Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
- episimos73
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Οι σαραντατακατο παίζουν μπάλα με ακόμα μεγαλύτερους παίκτες από πίσω.
Τους πρόθυμους τους βρίσκεις ή τους "βρίσκεις" , εύκολο είναι.
Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση που να στέκει. Το Καυτατζόγλειο δε λέει τίποτα..
Δε γίνεται τέτοιο τρύπημα , με μπροστάρηδες διάφορους τύπους αναξιόπιστος τουλάχιστον, σε σοβαρές θέσεις όμως αρκετοί. Δε γίνεται να το ζούμε αυτό, δε γίνεται να βλέπεις να σε τρυπάνε από μέσα έτσι απροκάλυπτα και να μη φοβούνται και τη σκιά τους..
Επίσης, πολλά μπορεί να σκεφτεί κανείς τώρα για τις Μαρούπες, τα χαρτιά υγείας που φεύγαν μέσα από την κερκίδα και τα κινητά από πίσω που ήταν συνδεδεμένα με τους καταπαπάρες απευθείας.. είστε ντροπή κάποιοι όχι μόνο για τον ΠΑΟΚ αλλά για την κοινωνία όλη.
Τους πρόθυμους τους βρίσκεις ή τους "βρίσκεις" , εύκολο είναι.
Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση που να στέκει. Το Καυτατζόγλειο δε λέει τίποτα..
Δε γίνεται τέτοιο τρύπημα , με μπροστάρηδες διάφορους τύπους αναξιόπιστος τουλάχιστον, σε σοβαρές θέσεις όμως αρκετοί. Δε γίνεται να το ζούμε αυτό, δε γίνεται να βλέπεις να σε τρυπάνε από μέσα έτσι απροκάλυπτα και να μη φοβούνται και τη σκιά τους..
Επίσης, πολλά μπορεί να σκεφτεί κανείς τώρα για τις Μαρούπες, τα χαρτιά υγείας που φεύγαν μέσα από την κερκίδα και τα κινητά από πίσω που ήταν συνδεδεμένα με τους καταπαπάρες απευθείας.. είστε ντροπή κάποιοι όχι μόνο για τον ΠΑΟΚ αλλά για την κοινωνία όλη.
- These users thanked the author trouman for the post (total 6):
- eorptol1, Apil44, leomatos88, theo-drama, phlegyas, ASTNORD2
-
Μπορει καποιος να μου πει τι προβληματιζει τον ΑΣ; Τι ειναι τοσο δύσκολο; Ποιό είναι το δίλημμά τους;
Ότι λήγει το προεδρικο διάταγμα; Και ο μυστακιδης να αναλαβει το εργο παλι θα ληξει.
Ότι δεν δίνει proof of funds ο σαββιδης; Μα το proof of funds δεν αποτελεί εγγύηση, είναι απλα αποδειξη οτι καποιος ειναι πλουσιος. Το ξερουμε οτι και ο σαββιδης και ο μυστακιδης ειναι πλουσιοι.
Οι εγγυήσεις; Μα αφου ΠΑΕ και σαββίδης συμφωνουν να δοθει εγγυητικη επιστολη ΠΡΙΝ κατεδαφιστει η τουμπα. Ο σκοπός της εγγυητικης επιστολης υποτιθεται θα καλύπτει πιθανα προβλήματα που μπορει να προκυψουν κατα την κατασκευη του γηπεδου. Αν οχι, τοτε ναι θα το καταλαβαινα να επιμενει ο ΑΣ περισσοτερο σε αυτο το σημειο.
Ότι θα αργήσει να δοθει η εγγυητική; Και ο μυστακιδης θα αργησει να δωσει εγγυητικη και μαλιστα περισσοτερο.
Κανω μια ειλικρινη προσπαθεια να καταλαβω την πλευρα του ΑΣ περα απο συνωμοσιες και κατηγοριες και δε βρισκω καποιο λόγο
Ότι λήγει το προεδρικο διάταγμα; Και ο μυστακιδης να αναλαβει το εργο παλι θα ληξει.
Ότι δεν δίνει proof of funds ο σαββιδης; Μα το proof of funds δεν αποτελεί εγγύηση, είναι απλα αποδειξη οτι καποιος ειναι πλουσιος. Το ξερουμε οτι και ο σαββιδης και ο μυστακιδης ειναι πλουσιοι.
