε μου απαντησε, μηπως εχεις την καλοσυνη να μου απαντησεις εσυ τι εκαναν οι κυριοι Χατζοπουλος κ Τσαλοπουλος στους οργανωμενους?
γνωριζω οτι ζητησαν δημοσια απο τα μελη του ΔΣ του ΑΣ να παραιτηθουν
- navigator11
Το πολιτικό έρεισμα, που εξασφάλισε ο Σαββίδης ελέω ΠΑΟΚ, ποιό ακριβώς είπαμε ότι υπήρξε/είναι;;
- These users thanked the author navigator11 for the post (total 3):
- paok apo epilogi, Apil44, theo-drama
- abc_o_ karpouzas
εσυ ο ιδιος ειρωνεύεσαι τον εαυτό σου με αυτα που γράφεις....
απο τοτε που ξεκίνησε το...γαιτανάκι...εχεις καταλάβει ποιο ακριβώς είναι το σκεπτικό τους ??
γιατί κακουν οτι κάνουν.....
για ποιόν ακριβως λόγο εμφανίστηκε ο ...πυθαγόρειος.. με ενα καρο αρλούμπες .και η δικηγόρος που ενω δεν υπηρχε τιποτα μας μίλησε για ενα χαρτί που δεν σημαίνει τιποτα....
να ηταν ο ιβαν...ανακόλουθος ...να βγει καποιο νοημα ...δεν ειναι...υπάρχει μεγαλύτερη απόδειξη οτι ...κάτι έκαναν...μετα και την παραίτηση του κυρ.παντε...του κυρ.θανάση...?
για δωσε μια εξήγηση με αυτό ...που φαίνεται...
οτι δεν θέλουν στο γήπεδο...τον ιβαν...πως το εξηγείς..
- These users thanked the author abc_o_ karpouzas for the post (total 3):
- eorptol1, Apil44, theo-drama
Το post που με λέει ψεύτη και αναξιόπιστο το είδες να ζητήσεις εξηγήσεις ή μόνο το δικό μου είδες;Equalizer έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 15:51 Στημένος από ποιον και γιατί είναι @Odi ;
Δεν θεωρώ ότι είναι ίδιας βαρύτητας
Το να λες ότι είναι στημένος σημαίνει ότι υπάρχει κάποιο σχέδιο εδώ
Κάποιος τον έστησε για κάποιο λόγο
Ρωτάω λοιπον
Σε θίγει λέγοντας πως λες ψεμματα. Μπορείς να το διαψεύσεις και να ζητήσεις εξηγήσεις και θα επιληφθουμε εμείς.
Ρωτάω λοιπον
Σε θίγει λέγοντας πως λες ψεμματα. Μπορείς να το διαψεύσεις και να ζητήσεις εξηγήσεις και θα επιληφθουμε εμείς.
Το κοινωνικό πάντως ξέρω εγώ ποιο ήταν .navigator11 έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 15:55 Το πολιτικό έρεισμα, που εξασφάλισε ο Σαββίδης ελέω ΠΑΟΚ, ποιό ακριβώς είπαμε ότι υπήρξε/είναι;;
Οτι ανέβαζε ο γιος του μαχαίρι και ήταν σινιάλο για να κάνουν ντου οι άλλοι στον Αλκή
Που η γιαγιά μ έκλαιγε οπότε πήγαινα γήπεδο μετά από αυτό …νόμιζε ότι εγινα φυλακόβιος
Κρίμα. Εγώ θεωρώ ότι είναι προσωπική επίθεση.Equalizer έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 15:57 Δεν θεωρώ ότι είναι ίδιας βαρύτητας
Ρωτάω λοιπον
Ευτυχώς δεν έχει σημασία τι πιστεύεις εσύ γιατί είναι επίθεση σε εμένα και όχι σε εσένα.
Ο ίδιος που μου είπε να γράφω ψέματα, έστησε και τον renegade. Για να σου απαντήσω και την ερώτηση δηλαδή, μη μείνεις με την απορία.
- navigator11
Το κοινωνικό, ρε συ @DamoN είναι αποδεκτό. Δε χρειάζεται να εθελοτυφλούμε. Αναφερόμενοι, εννοείται, αποκλειστικά στον ΠΑΟΚτσήδικο μικρόκοσμό μας. Το πολιτικό πότε και πώς κερδήθηκε και πώς έγινε αντικείμενο εκμετάλλευσης;;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος navigator11 την Τετ 22 Οκτ 2025, 16:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author navigator11 for the post:
- Apil44
Είναι απάντηση στην "δημοκρατία σου".
Βλέπεις να με αποκαλεί αμάξιόπιστο και ψεύτη και αντί να πας σε αυτόν έρχεσαι σ εμένα που απλά απάντησα στην προσβολή.
Μην μου το παίζεις τώρα θύμα ή χαζός.
Βλέπεις να με αποκαλεί αμάξιόπιστο και ψεύτη και αντί να πας σε αυτόν έρχεσαι σ εμένα που απλά απάντησα στην προσβολή.
Μην μου το παίζεις τώρα θύμα ή χαζός.
Το βλέπω και το κοινωνικό εδώ μέσα αδερφέ . Αστοnavigator11 έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 16:02 Το κοινωνικό, ρε συ @DamoN είναι αποδεκτό. Δε χρειάζεται να εθελοτυφλούμε. Αναφερόμενοι, εννοείται, αποκλειστικά στον ΠΑΟΚτσήδικο μικρόκοσμό μας. Το πολιτικό πότε και πώς κερδήθηκε και πώς έγινε αντικείμενο εκμετάλλευσης;;
Τέλος πάντων τζάμπα χαλιόμαστε ας κάνουν ότι θέλουν .
- These users thanked the author DamoN for the post:
- navigator11
- WestBlock4
Να ρωτήσω κατι? Αυτές τις παρεμβάσεις οπως τι ειπε ο Odi γίνονται σε ολους? Γίνονται δηλαδη κ σ αυτους που λενε τους συνδέσμους σκουπιδια? Η σ αυτους που περιμενουν στη γωνία να κράξουν και να ειρωνευτουν όποιον εχει αντίθετη αποψη για αυτο που διαδραματιζεται με το μυστακιδη?
Τελικα το προβλημα εδω ποιο ειναι ? Ποιος την εχει μεγαλύτερη ο μυστακιδης η ο Σαββίδης η ποιο ειναι το καλο του ΠΑΟΚ?
- Dimitris_L4
Αρα μενω στο οτι δν ξερεις γτ ΑΝ γινεται επειδη ζητησαν να παραιτηθουν τα μελη τοτε μια χαρα μεροκαματο πηραν τα παιδια..σε καλη μερια...λυπαμαι που δουλευω σα μ@λ@κ@ς 10ωρο για να τα βγαλω περα ενω θα μπορουσα να ειμαι επαγγελματιας οπαδος...ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ...alexgarcia6 έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 15:54Δεν γνωριζω αν εκαναν η τι εκαναν στους οργανωμενουςDimitris_L4 έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 15:52Φιλε επειδη ο αλλος υπερμαχος τν οργανωμενων δε μου απαντησε, μηπως εχεις την καλοσυνη να μου απαντησεις εσυ τι εκαναν οι κυριοι Χατζοπουλος κ Τσαλοπουλος στους οργανωμενους?
γνωριζω οτι ζητησαν δημοσια απο τα μελη του ΔΣ του ΑΣ να παραιτηθουν
- These users thanked the author Dimitris_L4 for the post (total 3):
- Kabamaru11, eorptol1, Apil44