Οι εγγυήσεις; Μα αφου ΠΑΕ και σαββίδης συμφωνουν να δοθει εγγυητικη επιστολη ΠΡΙΝ κατεδαφιστει η τουμπα. Ο σκοπός της εγγυητικης επιστολης υποτιθεται θα καλύπτει πιθανα προβλήματα που μπορει να προκυψουν κατα την κατασκευη του γηπεδου. Αν οχι, τοτε ναι θα το καταλαβαινα να επιμενει ο ΑΣ περισσοτερο σε αυτο το σημειο.
Ότι θα αργήσει να δοθει η εγγυητική; Και ο μυστακιδης θα αργησει να δωσει εγγυητικη και μαλιστα περισσοτερο.
Κανω μια ειλικρινη προσπαθεια να καταλαβω την πλευρα του ΑΣ περα απο συνωμοσιες και κατηγοριες και δε βρισκω καποιο λόγο
- These users thanked the author Mithrandir for the post (total 4):
- navigator11, eorptol1, paok apo epilogi, theo-drama
-
- Σασταλεγάκιας 2025
Φιλε ημουν ο πρωτος που σημειωσε το εκτος οριων σχολιο του Odi για εξαγορες και μαλακιες. Πριν καν απαντησεις. Κατηγοριες για "εξαγορα" η "χρηματισμο" συνδεσμων χωρις αυτο ΟΧΙ ΜΟΝΟ να μην επιβεβαιωνεται απο ΤΙΠΟΤΑ και ΚΑΝΕΝΑΝ παρα μονο ΑΙΣΧΡΟΥΣ ΣΥΝΕΙΡΜΟΥΣ εχω να πω οτι στο σπιτι του κρεμασμενου δεν μιλανε για σκοινιGeorge Best4 έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 13:14Φίλε μου κάνε έναν κόπο να μπεις και σε άλλα θρεντ όπως αυτό της ΚΑΕ που μέλη γράφουν ότι έχουν πλήρη επίγνωση για χρηματισμό συνδέσμων από τον Τέλη.alexgarcia6 έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 13:06 Αλλο ενα επεισοδιο του "οι ΣΦ γιατι δεν μιλανε" και οταν μιλανε "Ντροπη ρε γιατι μιλατε;" επειδη δεν ζητησαν τα κεφαλια του ΑΣ (εντωμεταξυ τους ειπαν ευθεως οτι ειναι αργοσχολοι και μεροληπτουν)
Αυτο το πραγμα που οποιος δεν θελει κρεμασμενους τους 15 ειναι αυτοματα στημενος ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΕΤΕ
Κάνε ένα κόπο σε παρακαλώ.
Αν με όσα βγαίνουν στο φως για το προχθεσινό συμβούλιο, που δεν μπορούν να συμφωνήσουν αν ψήφισαν ή όχι, που δεν βγαίνουν τα πρακτικά που τα ζητάει και η ΠΑΕ αλλά είναι εξαφανισμενα, που διακόπτεται με το έτσι θέλω η διαδικασία και ζητάει ο προεδρος την παρουσία ανθρώπων του Τέλη.
Αν όλα αυτά δε σε προβληματίζουν για τις 15 ιερές μας αγελάδες, δε μπορει να σου πει κανείς κάτι.
Και στην τελική μονο αυτό κατάλαβες εσύ από την ανακοίνωση? Τα καρφιά σε Χατζόπουλο Τσαλοπούλου τα είδες? Εγώ λέω να κρεμάσουμε αυτούς επειδή λένε πάντα καλά λόγια για τον Σαββίδη.
ΕΓΩ φιλε μου τοσο καιρο δεν σχολιαζω εδω περα για τον πολυ απλο λογο οτι εχω χασει την εμπιστοσυνη μου στον ΑΣ (που ειχα στην αρχη του καλοκαιριου) πανω σαυτο που λες οτι δεν προβληματιζομαι. Σε αυτο μπορει να επιβεβαιωσει και ο @Equalizer και ολοι οi mods. Οποια εμπιστοσυνη εχω (και δεν ειναι ανιδιοτελης) ειναι στους ΣΦ οσο και αν ενοχλει αυτο καποιους. Οι οποιοι εχουν παρει θεση ουκ ολιγες φορες απο τοτε που ξεκινησε ολο αυτο
Το οτι εδω στο φορουμ εχει βγει ενα consensus για κρεμασμα και αποκεφαλισμο του ΑΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΘΕΜΑ
- These users thanked the author alexgarcia6 for the post:
- George Best4
- WestBlock4
Καλα δε θα μου πεις εσυ τι κανω εγω εδω μεσα , αυτα αλλου.trouman έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 14:51Ναι, στο φόρουμ που γράφεις να διαβάσεις και σχολιάζεις. Αλλιώς τι κάνεις εδώ;WestBlock4 έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 14:46Που να διαβάσω? Σε φόρουμ κ στα Facebook? Ο κοσμος οπως λες φώναξε ρυθμικά το ονομα του ΙΒΑΝ οπως εκανα κ εγω. Εγω ομως δε το φωναξα για να τον κανω να χαρεί αλλα γιατι προτιμώ την ενότητα απο το να μαλώνουμε μεταξύ μας.trouman έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 14:40
Ο ΛΑΟΣ του ΠΑΟΚ μίλησε και στην Τούμπα και στους συνδέσμους και εδώ μέσα με κάποιον τρόπο αφού το θέτεις έτσι. Για διάβασε καλά τι γράφει ο κόσμος να δεις λίγο
Κ οπως ολοι αυτοι φώναξαν ιβαν ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΥΚΟΛΙΑ ΘΑ ΤΟΝ ΒΡΙΖΟΥΝ αν πχ βγούμε 4 φετος.
Το οτι γράφεις δηλαδη εσυ εδω μεσα πρεπει να σε παρω στα σοβαρά? Η μήπως οσοι γράφουν εδω μεσα ειναι κ η αποψη ολου του κοσμου του ΠΑΟΚ?
-
- Σασταλεγάκιας 2025
Εγω το ΚΟΙΤΑΞΑ και για αυτο απειχα απο τις συζητησεις. Απο την περιφημη συνεντευξη με τα μπουκαλια ΚΛΠ εχω χασει οποιαδηποτε εμπιστοσυνη στον ΑΣ για να λυσει τα οποια θεματα με σαφηνεια και ευστοχια. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΝΣΤΕΡΝΙΖΟΜΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΦΟΡΙΣΜΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ ποσο μαλλον να αποδεχτω ορους οπως ΣΤΗΣΙΜΟMontrealiotis έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 14:04Alexgarcia6 αν εσύ δεν βλέπεις το τι έχει στηθεί εις βάρος του ΠΑΟΚ από αυτό το το 15μελες, εσύ ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣalexgarcia6 έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 13:06 Αλλο ενα επεισοδιο του "οι ΣΦ γιατι δεν μιλανε" και οταν μιλανε "Ντροπη ρε γιατι μιλατε;" επειδη δεν ζητησαν τα κεφαλια του ΑΣ (εντωμεταξυ τους ειπαν ευθεως οτι ειναι αργοσχολοι και μεροληπτουν)
Αυτο το πραγμα που οποιος δεν θελει κρεμασμενους τους 15 ειναι αυτοματα στημενος ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΕΤΕ
-
- Σασταλεγάκιας 2025
Μια χαρα ειπαν πραγματα τωρα οπως και στα μεσα του καλοκαιριου. Αν επιλεγεις να μην τα βλεπεις ειναι δικο σου θεμα. Ειπαν αργοσχολους και μεροληπτικους τον ΑΣ. Κατεδειξαν (ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ) την προσπαθεια αποκεφαλισμου του ΑΣ.Dimitrisou έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 14:13Αλλο ενα επεισοδιο που οι σφ δεν λενε απολυτως τιποτα..ας πουνε κατι ουσιωδες να βγαζει νοημα και ας στηριξουν οποιον θελουν..αν δεν ειναι σε θεση να γραψουν μια ανακοινωση ας προσλαβουν καποιον..alexgarcia6 έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 13:06 Αλλο ενα επεισοδιο του "οι ΣΦ γιατι δεν μιλανε" και οταν μιλανε "Ντροπη ρε γιατι μιλατε;" επειδη δεν ζητησαν τα κεφαλια του ΑΣ (εντωμεταξυ τους ειπαν ευθεως οτι ειναι αργοσχολοι και μεροληπτουν)
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗΛΟΑΠΟΚΛΕΙΟΜΕΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΩΡΩ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟΥΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ ΤΟΝ ΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΤΟΥ
-
- Σασταλεγάκιας 2025
Καταλαβα φιλε μου οτι αναδεικνυουν τοσο την ανικανοτητα του ΑΣ αλλα και την προσπαθεια της αλλης μεριας να ΛΥΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟ (ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ)trouman έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 14:38Δεν καταλαβαίνουν όλοι το ίδιο από την ανακοίνωσηalexgarcia6 έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 13:06 Αλλο ενα επεισοδιο του "οι ΣΦ γιατι δεν μιλανε" και οταν μιλανε "Ντροπη ρε γιατι μιλατε;" επειδη δεν ζητησαν τα κεφαλια του ΑΣ (εντωμεταξυ τους ειπαν ευθεως οτι ειναι αργοσχολοι και μεροληπτουν)
Εσύ κατάλαβες ότι στρέφονται εναντίον του κομματιού του αςς που θέλει Μυστακίδη;
- abc_o_ karpouzas
οχι βρεεεεεεεεalexgarcia6 έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 15:34 ...................................
............................. αποδεχτω ορους οπως ΣΤΗΣΙΜΟ
δεν ειναι στημένοι....
για το μεγαλείο του ΠΑΟΚ κάνουν οτι κανουν....πυθαγόρειο θεωρήμα... γιαννακοπούλου...

- These users thanked the author abc_o_ karpouzas for the post (total 5):
- ΚΩΣΤΑΣ2019, eorptol1, paok apo epilogi, Apil44, theo-drama
-
- Σασταλεγάκιας 2025
- navigator11
Εντάξει, πήραν θέση. Είπαν ότι ο ΠΑΟΚ πάνω από όλους κι όλα και να προχωρήσει το ζήτημα της ανέγερσης του γηπέδου, που τόσο έχει καθυστερήσει, ... ΤΑΧΙΣΤΑ. Δε χρησιμοποιούν το συγκεκριμένο, κομβικής τε και ιστορικής σημασίΑΣ επίρρημα αλλά η ουσία δεν αλλάζει.

- These users thanked the author navigator11 for the post (total 2):
- leomatos88, theo-drama
renegade έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 14:52Ευτυχώς έχεις χάσει προ πολλού την αξιοπιστία σου με τόσα ψέματα που τσαμπουνάςOdi έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 12:16Η γυναίκα που σε φροντίζει και σε προσέχει, εξασφάλισε από εσένα και δουλειές και κοινωνικό και πολιτικό έρεισμα σε μια ολόκληρη χώρα. Κάτι πήρε και η ίδια.klainmein έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 12:10 Έχεις μια γυναίκα που σε φροντίζει και σε προσέχει, σε αγάπησε όταν ήσουν χωρίς δουλειά και 150 κιλά... Σε έκανε να νιώθεις ο πιο σπουδαίος άντρας/σύζυγος του κόσμου. Με τη βοήθειά της στρώνεις, γίνεσαι επιτυχημένος στη δουλειά σου, φτιάχνεις την εμφάνισή σου και ξαφνικά έρχεται μια μουνίτσ@ και σου την πέφτει και σου τρέχουν τα σάλια και είσαι έτοιμος να παρατήσεις αυτήν που είχες τόσα χρόνια και σε αγαπούσε αληθινά, για το ξέκωλο με τα μεγάλα βυζι@ και την κωλ@ρα
ΑΥΤΟ ακριβώς θυμίζουν όσοι τρέχουν πίσω από τον Μυστακίδη.
Ανιδιοτέλεια δεν υπάρχει στον κόσμο αυτό.
Ασε μας βρε καημένε που θα μιλήσεις για τη δική μου αξιοπιστία.
Τράβα πες τα σε κανένα παιδάκι αυτα. Στημένε.
- These users thanked the author Odi for the post (total 2):
- WestBlock4, psykoman